Kerteminde
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 18. august 2017

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 18. august 2017

DR1

01:45  

Kampen for tilværelsen (8:8)
Kampen for tilværelsen (8:8) Norsk dramaserie. (8:16). Tomasz er blevet venner med den rige og flinke Johannessen og lader ham kysse sig. Karianne køber en ny dyr bil med en masse elektronik, og bliver låst inde i bilen. Hugo og Suzy bliver enige om at glemme branden, eftersom en satanist har tilstået. Jens Christian har tjent en masse penge på sin krokodille-app og vil købe forældrenes lejlighed. Medvirkende: Bartek Kaminski, Mads Ousdal, Trine Wiggen, Nini Bakke Kristiansen, og Peder Gehrken Bøyum m.fl. Manuskript: Erlend Loe, Per Schreiner og Bjørn Olaf Johannessen. Produceret af NRK.

02:30  

Spooks (44)
Spooks (44) En ekstremistisk kristen gruppe gennemfører en række angreb på Storbritanniens muslimer. Gruppen ledes af prædikanten Steven Paynton, der har rekrutteret et netværk af dræbere, der skal fremprovokere en hellig krig mellem kristne og muslimer. Det må for enhver pris forhindres, så Adam går undercover som kristen fundamentalist for at optrevle gruppen, inden den kan nå at slå til igen.

03:20  

Hammerslag 2008 (10)
Hammerslag 2008 (10) Vi starter med en fantastisk ejendom midt i Hjørring. Huset ligger i en tidligere købmandsgård og ligner noget fra "Jul i Gammelby". Næste udfordring er en lystgård ved Tornby i Nordjylland. Gården har hestebokse, klitplantage, en sø med ørreder og alt er i en perfekt stand. Vi slutter i Skagen med et typisk skagenshus. Huset er lille, gult, har rødt tegltag og så er det, naturligvis, dyrt. Sendt første gang 30.09.08

03:50  

Hammerslag 2008 (11)
Hammerslag 2008 (11) Det er lykkedes at finde 3 boliger som rent faktisk er blevet solgt! Boligmarkedet i efteråret 2008 er ellers næsten gået i stå, men hvis boligerne er lækre nok, kan de naturligvis stadigvæk sælges, oven i købet hurtigt og til prisen. Mæglerne udfordres med 3 meget forskellige ejendomme. Først et lækkert byhus i centrum af Nyborg, dernæst fynsk landidyl ved Hesselager og til sidst Gudmes dyreste bolig. Sendt første gang 11.11.08

04:20  

Kender du typen? 2012 (8)
Kender du typen? 2012 (8) Den samme slags sko siden 1979, den samme type computer siden 1993 og det samme rejsemål mindst en gang om året siden 1989. Kender Du Typen? besøger en person, der holder godt fast i sine forbrugsvalg. Om vedkommende er til mælk eller øl, skal Christian Grau og Anne Glad gætte. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 02.05.12

04:50  

Timm og gryderne (5:6)
Timm og gryderne (5:6) Kokken Timm Vladimir er som de fleste danskere vild med mad fra alle verdenshjørner. Og i aftenens program vil Timm gerne diske op med en herremiddag til sine venner, der er lidt anderledes end det han plejer at lave. Så Timm har fundet en der kan lære ham at lave Vestafrikas svar på en ordentlig herreret, der går godt med øl!

05:15  

Vagn i Indien (5:7)
Vagn i Indien (5:7) En rejse gennem det mystiske og mytiske land med 1 milliard indbyggere. I kongernes land Rajasthan er der både elefanter og en by med særlige forbindelser til James Bond. Og hos maharajaen af Dungarpur er der erotiske tegninger og 99 tigerhoveder rundt om middagsbordet. Tilrettelæggelse: Vagn Olsen Sendt første gang 05.02.04

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:45  

Anders og Julius - for sidste gang
Anders og Julius - for sidste gang I 1996 lavede Søren Ryge Petersen et program med brødrene Anders og Julius, hvor de fortæller om deres liv. Men Julius bestemte, at det først måtte sendes, når han var død. Det er han nu - han døde d. 25. juli 2005. Derfor kan vi nu se og høre Anders og Julius for sidste gang. Nu er Anders også død. Det skete den 6. maj, og han blev begravet ved siden af Julius. Derfor sender vi programmet én gang til. Tilrettelæggelse Søren Ryge Petersen

06:15  

Havestafetten (8:12)
Havestafetten (8:12) Denne gang er det kunstneren Kristian von Hornsleth, der har Havestafetten. Han er flyttet i hus med stor lidt vild have for ganske nyligt. Heldigvis får Kristian besøg af håndboldspilleren Bo Spellerberg, der gerne vil hjælpe med at beskærer den utæmmede have. De to mænd har dog ikke kørekort til motorsav, men får allieret sig med en kyndig skovhugger. Det går hårdt ud over både fyren foran køkkenvinduet, det halvvæltede æbletræ og ikke mindst brombærrankerne. Undervejs får kunstneren og håndboldspilleren talt om deres skæve jobs, forventningspres fra familie og venner til at kunne indordne sig almindelige arbejdstider og den slags konformiteter. Tilsidst drager Bo Spellerberg af sted med Havestafetten, så han kan få hjælp på sin altan.

06:40  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:30  

Søren Ryge direkte
Søren Ryge direkte Det er sæsonens sidste direkte fra Søren Ryges have, der er så stor, at han i aften også viser Danmarks mindste have frem. Desuden vil aftenens program være præget af det uomgængelige faktum, at det er ved at blive mørkt. Det kan man bruge til så meget, når man laver TV.

08:00  

Skattejægerne
Skattejægerne Rikke Fog og Frede Rasmussen har fået en bestillingsliste fra nogle faste kunder med til Egeskov marked på Sydfyn. Men det er ikke helt ligetil at finde de ønskede sager. Den nye skattejæger Sussie Vig er rekvisitør på Det Kongelige Teater. Hun er på jagt efter 50´er keramik til en opsætning af en moderne opera. Og så håber Søren Falk at kunne fylde sin varebil med gode skatte fra et svensk loppemarked.

08:30  

Marta & Guldsaksen (4:4)
Marta & Guldsaksen (4:4) I en ny dokumentarserie følger vi livet i og omkring Salon Guldsaksen på Nørrebro i København. Marta's salon er omdrejningspunkt for livet i gaden, og et værested for folk i området. Glæder og sorger går gennem den lille butik, hvor der er plads til alle, der trænger til et kram, et godt grin - eller en koldpermanent.

DR2

00:45  

Når kærligheden slår
Når kærligheden slår Det er en dybt foruroligende kendsgerning, at det farligste sted for en amerikansk kvinde at opholde sig er hendes eget hjem. Hver dag bliver mindst fire kvinder myrdet eller mishandlet i USA, ofte af deres mænd eller eksmænd. Automatreaktionen fra omverdenens side er 'hvorfor går hun ikke bare fra ham?' Men det er ikke så nemt, og hverken lovgivningen eller samfundet er gearet til at tage hånd om selv nok så forslåede kvinder. Det samme samfund, der opmuntrer kvinder til at søge den ægte kærlighed, viser ingen nåde, når denne kærlighed viser sig at være livsfarlig.

01:35  

USA's vilde vesten: Opgøret (4:8)
USA's vilde vesten: Opgøret (4:8) I sidste halvdel af 1800-tallet hersker lovløshed i USA. Her genskaber skuespilleren og produceren Robert Redford "Slaget ved Little Bighorn", hvor Sioux-indianerne og det amerikanske militær kæmper en blodig kamp om magten i 1876. Trods indianernes sejr bliver det begyndelsen på enden for det oprindelige folk. Alt imens planlægger bandelederen Jesse James et stort røveri i Mississippi.

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:35  

USA's vilde vesten: Opgøret (4:8)
USA's vilde vesten: Opgøret (4:8) I sidste halvdel af 1800-tallet hersker lovløshed i USA. Her genskaber skuespilleren og produceren Robert Redford "Slaget ved Little Bighorn", hvor Sioux-indianerne og det amerikanske militær kæmper en blodig kamp om magten i 1876. Trods indianernes sejr bliver det begyndelsen på enden for det oprindelige folk. Alt imens planlægger bandelederen Jesse James et stort røveri i Mississippi.

DR3

01:00  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

01:40  

Verdens bedste fly - Antonov 225
Verdens bedste fly - Antonov 225 Oplev nogle af verdens bedste fly og deres fantastiske mandskab, både piloterne, der flyver dem, og personalet på jorden, der sørger for vedligeholdelse og gør dem klar til take-off. Ruslands mægtige Antonov 225 har som verdens største fly det største vingefang af alle fly i operationel tjeneste.

02:35  

Taler du kropssprog? (1:8)
Taler du kropssprog? (1:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

02:55  

Taler du kropssprog? (2:8)
Taler du kropssprog? (2:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

03:15  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:15  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:35  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd
Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med 'burlesque', hvor din instruktør er Anne Kathrine. Derefter skal vi 'twerke' med dronningen, Louise, og vi slutter af med Barthelot, som laver 'dans for mænd'.

DR K

01:30  

Uopklarede mord (4:6)
Uopklarede mord (4:6) I slutningen af maj 1986 bliver et kurdisk ægtepar brutalt myrdet, og umiddelbart retter politiet mistanken mod den irakiske sikkerhedstjeneste, som de mener måske kan have noget med dobbeltmordet at gøre. Efterhånden peger flere og flere ting dog i en helt anden retning, og søgelyset rettes mod kvindens familie. Leif GW Persson, berømt svensk forfatter og kriminolog, begiver sig nu ud på en rejse i tid og rum for at se nærmere på sagen og for at se, om det skulle kunne lykkes at løse gåden 25 år efter den voldsomme forbrydelse. Nordvision fra Sverige.

