Kerteminde
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 14. december 2017

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 14. december 2017

DR1

01:20  

Miss Marple: 4:50 fra Paddington
Miss Marple: 4:50 fra Paddington Miss Marple får besøg af en veninde, der på togrejsen til St. Mary Mead er vidne til et brutalt mord i et forbipasserende tog. Der er dog ingen spor af et lig, og politiet tager ikke sagen alvorligt, så Miss Marple må selv tage affære. Hun har mistanke om, at familien Crackenthorpe, der bor på ejendommen Rutherford Hall, har en forbindelse til mysteriet om det forsvundne lig. Miss Marple: Geraldine McEwan. Lucy: Amanda Holden. Inspector Campbell: John Hannah. Luther Crackenthorpe: David Warner. Dr. Quimper: Griff Rhys Jones. Instruktion: Andy Wilson.

02:55  

Djævlens skøge (2:2)
Djævlens skøge (2:2) 1600-tallets England er præget af revolution og borgerkrig, og den unge Angelica Fanshawe er fanget midt i de dramatiske begivenheder. Kongen er blevet styrtet af parlamentet, men revolutionen er allerede begyndt at æde sine børn. Oliver Cromwell har myrdet sin kampfælle Rainsborough. Dermed har Angelica mistet manden, hun elskede, og som beskyttede hende mod den morderiske Joliffe. Angelica Fanshawe: Andrea Riseborough. Oliver Cromwell: Dominic West. Sexby: John Simm. Instruktion: Marc Munden.

04:25  

Gintberg på kanten - Tarm
Gintberg på kanten - Tarm Jan Gintberg fortsætter i aften sin antropologisk-komiske tour de force i "Udkantsdanmark" - denne gang i de yderste, vestjyske forposter. Et område, der normalt er udskældt for at være fattigt og underudviklet. Men er der måske også her noget basalt livsbekræftende over de indbyggerne, der holder ud på Lars T.......s mark? I aften går Jan Gintbergs opdagelsesrejse til Tarm, hvor han tager den humoristiske temperatur på lokalbefolkningen. Her møder han bl.a. en ung mand, som bygger på landets første overdækkede arena udelukkende til traktortræk. Gintberg forsøger at få øje på sjælefreden i en kommende nationalpark, hvor kugler piber om ørerne på ham. Og han ser det hele lidt fra oven fra en gammel flyvemaskine fløjet af en dreng, der dårligt er flyttet hjemmefra. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg Sendt første gang 29.09.11

04:50  

Når dværgflodhesten går på barsel
Når dværgflodhesten går på barsel Chip og Dale høster af kærlighedens frugt, og resultatet bliver en ny, lille dværgflodhest, som selvfølgelig hedder Microchip. Zoolog Jens Sigsgaard fra Aalborg Zoo har foreviget fødslen, så vi alle kan opleve den sjældne begivenhed i denne udgave af "Bag kulisserne i Zoo". Vi har også snydt næsehornsfuglemor, som ellers murer sig inde med ler, når hun skal ruge, men vi nåede at få et kamera ind, inden hun lukkede af for omverdenen. Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 13.01.00

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:25  

Frø i Frilandshaven
Frø i Frilandshaven Jord og gryder bliver fyldt med alverdens frø, når værterne Anne Hjernøe og Jørgen Skouboe tager hul på det gode udeliv i Frilandshaven. Jørgen dyrker nye, sjove og farverige grøntsager og vil slå Danmarksrekorden på 261 kilo i græskardyrkning, og Anne laver nordisk risotto med spelt i udekøkkenet og får besøg af Nordisk Genbank. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe og Anne Hjernøe Sendt første gang 31.05.06

05:50  

Søren Ryge: Kinoorglet
Søren Ryge: Kinoorglet I stumfilmens tid var de uundværlige, derefter gik de langsomt af mode. De store, mekaniske orgler, der underholdt publikum i biograferne og kunne spille som et helt orkester. I et forsamlingshus ved Vejle står der et, der stadig kan spille.

06:25  

00'erne tur/retur: 2008
00'erne tur/retur: 2008 I dette program går turen tilbage til 2008. Et år, der både byder på kongeligt bryllup, store sportspræstationer, økonomiske krise - og en rigtig stor svindler. I serien 00'erne tur retur tager vi på en rejse gennem et omvæltende årti. Vi dykker ned i tidens trends og teknologi og genoplever tv, musik, sport og skandaler.

06:55  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:20  

Auktionshuset (7:10)
Auktionshuset (7:10) I denne uge skal Jesper Bruun Rasmussen åbne auktionerne, og det gøres med intet mindre end hans Kronjuvel, Eckersberg maleriet. Det er vurderet til mellem 1- 1.5 millioner kr. så familiens forventninger til et godt salg er høje. Det bliver Jesper Bruun Rasmussens fineste opgave at få maleriet budt op til højest mulige pris. Lærke Bøgh fra bogafdelingen er kommet på en spændende detektiv opgave, hun har nemlig fået en dagbog og et brev som hun mener er skrevet af selveste nationalhelt og polarekspeditør, Knud Rasmussen. Viser det at holde stik tidobles dens værdi. I skranken bliver et maleri vurderet og prisen stemmer slet ikke overens med det kunden havde i tankerne. Velkommen indenfor i Auktionshuset.

07:45  

Skattejægerne
Skattejægerne I aften står Sussie Vigs skattejagt i børnenes tegn. Hun skal finde rekvisitter til en børneballet på Det Kongelige Teater i København. Parret Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen fra Classic House i Randers er på jagt efter gode sager i to private hjem. Og den nye skattejæger Simon Krogsgaard fra Kolding går benhårdt efter klassiske møbler fra 50´erne og 60´erne hos forhandlere i Sydjylland.

08:15  

Anders Lund Madsen på Den Yderste Ø (2:3)
Anders Lund Madsen på Den Yderste Ø (2:3) I den fjerneste ende af Færøerne ligger Fugloy. 800 får og 44 færinger ved bredden af verdenshavet. Som brændingen gnaver af klipperne i den sidste vig, så æder nutiden sig ind på øen. Men stadig hænger øboerne fast på fjeldet med det yderste af neglene. Hvem er de? I anden episode har viceborgmesteren problemer med renovationen på øen. Desuden møder Anders tre forskellige sømænd. Én som lige er startet. Én som er midt i livet. Og én som har det hele bag sig. Og så er der grind!

08:45  

Madmagasinet: Julemad
Madmagasinet: Julemad Madmagasinet handler denne gang om julemiddagen d. 24. dec., som godt kan være lidt af et pres, fordi den helst skal sidde lige i skabet. Tina Müller ser på, hvilken and man skal gå efter, og hvordan man finder rundt i junglen af købetilbehør som bl.a. glaskartofler og rødkål. I køkkenet lover Adam Aamann, at alle med nogle simple tricks kan få succes med den perfekte klassiske julemiddag. Og det gælder også for Tina, som for første gang er i køkkenet med Adam.

DR2

00:45  

Fredens byrde
Fredens byrde Claudia Paz y Paz har haft verdens måske farligste job. Som Guatemalas første kvindelige statsanklager fra 2010-14 kæmper hun indædt mod korruption, organiseret kriminalitet, forbrydelser begået under borgerkrigen, og ikke mindst vold mod kvinder. Det skaffer hende magtfulde fjender i samfundets øverste lag, der føler sig hævet over loven, men Claudia Paz y Paz fortsætter med at forsøge at sætte de korrupte, de kriminelle og tidligere politiske ledere med folkemord på samvittigheden, bag tremmer.

01:45  

Kaos i Guds by
Kaos i Guds by Romerne kaldte byen Lod for 'Guds by'. I dag er den forfaldne by kun ti minutters kørsel fra den blomstrende Tel Aviv centrum for palæstinensiske narkobander og religiøse, jødiske bosættere. Armod og fattigdom har fremmet racisme, intolerance og vold, og mange af byens 75.000 jødiske, muslimske og kristne beboere lever i konstant frygt og dyb elendighed.

03:15  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

Penge
Penge

07:25  

So ein Ding
So ein Ding Nikolaj Sonne kaster sit kritiske blik på en håndfuld nyheder fra tech-verdenen, og med det nyopfundne ding-o-meter i hånden tager han på roadmovie til teknologiens og innovationens hjørner. So ein Ding afslutter med at Sonne har en gæst hos sig i nyhedssofaen, der har sin helt egen topnyhed med.

07:40  

So ein Ding
So ein Ding

07:55  

Det sejler - Tøsetur i Skagen (5:8)
Det sejler - Tøsetur i Skagen (5:8) De 2 københavnske venner, Adam og David, er på vej Danmark rundt i deres lejede fiskekutter Nana for at lære at blive rigtige fiskere. De er nu nået til Skagen, hvor de for første gang oplever, at turisterne er vilde med de fisk, de fanger, og står i kø på molen for at købe dem. Og så får de besøg af kæresterne hjemme fra København. Tilrettelæggelse: Per Dohm Sendt første gang 10.02.13

08:25  

Det sejler - Fødselsdag i Lillebælt (6:8)
Det sejler - Fødselsdag i Lillebælt (6:8) Adam og David er på vej Danmark rundt i deres lejede fiskekutter Nana for at lære at blive rigtige fiskere. De sejler til Aarhus for at møde en muslingefisker. Og så har David arrangeret stor fødselsdagsfest for Adam. Det bliver et følelsesladet møde, både med familien og fortiden. Tilrettelæggelse: Per Dohm Sendt første gang 17.02.13

08:55  

Peter Lund Madsen på dannelsesrejse
Peter Lund Madsen på dannelsesrejse Beretninger om banebrydende begivenheder, der har ændret menneskets livsvilkår. Peter Lund Madsen opsøger arnestedet for et af verdenshistoriens mest vellykkede videnskabelige svindelnumre. Og så får han en af sine hedeste drømme opfyldt: Han besøger det sted, hvor den allersidste Neandertaler levede og døde. Sendt første gang 28.03.08

DR3

01:25  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

02:05  

Ice Road Truckers IX (9:10)
Ice Road Truckers IX (9:10) Endnu engang sætter en gruppe lastbilchauffører livet på spil for at køre forsyninger ud til Canadas mest isolerede egne. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne. Følg det nystartede vognmandsfirma Le River, der kæmper mod det store fima Polar Industries, når de tackler den barske natur og dyster mod hinanden.

