Kerteminde
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: onsdag d. 15. april 2020

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: onsdag d. 15. april 2020

DR1

01:15  

I farezonen (28:61)
I farezonen (28:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:10  

Bonderøven 2013 (2)
Bonderøven 2013 (2) I køkkenet på Kastanjegården indvier Theresa og Frank den nye pølsemaskine, hvor de ved fælles hjælp laver både pølser og spegepølser af kød fra de slagtede lam og grise. Frank tager på savværk for at save de store bjælker til stuehuset. Og endelig tændes der op i den store kalkovn - ikke for at brænde kalk, men for at ryge pølser og skinker. Sendt første gang 24.01.13

02:40  

Hammerslag 2014 (9)
Hammerslag 2014 (9) I aften er Hammerslag i Danmarks sydøstlige hjørne. Første stop er lidt udenfor Sakskøbing på Lolland. Hvad mon et sommerhus, en såkaldt flexbolig, koster på disse kanter? Aftenens anden bolig ligger i Hasselø på Falster, og er en kæmpevilla på mere end 300 m2. Det tog lang tid at sælge den, men hvad blev prisen? Vi slutter i Guldborg med en villa lige ud til vandet. Vil du gætte med på prisen? Se Hammerslag! Sendt første gang 16.09.14

03:25  

Skattejægerne
Skattejægerne Skattejægerne Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen er opsatte på at kunne fylde varebilen med palisandermøbler, da de skal vurdere et dødsbo ved Aarhus. Søren Falk er taget fra Nørrebro i København tværs over landet til Midtjylland for at lede efter skrot, der kan forvandles til skatte. Men det viser sig, at Sørens ideer ikke er helt så unikke, som han selv tror. Helle Vilsbæk og Michael Christiansen gennem-trawler Bornholm for gode retro-møbler, gamle emaljeskilte og kuriøse samlerobjekter til deres sommerbutik i Svaneke.

04:00  

I hus til halsen VI (2)
I hus til halsen VI (2) Da familieidyllen bristede endte de i et salgsmareridt. Det unge par, Britt og Thomas, drømte om et hus med plads til den helt store børneflok. Men for to år siden bristede drømmen og parret gik fra hinanden. Siden har deres 234 m2 store hus nær Åbenrå været til salg. Det manglende hussalg har store konsekvenser for parret og deres lille datter. Britt kæmper for at holde huset fri fra at ende på tvang, mens Thomas, der stadig betaler til huset, går ned med stress efter at have arbejdet døgnet rundt i tre forskellige jobs. Britt og Thomas har derfor kontaktet ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Søren Vester, i håb om, at duoen kan skabe fornyet interesse for det store familiehus på det træge sønderjyske boligmarked.

04:40  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:35  

Skattejægerne
Skattejægerne I marskandiserbutikken Lykkegaard i Nordjylland gør Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen klar til sæsonåbning. Butikken bugner af "nye gamle varer", og kunderne står i kø. Retro-forhandlerne Helle Vilsbæk og Michael Christiansen besøger sjællandske kolleger, og falder pladask for brugt interiør fra en stor amerikansk kaffe-kæde. Og så er Rikke Fog og Frede Rasmussen taget på indkøbstur i Jylland for at finde sjove og sjældne ting til butikken.

06:05  

Dage i haven (3:3)
Dage i haven (3:3) I dag skal der lægges allersidste hånd på bryllupsforberedelserne. Og der skal være styr på alt lige fra brudebuket til ringe og menu, for om lidt kommer brudeparret!

07:05  

Søren Ryge: Kinoorglet
Søren Ryge: Kinoorglet I stumfilmens tid var de uundværlige, derefter gik de langsomt af mode. De store, mekaniske orgler, der underholdt publikum i biograferne og kunne spille som et helt orkester. I et forsamlingshus ved Vejle står der et, der stadig kan spille.