02:00  

Uopklarede mord (5:6)
Uopklarede mord (5:6) I sommeren 1994 findes en ung pige myrdet på en af byens kirkegårde. Spørgsmålene er mange: Hvordan kom hun dertil, fulgtes hun med nogen, hvorfor smed morderen hendes ting langs flugtvejen? Leif GW Persson, berømt svensk forfatter og kriminolog, vender tilbage til denne sag, som han aldrig har kunnet glemme. Han begiver sig ud på en rejse i tid og rum, og vil nu se nærmere på hele efterforskningsmaterialet i et forsøg på at kaste nyt lys over sagen - og metodisk prøve at fremkalde et billede af, hvad der skete dengang. Nordvision fra Sverige.

02:30  

Danske mord: Den tvekønnede morder
Danske mord: Den tvekønnede morder I februar 1893 findes 15-årige Volmer Sjögren død i en seng på børnehjemmet Kana i København. Den tilkaldte læge skriver blodprop på dødsattesten, men snart kommer det frem, at børnehjemmets plejemoder Vilhelmine Møller har haft et forhold til den unge dreng. Og det er ikke den eneste mørke hemmelighed, som børnehjemmet og Vilhelmine gemmer på...

03:05  

Danske Drømme (3:10)
Danske Drømme (3:10) Danskerne styrer lige mod den økonomiske afgrund - men på første klasse. Den anden store oliekrise rammer Danmark. Vejen frem må være socialisme, siger eleverne på Proletariatets Friskole, der marcherer med knyttede næver. I Jylland bygger Tvind verdens største mølle. Arbejdsløsheden er tilsyneladende kommet for at blive, og både politikere og borgere er rådvilde. Sendt første gang 1998

04:05  

Danske drømme (4:10)
Danske drømme (4:10) "Det er ikke svært at beskrive det forgange tiår i en bedrøvelig tone", siger dronningen i sin nytårstale, hvori hun prøver at trøste de gældsplagede danskere. De står på kanten af 80erne, hvor der bliver vendt op og ned på meget. Der er olie i Nordsøen, forurening på landet og færre fisk i nettene, men der er også en fornemmelse af forandring i luften. Grønland får selvstyre, og danskerne siger nej tak til atomkraft. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1998

05:05  

Dagens Sang: Natten er stille
Dagens Sang: Natten er stille - sunget af et af DR's kor.

05:10  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

05:50  

Gæt og grimasser
Gæt og grimasser Hvem er bedst til at mime og gætte? Er det forældrene Lisbet Dahl, Johnny Reimar, Jesper Klein og Lise-Lotte Norup, eller børnene Jacob Dahl, Lotte Reimar, Sebastian Klein og Mathilde Lunderskov? Vært: Mette Frobenius. Scenograf: Hans Chr. Lindholm. Producer: Dorte Kierulff. Sendt første gang 28.08.00

06:20  

Gæt og grimasser
Gæt og grimasser Hvem er bedst til at mime og gætte? Er det forældrene Lisbet Dahl, Johnny Reimar, Jesper Klein og Lise-Lotte Norup, eller børnene Jacob Dahl, Lotte Reimar, Sebastian Klein og Mathilde Lunderskov? Vært: Mette Frobenius. Scenograf: Hans Chr. Lindholm. Producer: Dorte Kierulff. Sendt første gang 04.09.00

06:50  

Taxa (56:56)
Taxa (56:56) Selv om både Verner, Finn og de andre må acceptere City-Bilens overtagelse af centralen, er de fast besluttet på at tage det endelige opgør med Herman - også selv om det betyder, at de så griber til ulovligheder. René må bare være sammen med Anna, og tvinges ud i et desperat valg. Mens Gitte igen kontakter Peter, får Andreas en ung pige op, som leder efter et sted at bo. Men hvordan ser fremtiden ud for taxa-folket og deres familier? Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Torben Jensen, Sofie Gråbøl, Søren Pilmark, Jens Jørn Spottag, Pernille Glavind Olsson, Ann Eleonora Jørgensen, Peter Belli, Helle Hertz, Laura Christensen, Thomas Bo Larsen, Morten Stinus Kristensen, Lars Knutzon, Birgitte Simonsen, Steen Stig Lommer, Beate Bille, Billy Cross, Nancy Nickerson og Preben Harris. Manuskript: Stig Thorsboe. Instruktion: Niels Arden Oplev. Foto: Lars Vestergaard, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

07:30  

Hatten rundt (1:12)
Hatten rundt (1:12) Så er der impro-show med Søren Østergaard, Torben Zeller, Søren Hauch-Fausbøll, Claus Bue og Niels Olsen. Konferencier: Gunner Frøberg. Pianist: Frans Bak. Producer: Inger Kay. Sendt første gang 1997

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DRK ledsages den nu af malerier af Simon Aaen. www.dr.dk/morgenandagten [-G]

08:25  

Dagens Sang: Tit er jeg glad
Dagens Sang: Tit er jeg glad - sunget af et af DR's kor.

08:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om kronprins Frederik i Japan, med Dirch Passer, der synger "fransk", om en fly-rute til Paris og med en af den tids store underholdere, Den Gyldenblonde, der går løs på politikerne. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Maria Kjærgaard.

DR Ultra

06:00  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:05  

Wild Kratts
Wild Kratts Termitternes kamp mod tungerne

06:25  

Junglebanden
Junglebanden

06:35  

The Next Step III (5)
The Next Step III (5) Udvandring

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

07:05  

Klassen - Kan piger score? (110)
Klassen - Kan piger score? (110) Drengene vil ikke have Frida med til fodbold. Det er hun slet ikke god nok til. Frida og pigerne lægger en plan for at afbryde drengenes kamp.

07:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:40  

Freaktown (1)
Freaktown (1) Slamsurfing

07:50  

Cowboy, indianer og hest
Cowboy, indianer og hest Belgisk animationsserie om en cowboy, en indianer og en hest, der bor i samme hus, hvor de forsøger at få det hele til at fungere trods modsætningerne og en hel mængde vanvittige hændelser.

07:55  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

08:00  

Mig og min robot
Mig og min robot Super Anemone.

08:15  

Dyrs våben: Struds
Dyrs våben: Struds Dyr er udstyret med forskellige våben, som elitesoldater kun kan drømme om: en klo så stor som en dolk. I dag ser vi på strudsen og verdens farligste fugl Kassuar.

08:20  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (1) - Flodhesten
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (1) - Flodhesten I dag skal Sebastian finde en af Afrikas værste dræbere - en flodhest. Et kæmpe dyr, som faktisk er et af de dyr, der hvert år dræber flest mennesker i Afrika.

08:40  

Dansk hulebyg (5:10)
Dansk hulebyg (5:10) Desiree er 12 år og drømmer om et frirum med sine veninder, hvor de kan danse. Desiree elsker nemlig musik. Men hun har brug for en hule, der kan flyttes, for hun bor et sted i Albertslund, hvor der er meget hærværk, og hvor hulen vil blive ødelagt med det samme, hvis den står alene ude om natten. Hulemester Barlebo fra DANSK HULEBYG kigger forbi og sammen med Desiree`s veninder og deres mødre syr de en hule, som kan slås op og ned som et telt. Kom og vær med.

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:10  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Lundelærlingene

05:20  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Det mystiske æg

05:25  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Simon Spætte skal lære at hakke spættehuller i træerne, men det er ikke så let, som han troede.

05:35  

Rosa fra Rouladegade (10)
Rosa fra Rouladegade (10) I dag får Rosa besøg af Mille. Milles Mormor er skuespiller og skal selvfølgelig have en kage, som er fuld af teater og mormors yndlingsting. Rosa og Mille tager på hemmelig kagemission på teatret, hvor mormor øver, for at finde ud af hvilken slags kage de skal bage.

06:05  

Sarah og And (5)
Sarah og And (5)

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Orange dag

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella At vokse

06:30  

Mumitroldene (12)
Mumitroldene (12) Augustfesten

06:40  

Kiwi & Strit (10)
Kiwi & Strit (10) Kiwi har et æbletræ med æble, som alle vil have, men han vil ikke dele. Strit og skovens dyr stjæler alle æblerne, og så er der ballade...

06:45  

Masha og Bjørnen (12)
Masha og Bjørnen (12) Bytte-roller-dag

06:55  

Sikker & Søn IV (10)
Sikker & Søn IV (10)

07:10  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (7)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (7) Dukkeføreren

07:20  

Quizdyrene - Undulaterne Cookie og Snefnug
Quizdyrene - Undulaterne Cookie og Snefnug Undulaterne Cookie og Snefnug deler fuglebur i en lejlighed i København. De er rigtigt gode venner og gør alting sammen. Derfor stiller de også op i Quizdyrene som makkerpar, når Stefan kommer på besøg for at quizze med dem. De bliver først en smule bekymrede, da de trækker kategorien "fisk.". Spørgsmålet er så om to fuglehjerner tænker bedre end én, og om de to venner kan blive enige om hvad de skal svare, så de kan vinde en rigtig god præmie.

07:30  

F for Får (7)
F for Får (7) Fårrygende animation fra Aardman

07:45  

Gurli Gris (19)
Gurli Gris (19) Gustavs nye dinosaur

07:50  

Gurli Gris (20)
Gurli Gris (20) Bedstefar Gris tog klarer skærene

08:00  

Verdens bedste storesøster (5)
Verdens bedste storesøster (5) Miriam og Marie tager på telttur - ude i haven, og de får endda lov til at sove der om natten - men tør de?