02:45  

Mord på film: Die Hard
Mord på film: Die Hard Yippiee-kai-yay, motherfucker. Kan du skyde skurken gennem din egen krop? Er det muligt at slippe ud af cockpittet i tide, hvis du får besøg af 10 armeret håndgranater? Og kan du futte et fly af ved hjælp af en lighter? DR3 mythbuster mordene fra Die Hard-filmene.

03:15  

Mord på film: Western
Mord på film: Western Eksploderer dynamit hvis du skyder på det? Hvem ville vinde i en rigtig cowboy-duel - den gode eller den onde? Og kan man skyde et reb over på 300 meters afstand - mens man sidder på en hest? Sigurd og Snake mythbuster mord fra western-film.

03:45  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:45  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:45  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop
Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med Barthelot som laver øvelser for 'ryg og lænd', så har vi træning for at få 'faste lår' med Yvonne, og til sidst får vi 'kål på kontorkroppen' med Anne Kathrine.

DR K

00:30  

Kobra - #Girlgaze (8)
Kobra - #Girlgaze (8) En ny bølge af unge kvinder, der fotograferer sig selv og hinanden, ses pludseligt mere end nogensinde på platforme som Instagram og endda i kunstverdenen. Efter århundreder af mandlige blikke ønsker kvinder nu at overtage billedet selv. Men nogle af dem forstyrrede, provokere og vækker had. Vært: Parisa Amiri.

01:45  

De kaldte hende Sarah
De kaldte hende Sarah Paris, 1942. Midt om natten går det franske politi fra hus til hus for at anholde jøder. Også tiårige Sarah og hendes forældre anholdes, men forinden lykkes det Sarah at skjule sin lillebror i et skab. 67 år senere kommer journalisten Julia på sporet af Sarahs historie. Hendes research afslører en række hemmeligheder, der forbinder hende selv til Sarah. Julia: Kristin Scott Thomas. Sarah: Mélusine Mayance. Jules: Niels Arestrup. Instruktion: Gilles Paquet-Brenner.

03:30  

Et kongeligt hjem: Drottningholms slot (2:2)
Et kongeligt hjem: Drottningholms slot (2:2) Historien om Drottningholms Slot, i dag den svenske kongefamilies private residens, går tilbage til 1600-tallet, hvor det blev opført til dronning Hedvig Eleonora efter tegninger af en af den tids store arkitekter, Nicodemus Tessin den ældre. Kong Carl Gustaf, dronning Silvia, kronprinsesse Viktoria og kongens søster, prinsesse Christina, fortæller om hvordan det er at leve her på dette imponerende barokslot, omgivet af de smukt anlagte haver og idylliske skovarealer, beliggende lige ned til Sveriges tredjestørste sø, Mäleren. Slottet og dets omgivelser er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Nordvision fra Sverige.

04:30  

Gæt og grimasser (7:15)
Gæt og grimasser (7:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Kirsten Norholt, Betty Glosted, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Thomas Eje. Sendt første gang 1992

05:05  

Gæt og grimasser (8:15)
Gæt og grimasser (8:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Kirsten Norholt, Betty Glosted, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Thomas Eje. Sendt første gang 1992

05:45  

Dagens sang: Juletræet med sin pynt
Dagens sang: Juletræet med sin pynt

05:50  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:10  

Solens mad
Solens mad Med smag for Middelhavskøkkenets spændende mad og dejlige vin går rejsen til Norditalien, hvor vi skal besøge Lombardiet og de italienske alper. I grotterne i Valsassina lagres to af landets mest kendte oste: Gorgonzola og Taleggio. Rejsen går videre til Cremeno, hvor kokken Gabriele Sormani viser, hvordan man fremstiller den gammeldags fattigmad, der nu er på mode selv i Sverige. Nordvision fra Sverige.

06:40  

Solens mad
Solens mad Furlanderne er et stort set ukendt folkeslag, der bor på grænsen mellem Slovenien og Italien. Det er et folk med eget sprog, eget flag men uden eget land. Det er lykkedes furlanderne at bevare de gamle traditioner og deres enestående madkultur. I den lille by Monte, en kilometer fra den slovenske grænse, viser kroejeren Josko Sirk hvordan man stadig laver fantastisk mad over åben ild. Nordvision fra Sverige.

07:10  

Madsen & Co. (6:32)
Madsen & Co. (6:32) 6. eps: Slå et slag for kærligheden Mogens Madsen vil have Max på det lokale ishockeyhold - først og fremmest for at genere en anden far, han ikke kan udstå, og hvis søn er blandt de bedste på holdet. Men Max er ikke noget ishockeytalent - så Mogens Madsen ender med at gribe til virkeligt ufine metoder for at få Max på banen. Mogens kvajer sig også grundigt over for Line, som er blevet forelsket for første gang. Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark. Instruktion: Piv Bernth. Oversættelse: Tørk Haxthausen. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

07:35  

Madsen & Co. (7:32)
Madsen & Co. (7:32) Mogens Madsen er blevet udnævnt til 'Årets postbud', og han har tænkt sig at leve op til hæderen. Derfor hævder han, at han skal passe sit arbejde, selv om der er en vigtig fodboldkamp i fjernsynet. Hverken familien eller kollegerne fatter, hvorfor han ikke bare melder sig syg, som han plejer. Men Mogens har fundet sin egen løsning - og det går selvfølgelig galt. Mogens: Peter Schrøder Susanne: Birgitte Raaberg Line: Maria Birkkjær Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen Kisser: Susanne Heinrich Pedersen: Claus Bue Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark Instruktion: Piv Bernth Oversættelse: Tørk Haxthausen Scenografi: Bettina Sneum Musik: James Price

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Dejlig er jorden
Dagens sang: Dejlig er jorden - sunget af et af DR's kor.

08:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Om autoværn på Hørsholm-motorvejen, om en ung Otto Brandenburg og hans endnu yngre fans, om en kendt minister, der træder tilbage i utide, om Gunnar Nu og Lennart Hyland, der tipper landskamp, om storbrand i Københavns centrum og om en fodboldspiller, der var alles helt. Redaktion: Marianne Kemp, Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

DR Ultra

06:00  

Mønk
Mønk

06:01  

Zorro (23)
Zorro (23) Forvist

06:25  

Wild Kratts
Wild Kratts

06:45  

Junglebanden
Junglebanden Et dampende show

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:05  

Klassens Jul - Bertram som Luciabrud (15)
Klassens Jul - Bertram som Luciabrud (15) Der skal være Luciaoptog på skolen, og både Bertram og Martine kæmper for at blive Lucia brud. Begge mistænker nemlig hinanden for at stå bag hærværket på skolens toilet. Og med en rolle som Lucia-brud får man også en mikrofon. En mikrofon som vil være god til at råbe ud over hele skolen med, når man skal afsløre hvem, der er ansvarlig for hærværket.

07:20  

Gumball IV (21)
Gumball IV (21)

07:30  

The Next Step III (19)
The Next Step III (19) Aldrig med

07:55  

Freaktown (32)
Freaktown (32) Prinsesse Goo-Goo

08:05  

Wolfblood III (9)
Wolfblood III (9)

08:35  

Mønk
Mønk

08:40  

JULTRA - Store Nørdernes julekalender (14:24)
JULTRA - Store Nørdernes julekalender (14:24) Nørderne, Kåre og Emil, er sammen med resten af Ultra-holdet klar til at gøre denne jul til den vildeste nogensinde. I dag dyster Nørderne om, hvem der kan bygge den sejeste julekanon, der skyder med slik. Togvognen er pyntet op, og den store kasse med krudt, konfekt og kemikalier er fundet frem. I løbet af hele december måned bliver julen vendt på hovedet med skøre eksperimenter og vanvittige byggeprojekter. Og så bliver der konkurreret om at få den perfekte juleaften. Web: www.dr.dk/ultra

08:50  

Store Nørd: Voldgrav
Store Nørd: Voldgrav Voldgraven (14:15) For at holde ubudne gæster væk fra togvognen, graver NØRDerne en voldgrav. Og så fylder de den med en hemmelig væske, så man, måske, kan gå på vandet! Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II

05:20  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II

05:30  

Hjørne Bjørne IV (13)
Hjørne Bjørne IV (13) Ernst Elg synes ikke, han er god til noget og vil også gerne kunne stå på hænder.

05:35  

Ramasjang Mysteriet III (1)
Ramasjang Mysteriet III (1) Hvor er Kyllings mundharmonika? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:05  

Sarah og And (8)
Sarah og And (8) Regnbue-citroner

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Udflugt (i morgen)

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella En lille gæst

06:30  

Grinebider (24)
Grinebider (24) Hvem tør hvad?

06:40  

Nissernes Ø (13:24)
Nissernes Ø (13:24) Kan Nissedoktoren hjælpe Lunte? Slipper Lunte for at få taget sin temperatur, og hvor stor bli'r regningen? Kan Santa berolige de meget ophidsede Fortnisser? Junior prøver at få gang i banansalget i Grønland. Puala hjælper ham med at lære at skyde med riffel. I Brugsen i Holme-Olstrup må Fiffig-Jørgensen slide i det uden kaffe - men på Nissernes Ø begynder det at se lidt uhyggeligt ud for Lunte. Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen, Jan Gintberg, Søs Egelind og mange flere. Manuskript og instruktion: Flemming Jensen. Sendt første gang 2003

07:10  

Ramajetternes Jul (13:24)
Ramajetternes Jul (13:24) Øvst og Finn Falk finder et helt rum fyldt med mystiske ting. Sammen med Sus skynder de sig hjem til lufthavnen med sporene. Heldigvis ved Selma lige præcis, hvad der skal være Ramajetternes næste træk i jagten på computertyven.