07:40  

Horisont
Horisont

08:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:55  

Landsbyhospitalet (71)
Landsbyhospitalet (71) En dristig eventyrer gør en interessant opdagelse, da han bliver indlagt på The Royal. Jack Bell klarer ærterne, da hospitalets varmtvandsbeholder springer læk. Og en nyslået bondefamilie opdager, at livet på landet ikke er nogen dans på roser.

DR2

00:50  

Spioner i krig: Flugten fra Teheran
Spioner i krig: Flugten fra Teheran I slutningen af 1970'erne eksploderer den iranske revolution. Midt i Teherans kaos er CIA-agent Tony Mendez udsendt på hemmelig mission. Hans opgave er at redde seks amerikanske diplomater fra en næsten sikker død. Her dykker vi ned i redningsaktionen, der hentede inspiration fra Hollywood og blev en sejr for CIA - i et af de mørkeste øjeblikke i amerikanske udenrigspolitik.

01:35  

The 4th Estate - Trump, løgn og nyheder (1:4)
The 4th Estate - Trump, løgn og nyheder (1:4) Amerikansk dokumentar fra 2018. (The Fourth Estate) For den politiske redaktion på The New York Times bliver de første 100 dage efter valget af Donald Trump som præsident en udholdenhedstest for avisens politiske journalister, der må tilpasse sig en uafbrudt nyhedscyklus, et uforudsigelige Hvidt Hus og en præsident, der udnævner dem til 'Folkets fjender'. Dokumentaristen Liz Garbus følger arbejdet på avisen og skildrer de udfordringer, triumfer og faldgruber, der ligger i at dække en præsident, der har erklæret krig mod den frie presse.

07:00  

Morgengymnastikken
Morgengymnastikken Vågn op - klokken er lidt i sved. Få en dejlig start på din dag med DR3s 'Morgengymnastikken'. I dette afsnit underviser Henrik i 'Puls og vilje'. Sved med!

07:30  

Morgengymnastikken
Morgengymnastikken Vågn op - klokken er lidt i lotusstilling. Få en dejlig start på din dag med DR3s 'Morgengymnastikken'. I dette afsnit underviser Jens i 'Yoga'. Sid med!

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Hospitalsskibet - Storebæltsfærgens nye mission (2:4)
Hospitalsskibet - Storebæltsfærgens nye mission (2:4) Efter en stor ombygning er den tidligere storebæltsfærge Dronning Ingrid blevet transformeret til et hospitalsskib. Skibet sejler nu langs Afrikas kyst, hvor frivillige læger og sygeplejersker kurerer den fattige lokalbefolknings lidelser. I Madagaskar er den danske maskinmester Jeppe ankommet til skibet og bliver straks sat i arbejde. Den norske oralkirurg Dag skal operere en lille pige med læbe- ganespalte, men pludselig går strømmen.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (5)
Søpapegøjernes ø II (5)

05:10  

Minisekterne (19)
Minisekterne (19) Fransk animationsserie om insekternes verden.

05:20  

Masha og Bjørnen (8)
Masha og Bjørnen (8) Skyd løs

05:30  

Ramasjang Mysteriet II (3)
Ramasjang Mysteriet II (3) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (23)
Ernest & Celestine (23)

06:10  

Bamselægen - Blæren (6)
Bamselægen - Blæren (6) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Lau og Anri. Lau synes det er mærkeligt at Anri har så ondt i maven. For den har ikke spist noget, den ikke måtte. Hvad mon der er galt med Anri?

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Gurli Gris III (1)
Gurli Gris III (1)

07:05  

Gurli Gris III (2)
Gurli Gris III (2)

07:10  

Simon
Simon

07:20  

Oda Omvendt II (3)
Oda Omvendt II (3) I børnehaven leger Emil og de andre børn med kæmpe dominobrikker, mens Balder stresser rundt. Balder siger til Emils mor, at de skal øge tempoet derhjemme. Men det finder Emil sig ikke i - han går til Oda Omvendt for at få hjælp, og så giver Oda og Emil, Emils forældre et ordentligt skud børnetid. Men i det skjulte øver Balder sig med sin egen tidszapper, og nu får han så sandelig tingene til at gå stærkt!