08:05  

Morten Skildpadde (10)
Morten Skildpadde (10) Morten og snegleposten

08:30  

Sofus II (2)
Sofus II (2) Sofus lander hos Milan, der bor i Grønland. Milan skal ud og sejle med sin familie i fjorden, og han håber på, de fanger en stor fisk, som de kan spise. Men fiskene er vist svømmet et andet sted hen, og Milan må prøve at være meget tålmodig. Milan giver Sofus en farvelgave, så han selv kan tage på fisketur.

08:45  

Op og hop (10)
Op og hop (10) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med MonsterBuster der viser, hvordan de varmer op til at buste monstre.

08:55  

Minisekterne (10)
Minisekterne (10) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:00  

Kampen for tilværelsen (5:8)
Kampen for tilværelsen (5:8) Norsk dramaserie. (5:16). Den polske akademiker Tomasz har fået job med at parkere biler på Gardermoen lufthavn. I et forsøg på at parkere en bil sker en tragisk ulykke. Tomasz bliver fyret og ved ikke, hvad han skal gøre. Hugo er til sønnens børnefødselsdag, men deltager i skjul. Han gemmer sig så godt ,at ingen kan finde ham og politiet må tilkaldes. Medvirkende: Bartek Kaminski, Mads Ousdal, Trine Wiggen, Nils Sletta og Jannik Bonnevie m.fl. Manuskript: Erlend Loe, Per Schreiner og Bjørn Olaf Johannessen. Produceret af NRK.

09:45  

Downton Abbey VI - julespecial (2:2)
Downton Abbey VI - julespecial (2:2) Nytåret nærmer sig, og herskab og tjenestefolk på Downton Abbey gør sig klar til at byde 1926 velkommen. For nogle af godsets beboere er der romantik i luften, mens der venter andre en bittersød afslutning på året.

10:30  

Antikkrejlerne (12)
Antikkrejlerne (12) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

11:00  

Antikkrejlerne med kendisser (13)
Antikkrejlerne med kendisser (13) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

09:20  

Velkommen hertil - føl dig hjemme (3:3)
Velkommen hertil - føl dig hjemme (3:3) En lille gruppe frivillige i Sverige bestemmer sig for at starte "Hej fremmede!", en organisation der aktivt vil tage del i integrationsarbejdet med de flygtninge, der i busser i en jævn strøm ankommer til 'Gryden', en tidligere militærforlægning i det nordlige Sverige. Emma Arnesson og de øvrige ildsjæle byder flygtningene velkommen, og de håber, at de med omsorg, meningsfulde aktiviteter og gode oplevelser kan være med til at skabe en ny hverdag for de mange mennesker, der er flygtet fra krig og uro, mennesker der har mistet og bogstaveligt talt har måttet forlade alt i deres hjemland for at søge til et sted, hvor de kan leve i fred. I denne dokumentarserie kommer vi helt tæt på nogle af de mange flygtninge. De fortæller deres meget personlige historie, de fortæller om den svære beslutning at bryde op og de fortæller om deres håb og drømme for fremtiden. (3:3) Nordvision fra Sverige.

11:20  

Indusflodens skatte (1:3)
Indusflodens skatte (1:3) Kom med til Det indiske subkontinent, hvor Indusfloden, der løber gennem landsskabet, i tusindvis af år har været kilden til overlevelse. Her dykker vi ned i den svundne buddhistiske kultur i Nordpakistan, Mogulrigets utrolige arkitektur og Sydindiens overdådige templer.

DR3

09:50  

Taler du kropssprog? (1:8)
Taler du kropssprog? (1:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

10:10  

Taler du kropssprog? (2:8)
Taler du kropssprog? (2:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

10:35  

Er man født homoseksuel?
Er man født homoseksuel? Er man født homoseksuel? Hvis ja, hvordan kan det være? Disse spørgsmål har altid optaget den homoseksuelle filmskaber Bryce Sage, og nu drager han ud på en mission for at få svar på spørgsmålene. Undervejs kommer han ind på sin egen homoseksualitet og familiehistorie og belyser emnet ud fra både en biologisk og kulturel vinkel.

11:25  

Sidst på måneden
Sidst på måneden Dokumentaren følger fire unge briter fra London-bydelen Croydon og deres kontrasterende liv. De er alle i tyverne - en del af generation Y- og omdrejningspunktet er deres forskellige økonomiske situationer. Vi får indblik i deres op- og nedture og bevidner, hvordan de forsøger at holde skruen i vandet i en tid, hvor finanskrisen stadig spøger.

DR K

09:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om folketingets holdning til storfamilier, om p-skiver, om en statsminister, der går af, om en dronning, der bisættes, om danske vikinger i Paris og om en storebælts- færge, der fik påhæng. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Maria Kjærgaard.

09:35  

De kongelige juveler (2:2)
De kongelige juveler (2:2) Juvelerne er de største, de sjældneste og de mest uovertrufne, man kender. Zar Nikolaj II's tante, Storfyrstinde Vladimir, er den absolut førende hvad angår juvelindkøb i hele Europa. Under revolutionen smugles hendes juveler ud af Rusland af en brav ven og det er kun på grund af ham, at dronning Elizabeth II i dag kan bære det kendte Vladimir diadem.

10:35  

Rejsen langs Norges kyst (8:10)
Rejsen langs Norges kyst (8:10) Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. Turen i dag går sammen med matros Arne Larsen Økland via Bømlo og Hardanger til Haugesund, derefter til Finnøy og den gamle kystkultur i Stavanger. Nordvision fra Norge.

11:15  

Rejsen langs Norges kyst (9:10)
Rejsen langs Norges kyst (9:10) Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. Turen går i dag langt kysten ved Aust Agder, vi skal runde Lista og Lindenes, og så er der alle perlerne sydpå på vej til Kristiansand. Nordvision fra Norge.

11:55  

Fra baggård til big business (4:5)
Fra baggård til big business (4:5) Ole Kirk Christiansen startede i 1932 et beskedent legetøjsfirma i Billund. I dag knap 70 år efter er Lego vokset til en af verdens største legetøjs producenter. Det er historien om hans søn, der opfandt en lille klods, der siden hen skulle blive så stor, at den fik sit eget land. Og det er historien om barnebarnet, der gjorde klodsen så berømt over hele verden, at der indtil dato er blevet fremstillet 320 milliarder klodser. Tilrettelæggelse: Kerstin Freiesleben og Marian Midé.

DR Ultra

09:10  

Store Nørd: Lyn
Store Nørd: Lyn Energien, der udlades, når et lyn slår ned, er nok til at holde en almindelig gadelygte tændt i et år. Emil og Kåre kigger nærmere på, hvordan lyn og torden opstår, - og så tager de ud og besøger nogle andre nørder, der har bygget en kæmpemæssig lynmaskine. Verdens største, faktisk! De vil prøve at mærke, hvordan det mon er at stå lige ved siden af et lynnedslag. Og forhåbentlig overleve forsøget... www.dr.dk/noerd

09:30  

Don't Try This at Home (5)
Don't Try This at Home (5) Den danske stunt-coordinator Lasse Spang Olsen har børn med sig på arbejde, og de skal se nærmere på, hvordan man falder ud fra høje bygninger på film. Børnene skal blandt andet møde verdensmesteren i at hoppe ud højt oppefra og lære, hvordan man bruger en såkaldt luftpude til at lande i. En af ungerne udvælges til at lave et ganske særligt stunt - fra 3-sals højde.

09:50  

Ultra tørret (5)
Ultra tørret (5) Hjørnespark Ultra Tørret er børnenes fodboldprogram - gæsten er Dennis Sørensen fra FC Vestsjælland! Han nørder igennem på det vigtige emne "hjørnespark", svarer på spørgsmål fra børn og så deler han ud af tips og tricks, så du selv kan blive bedre inde i feltet! Vært: Emil Wilk Ekspert: Rasmus Smedegaard

10:15  

Jeg vil være fodboldstjerne (5)
Jeg vil være fodboldstjerne (5) Rasmus siger farvel til sin lillebror inden han skal rejse til Tyrkiet, hvor drengene skal spille en vigtig landskamp. Drengene ankomer til hotellet, hvor landstræner Per Holm byder velkommen og fortæller om reglerne. Vi møder også Mads og hans familie i den fynske by Næsby. Imens har Benjamin fokus på at spise sundt, og går for eksempel meget op i at sige nej tak til pomfritter. Om aftenen på hotellet i Tyrkiet, snakker drengene på værelserne - og det kan være svært at komme tidligt i seng.

10:30  

Ultra Angora mix
Ultra Angora mix

10:45  

Hjalte vs Tjelle - Ostevæggen (2)
Hjalte vs Tjelle - Ostevæggen (2) I dette program kæmper drengene bl.a. om at have den mest elastiske mund, når de skal se, hvem af dem, der kan proppe sig med flest tyggegummier. De skal også teste deres smertetærskel, når de kæmper ansigt til ansigt i disciplinen Spjætminton.

11:00  

Kvit eller dobbelt III (5)
Kvit eller dobbelt III (5) Der skal nørdes igennem for fuld kraft, når DR Ultra sender et nyt afsnit af quizzen Kvit eller Dobbelt. I aftenens program skal du møde Scott, der dyster i emnet Pokemon. Du kan også se, om Clement går hele vejen, når han svarer på spørgsmål om færger.

11:40  

Pubertetsguiden (5)
Pubertetsguiden (5) Hvordan er det at være rigtige kærester, og hvad sker der med kroppen, når man bliver forelsket. Det får du svar på i Pubertetsguiden, hvor Emilie også fortæller om, hvad der sker med drenges tissemænd i puberteten.

11:55  

Benjamin (5)
Benjamin (5) I dag skal Benjamin i Tivoli med sine gode venner fra klassen. Han glæder sig til at bare være sig selv men drengene. Han gør sig klar, synger i badet og fortæller foran spejlet om hvordan man undgår for mange bumser. Turen i tivoli går godt og drengene giver den gas og prøver sjove ting. Men pludselig dukker der en masse fans op og vil have billeder og autografer, og det kan godt være lidt hårdt at være centrum for opmærksomhed, når man bare vil slappe af med drengene. Senere skal han til guitar undervisning for at blive en endnu bedre musiker, og forfølge sin drøm.