07:25  

Quizdyrene - Marsvinet Holger
Quizdyrene - Marsvinet Holger Dagens quizdyr er marsvinet Holger. Han bor på en gård, hvor han får besøg af quizværten Stefan. Holger har måske fået det forkerte marsvineben ud af buret, for han er først temmelig gnaven. Men måske hjælper det lidt på humøret at quizze med Stefan, der giver Holger fem spørgsmål om dyr i Australien og chancen for at vinde en flot præmie.

07:40  

F for Får (38)
F for Får (38) Fårrygende animation fra Aardman

07:45  

Gurli Gris V (21)
Gurli Gris V (21) Kæledyrskonkurrencen

07:50  

Gurli Gris V (22)
Gurli Gris V (22) Spindelvæv

07:55  

Albi
Albi

08:05  

Morten Skildpadde (10)
Morten Skildpadde (10) Morten og snegleposten

08:30  

Rod i Historien (6)
Rod i Historien (6) På Ramasjang Museet er der Rod i Historien. Museumsdirektøren mangler nemlig en griffel til sin udstilling om oplysningstiden og guldalderen. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet. Men når de det, så museet kan åbne til tiden?

08:45  

Op og hop (5)
Op og hop (5) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Mille, der laver sjove øvelser.

08:55  

Minisekterne (11)
Minisekterne (11) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:15  

Shanes eventyrlige Jul på Egeskov Slot
Shanes eventyrlige Jul på Egeskov Slot Shane Brox besøger Egeskov Slot for at hjælpe grevefamilien Ahlefeldt-Laurvig-Bille med at pynte op til jul. Med blandt andet udstoppede dyr, simili-smykker og sukkerknalder får Shane skabt juletræspynt, adventskrans og det store eventyrlige julebord og så endda lige under Kong Christian d. 4´s portræt.

09:45  

Store forretninger IV (3:10)
Store forretninger IV (3:10) Harrys datter Violette vender hjem fra Paris, og hun er ikke begejstret for sin fars nye flamme, den letlevende Rosie Dolly. Samtidig lancerer Harry en stærkt risikabel forretningsplan. En plan, der kan gøre familien Selfridge endnu rigere - eller koste dem alt.

10:30  

Antikkrejlerne
Antikkrejlerne Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne
Antikkrejlerne Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:15  

Peter Lund Madsen på dannelsesrejse
Peter Lund Madsen på dannelsesrejse Beretninger om banebrydende begivenheder, der har ændret menneskets livsvilkår. Peter Lund Madsen fortæller om dengang man fandt ud af at ikke alt der står i Biblen skal opfattes konkret. I USA finder man kæmpeknogler fra dyr, der ikke var med på Noahs ark. I Tyskland finder man en kranieskal fra noget, der er et mellemstadie mellem abe og menneske. Og så er der en lægesøn der får sære ideer. Sendt første gang 1.04.08.

09:35  

Smag på Hawaii
Smag på Hawaii Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

10:15  

Smag på Beirut
Smag på Beirut Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

10:55  

Soundbreaking - Jeg er min musik
Soundbreaking - Jeg er min musik Her flytter vi fokus fra at skabe musik til at lytte til det. De forskellige formater har formet og defineret oplevelsen. Fra vinyl til kassettebånd, CD og MP3 har hver generation et format, de har kunnet opfatte som deres eget - og omfatte med dyb nostalgi!

11:45  

USA i 1990'erne - det bedste tv (2:8)
USA i 1990'erne - det bedste tv (2:8) Sjældent er et tiår begyndt så dramatisk som 1990'erne. Med Murens fald ændrede de internationale spilleregler sig. Mange troede optimistisk til det bedre. Her ser vi på tv's udvikling og genser nogle af de mest mindeværdige serier fra 1990'erne som 'Frasier', 'Friends', 'Sex and the City', 'X-Files' og 'Sopranos'.

DR3

09:10  

Mord på film: Die Hard
Mord på film: Die Hard Yippiee-kai-yay, motherfucker. Kan du skyde skurken gennem din egen krop? Er det muligt at slippe ud af cockpittet i tide, hvis du får besøg af 10 armeret håndgranater? Og kan du futte et fly af ved hjælp af en lighter? DR3 mythbuster mordene fra Die Hard-filmene.

09:40  

Mord på film: Western
Mord på film: Western Eksploderer dynamit hvis du skyder på det? Hvem ville vinde i en rigtig cowboy-duel - den gode eller den onde? Og kan man skyde et reb over på 300 meters afstand - mens man sidder på en hest? Sigurd og Snake mythbuster mord fra western-film.

10:10  

Hemmeligheder fra Nuuk (5:6)
Hemmeligheder fra Nuuk (5:6) Najannguaq og Josef har begge problemer med deres etniske herkomst, og føler sig forkerte. Det gør de på hver deres måde, som de nu vil have frem i lyset. DR3 er taget til Grønland for at høre hvilke hemmeligheder den unge generation bærer rundt på.

10:40  

Verdens hårdeste job (6:6)
Verdens hårdeste job (6:6) Tre unge briter, som har desperat brug for penge, har sagt ja til at arbejde med skovdrift i den canadiske vildmark. Arbejdet er benhårdt - faktisk forventes de unge at kunne plante et træ hvert fjerde sekund! Og så skal de også lige håndtere de ekstreme omgivelser med insekter, bjørne og store temperaturudsving. Klarer de unge briter strabadserne?

11:35  

DR3 Dok: Husk at blive tjekket!
DR3 Dok: Husk at blive tjekket! Som nyuddannet journalist flytter Thea til New York for at arbejde. Alt går fint, og fremtiden tegner lys, indtil hun bliver diagnosticeret med livmoderhalskræft. Hun begynder at skrive en blog om hverdagen med sin sygdom og agiterer sammen med en norsk cancerforening for at få unge kvinder til at blive tjekket for livmoderhalskræft mindst en gang om året. Men Theas egen cancer spreder sig, og behandlingen ser ikke ud til at virke.

DR K

09:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om fjernøstlig strækmarch, om folketingets forsøg på at lukke af for tv-reportager på Christiansborg, om Arne Myggen, der driller Københavns Sporveje, om dansk politis anti-terrorkorps, og om en russisk bjørn, der gik amok i tv-studiet. Redaktion: Marianne Kemp, Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

09:35  

Store danskere - Elsa Gress
Store danskere - Elsa Gress Elsa Gress, forfatter og samfundsdebattør levede et helt liv i fattigdom men i stor kunstnerisk rigdom. Et kompromisløst liv som en udskældt og elsket outsider, der placerede sig selv centralt i debatten. Hun var med modstandsbevægelsen gik videre over kvindebevægelsen - og levede et yderst frigjort liv lang tid før det blev moderne. Hun var ikke blot tilstede i sin tid - men forud for den. Sendt første gang 23.03.08

10:20  

Store danskere - Per Hækkerup
Store danskere - Per Hækkerup Per Hækkerup elskede sjusser og store cigarer. I 60'ernes og 70`ernes Danmark var han en højtstående minister, der aldrig opnåede den statsministerpost, som mange mente han var selvskreven til. Hækkerup var fremtidens mand, en moderne udenrigsminister, der så Danmark som en del af verden. Men han var også manden, der blev gjort til syndebuk for at have mistet nordsøolien i en brandert til nordmændene. Og selv om politik var hans liv, så var statsministeren, hans chef, Anker Jørgensen ikke inviteret med, da han blev begravet. Sendt første gang 30.03.08.

11:00  

Et kongeligt hjem: Drottningholms slot (2:2)
Et kongeligt hjem: Drottningholms slot (2:2) Historien om Drottningholms Slot, i dag den svenske kongefamilies private residens, går tilbage til 1600-tallet, hvor det blev opført til dronning Hedvig Eleonora efter tegninger af en af den tids store arkitekter, Nicodemus Tessin den ældre. Kong Carl Gustaf, dronning Silvia, kronprinsesse Viktoria og kongens søster, prinsesse Christina, fortæller om hvordan det er at leve her på dette imponerende barokslot, omgivet af de smukt anlagte haver og idylliske skovarealer, beliggende lige ned til Sveriges tredjestørste sø, Mäleren. Slottet og dets omgivelser er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Nordvision fra Sverige.

DR Ultra

09:10  

Sebastian på dybt vand (5)
Sebastian på dybt vand (5) "Sorttippet revhaj" Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr til Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. I dag skal de sorttippede revhajer transporteres gennem byen. Alle sejl er sat til for at få dem sikkert indfanget og transporteret. Ikke alle hajer kan tåle transporten, selvom politieskorte har sikret en hurtig og lige vej gennem byen.

09:30  

Dyrs våben: Næsehorn
Dyrs våben: Næsehorn På jorden er der fodspor fra et stort dyr, og ved siden af er der dryppet blod. Blodet kommer fra den panserklædte kampvogn - næsehornet, der ellers kan gennembore en bil med sit våben men nu er såret.

09:35  

Zorro (1)
Zorro (1) Hjemkomsten

09:55  

Zorro (2)
Zorro (2) Minen

10:20  

Lokummet brænder I (2)
Lokummet brænder I (2) Sketchshow. Selvom lokummet brænder - har vi masser af lort at grine af. Mød bl.a. den glade kok, der laver mad med munden, og Svenning Bubandt, Danmarks største prankster.

10:25  

Danmarks sjoveste barn (7:10)
Danmarks sjoveste barn (7:10) Danmarks seks sjoveste børn er ved at være langt i deres comedyskolegang, og denne gang er de rykket op i klassen med improvisation. Til at lære dem om det kommer to skuespillere fra improcomedygruppen Specialklassen. Iris, Jamil, Nicolas, Natascha, Emil og Jullie skal spidse ørerne, for den store opgave denne gang bliver at kunne improvisere et langt interview, når de bliver inviteret indenfor i Riisings flotte talkshow.

10:55  

Danmarks sjoveste barn (8:10)
Danmarks sjoveste barn (8:10) Danmarks seks sjoveste børn hedder Iris, Jamil, Nicolas, Natascha, Emil og Jullie. Danmarks sjoveste tegneserieduo er Wulff og Morgenthaler fra Politikens daglige avisstribe Wulffmorgenthaler. Og mødet mellem disse to grupperinger er både mærkeligt og sjovt. Værten Rune Tolsgaard har bedt Wullf og Morgenthaler lære ungerne at snitte en joke til, så den bliver så skarp og koncentreret sjov, at den kan fortælles i ét billede. Og er ideen god nok kan den måske ende i avisen.