DR Ramasjang

09:05  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så møder Hr. Skæg to løjerlige dyr og synger en smuk kærlighedssang.

09:25  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at myg godt kan lide sure tæer? Tag med Lille Nørd på mygge-eventyr, og se om det er Katrine eller Anders som kan få flest myggestik. Leg med Lille Nørd på dr.dk/oline

10:00  

Vilde venner (2)
Vilde venner (2) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigrid og Fransiska, der har vagten i klubhuset. Der skal gøres rent i egernburet, laves hus til et par hjemløse kaniner og så skal de ud og redde en ræveunge.

10:20  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om sprælleormene.

10:30  

Kaj og Andrea som vikinger
Kaj og Andrea som vikinger Både Ole og Karla tager med tilbage i tiden, hvor også Kaj og Andrea bliver til ægte vikinger. Medvirkende: Hanne Willumsen, Kjeld Nørgaard, Ole Kibsgaard og Christine Schou. Manuskript: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll.

11:00  

Ramajetterne III (2)
Ramajetterne III (2) Der er trist stemning i lufthavnen. Flummers kælefisk Diller er død, og Flummer er for trist til at arbejde. Heldigvis har de andre venner udtænkt en plan til at få ham i godt humør igen.

11:15  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (12)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (12) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. En sprællemand stiller op til Jyllandsmesterskaberne i sprælning. Det går rigtigt godt lige indtil hans hoved ved et uheld falder af. Briller ønsker sig et overskæg, så Onkel Reje tager ham med til Troldmanden Lord Hundelort, da han kan trylle overskæg på Brille, hvis han altså består de 3 svære prøver. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

11:30  

Ramasjang Mysteriet II (2)
Ramasjang Mysteriet II (2) Hvor er Bamses honningkrukke? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

DR1

12:00  

Bonderøven 2014 (10)
Bonderøven 2014 (10) Køkkenhaven bugner af grøntsager. De tidlige kartofler graves op, og på den tomme jord sår Frank sennep, godt hjulpet af Johan, som også får tid til at spise både ribs og kirsebær. Elmetræet, der er omdannet til udendørs brusekabine, monteres i dag med langhalm. Tækkemanden Bjarne har fået den ide, at stråtaget udformes, så det ligner store dråber, der falder ned ad stammen. Og så skal vi se, om den nye kalv har vænnet sig til omgivelserne på Kastaniegården. Sendt første gang 20.03.14

12:30  

Kender du typen? 2012 (10)
Kender du typen? 2012 (10) I aften er Kender Du Typen? på besøg hos en kendt dansker, som har en container stående i forhaven, børster tænder 5 gange om dagen og ofte bærer kasket. Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau får deres sag for, når de skal gætte, hvem der bor med et Steinway-flygel i stuen og ansatte i kælderen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 16.05.12

12:55  

Kender du typen? 2012 (11)
Kender du typen? 2012 (11) Kender Du Typen? er klar med en spritny sæson og helt nye udfordringer. Et bank betyder ja, og to bank betyder nej. Sådan lyder beskeden til den hemmelige hovedperson, hvor livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau for første gang får lov at tale med hovedpersonen undervejs - gennem en lukket dør. De tror, at de er på besøg hos en mediedarling, men bankeriet på døren fører dem i en anden retning. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 17.10.12

13:35  

Hammerslag 2008 (14)
Hammerslag 2008 (14) Det er ikke nemt at gætte priser i efteråret 2008. Finanskrise og stagnerende boligsalg forvirrer de normalt dygtige mæglere så meget, at de går helt i skoven på aftenens første opgave. En toptrimmet moderne funkisvilla i attraktive Ry med udsigt til både skov og golfbane. Næste opgave ligger fantastisk smukt i Laven ved Silkeborgsøerne med udsigt til Himmelbjerget. Her er alt dyrt, men kan man "få prisen" i dagens marked. Tredje bolig ligger i Brande lige midt i Jylland og er også en fryd for øjet. Sendt første gang 02.12.08

14:05  

Hammerslag 2008 (15)
Hammerslag 2008 (15) Hvad har finanskrisen gjort ved prisen på et stort sommerhus med pool, sauna og spa? Huset ligger lige ned til vandet, men har kun to værelser. Mæglerne skal også gætte prisen på et nybygget rækkehus i udkanten af Kolding, inden aftenens sidste udfordring venter nede sydpå. Et ældre 70ér hus i gule mursten, der måske kunne have godt af at blive frisket lidt op. Udsigten over Flensborg Fjord, den skal der til gengæld ikke ændres på! Sendt første gang 09.12.08

14:35  

Hun så et mord (2)
Hun så et mord (2) Jessica Fletcher har netop fået udgivet sin første krimiroman, men nu står hun midt i en rigtig mordsag. Privatdetektiven Dexter Baxendale er fundet skudt, og sporene synes at pege på Jessicas nevø. Jessica ved, at han er uskyldig, men for at bevise det, er hun nødt til at afsløre morderen.

DR2

12:05  

Indusflodens skatte (2:3)
Indusflodens skatte (2:3) Kom med til Det indiske subkontinent, hvor Indusfloden, der løber gennem landsskabet, i tusindvis af år har været kilden til overlevelse. Her dykker vi ned i den svundne buddhistiske kultur i Nordpakistan, Mogulrigets utrolige arkitektur og Sydindiens overdådige templer.

12:50  

Indusflodens skatte (3:3)
Indusflodens skatte (3:3) Kom med til Det indiske subkontinent, hvor Indusfloden, der løber gennem landsskabet, i tusindvis af år har været kilden til overlevelse. Her dykker vi ned i den svundne buddhistiske kultur i Nordpakistan, Mogulrigets utrolige arkitektur og Sydindiens overdådige templer.

13:35  

Fedt, Fup og Flæskesteg (6)
Fedt, Fup og Flæskesteg (6) Mange tror, de køber ægte madvarer i supermarkederne. Men gør vi det? Eller er industrien blevet så god til at sminke maden med aromaer, fyldstoffer og tilsætningsstoffer, at vi knap kan se og smage forskel? Thomas og Kurt tager på opdagelse, for at finde ud af hvilke trylletricks industrien bruger. Og Kurt bliver ikke glad, da han opdager, at sorte oliven ikke er sorte, bearnaise ikke indeholder æg og smør og røgede mandler ikke er røgede. Sendt første gang 11.12.11

14:05  

Fedt, Fup og Flæskesteg (7)
Fedt, Fup og Flæskesteg (7) Nu har vi fået en skat på mættet fedt, fordi mættet fedt er usundt og skyld i fedme og hjertekarsygdomme. Umættet fedt er til gengæld meget sundere. Men passer det? Eller er der begået et justitsmord på mættet fedt? Hvad hvis andre fedttyper - som f.eks. dem i chips - er værre end vi troede? Thomas og Kurt får også checket deres eget kropsfedt med blodprøver og fedtscanner - og begge får sig en ubehagelig overraskelse. Sendt første gang 18.12.11

14:35  

Felix og Vagabonden II (7:10)
Felix og Vagabonden II (7:10) Dansk reportage fra 2017 Solen skinner, da Felix og Henning ankommer til toppen af Danmark. I Skagen møder de den tidligere frisør Benthe, der på sine gamle dage udlever sin store drøm som klovnekunstner. I Aggersund får Henning en stor overraskelse i shelteret, da Benny og Kim, far og søn, serverer et overdådigt festmåltid i naturen. I Viborg møder Henning en endnu større cykelentusiast end ham selv i Inger. Hun er formand for den lokale cykelklub og Henning må da også ud og træde i pedalerne med hele holdet. Cykelturen bringer dem til eksotiske multikulturelle nyttehaver, der dyrkes og passes af flygtninge fra hele verden. Sendt første gang 26.02.2017

DR3

12:10  

Underverdenens købmænd: Guld
Underverdenens købmænd: Guld Guld. Mennesket har begæret dette livløse metal i umindelige tider. Men 'beskidt' guld, der er indblandet i krig, korruption og miljøskader, kan nemt smeltes sammen med 'rent' guld. Velkommen til historien om sortbørsmarkedet for guld! Den britiske journalist Nelufar Hedayat rejser her kloden rundt for at undersøge den ulovlige handel, der foregår med stoffer, eksotiske dyr, sex, organer og så videre rundt omkring i verden.

12:55  

Reza og falafelbaren (3:6)
Reza og falafelbaren (3:6) Reza har efterhånden rigtig travlt med falafelbaren, men han mangler stadig at finde et lokale. Hans partner Patrick giver ham derfor valget mellem to ting; Food Truck eller Fisketorvet. Reza er ikke videre begejstret for nogen af mulighederne. Det hjælper heller ikke på stressniveauet, at han har planlagt en to-ugers tur til LA, for at lave musik med Sivas.

13:25  

Ripper Street IV (7:7)
Ripper Street IV (7:7) Østlondon 1897; en hemmelighed fra Edmund Reids fortid truer med at ødelægge hans fremtid i Whitechapel.

14:15  

Happy Endings
Happy Endings Mamie afpresses af filmmageren Nicky, der hævder, at han kender hendes bortadopterede søn - og han vil kun føre dem sammen, hvis hun lader ham filme deres gensyn. Charley er sikker på, at det lesbiske par Pam og Dianas toårige søn stammer fra hans kærestes sæd - og nu er det på tide at sætte tingene på plads. Jude finder sammen med bøssen Otis - men forfører også hans rige far. Mamie: Lisa Kudrow. Charley: Steve Coogan. Jude: Maggie Gyllenhaal. Instruktion: Don Roos.