11:25  

KreaKampen - BYG: Vis hvad I kan bygge (1:3)
KreaKampen - BYG: Vis hvad I kan bygge (1:3) Jagten fortsætter efter nogle af Danmarks mest kreative børn. Denne gang i kategorien BYG, og Sofie har nu inviteret fire hamrende dygtige og bygge-glade børn i studiet. De skal henover tre dage dyste i skills og kreativitet - og i sidste ende om at blive vinder af Kreakampen i kategorien BYG. Deltagerne har glædet sig meget til dag 1 og til at vise, hvor fikse de er til at bygge løs med bl.a. hammer og limpistol.

11:55  

Verdens bedste quiz II (5)
Verdens bedste quiz II (5) Joakim har en gave til dig. Nemlig et nyt afsnit af Verdens Bedste Quiz! Se med når tvillingerne Michelle og Kathrine kæmper mod hinanden og se hvordan det går, når Joakim tager til værtscasting på Ultra Nyt.

DR Ramasjang

09:05  

Skæg med bogstaver (6)
Skæg med bogstaver (6) Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet F, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en flyvemaskine på sin øde ø.

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at pingvinen kan rutsje på maven? Ta' med Lille Nørd til pingvinernes land, og se om det lykkes Anders og Katrine at fange fisk nok til pingvinerne.

10:00  

Vilde venner II (2)
Vilde venner II (2) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigurd og Alma, der har vagten i klubhuset. De skal rense en snorkelsti i Øresund, flytte gårdens får og så skal de se om de kan redde en due, der er kommet slemt til skade.

10:20  

Kiwi & Strit (21)
Kiwi & Strit (21) Strit bygger en platform til skihop på bakken i lysningen. Med Kiwis hjælp for han det til at virke uden sne, ved at putte hjul på sine ski. Nu skal Strit så også bare finde på en god måde at lande på, når han er kommet op i luften...

10:25  

Kiwi & Strit (22)
Kiwi & Strit (22) Kiwi kommer med en paraply til Strit, der nyder stormen og regnen udenfor, men da Kiwi folder paraplyen ud, flyver han væk. Strit går ud og leder efter ham, og finder ham fanget i det højest træ i skoven...

10:30  

Kaj og Andrea leger elefant
Kaj og Andrea leger elefant Fjernsyn for dig. Med Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen, Christine Skov og Ole Kibsgaard. Manuskript og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Birgit Jensen.

11:00  

Sprinter Galore II - Lus (6)
Sprinter Galore II - Lus (6) Magnus har fået lus, og Sprinter og Magnus tager alverdens metoder i brug for at få de små bæster ud af Magnus' hår - men ingenting hjælper. Magnus er ved at blive vanvittig, og da Heino tilmed nævner, at lus ikke kan lide bare isser, må Sprinter og Magnus finde saksen frem ...

11:15  

Quizdyrene - Geden Martha
Quizdyrene - Geden Martha Dagens quizdyr er geden Martha, som er 7 år gammel. Hun får besøg i sin stald af quizværten Stefan, der er bevæbnet med fem spørgsmål om "insekter og kryb" og en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Martha har svært ved at skjule, at hun ikke ligefrem synes at biller, myrer og edderkopper lige er hendes kop the. Men med lidt hjælp fra vædderen Sune klarer hun sig alligevel gennem quizzen og ender med en flot præmie.

11:30  

Ramasjang Mysteriet V (2)
Ramasjang Mysteriet V (2) Hvilken skurk har dog snuppet Kalles tromme? Det er det helt store spørgsmål i Ramasjang. Trommen er nemlig blevet stjålet under ganske særlige omstændigheder, så Kristian får virkelig sin sag for. Heldigvis får han hjælp af Antonius. Husk at se om de opklarer mysteriet!

DR1

12:00  

Skattejægerne 2011 (6)
Skattejægerne 2011 (6) Jan fra Svendborg Auktionerne er kommet på en svær opgave. Han skal vurdere et indbo, hvor der har boet en jæger. Han finder alt fra antikke lokkefugle til jagtgeværer med udskårne krummelurer, men er det overhovedet muligt for Jan at vurdere prisen? På Antikmarkedet i Ridehuset i Århus forelsker Jonna Wildau fra Madam Butterfly sig i én af de andre lopperes ting. Hun må trække på både charme og erfaring, når prisen skal i bund. Sendt første gang 08.02.11

12:30  

Gintberg på kanten - Nuuk
Gintberg på kanten - Nuuk Jan Gintberg fortsætter i aften sin antropologiske rejse i "Udkantsdanmark" - denne gang i rigets yderste udkant af udkanten. En landsdel, der er udskældt for at være fordrukken, fattig og underudviklet. Men er der måske også her noget basalt livsbekræftende over indbyggerne, der lever deroppe på indlandsisen. I aften går Jan Gintbergs opdagelsesrejse til Nuuk, hvor han tager den humoristiske temperatur på lokalbefolkningen. Her går han i byen med en ung mand i kvindeklæder, danser grønlandsk polka i den lokale Polkaklub i udkanten af byen, og så hører Gintberg for første gang en borgmesterkæde, der lyder som en koklokke. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg Sendt første gang 06.10.11

13:00  

Columbo: Frække fristelser
Columbo: Frække fristelser Columbo bliver skarpt overvåget af en berømt sexolog, mens han efterforsker mordet på hendes elsker, David Kincaid. Kincaid blev sidst set i live i selskab med en smuk sorthåret og sortklædt kvinde, men det er sin sag at opspore den mystiske mørke skønhed. Columbo: Peter Falk. Joan Allenby: Lindsay Crouse. Cindy: Julia Montgomery. Instruktion: Jim Frawley.

14:30  

Mord med dr. Blake IV (7:8)
Mord med dr. Blake IV (7:8) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

DR2

12:30  

Fukushima - en historie om atomkraft
Fukushima - en historie om atomkraft Den italienske journalist Pio d'Emilia, der har boet i Japan i over 30 år, rejste Japan tyndt for at tale med lokalbefolkning, lokale myndigheder og embedsmænd for at kortlægge omfanget af katastrofen, der ramte Japan den 11. marts 2011, da atomkraftværker Fukushima sprang i luften og forårsagede en tsunami. Bl.a. fortæller den tidligere premierminister Naoto Kan i et opsigtsvækkende interview, hvordan Tokyo ved en tilfældighed blev reddet fra en langt større katastrofe.

14:00  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Storbritannien
Ekstrem verden - Ross Kemp i Storbritannien Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og voldelige regioner for at vise, hvordan international organiseret, kriminalitet, terrorister og lokale kriminelle netværk har indgået alliancer, der ødelægger míllioner af menneskers liv. Her afslører han, hvodan slavehandel også foregår i Storbritannien. Ross møder folk fra Østeuropa, Afrika og Asien, der fortæller, hvordan de lokket af løfter om et bedre liv, er endt som slavearbejdere i alt fra cannabisfabrikker til prostitution.

14:45  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Pakistan
Ekstrem verden - Ross Kemp i Pakistan Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og voldelige regioner for at vise, hvordan international organiseret, kriminalitet, terrorister og lokale kriminelle netværk har indgået alliancer, der ødelægger míllioner af menneskers liv. Siden terrorangrebet mod USA i 2001 er Pakistan blevet beskyldt for at beskytte terrorister. Ross rejser til Karachi for at følge kampen om sjælene i et land, der selv har haft 35.000 civile ofre for terror siden 2001.

DR3

12:25  

Hård udenpå (2:4)
Hård udenpå (2:4) Efter Andreas mistede sin far, er han kommet i kontakt med sine følelser. Men en blød mand matcher ikke det hårde look, og han har derfor svært ved at score piger. Simon føler, at han har fundet drømmepigen, men det er ikke let at forene parforhold med stoffer og jobbet som stripper. Drengene driller Carsten med, at han har fået en kæreste, men i hans øjne er hun perfekt. Hun vil hellere give en lammer end at ligge i ske. Serien følger seks hårde drenge, der har valgt et look, der på mange virker skræmmende. Men bag de pumpede muskler og tatoverede dæmoner gemmer der sig både kæresteproblemer, lavt selvværd, særlige spilleregler og frygten for fængsel.

12:55  

Født til succes (4:5)
Født til succes (4:5) En programserie om fire privilegerede, unge, ambitiøse mænd, der er vokset op med succesfulde forældre. De jagter succes og anerkendelse fra forældre og venner, men ønsker i høj grad også at bevise overfor sig selv, at de kan stå på egne ben. Kristoffer arbejder på at finde sin egen vej, så han kan vise sin far, at han selv kan. I dag har han sat sin far i stævne for at præsentere ham for et spændende projekt og høre hans mening. Sebastian stræber efter at skabe et behageligt liv for sig selv. Han er godt på vej, men drømmer om at få lukket en kontrakt med en stor kunde i Danmark, så han kan udvide forretningen og flytte firmaet ud af sin lejlighed til nye lokaler i Hamborg. Kasper vil gerne gøre sin far stolt og er på vej hjem for at fortælle ham en rigtig god nyhed. Frederik er den fødte sælger og går altid efter guldet. Det gælder både i salgsøjemed og når der skal sejles DM i ynglinge. Selv er han ikke i tvivl og laver kækt et vinderopslag på instagram om morgenen før den sidste og afgørende sejlads.

13:25  

Doctor Who IX (1:12)
Doctor Who IX (1:12) Den blå telefonboks står igen klar til nye eventyr, men Doctor Who er forsvundet. Alle leder efter ham - især Clara, der har brug for hans hjælp til en mystisk sag. Alle fly hænger pludselig stille i luften, og Clara indser hurtigt, at hun ikke kan klare opgaven uden sin ven. Hvor er doktoren? Og hvem eller hvad er det, han skjuler sig for?