DR K

12:35  

Fra baggård til big business (5:5)
Fra baggård til big business (5:5) En historisk TV-dokumentar om Danmarks største medicinalvirksomhed Novo Nordisk. Indtil 1923 var det at få sukkersyge en døds-dom. Det blev de sukkersyges redning, at firmaet Nordisk begyndte at lave insulin. To brødre forlod i 1924 Nordisk og startede Novo i en kælder. Et indædt had mellem de to firmaer gjorde, at Danmark blev verdens stærkeste insulinproducent. I dag er ærkerivalerne blevet til et samlet Novo Nordisk. Programmet går tæt på Danmarks kendeste medicinal-virksomhed. Tilrettelæggelse: Thomas Gade og Anette Claudi.

13:15  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om en vordende regent i hård træning, om en usædvanlig danseopvis- ning på Strøget i København og om dansk håndsrækning til hårdt ramte finner. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Maria Kjærgaard.

13:45  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om et voldsomt islandsk vulkanudbrud, om ny dansk færgerute (der er væk for længst), om by- jubilæum i en idyllisk jysk by, om Pavarotti, der siger undskyld, og om John Cleese, der spiller John Cleese i TV- Byen. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Maria Kjærgaard.

14:15  

Kampen om Det Hvide Hus: JFK vs. Nixon
Kampen om Det Hvide Hus: JFK vs. Nixon Vejen til det ovale kontor er lang og til tider beskidt. Skuespillere Kevin Spacey fortæller om nogle af de mest opsigtsvækkende og dramatiske valgkampe i amerikansk historie. Kampen om magten bliver skelsættende under valgkampen i 1960. Den unge John F. Kennedy udfordrer Richard Nixon på image og talegaver. Det er desuden første gang, at amerikanerne kan følge en valgdebat mellem to præsidentkandidater i fjernsynet, og det bliver afgørende for valgets udfald.

14:55  

Kampen om Det Hvide Hus: Lincoln vs. Douglas
Kampen om Det Hvide Hus: Lincoln vs. Douglas Vejen til det ovale kontor er lang og til tider beskidt. Skuespilleren Kevin Spacey fortæller om nogle af de mest opsigtsvækkende og dramatiske valgkampe i amerikansk historie. Den amerikanske drøm udspiller sig i særdeleshed under valgkampen i 1860, hvor Abraham Lincoln og Stephen Douglas kæmper om præsidentposten. Arkivfotos, interviews og rekonstruktioner tegner et billede af Abraham Lincolns rejse fra fattigdom til en af historiens største præsidenter.

DR Ultra

12:10  

Designpigerne - Outfit of the Day (5)
Designpigerne - Outfit of the Day (5) Tre piger konkurrerer på kreativitet og stil, da de to stylister Nico og Andrés stiller dem opgaven at skabe et helt anderledes look, end de er vant til.

12:30  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:40  

Nicolines Quiz - Drenge og piger
Nicolines Quiz - Drenge og piger I Nicolines Quiz om drenge og piger skal Alma og Augusta dyste mod Magnus og Dimitri i tre spændende og sjove runder. Hvem vinder og går hjem med den ultimative præmie? Se med og bliv samtidig klogere på om drenge og piger godt kan være venner og hvilke fordele og ulemper der er ved at have en drenge - eller pige ven.

13:00  

Lokummet brænder I (5)
Lokummet brænder I (5) Sketchshow. Selvom lokummet brænder - har vi masser af lort at grine af. Mød bl.a. den glade kok, der laver mad med munden, og Svenning Bubandt, Danmarks største prankster.

13:10  

Adrian & Bendix' Kapowshow I (5)
Adrian & Bendix' Kapowshow I (5) I dag i Kapowshowet leger Adrian og Bendix millionærer. Bendix køber pizza og skumbananer for alle pengene og giver Adrian en gave. I traktor Johns traktorbrevkasse svarer traktor John på spørgsmål fra seerne sammen med Buller. Hvor høj er Johns traktor? Og så kan du se en musikvideo med Andepolitiet.

13:25  

Emilys madmysterier II Kartoffelræs
Emilys madmysterier II Kartoffelræs Kartoffelræs Emily tager færgen til Samsø, for at finde årets første nye kartofler. Der møder hun Bubber, der ved alt om kartofler. Han fortæller, at Morten og Henning plejer at være de første landmænd med nye kartofler. Men foråret var koldt, så det bliver spændende om Emily kan finde nogle modne kartofler.

13:40  

Klassen - Skole-hjem-samtale (9)
Klassen - Skole-hjem-samtale (9) Klassen har skole-hjem-samtale og Liam gør alt for at undgå den. Han ved han får problemer. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

13:50  

Klassen - Dårlig taber (10)
Klassen - Dårlig taber (10) Emma og Emil skal til idrætsdag, men Emma ender med at blive ked af det. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

14:00  

Danmarks sjoveste barn (5:10)
Danmarks sjoveste barn (5:10) Danmark seks sjoveste børn er nu tre uger inde i comedyskolegangen. Ugens gæstelærer er standupkomikeren Nikolaj Stokholm, der skal lære Iris, Jamil, Nicolas, Natascha, Emil og Jullie at levere varen på scenen. Flere af børnene har aldrig optrådt offentligt før, så der er virkelig nerver på, da de skal optræde foran publikum på en lille københavnsk scene.

14:30  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

14:35  

Braceface (46)
Braceface (46) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

14:55  

The Next Step III (5)
The Next Step III (5) Udvandring

DR Ramasjang

12:00  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Bamse bliver svigtet af alle sine venner - undtagen kyllingen. Medvirkende: Søren Hauch Fausbøll, Brian Patterson, Alberte Winding, Aske Bentzon og Hanne Winfeld Lund. Manuskript: Hanne Willumsen. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

12:30  

Sikker & Søn (10)
Sikker & Søn (10) Hvad betyder trafikskiltene? Sikker & Søn holder øje med nogle vigtige skilte for at finde ud af, hvad de betyder. Far har helt skøre idéer til det, men sammen finder de det rigtige svar.

12:35  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den sidste kvartfinale ræser de sportstossede tøser fra Rainbow Racers imod de tre toptunede staldkarle fra Bonderøvene. Det går ganske vildt for sig, når de to hold drøner frem og tilbage på Striben, stejlt ned ad bakken på Specialbanen ved Himmelbjerget og rundt på Ramasjang Ringen. Dagens vindere får den sidste plads i semifinalerne.

13:00  

Rosa fra Rouladegade II (2)
Rosa fra Rouladegade II (2) Marius har en morfar, der er god til at male, fortælle røverhistorier og lave fis og ballade. Nu synes Marius det er på tide, at der er nogen der laver lidt fis med morfar. Marius tager derfor et smut til Rouladegade og beder Rosa om hjælp til at bage en hemmelig overraskelseskage. De forklæder sig og tager på en hemmelig kagemission, der byder på både telefonfis og klovnerier

13:30  

Byttebiksen (10)
Byttebiksen (10) Rosa og Lotte er taget rundt i landet for at bytte brugt legetøj med legeglade børn. Rosa har fundet ud af, at de snart kan fejre, at de har byttet med 1000 børn. Så hun har lavet en kage, men til Lottes store ærgrelse må de først sætte tænderne i den, når de når præcis til 1000. Louis, Felicia og Victoria kommer forbi og vil bytte, men er det mange nok til at nå helt op på 1000?

13:45  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Sam holder fri

13:55  

Sikker & Søn II (10)
Sikker & Søn II (10) Sikker & Søn holder øje med hinanden i trafikken - også når det er mørkt. De ender i en klatrehal, hvor de slukker lyset og tester, om man bliver nemmere at finde, hvis man har refleksvest på.

14:05  

Motor Mille og Børnebanden (12)
Motor Mille og Børnebanden (12) Den Sure Mand på campingpladsen har taget blæseren til hoppeborgen og nyder den kølige luft. Nu kan børnene ikke hoppe. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få blæseren tilbage.

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Selv om Tinsoldaten kun har ét ben, har han et hjerte af guld og er meget, meget tapper. Så da han forelsker sig i den yndige danserinde på spilledåsen, kan intet holde ham tilbage!

DR1

15:20  

Blindt spor II (1:6)
Blindt spor II (1:6) Politiassistent Catherine Cawood er ikke sådan at slå ud af kurs. Men en sag om et brutalt mord ryster hende alligevel dybt. Det er Catherine, der finder ofret. Det viser sig tilmed, at den erfarne politikvinde kender den myrdede - noget, der kan få alvorlige følger både for hende selv og hendes familie.

16:10  

Blindt spor II (2:6)
Blindt spor II (2:6) Politiassistent Catherine Cawood og hendes kolleger jager en mulig seriemorder. Samtidig tager en Catherine en kroatisk kvinde under sine vinger. Ilinka er offer for trafficking og er blevet reddet efter at være blevet holdt som slave i fire år. Catherines kollega John har forsøgt at afslutte en affære. Med blandet held. Nu bliver han afpresset på det groveste af sin tidligere elskerinde.