14:10  

Doctor Who IX (2:12)
Doctor Who IX (2:12) Det ser sort ud for doktoren. Davros holder ham fanget blandt dalekkerne, og da både Clara og Tardis er forsvundet, er der ingen hjælp at hente nogen steder. Doktoren må nu bruge al sin viden og alle sine tricks, hvis han skal overleve.

DR K

12:00  

5 skarpe om julen (2)
5 skarpe om julen (2) I 5 skarpe om julen får du muligheden for at komme bag om gavepapir og juleræs og blive klogere på, hvad julen handler om som kristen tradition. Vi giver dig fem skarpe punkter på 20 minutter, der skærer ind til benet på julens steder.

12:25  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var 'Kvissen' om årstal med Gorm som vært og Kvistetten med kapelmester Christian Baltzer. Sendt første gang 1996.

13:10  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var 'Kvissen' om årstal med Gorm som vært og Kvistetten med kapelmester Christian Baltzer. Sendt første gang 1996.

13:55  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (8:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (8:12) Om perioden 1814-1850 - Oehlenschlægers og H.C. Ørsteds Danmark - et land hensunket i romantiske fortidsdrømmerier og kulturel terapi, fordi nationen var fattig og lå under for reaktionen i Europa. Men ud af den kulturelle blomstring skulle der dog fremgå en politisk vækst, som styrtede enevælden. Sendt første gang i 1982.

14:55  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (9:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (9:12) 'Dampdragen' var H.C. Andersens poetiske navn for jernbanen, som han forudså ville skabe store omvæltninger i samfundet. Kjersgaard fortæller om liberalismen, dampkraften og industrien, om de nye befolkningsklasser - og om Frederik d. VII's skandaløse ægteskab med Grevinde Danner. Sendt første gang i 1982.

DR Ultra

12:10  

Danni (1:4)
Danni (1:4) 12-årige Sebbe og hans ven Kevin har ikke det store held med piger. Men, da den seje og meget smukke pige, 12-årige Danni, flytter ind sammen med sin lillebror, på opholdsstedet Lindely, der er nabo til Sebbe, sker der noget... Sebbe bliver hemmeligt forelsket i hende. Problemet er bare, at Kevin også er blevet forelsket i Danni... Medvirkende: Sebbe: Frederik Damm Wetterstein Danni: Emma Høeg Sebbes far: Nikolaj Lie Kaas Sebbes mor: Camilla Bendix Erik: Dick Kaysø Kevin: Lucas Munk Billing Instruktion: Poul Berg Manuskript: Asbjørn Agger og Poul Berg

12:40  

Designtalenterne - Outfit of the Day (6)
Designtalenterne - Outfit of the Day (6)

12:55  

Designtalenterne - Outfit of the Day (7)
Designtalenterne - Outfit of the Day (7)

13:15  

Ultra Jam - Ulige Numre
Ultra Jam - Ulige Numre I ULTRAJAM møder vi børn og unge, som er rigtig glade for at spille musik. Så glade, at de er blevet rigtig dygtige til det. Derfor vil ULTRAJAM give dem den vildeste dag i deres liv. De tror, at de skal lære Bubber at spille på deres instrument, men i virkeligheden har Bubber en kæmpe overraskelse til dem - de får nemlig lov til at være en del af deres yndlingsband for en dag

13:35  

JULTRA: Bubbers Juleshow (14:24)
JULTRA: Bubbers Juleshow (14:24) Bubber skal lave et stort juleshow, på Costa Del Sol i Spanien, den 24. december, men arrangøren forlanger, at Bubber finder en medvært til showet. Det viser sig at være sværere, end man lige skulle tro, og inden længe har Bubber rodet sig ud i en herrens masse ballade. Får han mon styr på det hele inden juleaften? Og kommer julen nogensinde til Costa Del Sol? www.dr.dk/ultra

13:45  

Klassen - Motionsdag er skod (41)
Klassen - Motionsdag er skod (41) Det er skolernes motionsdag. Sami gider ikke løbe, og han finder på en plan for at undgå det. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

13:55  

Klassen - Hvem ved hvad (42)
Klassen - Hvem ved hvad (42) Døren til skoletoilettet er låst, men hvorfor? Og hvem er derinde? Det bliver en meget mærkelig dag. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

14:05  

Riisings flotte talkshow I (4)
Riisings flotte talkshow I (4) Jacob Riising har endnu engang inviteret to utroligt flotte fyre indenfor i sit flotte talkshow, hvor det store børnepublikum venter. Desværre kommer snakken med Sebastian Klein som sædvanlig mest til at handle om lort, og meget bedre går det egentlig ikke med Mick Øgendahl, der dog også får lejlighed til at blære sig med sin fortid som gymnast.

14:40  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

14:45  

The Next Step III (19)
The Next Step III (19) Aldrig med

DR Ramasjang

12:00  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse vil gerne forkæles af Luna, men ælling er lige ved at ødelægge den dejlige dag. Bamse: Søren Hauch-Fausbøll. Ælling: Joan Bentsen Luna: Alberte Winding. Manuskript: Elin Bing. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

12:30  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den sidste kvartfinale ræser de sportstossede tøser fra Rainbow Racers imod de tre toptunede staldkarle fra Bonderøvene. Det går ganske vildt for sig, når de to hold drøner frem og tilbage på Striben, stejlt ned ad bakken på Specialbanen ved Himmelbjerget og rundt på Ramasjang Ringen. Dagens vindere får den sidste plads i semifinalerne.

13:00  

Rosa fra Rouladegade (6)
Rosa fra Rouladegade (6) Rosa er noget af en ekspert, når det handler om at lave lækre kageoverraskelser. Og en kageoverraskelse, det er lige netop hvad Johan har tænkt sig at give sin morfar. Men hvad skal kagen smage af? Har morfar en yndlingsfarve? Kan de bruge morfars tinsoldater til noget? Rosa og Johan udspionerer hos morfar, så de kan bage den helt rigtige kage.

13:30  

Det kongelige spektakel
Det kongelige spektakel Løven Leo vil lære Kong Villy og Luni at dække bord efter de kongeligste regler. Prinsesse Habibi og Robotten Dyt får ingen opmærksomhed - derfor beslutter Habibi sig for at løbe hjemmefra! Men hvor sjovt er det at være væk, når der slet ikke er nogen, der leder efter en? Se om en dåsetelefon mon kan klare situationen - og hør Leo synge sin madsang..

13:45  

Minisekterne (8)
Minisekterne (8) Fransk animationsserie om insekternes verden.

13:50  

Minisekterne (9)
Minisekterne (9) Fransk animationsserie om insekternes verden.

13:55  

Sikker & Søn II (4)
Sikker & Søn II (4) Sikker & Søn holder øje med lyset på køretøjerne. Både forfra og bagfra. De ender et mørkt sted, hvor de kan se, hvordan det fungerer, når man har hvidt lys foran og rødt lys bagpå. Så kan man se, om et køretøj er på vej væk fra dig eller på vej imod dig.

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (4)
Onkel Rejes Sørøvershow (4) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Sara, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne guldur, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og Den Skæggede Havfrue. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

14:30  

Muldvarpens jul
Muldvarpens jul

DR1

15:25  

Kriminalkommissær Barnaby (47): Nede blandt de døde
Kriminalkommissær Barnaby (47): Nede blandt de døde "Nede blandt de døde". Martin Barrett bliver skudt gennem sit vindue med et haglgevær. Barretts perfekte hjem afslører ikke mange ting om sin ejer, men en side fra et auktionskatalog sætter Barnaby og Jones på sporet af, hvordan han tjente sine penge. Nemlig gennem systematisk afpresning af folk med hemmeligheder, der ikke tåler dagens lys. Skal morderen findes blandt hans ofre? Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Carol Hatchard: Polly Hemingway. Instruktion: Renny Rye.

17:00  

Store forretninger IV (4:10)
Store forretninger IV (4:10) Harry inviterer en stor gruppe journalister til Biarritz for at offentliggøre og fejre sin nyeste satsning. Det bliver en gigantisk, løsluppen fest, hvor ikke mindst dansesøstrene Dolly smider om sig med Harrys penge.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:25  

Indusflodens skatte (3:3)
Indusflodens skatte (3:3) Kom med til Det indiske subkontinent, hvor Indusfloden, der løber gennem landsskabet, i tusindvis af år har været kilden til overlevelse. Her dykker vi ned i den svundne buddhistiske kultur i Nordpakistan, Mogulrigets utrolige arkitektur og Sydindiens overdådige templer.

16:15  

George Obama - bror til Barack
George Obama - bror til Barack Man vælger ikke selv sin familie. Det gælder også brødre og søstre, der somme tider er ens mest fortrolige, andre gange rivaler. Men hvordan er det at være søster eller bror til en megastjerne? George Obama bor i et slumkvarter i Nairobi i Kenya. Siden hans bror Barack blev præsident i USA, har der hvilet en tung byrde på hans skuldre.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

15:00  

Blood and Chocolate
Blood and Chocolate Den unge forfatter Aiden tager til Bukarest for at lave research til en grafisk roman om varulve. Da han forelsker sig i den unge Vivian, står han pludselig ansigt til ansigt med den ægte vare. Vivian har nemlig en dyb hemmelighed. Hun tilhører et blodtørstigt varulvekobbel, og hvis hun giver efter for sine følelser for Aiden, kan det koste ham livet. Vivian: Agnes Bruckner. Aiden: Hugh Dancy. Gabriel: Olivier Martinez. Instruktion: Katja von Garnier.

16:30  

Komodo - den giftige ø
Komodo - den giftige ø Komodoøen er et sælsomt landskab omgivet af forrevne bjerge. Her lever mange dyr, der konkurrerer om at være mest giftige. De store frygtindgydende komodovaraner ligger øverst i fødekæden, men øerne kan også byde på adskillige arter af giftslanger, for ikke at tale om havet omkring øerne, der vrimler med giftige fisk, blæksprutter og vandmænd.

17:20  

Ice Road Truckers IX (9:10)
Ice Road Truckers IX (9:10) Endnu engang sætter en gruppe lastbilchauffører livet på spil for at køre forsyninger ud til Canadas mest isolerede egne. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne. Følg det nystartede vognmandsfirma Le River, der kæmper mod det store fima Polar Industries, når de tackler den barske natur og dyster mod hinanden.