17:00  

En ny begyndelse (1)
En ny begyndelse (1) I 1953 beslutter sygeplejersken Sarah Adams sig for at vende hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Hendes halvbror er netop død, og Sarah håber at blive forsonet med sin mor, som hun ikke har haft kontakt med i årevis. På båden hjem møder hun den rige familien Bligh. Da hun redder den selvmordstruede søn James' liv, knytter det hende sammen med den velhavende familie for altid.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:20  

Felix og Vagabonden II (8:10)
Felix og Vagabonden II (8:10) Dansk reportage fra 2017 I Kollemorten i Midtjylland ved Felix ikke, hvad der venter ham i en kælder. Med slør, briller og krone bliver Felix's køn nemlig udfordret. I Rødding venter Hennings navnebror Henning, der er landmand med både mælk og marker på at give Felix og vagabonden en rigtig Morten Korch oplevelse. Der skal nemlig både høstes og malkes og det har vagabonden ikke prøvet før. Landmandens datter Annette høster dog også meget opmærksomhed fra Henning, da hun ærligt åbner sit hjerte og fortæller om, hvordan det er at være født døv. Med nyhøstet halm i laden vælger Henning at her skal ham og Felix overnatte. Sendt første gang 05.03.2017

16:05  

Nævenyttige storebrødre og kreative lillesøstre
Nævenyttige storebrødre og kreative lillesøstre Dansk dokumentar fra 2016 Vi kender alle karikaturen af en pligtopfyldende storesøster, der får sig en uddannelse og ikke tager studielån. Eller den kreative sjove lillebror, der spiller i band og holder sabbatår, fordi han gerne vil være skuespiller. Mellembørnene er ultra diplomater, sørger for ro i lejren, og så er rollerne fordelt. Men er det nu også så tydeligt, hvem der er yngst og ældst i en søskendeflok, og hvor meget betyder placeringen i søskendeflokken egentlig for, hvem vi er? I dette DR2 tema undersøger vi sammen med børnepsykolog Margrethe Brun Hansen, om det er muligt at se forskel på et hold store-søskende og et hold små-søskende, når de udfører en række opgaver. Derudover møder vi Abdel Aziz Mahmoud og hans tre søskende, brødrene Kærså fra bandet Moonjam og søstrene Lene og Anne Sofie Espersen. Sendt første gang 21.05.2016

16:45  

Skattejægerne (1:2)
Skattejægerne (1:2) Sunkne skatte, glitrende ædelstene, enorme mængder af guld og sølv. Myter om forne tiders prægtige skatte har optaget menneskeheden i årtusinder. De mest kostbare skatte er dog hverken dem, vi fantaserer os til eller dem i eventyrene, men dem, der findes i jorden lige omkring os. Men er verdens mest værdifulde skatte guld, diamanter eller måske genstandene i Tutankhamons prægtige gravkammer? Hvad har opdagelsen af disse uvurderlige rigdomme, nogle fundet ved en tilfældighed, andre gennem hårdt arbejde, betydet for vores forestillinger om os selv og den verden, vi lever i?

17:35  

Skattejægerne (2:2)
Skattejægerne (2:2) Sunkne skatte, glitrende ædelstene, enorme mængder af guld og sølv. Myter om forne tiders prægtige skatte har optaget menneskeheden i årtusinder. De mest kostbare skatte er dog hverken dem, vi fantaserer os til eller dem i eventyrene, men dem, der findes i jorden lige omkring os. Men er verdens mest værdifulde skatte guld, diamanter eller måske genstandene i Tutankhamons prægtige gravkammer? Hvad har opdagelsen af disse uvurderlige rigdomme, nogle fundet ved en tilfældighed, andre gennem hårdt arbejde, betydet for vores forestillinger om os selv og den verden, vi lever i?

DR3

16:20  

Hajen under overfladen
Hajen under overfladen Hajer opfattes af mange som dumme og brutale dræbermaskiner. Men virkeligheden er en anden. Hajer er intelligente, er selskabeligt anlagt og har nogle af naturens skarpeste sanser. Tag med et hold forskere dybt ned under havets overflade og blive klogere på de fascinerende hajer.

17:10  

Verdens bedste fly - Antonov 225
Verdens bedste fly - Antonov 225 Oplev nogle af verdens bedste fly og deres fantastiske mandskab, både piloterne, der flyver dem, og personalet på jorden, der sørger for vedligeholdelse og gør dem klar til take-off. Ruslands mægtige Antonov 225 har som verdens største fly det største vingefang af alle fly i operationel tjeneste.

DR K

15:40  

På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (3:6)
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (3:6) Sophie Amalie er Danmarkshistoriens grimmeste, grådigste og grummeste dronning! I hvert fald hvis man skal tro de (mandlige) historikere der i århundreder har skrevet Historien. Hendes største rivalinde var den uægte kongedatter Leonora Christine. Hende fik Sophie Amalie buret inde i Blåtårn. Men den der ler sidst ler bedst: I mange år var det Leonora Christine der blev betragtet som det store offer i de to kvinders magtkamp. Liv Thomsen nuancerer portrættet af den balletdansende, ødsle og selviscenesættende dronning Sophie Amalie, der var med til at indføre enevælden i 1600 tallet. Sendt første gang 18.01.12

16:20  

På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (4:6)
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (4:6) Anna Sophie Reventlow er indtil videre den eneste danske dronning med ikke-fyrsteligt blod. Hun blev gift først til venstre hånd og så til højre hånd med Frederik 4. I århundrede har danske konger åbenlyst praktiseret utroskab, endda bigami. Foreteelser såkaldt almindelige mennesker kunne få dødsstraf for. I dette program drager Liv Thomsen til et par af de slotte, hvor Anne Sophie i 1700 tallet levede et hofliv i sus og dus. Men hun besøger også krypten under Holmens Kirke. Her er der spor af et par af de mange børn kongeparret fik - og som alle døde som små. Guds straf, efter Anne Sophies mening, som endte sit liv udstødt og plaget af anger og ensomhed. Sendt første gang 25.01.12

17:00  

Historiequizzen: Tro (3:10)
Historiequizzen: Tro (3:10) En finger i øllet for at gøre den lækker. Men hvis' finger var bedst? Få svaret i i Historiequizzen hvor emnet er Tro.

17:30  

Historiequizzen: Jagt og fritid (4:10)
Historiequizzen: Jagt og fritid (4:10) Emnet er Jagt og Fritid og Historiequizzen har samlet våben på Tøjhusmuseets lagre.

DR Ultra

15:20  

Thunderbirds (15)
Thunderbirds (15) Fortidslevn

15:40  

Freaktown (23)
Freaktown (23) Freaky planter

15:50  

Zorro (5)
Zorro (5) Mesteren.

16:15  

Wild Kratts
Wild Kratts Skygge: Den sorte jaguar

16:35  

Junglebanden
Junglebanden Ildflue-aftenen

16:45  

Junglebanden
Junglebanden Hik Hik Hikke

16:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:15  

Sam & Cat I (15)
Sam & Cat I (15) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

17:40  

Klassen - Kan piger score? (110)
Klassen - Kan piger score? (110) Drengene vil ikke have Frida med til fodbold. Det er hun slet ikke god nok til. Frida og pigerne lægger en plan for at afbryde drengenes kamp.

17:50  

Klassen - Er vi kærester? Del 1 (111)
Klassen - Er vi kærester? Del 1 (111) Emil og Sofia har problemer og Sara og Cornelius rådgiver dem. Der kommer et nyt kærestepar i klassen.

DR Ramasjang

15:00  

Mumitroldene (34)
Mumitroldene (34) En frygtelig storm

15:10  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Baba på eventyr

15:15  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Mega Mim

15:25  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Kate den Store

15:40  

Gurli Gris (13)
Gurli Gris (13) Den flyvende dyrelæge

15:45  

Gurli Gris (14)
Gurli Gris (14) Kimmy Kænguru

15:50  

Chuggington
Chuggington Koko slår sin egen rekord

16:00  

Chuggington
Chuggington Tootington tunnelen

16:10  

Masha og Bjørnen (2)
Masha og Bjørnen (2) Af sted, lille pony

16:20  

Mashas eventyr (8)
Mashas eventyr (8) Prinsen og frøenn

16:25  

Morten Skildpadde (10)
Morten Skildpadde (10) Morten og snegleposten

16:45  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (34)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (34) På jagt efter Flynn

17:00  

Grumme rim (2:2)
Grumme rim (2:2) Jack vokser op med et godt øje til naboen Askepot. Men hun har kastet øjnene på prinsen til ballet, og Jack bliver distraheret af en kæmpe bønnestage for enden af haven. Vil de finde den ægte kærlighed?

17:30  

Sikker & Søn IV (10)
Sikker & Søn IV (10)

17:40  

Molevitten
Molevitten Få et godt grin med Molevitten. Maskinen er endnu en gang landet i børnehaven, hvor friske unger sender sjove ting direkte til Hr. Skæg, Øvst, Silja og alle vennerne i Ramasjang. For hver ting de sender, får de en skør sketch retur.

17:55  

Mumsfilibaba med gris (1)
Mumsfilibaba med gris (1) Børnene og kokken Niels tager på bondegårdsbesøg, for at se hvor svinekød kommer fra. De besøger nogle frilandsgrise, og så er det hjem og lave lækker mad over bål.

DR1

18:00  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt I aften i Fra yt til nyt tager Bettina Schori turen til Paris for at vise sine lamper frem. Peter og Jeppe Rose får besøg på værkstedet, når lillebror Kalle skal have lavet et nyt køkken. Og så skal Sannie Windelborg lave nye varer til butikken ud af genbrugstræ.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

20:00  

Hvem var det nu vi var - 1978
Hvem var det nu vi var - 1978 Jacob Riising har inviteret fire kendte danskere i studiet til en quiz med højt humør om et år, der var engang. Aftenens gæster er Niels Olsen, Søs Egelind, Pernille Højmark og Søren Østergaard. 1978 er på mange måder et farverigt år. En helt ung Allan Olsen dukker op som københavnersnude i filmen Mig og Charly, og i den legendariske musikquiz Popnøglen vækker en fløjtespillende dommer opsigt . Det er også året, hvor DR beslutter, at TV Avisen godt kan være seriøs, selv om nyhederne er i farver. Og så afslører Niels Olsen, at han er en habil håndboldspiller og Søren Østergaard, at han har en god hånd i stangtennis. Men hvor seriøse er de fire flippere Søs, Niels, Søren og Pernille i 1978?

DR2

18:30  

De vilde 60'ere: Bevægelsernes tid 1960-69
De vilde 60'ere: Bevægelsernes tid 1960-69 1960'erne var årtiet, som forvandlede USA fra grå konformitet til et land, der sprudlede af politisk, kulturel og social frigørelse. Ved hjælp af arkivoptagelser fra amerikansk tv bliver begivenheder og personligheder vævet sammen til et underholdende og oplysende portræt af dette bemærkelsesværdige årti. I 1960'erne blev mange af de i dag velkendte politiske og sociale bevægelser, som kvindekampen, bøssernes befrielsekamp, miljøbevægelsen og det nye venstre grundlagt.

19:10  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen Forholdet til vores kære naboer svenskerne har alle dage været præget af op- og nedture. Tidsmaskinen rejser i denne udgave gennem årtierne og kommer blandt andet forbi en krigserklæring og en flok svenske rockere. Der var en gang hvor en hund var til at holde vagt med og man havde en kat til at fange mus. Sådan er det langt fra i dag. Kæledyrene er blevet en forlænget del af vores personlighed. Tidsmaskinen sætter danskernes efterhånden noget neurotiske forhold til kæledyrene under lup. Sendt første gang 12.11.2006

20:00  

Elizabeth: The Golden Age
Elizabeth: The Golden Age Året er 1585, og Elizabeth I har regeret over England i næsten tre årtier. De personlige omkostninger ved magten er store, hvilket dronningen atter må sande, da hun forelsker sig i eventyreren sir Walter Raleigh. Samtidig trues hun på både de ydre og de indre linjer. Den spanske konge sender sin armada mod England, mens Elizabeths katolske kusine Maria Stuart lægger planer om at myrde hende. Elizabeth I: Cate Blanchett. Sir Francis Walsingham: Geoffrey Rush. Sir Walter Raleigh: Clive Owen. Maria Stuart: Samantha Morton. Instruktion: Shekhar Kapur.

DR3

18:00  

I Forreste Række (1:7)
I Forreste Række (1:7) Hun drømmer om at stå i forreste række, men hun er usikker på, om hun er ligeså dygtig som de andre. Benjamin har danset ballet, siden han var barn, og det er hele hans verden. Men nu er han blevet skadet, og han mærker, hvad det betyder at ryge udenfor fællesskabet. Emma Riis er 18 år og et lysende talent. Hun drømmer om at nå hele vejen til tops, og indtil videre tegner det godt. Men det er ikke altid nemt at være den bedste, når ens nærmeste konkurrenter også er ens bedste venner. Serien følger 6 kongelige balletdansere igennem et halvt år og giver et indblik i, hvordan det er at leve i en verden af benhård konkurrence, disciplin, store drømme og skuffelser.

18:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

19:15  

Alene i vildmarken USA I (5:10)
Alene i vildmarken USA I (5:10) En gruppe mænd konkurrerer om, hvem der kan overleve længst i Vancover Islands natur. Vinderen får 500.000 dollars. Men livet i vildmarken er barskt, og allerede efter seks dage er hele fem mænd faldet fra. Se hvordan de sidste fem deltagere tackler sult, kulde og stormvejr.

20:00  

Det bedste fra Smukfest 2017
Det bedste fra Smukfest 2017 Hør de største hits, oplev stemningen og mød musikerne, når DR3 sender Det bedste fra Smukfest 2017.

DR K

18:00  

Kongeriget Norden - den unge generation
Kongeriget Norden - den unge generation De er unge og smukke men bortset fra det, så ligner de næsten almindelige mennesker. Men det er de ikke. De er arvinger til tronen i Danmark, Norge og Sverige, og deres dilemma er næsten uløseligt: De unge prinser og prinsesser vil nemlig også leve et almindeligt liv - men hvor almindeligt må det blive? Spørgsmålet drøftes meget i de nordiske lande op til det norske bryllup mellem kron- prins Haakons og den "helt almindelige" Mette-Marit.

19:00  

Kongeriget Norden
Kongeriget Norden For Gud og fædreland... Dronning Margrethe, Kong Harald af Norge og svenske Carl Gustav er populære monarker, men vejen til succes har været lang og ikke altid ligetil i et samfund, som dybest set slet ikke behøver konger og dronninger. En arv, der skal løftes - en livsopgave, der bliver sværere for hver generation. Sendt første gang 2001.

19:55  

Dagens Sang: Tit er jeg glad
Dagens Sang: Tit er jeg glad - sunget af et af DR's kor.

20:00  

De uheldige helte (17)
De uheldige helte (17) Racersport kan være livsfarlig, såvel uden for banen som på den. Det opdager Brett under træningen til et vigtigt løb, da nogen stjæler hans vogn og forsøger at køre ham ned. Det er blot den første i en serie makabre dødstrusler, der skal få Brett Sinclair til at trække sig fra løbet.

20:50  

Smilehullet - Tommy Kenter og Per Pallesen
Smilehullet - Tommy Kenter og Per Pallesen I aften et gensyn med _Per_Pallesen og_Tommy_Kenter som Mathiesen og fru Christoff. Producer:_Jens_Bom.

DR Ultra

18:00  

Kampen (15)
Kampen (15) Kampen mod pinlig-far.

18:05  

The Next Step III (5)
The Next Step III (5) Udvandring

18:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

18:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

18:50  

Hjalte vs Tjelle - Menneskebowling (5)
Hjalte vs Tjelle - Menneskebowling (5) I dagens program skal Hjalte og Tjelle virkelig teste deres kroppe af. Er det en fordel at være høj og tynd eller lille og lidt rund når de skal være bowlingkugler! Det finder de ud af i duellen: Menneskebowling.

19:00  

Voksenfælden II (2)
Voksenfælden II (2) Voksenfælden er tilbage med en ny sæson, hvor to hold af børn konkurrerer om at være bedst til at teste de voksne - og filmer det hele med skjult kamera. Børnene fra Voksenfælden tester de voksnes intimsfære og deres tålmodighed, når de beder om hjælp til en skole opgave, men i virkeligheden forsøger at røre de voksnes hår i så lang tid som muligt. De tester også om voksne vil bruge deres dyrebare løbetid på at hjælpe en stakkels motionist, der pludseligt er kommet til skade.

19:20  

101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag
101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag I dag finder du ud af, hvorfor nogle hellere vil have en hund end en kæreste, hvordan familiefester kan blive meget sjovere - og så får du eksempler på nogle af de pinligste kælenavne i hele verden.

19:40  

101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag
101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag Hvis du vil have supergode råd til, hvordan man får sig en kæreste, hvilke hemmeligheder, man må have for sine forældre, og om man skal få sig en piercing - så skal du se programmet i dag.

20:00  

Over hækken
Over hækken Amer. animationskomedie fra 2006 med dansk tale. Skovens dyr vågner af deres vintersøvn. Snart opdager de, at det meste af deres skov er blevet fældet og erstattet af huse i vinterens løb. Men vaskebjørnen RJ er ikke bekymret. For i husene bor der mennesker, og mennesker betyder mad. Anført af RJ kravler dyrene over hækken for at mæske sig. Men menneskene er ikke særlig glade for vilde dyr, og snart står RJ og hans venner over for et nyt problem - nemlig en skadedyrsbekæmper! Danske stemmer: RJ: Søren Pilmark. Verne: Anders Bircow. Hammy: Jens Andersen. Instruktion: Tim Johnson og Karey Kirkpatrick.

DR Ramasjang

18:05  

F for Får (9)
F for Får (9) Fårrygende animation fra Aardman

18:10  

F for Får (10)
F for Får (10) Fårrygende animation fra Aardman

18:20  

Kasper og Sofie (4)
Kasper og Sofie (4) Lærer at danse

18:30  

Kasper og Sofie (5)
Kasper og Sofie (5) Lærer trafikregler

18:45  

Kasper og Sofie (6)
Kasper og Sofie (6) På fisketur

19:00  

Gurli Gris
Gurli Gris Forår

19:05  

F for Får (13)
F for Får (13) Hundeshow

19:15  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Babas frokost

19:20  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Inga Isbjørn vil lege med mor, men mor har altid travlt med at gøre rent.

19:30  

Musen Tip
Musen Tip Jeg vil ikke stå på skøjter

19:35  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Sneglehøgen

19:45  

Minisekterne (8)
Minisekterne (8) Fransk animationsserie om insekternes verden.

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Lillefinger og Myren spiller bold i haven. Men bolden er alt for stor for Myren.

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Vores vejr
Vores vejr

21:25  

Et sikkert hit
Et sikkert hit Den afdankede popstjerne Alex Fletcher er på vej mod en karrieremæssig deroute, da han får et par dage til at komponere et hit for den unge superstjerne Cora Corman. På trods af, at Alex aldrig har skrevet tekster, takker han ja i håbet om et comeback. Han allierer sig med sin blomstervander Sophie, der viser sig at være et frisk pust til hans musik. Samarbejdet er dog ikke helt ukompliceret. Alex Fletcher: Hugh Grant Sophie Fisher: Drew Barrymore Cora Corman: Haley Bennet Instruktion: Marc Lawrence

23:05  

Transsiberian
Transsiberian Ægteparret Roy og Jessie beslutter at tage med den transsibiriske jernbane fra Beijing til Moskva. Det bliver en uforglemmelig rejse - men ikke helt på den måde, som Roy og Jessie håber. På toget møder de et ungt par, som måske ikke er helt så almindelige, som de giver sig ud for at være. Og snart havner Roy og Jessie i et livsfarligt spil, der involverer både narkosmuglere og det russiske politi. Roy: Woody Harrelson. Jessie: Emily Mortimer. Grinko: Ben Kingsley. Instruktion: Brad Anderson.