DR K

15:55  

Australiens historie (3:6)
Australiens historie (3:6) "1862-1915" Australsk dokumentar fra (The Story of Australia) Efter mere end et årtis planlægning blev de australske kolonier i 1901 samlet til en forbundsstat, der blev en dominion inden for Det Britiske Imperium. I 1914 gik Australien ind i 1. Verdenskrig på britisk side, og for mange australiere er landgangen på Gallipolli nationens fødsel. Og en modig australsk journalist, Keith Murdoch, far til Rupert, omgik den britiske efterretningstjeneste og fik fortalt om uhyrlighederne. Historien om de mennesker, steder og begivenheder, der har formet Australien fra de første mennesker satte deres fod på kontinentet og til I dag.

16:40  

Australiens historie (4:6)
Australiens historie (4:6) "1917-1942" Australsk dokumentar fra (The Story of Australia) Australske soldater kæmpede tappert i 1. Verdenskrig, selv om et forslag om værnepligt blev nedstemt både i 1916 og 1917. Den økonomiske depression i 1929, ramte Australien hårdt, men forhindrede ikke bygningen af landets hidtil største konstruktionsprojekt: en bro over havnen i Sydney. Og ved 2. Verdenskrigs udbrud var Australien igen klar til at kæmpe side om side med Storbritannien. Historien om de mennesker, steder og begivenheder, der har formet Australien fra de første mennesker satte deres fod på kontinentet og til I dag.

17:35  

Bonnie & Clyde
Bonnie & Clyde Bonnie Parker (1910-34) og Clyde Barrow (1909-34) voksede op i et slumkvarter i Dallas og var kun lokalkendt, indtil politiet i 1933 på et forladt skjulested fandt fotos af parret med den flotte Clyde iført skræddersyet jakkesæt og riffel og smukke Bonnie med baret, cigar og pistol. Overnight blev de til det mest berømte kriminelle makkerpar i USA's historie. Efter at have røvet og myrdet tvang berømmelsen dem måske til at tage chancer, og parret endte deres liv i 1934, dræbt af politiet ved en vejafspærring.

DR Ultra

15:10  

Braceface (11)
Braceface (11) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

15:35  

Freaktown (5)
Freaktown (5) En historie om numsespind

15:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

15:55  

Zorro (20)
Zorro (20) Skattekortet

16:20  

Thunderbirds (1)
Thunderbirds (1) Ildringen del 1

16:40  

Wild Kratts
Wild Kratts Skygge: Den sorte jaguar

17:05  

Junglebanden
Junglebanden

17:15  

Junglebanden
Junglebanden

17:25  

Vi' bare bjørne II (26)
Vi' bare bjørne II (26)

17:40  

Klassens Jul - Bertram som Luciabrud (15)
Klassens Jul - Bertram som Luciabrud (15) Der skal være Luciaoptog på skolen, og både Bertram og Martine kæmper for at blive Lucia brud. Begge mistænker nemlig hinanden for at stå bag hærværket på skolens toilet. Og med en rolle som Lucia-brud får man også en mikrofon. En mikrofon som vil være god til at råbe ud over hele skolen med, når man skal afsløre hvem, der er ansvarlig for hærværket.

17:50  

Klassens Jul - Sild eller sandhed (16)
Klassens Jul - Sild eller sandhed (16) Fælles Jul kræver en fælles menu. Derfor har alle i klassen taget en ret med, så de kan stemme om hvad, der skal serveres på den store aften. Josefine har dog vigtigere ting at tænke på. Hun vil tale med Bertram, da hun mistænker ham for at vide noget om nissen. Måske han har nogle informationer, der kan bevise, at Frederik er uskyldig.

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (25)
Sarah og And (25) Fornem park

15:05  

Sarah og And (26)
Sarah og And (26) Vandrørsdirigent

15:15  

Morten Skildpadde (15)
Morten Skildpadde (15) Tag Henriette med

15:40  

Gurli Gris VI (17)
Gurli Gris VI (17) Ud på sejltur

15:50  

Chuggington
Chuggington Koko slår sin egen rekord

16:00  

Chuggington
Chuggington Tootington tunnelen

16:10  

Masha og Bjørnen (14)
Masha og Bjørnen (14) Man må lide for stadsen

16:15  

Albi
Albi Albi vil telefonere

16:20  

Yakari III (17)
Yakari III (17)

16:35  

Paw Patrol II (14)
Paw Patrol II (14) Vovserne redder en elefantfamilie

17:00  

Ramajetternes Jul (14:24)
Ramajetternes Jul (14:24) Jagten på tyven fører Ramajetterne til Sunset Casino i Kroatien, og denne gang tager Selma selv med. De eneste der bliver tilbage i lufthavnen er Flummer og drillenissen Mib. Men måske er de to alligevel ikke alene. Der er stadig noget, der er helt galt i lufthavnen.

17:15  

Nissernes Ø (14:24)
Nissernes Ø (14:24) Storfangeren har en ide - måske kan den redde fangsten ...og julen. Vagtnissen Vagn opdager, at Santa måske ikke er Santa! Eller skæg! Senator Olsen er i Fornøje-Frederiks vold, Fiffig-Jørgensen er i Brugsuddelerens vold, Lunte er i troldkvindens vold ... dér ville Fígur ellers gerne være. Hvad nytter det, at Lunte bli'r rask, hvis han så pludselig er forsvundet? Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen, Søs Egelind og mange flere. Manuskript og instruktion: Flemming Jensen Sendt første gang 2003

17:45  

Quizdyrene II (9) - Kamelen Abu
Quizdyrene II (9) - Kamelen Abu Dagens quizdyr er kamelen Abu. Han får chancen for at vinde en flot præmie, når Stefan quizzer ham i hans viden om dyrene på Nord- og Sydpolen. Abu er en gammel klog kamel med en meget stor viden om alt mellem himmel og jord. Han ved derfor også meget om andre dyr. Problemet er bare, at Abu er så glad for at fortælle Stefan om alt det han ved, at han tit glemmer hvad quizspørgsmålet var.

17:55  

Snakkel spektakel
Snakkel spektakel

DR1

18:00  

Auktionshuset III (5)
Auktionshuset III (5) Mysteriet om en Kongelig ring I Auktionshuset er det en ganske særlig dag. Jesper Bruun Rasmussen har fået indleveret en Camé ring, der har været i familien Moltkes eje i 250 år og som efter sigende er en gave fra Kong Frederik den V. til sin betroede rådgiver og livslange ven, Adam Gottlob Moltke. Men der er sorte huller i historien om ringen, da den ikke er signeret og nu begiver ejer og direkte arving, Lisa Hage, og Jesper Bruun Rasmussen sig ud på en færd i et forsøg på at finde frem til hvilken guldsmed, der har formet ringen for dermed at kunne fastsætte en pris på den. På Fyn er vurderingsekspert, Nick Messmann, på vej hjem til en kunde, der har brug for at tømme indbo inden en flytning. Både kunde og Nick har særligt høje forventninger til et oliemaleri af Storfyrstinde Olga, men det kræver en billedkomposition af en vis karakter førend prisen når op på et 6 cifret beløb. Velkommen til Auktionshuset

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:30  

Snefald (14:24)
Snefald (14:24) Winter indfører mange nye regler i Snefald. Han vil have ro og orden! Han siger, at dagen i dag er Store Oprydningsdag i Snefald. IQ siger, at Winter må i gang med at blæse i julekuglerne, men der er kun kommet 4 breve siden Julius forsvandt, og det er mærkeligt. På Julius' loft finder Selma og Frida noget rigtig spændende. Sendes med synstolkning på DR1Syn

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Spise med Price: "Eviva Espana" (6:6)
Spise med Price: "Eviva Espana" (6:6)

20:30  

Landsbykongerne (4:4)
Landsbykongerne (4:4) Mange steder ude i landet bukker små samfund under for landsbydøden. Men i nogle af de truede steder bor der ildsjæle, som kæmper med næb og klør for at netop deres landsby skal overleve. De har et helt særligt gåpåmod, overskud og kærlighed til deres egn. De er Landsbykongerne. I fjerde afsnit er Jørgen Søvndal til VM i badminton. I Horbelev bliver det afgjort om Joachim Cyrill bliver stemt ind i lokalpolitik. Brødrene Rasmussen skal til årlig landsby-julefrokost.

DR2

18:30  

USA i 1990'erne - Informationsalderen (6:8)
USA i 1990'erne - Informationsalderen (6:8) Sjældent er et tiår begyndt så dramatisk som 1990'erne. Med Murens fald i 1989 ændrede de internationale spilleregler sig. Mange troede optimistisk til det bedre. De færreste tænker på, at det faktisk kun er knap 30 år siden, at opfindelsen af World Wide Web, WWW, i 1989 gjorde internettet tilgængeligt for alle og for alvor bragte os ind i informationsalderen.

19:15  

Nak & Æd - en sneppe på Bornholm
Nak & Æd - en sneppe på Bornholm Selvom kalenderen viser december måned, så er solskinsøen blevet destination for de to kammerater, der forhåbentlig får succes på sneppejagten. Men onde tunger vil mene, at sneppen ikke befinder sig på klippeøen på denne årstid. Kokken håber på en menu med små, fine snepper, men det kræver fuld koncentration fra Jørgen på jagten, hvis ikke de skal ende med at spise et ægte bornholmsk ornehoved. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed Sendt først gang 15.10.2016

20:00  

Debatten
Debatten

DR3

18:00  

Billet til Kærlighed II (5:6)
Billet til Kærlighed II (5:6) Tina gør sig for alvor sårbar over for daten Jack Thomas. Berta og Martin tør endelig fortælle hinanden om deres følelser, og Christian lægger op til, at ham og Anders skal ses, når de kommer hjem fra Berlin. I Dublin konfronterer Camilla, Tau, med en mistanke, hun har. I en ny sæson af programmet Billet til Kærlighed har fire modige singler sagt ja til at deltage i et kærlighedseksperiment. De skal ud at rejse med en date, de ikke kender, og de må kunne stille ét krav til denne date. Personen skal have det navn, som står på den flybillet, de får udleveret. Eksperimentet vil vise os, om de får bedre muligheder for at finde en kæreste, hvis de giver slip på alle deres normale datingvaner.

18:30  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:10  

Family Guy
Family Guy Efter et besøg i den lokale pornobutik beslutter Peter sig for at skrive en erotisk roman. Han udgiver den i sin stenrige svigerfars navn, og som resultat bliver svigerfar sagsøgt for alt, han ejer. Nu flytter svigerfar ind hos Peter, hvor han må lære at leve, som man gør, når man tilhører den lavere middelklasse.

19:35  

Pandaerne (6:8)
Pandaerne (6:8) Tommy er besat af tanken om at hans børn skal ind i underholdningsbranchen og være hans genvej til succes og penge i Hollywood. Derfor tvinger han Conrad til deltagelse i den årlige skolekomedie. Tommy har dog glemt at tage højde for, at der er blevet ansat en ny ekstremt kunstnerisk ambitiøs dramalærer. Sendt første gang 05.10.11

20:00  

Menneskets utrolige univers (1:5)
Menneskets utrolige univers (1:5) Menneskehedens historie er ikke overraskende set fra mennesket den mest værdifulde ting, der er sket i universets historie. Men hvordan er vi nået fra at ligne vores forfædre, aberne, til at kunne sende mennesker ud i rummet? Med udgangspunkt i den nyeste videnskabelige viden undersøges her alt fra bevidsthedens natur til menneskets trang til hele tiden at søge nye indsigter i det ukendte, alt sammen for at skildre menneskehedens lange rejse fra de afrikanske sletter til månen.

20:50  

Når vejr går viralt - Hårdt arbejde?
Når vejr går viralt - Hårdt arbejde? Britisk dokumentar fra 2015. (Weather Gone Viral) Hvis man ikke kan få nok af at opleve farlige situationer og naturkatastrofer fremkaldt af vind og vejr, så har man her muligheden for at genopleve nogle af de største øjeblikke fanget på kamera. Et arbejde kan være hårdt, men tænk på hvis man samtidig skal kæmpe mod voldsomme snefald, skybrud og tornadoer.

DR K

18:30  

USA's første subway
USA's første subway Da de amerikanske byer i slutningen af 1800-tallet voksede sig stadig større, var tiden inde til at skifte de hestetrukne sporvogne ud med en hurtigere, renere, sikre og mere effektiv transportform. Boston var USA's mest overbefolkede by. Med næsten 400.000 indbyggere i centrum og med 8.000 heste var byen beskidt og støjende og lugtede af lort. I Boston havde Frank Sprague vision og viden, Henry Whitney kapital og borgmester Matthews politisk tæft, så Boston fik som den første amerikanske by en elektrisk subway, der blev indviet i 1897.

19:25  

Danskernes bolig (6:6)
Danskernes bolig (6:6) Vi bor i parcelhuse, lejligheder, bondegårde. Hvordan er disse boligformer opstået? Hvordan er de at bo i? Livet er til at regne med i en lejlighed i Brøndby Strand, fra vugge til grav, med udsigt til Sverige - Ejerlejlighed i VM huset i Ørestad, verdensberømt boligarkitektur med meget stor horisont.

19:55  

Dagens sang: Dejlig er jorden
Dagens sang: Dejlig er jorden - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Grønlandske Boligdrømme (3:4)
Grønlandske Boligdrømme (3:4) Kigutaarnat betyder "blåbær" og er et rækkehusområde i kanten af Nuuks første forstad Nuussuaq med udsigt til hav og fjeld. Her er skole, nærbutik og bland-selv-slik og her kan børnene lege frit på fjeldet mellem husene. Her bor en familie med 2 drenge, Minu og Tristan, og to voksne, Oscar Jørgensen og Maria Motzfeldt. En ægte grønlandsk forstadsfamilie med hang til hurtige både og familiejagt.

20:30  

Grønlandske Boligdrømme (4:4)
Grønlandske Boligdrømme (4:4) Langt mod Nord hvor der altid flyder isbjerge, ligger Saqqaq, en bygd hvor de fleste bor i selvbyggede typehuse. Præst og fisker Adolf Jensen har selv bygget sit Iglorput-typehus for 20 år siden med hjælp fra familie og venner. Selvbyggerhuset kunne kaldes "det grønlandske nationalhus". Det er symbolet på den traditionelle, grønlandske familie i bygden. De farverige træhuse er det mest udbredte og romantiske billede på den Grønlandske Bolig.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

The Next Step III (19)
The Next Step III (19) Aldrig med

18:30  

Selma og Sally - På tur med vennerne
Selma og Sally - På tur med vennerne I Afrika, i landet Burkina Faso, bor de to danske piger Selma og Sally. De bor her fordi deres mor er ambassadør i landet. I dag er det lørdag og pigerne har fri. Det er sjældent, at pigerne kommer andre steder hen end skolen og deres hjem, for Burkina Faso er et farligt land at gå rundt i alene. Men i dag skal de på tur med to af deres venner. De skal blandt andet en tur i tivoli. Men tivoli i Burkina Faso er langt fra tivoli som de kender det.

18:40  

Bidt, brændt og stukket - Brandmand (6)
Bidt, brændt og stukket - Brandmand (6) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. I dette program stikker han frivilligt benet ned til tre store brandmænd for at se, hvad der sker, når de omfavner ham med deres fangtråde.

18:55  

JULTRA: Bubbers Juleshow (14:24)
JULTRA: Bubbers Juleshow (14:24) Bubber skal lave et stort juleshow, på Costa Del Sol i Spanien, den 24. december, men arrangøren forlanger, at Bubber finder en medvært til showet. Det viser sig at være sværere, end man lige skulle tro, og inden længe har Bubber rodet sig ud i en herrens masse ballade. Får han mon styr på det hele inden juleaften? Og kommer julen nogensinde til Costa Del Sol? www.dr.dk/ultra

19:05  

Snefald (13:24)
Snefald (13:24) Selma vil rejse hjem fra Snefald, men kan ikke finde vejen tilbage. Pil prøver at overtale Selma til at blive i Snefald. De må sammen prøve at finde ud af, hvad der er sket med Julius. I Nisseskolen arrangerer Winter en ceremoni for at markere, at han nu er Julemanden. Sendes med synstolkning på DR1Syn

19:30  

Wolfblood III (14)
Wolfblood III (14)

19:55  

Klassens Jul - Sild eller sandhed (16)
Klassens Jul - Sild eller sandhed (16) Fælles Jul kræver en fælles menu. Derfor har alle i klassen taget en ret med, så de kan stemme om hvad, der skal serveres på den store aften. Josefine har dog vigtigere ting at tænke på. Hun vil tale med Bertram, da hun mistænker ham for at vide noget om nissen. Måske han har nogle informationer, der kan bevise, at Frederik er uskyldig.

20:05  

Håndboldmissionen (11) V.I.P.
Håndboldmissionen (11) V.I.P. Jesper har forberedt en udmattende træning, der virkelig kommer til at teste drengenes udholdenhed. Hvis de skal vinde kampe, er de nødt til at blive bedre i forsvaret, derfor bliver de bundet sammen med cykelslanger, så de kan lære at arbejde som en enhed. Jesper presser spillerne hårdt, men han har også en belønning i baghånden. Drengene får nemlig VIP behandling, hvis de klarer træningen uden brok.

20:20  

Håndboldmissionen (12) Hvordan scorer man?
Håndboldmissionen (12) Hvordan scorer man? Karl og Malek mødes inden dagens træning for at spille Pokémon-Go og tale lidt om piger. Malek har fået et par pige-venner på snap-chat og fortæller ivrigt om, hvordan man scorer. Det skal senere vise sig, at alle på holdet får mulighed for at chatte med piger til dagens træning. Jesper har nemlig inviteret U12-pigerne fra den lokale håndboldklub, så drengene kan øve sig i at score - mod en rigtig forsvarskæde.

20:30  

Alle sammen sammen II (8)
Alle sammen sammen II (8) To familier flytter sammen i et hus, de har arvet, og en masse kaos opstår.

20:55  

Sofie Linde show II (8) - Anders Grau og Martin Høgsted
Sofie Linde show II (8) - Anders Grau og Martin Høgsted I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af komikerne Anders Grau og Martin Høgsted. Hun sender de to stand up'ere og radioværter tilbage til folkeskoletiden, hvor tingene måske ikke helt var, som de husker det - og så udfordrer hun dem i quizzen med det udspekulerede navn "Gæt a job". Stjernereporter Bubber er også på plads i studiet, og han har givet 100.000 danskere en bedre start på dagen. Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

DR Ramasjang

18:05  

F for Får (27)
F for Får (27) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Sprinter Galore (9)
Sprinter Galore (9) Sprinter bliver syg og får derfor at vide, at når man er syg så skal man ligge i sengen helt alene. Først keder han sig bravt, men så opdager han at man kan få andre til, at hente ting til sig og det udnytter han. Men pludselig er Sprinter rask og det er i stedet de andre der er syge, og så er rollerne byttet om. Kan sprinter nu bruge sin superheltekraft til at løse situationen?

18:30  

Op og hop (9)
Op og hop (9) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Kalle, der har uro i kroppen.

18:40  

Onkel Rejes sørøvershow II (9)
Onkel Rejes sørøvershow II (9) Dr. John har kidnappet Vegas ven Dimitri for at koge ham om til ansigtscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Onkel Rejes sure sokker, vinger med hjælpemotor og en tur til Den anden dimension. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

18:55  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (38)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (38) De bedste fjender

19:05  

Tree Fu Tom (12)
Tree Fu Tom (12)

19:30  

Zorro (10)
Zorro (10) Tyven Zorro

19:50  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II Unas fisketur

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:00  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Langt fra Borgen
Langt fra Borgen Ask Rostrup inviterer to Christiansborg-politikere med en tur uden for Borgen. Hvad sker der, når de står ansigt til ansigt med de mennesker, som deres beslutninger rammer? Vært: Ask Rostrup.