DR2

21:50  

Skandale - 13 nætter der væltede en minister
Skandale - 13 nætter der væltede en minister Dansk dokumentarserie fra 2011 Historien om Ritt Bjerregårds ophold på det fine Hotel Ritz i Paris med privatchauffør og gode middage startede i Ekstra Bladet, men bredte sig som en tsunami til de andre aviser i december 1978. Statsminister Anker Jørgensen krævede hun selv skulle betale 20.000 kr. for rejsen. Da hun nægtede blev hun fyret som undervisningsminister efter den mest massive aviskampagne mod en politiker, som Danmark endnu havde set. Hotel Ritz - sagen var den første store personskandale i dansk politik. Tilrettelæggelse: Ole Retsbo Sendt første gang 27.03.2011

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

23:50  

En kvinde i skudlinjen (2:5)
En kvinde i skudlinjen (2:5) Nessa Stein er en vigtig figur i kampen for at skabe fred i Mellemøsten. Nu står hun midt i et højspændt politisk spil. En palæstinensisk forretningsmand er blevet myrdet, og Nessas veninde Atikas lille søn er blevet bortført. Hvem står bag? MI6's mellemøstchef Sir Hugh begynder at grave i Nessas hemmelighedsfulde fortid for at finde svaret. Nessa Stein: Maggie Gyllenhaal. Hugh Hayden-Hoyle: Stephen Rea. Ephra Stein: Andrew Buchan. Instruktion: Hugo Blick.

DR3

21:00  

The Cold Light of Day
The Cold Light of Day Amerikansk action-thriller fra 2012 Den amerikanske forretningsmand Will Shaw er på ferie i Spanien, da hans familie pludselig kidnappes af en gruppe hemmelige agenter. Mændene bag kidnapningen er på jagt efter en mystisk mappe, som Will skal skaffe for at gøre sig forhåbninger om at se sin familie igen. Det viser sig, at Wills far (Bruce Willis) ikke er helt uvidende omkring den mystiske mappe. Will: Henry Cavill Martin: Bruce Willis Lucia: Veronica Echegui Instruktion: Mabrouk El Mechri

22:30  

Monte Carlo
Monte Carlo Grace og hendes to veninder dropper deres servitrice-jobs i Texas for at holde en uges ferie i Paris. Det bliver en tur, de aldrig vil glemme. Grace forveksles med den britiske overklasse-kendis Cordelia Winthrop Scott, og pigerne udnytter fluks situationen. Pludselig er de vej til millionærparadiset Monte Carlo, hvor der venter dem et liv i overdådig luksus - i hvert fald indtil den ægte Cordelia dukker op... Grace/Cordelia: Selena Gomez. Emma: Katie Cassidy. Meg: Leighton Meester. Instruktion: Thomas Bezucha.

DR K

21:00  

Nikita
Nikita En ung, kvindelig narkoman dømmes til døden efter et blodigt røveri. Dommen bliver dog ikke eksekveret, og i stedet uddannes hun som tophemmelig lejemorder med kodenavnet "Nikita". Med en ny identitet kan hun leve et helt almindeligt liv, men kun indtil hun hører sit kodenavn. Så må Nikita rykke ud for at rydde op, hvor efterretningstjenesten ikke selv kan lægge navn til handlingerne. Nikita: Anne Parillaud. Amande: Jeanne Moreau. Marco: Jean-Hugues Anglade. Oprydderen: Jean Reno. Instruktion: Luc Besson.

22:50  

Outsideren
Outsideren Det går strålende for Jérôme Kerviel, der bliver forfremmet til aktiehandler i en af verdens største banker - Société Générale i Paris. Men da unge Jérôme får smag for andet end de mindre risikofyldte arbitrage-opgaver, sætter han karrieren og bankens fremtid på spil. - Baseret på en sand historie. Jérôme Kerviel: Arthur Dupont Fabien Keller: François-Xavier Demaison Sofia: Sabrina Ouazani Instruktion: Christophe Barratier

DR Ultra

21:15  

Snydt!
Snydt!

21:25  

Snydt!
Snydt!

22:00  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:50  

Kriminalinspektør Banks: Kold er graven
Kriminalinspektør Banks: Kold er graven Et tilsyneladende banalt biltyveri ender som en drabssag, da tyven senere findes skudt. Det bliver en opgave for Annie Cabbot, for Alan Banks får andet at se til. Politichefen Rydells rebelske teenagedatter, Emily, er stukket af til London. Rydell vil have Banks til at hente hende hjem til Yorkshire. Men Emily er kommet i uheldigt selskab, og sagen udvikler sig særdeles dramatisk. Alan Banks: Stephen Tompkinson. Annie Cabbot: Andrea Lowe. Gerry Rydell: Colin Tierney. Instruktion: Marek Losey.

02:20  

Sebastian Bergman (3:4): Minen
Sebastian Bergman (3:4): Minen Psykologen Sebastian Bergman, der arbejder for rigspolitiet, har opdaget, at hans kollega Vanja er hans datter. Vanja ved ikke, at Sebastian er hendes far. Da tre unge kvinder findes døde i en mine, bliver Sebastian nysgerrig efter at finde ud af, hvad der er sket med dem. Ikke mindst fordi han samtidig øjner en chance for at få skovlen under en gammel kollega og fjende. Sebastian Bergman: Rolf Lassgård. Vanja Lithner: Moa Silén. Torkel Höglund: Tomas Laustiola. Instruktion: Jörgen Bergmark.

03:50  

Camilla - Mad der holder (6)
Camilla - Mad der holder (6) Auberginer og kantareller bliver dyppet i eddike og gemt i fornem olivenolie, så de bliver den fineste spise. Gås og gris bliver henkogt og konserveret i eget fedt. Camilla Plum disker op med lækkerier uden ende i det sjette program i serien: Mad der holder. Hun salter også citroner og andre lækre råvarer. Sendt første gang 13.09.09

DR2

01:20  

De sidste gladiatorer
De sidste gladiatorer Den oscarvindende dokumentarist Alex Gibney har lavet et portræt af en af sportens største legender, ishockeystjernen Chris 'Knuckles' Nilan. Nilan var frygtet som en af ishockeysportens hårdeste hunde, en såkaldt enforcer i The National Hockey League, der har som sin fornemste opgave at beskytte sine kammerater på banen uanset omkostningerne. For Chris Nilan betød slagsmålene på banen 26 besøg på skadestuen og en smadret krop. Da karrieren sluttede, havde han svært ved at tilpasse sig et almindeligt liv. Han blev narkoman og sjoflede sin familie. Men uanset hvad, har denne hårde fyr fra Boston indlagt sig evig ære og tilbedelse i hockeyens hellige by, Montreal, ved at hjælpe sit hold med at vinde Stanley Cup.

02:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:10  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

00:55  

Enemy
Enemy Den stilfærdige universitetslærer Adam bor sammen med sin kæreste Mary. En aften ser Adam en film, da han bemærker en birolleskuespiller, der ligner ham på en prik. Da han beslutter sig for at opspore sin dobbeltgænger, får det uventede følger. Adam/Anthony: Jake Gyllenhaal. Mary: Mélanie Laurent. Helen: Sarah Gadon. Instruktion: Denis Villeneuve.

02:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:40  

The Mule
The Mule Journalisten Sofie Talbert er kendt for at gå i kødet på de politikere, som taler de illegale immigranters sag. Men Sofies standpunkt bliver sat på en prøve, da hendes bror forsvinder i Mexico. Der er ikke den store hjælp at hente fra politiet, så Sofie påbegynder sin egen efterforskning i en dyster og livsfarlig underverden af flygtninge, menneskesmuglere og koldblodige mordere. Sofie: Sharon Stone. Aaron: Billy Zane. Javier Guerrero: Miguel Rodarte. Instruktion: Gabriela Tagliavini.

02:10  

Uopklarede mord (5:6)
Uopklarede mord (5:6) I sommeren 1994 findes en ung pige myrdet på en af byens kirkegårde. Spørgsmålene er mange: Hvordan kom hun dertil, fulgtes hun med nogen, hvorfor smed morderen hendes ting langs flugtvejen? Leif GW Persson, berømt svensk forfatter og kriminolog, vender tilbage til denne sag, som han aldrig har kunnet glemme. Han begiver sig ud på en rejse i tid og rum, og vil nu se nærmere på hele efterforskningsmaterialet i et forsøg på at kaste nyt lys over sagen - og metodisk prøve at fremkalde et billede af, hvad der skete dengang. Nordvision fra Sverige.

02:40  

Uopklarede mord (6:6)
Uopklarede mord (6:6) Seks uopklarede mord, seks ukendte gerningsmænd Efter at have været forsvundet i en uge bliver den 24-årige Anneli fundet død. Hun er brutalt stukket ihjel med en kniv, og en del af det tøj, hun havde på, mangler. Leif GW Persson, berømt svensk forfatter og kriminolog, beslutter sig til at se nærmere på den sag, der nu er 23 år gammel. Hvor skete mordet, hvornår skete det og først og fremmest, hvem kan have begået det? Leif GW Persson begiver sig ud på en rejse i tid og rum og forsøger herved at få et billede af, hvad der dengang skete. Nordvision fra Sverige.

03:10  

Danske drømme (4:10)
Danske drømme (4:10) "Det er ikke svært at beskrive det forgange tiår i en bedrøvelig tone", siger dronningen i sin nytårstale, hvori hun prøver at trøste de gældsplagede danskere. De står på kanten af 80erne, hvor der bliver vendt op og ned på meget. Der er olie i Nordsøen, forurening på landet og færre fisk i nettene, men der er også en fornemmelse af forandring i luften. Grønland får selvstyre, og danskerne siger nej tak til atomkraft. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1998

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, KERTEMINDE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0818030235