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Mordene i Brokenwood III (3:4)
Mordene i Brokenwood III (3:4) Den årlige veteranbilfestival tiltrækker bilentusiaster fra nær og fjern. Men måske er der også en morder blandt de bilbegejstrede gæster. I hvert fald findes formanden for en veteranbilklub død med lungerne fulde af benzin. Var det en bizar ulykke - eller mord?

23:55  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

DR2

21:30  

Putins hævn (2:2)
Putins hævn (2:2) Mens USA kæmper for at konfrontere Vladimir Putin med Ruslands indblanding i det amerikanske præsidentvalg i 2016 undersøger journalisten Michael Kirk, om det eventuelt skulle være et ønske om hævn, der har motiveret præsident Putin til at angribe det amerikanske demokrati, og hvordan USA har svaret igen under præsidenterne Obama og Trump.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Vejret på DR2 - Det lille grå vejroverblik
Vejret på DR2 - Det lille grå vejroverblik Anders G. Jørgensen gi'r dig sin helt egen vinkel på vejret, og den er sjældent opmuntrende.

23:05  

Vores nye verden - En kernefamilie satser alt (2:3)
Vores nye verden - En kernefamilie satser alt (2:3) Dansk reportage fra 2017 En sidste tur til Danmark. Ingen vej tilbage. Familien Mott har nu været i Nicaragua i 7 måneder, og Glenn er i fuld gang med at bygge familiens nye hjem færdigt. Men inden de flytter rigtig ind i huset, skal familien hjem på et sidste visit i Danmark. Børnene Willum og Alberte glæder sig til, at de endelig skal genforenes med deres bedsteforældre og bedste venner. Men kan man stadig være bedste venner, når man ikke har set hinanden i så lang tid? Og hvordan bliver det at skulle tilbage til Nicaragua og for alvor slå sig ned.

23:50  

Debatten
Debatten

DR3

21:30  

Krigens skjulte ansigt (4:5)
Krigens skjulte ansigt (4:5) Verden er fuld af konflikter og krige, der er gået i glemmebogen fordi medierne mistede interessen. I denne serie rejser vært og tidligere soldat Martin Tamm Andersen ud for at fortælle de underfortalte historier om de krige og konflikter som Danmark og Vesten tager aktiv del i. Han vil møde de mennesker der er en del af konflikterne for at forstå hvem de er og hvad de kæmper for. I Mosul ser Martin krigens brutalitet på nært hold. I en flygtningelejr møder Martin børn, der er flygtet fra byen, hvor Islamisk Stat har forsøgt at hjernevaske dem i deres skoler. Martin rejser videre til Kirkuk omra¶det for at møde Xezal, der er snigskytte i de kurdiske Peshmerga styrker. Kurderne kæmper både mod Islamisk Stat, men også for en selvstændig kurdisk stat.

22:00  

47 Ronin
47 Ronin I 1800-tallets Japan bliver 47 samuraier forvist fra deres hjemstavn, da deres herre, Asano, tvinges til at begå rituelt selvmord. Asano er blevet narret af krigsherren Kira, men Asanos banemand får ikke lov at dø i synden. Den udstødte Kai slutter sig til de 47 herreløse krigere, og sammen sætter de alt ind på at hævne Asano og genrejse deres egen ære. Kai: Keanu Reeves. Ôishi: Hiroyuki Sanada. Mika: Kô Shibasaki. Instruktion: Carl Rinsch.

23:50  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

DR K

21:00  

Filmselskabet
Filmselskabet Maria Månson er sammen med skuespiller Pilou Asbæk i julehumør i sæsonens sidste udgave af Filmselskabet. De skal tale om den seneste film i Star Wars-sagaen, 'The Last Jedi, og du får også domme over 'The Death of Stalin' samt årets bedste film.

21:30  

Filmperler: Babel
Filmperler: Babel Det amerikanske par Richard og Susan er taget på ferie i Marokko for at redde deres ægteskab. Ikke langt derfra er to drenge ude for at holde øje med en flok geder. De beslutter at afprøve deres nye riffel. Skuddet rammer den forbipasserende bus med de to turister. Denne hændelse sætter en kæde af begivenheder i gang, som kommer til at involvere mennesker fra hele verden. Susan: Cate Blanchett. Richard: Brad Pitt. Santiago: Gael García Bernal. Instruktion: Alejandro González Iñárritu.

DR Ultra

21:25  

Snydt!
Snydt!

21:40  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:00  

Kriminalkommissær Barnaby (45): Breve fra fortiden
Kriminalkommissær Barnaby (45): Breve fra fortiden "Breve fra fortiden". Landsbyen Midsomer Barton er midt i sin årlige festuge, da festlighederne bliver afbrudt af en politisirene. Barnaby og hans nye unge assistent Ben Jones er blevet hidkaldt af et mistænkeligt dødsfald. En lokal kvinde er fundet druknet i landsbyens å. Mord eller selvmord? Barnaby og Jones går på jagt efter svaret. Barnaby: John Nettles. Ben Jones: Jason Hughes. Joyce Barnaby: Jane Wymark. Instruktion: Renny Rye.

01:35  

Miss Marple: Invitation til mord
Miss Marple: Invitation til mord I lokalavisen i Chipping Cleghorn annonceres tid og sted for et mord. En flok naboer tropper op hos den intetanende Letitia i håbet om en god spøg, men på det annoncerede tidspunkt slukkes lyset, Letitia rammes at et skud, og en ung mand findes død. Miss Marple beslutter sig for at besøge sin veninde Amy, der overværede den mystiske skudepisode, for at hjælpe med opklaringsarbejdet. Miss Marple: Geraldine McEwan. Letitia Blacklock: Zoë Wanamaker. Amy Murgatroyd: Claire Skinner. Dora Bunner: Elaine Paige. Instruktion: John Strickland.

03:10  

Sherlock Holmes (16)
Sherlock Holmes (16) Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Return of Sherlock Holmes) "Den anden plet". Holmes opsøges af den britiske statsminister. Et brev fra en udenlandsk regeringschef er forsvundet, og England trues af krig, medmindre dokumentet atter tilvejebringes.

DR2

01:20  

En læk i Paradiset
En læk i Paradiset Den schweiziske bankmand, Rudolf Elmer, arbejdede gennem en årrække i skatteparadiset Cayman Island, indtil han lækkede bankens hemmeligheder til pressen og WikiLeaks. Siden er han blevet forfulgt, chikaneret, landsforvist og fængslet. En lille håndfuld bankfolk har i de sidste år samarbejdet med skattemyndighederne, men Rudolf Elmer er den eneste, der har ståret frem, og det har kostet ham og familien dyrt.

02:15  

Jagten på Boko Haram
Jagten på Boko Haram Da den radikale islamistiske gruppe, Boko Haram, i april 2014 kidnappede næsten 300 nigerianske skolepiger, reagerede hele verden med forfærdelse og chok og lagde et verdensomspændende pres for at bringe pigerne tilbage til deres forældre. Men meget tyder på, at den nigerianske hær og statsstøttede militser i kampen mod Boko Haram har begået grusomheder mod mistænkte, mange af dem uskyldige civile.

03:05  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:30  

The Fighter
The Fighter Dicky Eklund var engang en talentfuld bokser, men siden druknede karrieren i crack og kriminalitet. Nu sætter familien sin lid til Dickys halvbror Micky, der også er en lovende nævekæmper. Micky trænes af Dicky, mens brødrenes dominerende mor er hans manager. Det er en kombination, der ikke just gør underværker for Mickys karriere. Både Christian Bales præstation som den maniske Dicky og Melissa Leos bedrift som brødrenes mor udløste Oscar-statuetter. Micky Ward: Mark Wahlberg. Dicky Eklund: Christian Bale. Charlene: Amy Adams. Alice: Melissa Leo. Instruktion: David O. Russell.

02:20  

Ice Road Truckers IX (10:10)
Ice Road Truckers IX (10:10) Endnu engang sætter en gruppe lastbilchauffører livet på spil for at køre forsyninger ud til Canadas mest isolerede egne. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne. Følg det nystartede vognmandsfirma Le River, der kæmper mod det store fima Polar Industries, når de tackler den barske natur og dyster mod hinanden.

03:00  

Mord på film: James Bond
Mord på film: James Bond DR3 faktatjekker de mest urealistiske scener fra film og serier. Værterne Sigurd og Snake går James Bond efter i sømmene, når de kaster sig ud fra Esbjerg havn for at se, om man kan overleve et fald som i Skyfall. De får stjålet faldskærme i frit fald som i Moonraker, og så skal de forsøge at stikke af fra en af Danmarks bedste skiløbere, Sophie Fjeldvang-Sølling, mens de sidder i en cellokasse.

03:30  

Mord på film: Charlies Angles
Mord på film: Charlies Angles Er det overhovedet muligt at smide rundt med folk, der er dobbelt så store som en selv? Og kan man virkelig bare kaste sig gennem en rude uden at komme til skade? Sigurd og Snake faktatjekker Charlies Angles og i bedste bagedyst stil, har de inviteret selveste Tobias i køkkenet for at bage vaskeægte killermuffins, der skal kastes gennem en dør.

DR K

00:40  

Jagten efter den gode lyd
Jagten efter den gode lyd Der er lyd overalt ude og inde, på veje og stræder, omkring os og indeni os. Hele verden er et stort grænseløst musikinstrument, og to unge musikere viser vej fra Paris til Malmø og fra London til Baltimore og møder musikere i alle aldre og genrer for at lege, lave musik og lytte.

02:20  

Mor og søn
Mor og søn Cornelia haster til politistationen, da hun hører, at hendes voksne søn, Barbu, er kommet til at køre en dreng ihjel. Den nyrige kvinde har stødt Barbu fra sig med sin manipulerende opførsel. Nu øjner hun en mulighed for at få ham tilbage i folden ved at få ham frikendt. Og hun skyr ingen midler for at få sit ønske opfyldt. 'Mor og søn' modtog Berlin-festivalens Guldbjørn for bedste film. Cornelia: Luminita Gheorghiu. Barbu: Bogdan Dumitrache. Instruktion: Calin Peter Netzer.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, KERTEMINDE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1214070309