07:30  

Didrik Drage (14)
Didrik Drage (14)

07:45  

Motor Mille på maskintur (7)
Motor Mille på maskintur (7) Motor Mille står ikke tilbage for nogen maskiner. Så da gadens børn spørger, om hun har lært at køre en flishugger, og hun må erkende, at det har hun ikke, må hun afsted. Det ser nemt ud, men det viser sig at være sværere end hun tror, at hugge træer til flis.

08:00  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:15  

Pax' jordiske eventyr (2:10)
Pax' jordiske eventyr (2:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax låner en kage, klæder sig som en klovn og kører bil som en biltyv. Vil hun lykkes på trods af alle forhindringer at få maskine med i rumskibet?

08:30  

Sprinter Galore III - Dåb (8)
Sprinter Galore III - Dåb (8) Lillesøster skal døbes, og familien har styr på alt til barnedåben - lige bortset fra navnet, for hvad skal hun hedde? Sprinter er heller aldrig blevet døbt, siger han, men det kan Magnus da bare ordne - de låner bare lige lillesøsters dåbskjole og en haveslange. Det kan der vel ikke ske noget ved ... ?

08:55  

Quizdyrene - Hamsteren Olaf
Quizdyrene - Hamsteren Olaf Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har nemlig opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det hamsteren Olaf, der får fem spørgsmål om dyr i Afrika. Olaf mener selv, at han kan svare rigtigt på mindst halvdelen. Men han kæmper lidt med at holde koncentrationen, når det ikke lige handler om de hurtige og farlige dyr, som han synes er sejest.

 
DR1

09:40  

Jordemoderen VII (3:10)
Jordemoderen VII (3:10) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

10:30  

Antikkrejlerne XX (8:25)
Antikkrejlerne XX (8:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på auktion. Hvem får det største overskud?

11:15  

Antikkrejlerne XX (9:25)
Antikkrejlerne XX (9:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på auktion. Hvem får det største overskud?

DR2

09:00  

Guldkorn 1980'erne: 1988
Guldkorn 1980'erne: 1988 DRs arkiver er en guldgrube af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det, der prægede helt almindelige danskeres hverdag i 1980'erne? Vi har været en tur i arkiverne og har fundet nogle af alle de små, store, sjove, alvorlige og underfundige øjeblikke, der gled hen over skærmen i 1988.

09:20  

DR2 Klassisk: Luisi og Carmina Burana
DR2 Klassisk: Luisi og Carmina Burana Over 200 sangere og musikere er på scenen i DR Koncertsalen til opførelsen af et af alle tiders mest berømte klassiske værker. Med sine stærke rytmer og saftige tekster er storværket Carmina Burana en malende beskrivelse af druk, vildskab og sex i middelalderen - og musik, som mange kender fra bl.a. film. Chefdirigent Fabio Luisi dirigerer DR SymfoniOrkestret, DR KoncertKoret, Københavns Drengekor og solister. Vært: Mathias Hammer.

10:20  

Vores Verdensarv: Ilulissat Isfjord
Vores Verdensarv: Ilulissat Isfjord Ilulissat Isfjord er det grønlandske bidrag til Verdensarven. Den er et blændende smukt og enestående naturvidunder, hvor en enorm gletsjer sender isbjerge ud gennem en lang Isfjord. Efter at den er kommet på UNESCO's Verdensarvliste, kommer folk flyvende fra hele verden for at opleve naturkræfterne ansigt til ansigt. Sammen med sangerinden Julie Berthelsen flyver vi tættere på end nogen andre. Julie er grønlænder og tilbragte sin barndom ved Diskobugten med udsigt til de gigantiske isfjelde, der kom sejlende oppe fra Ilulissat Isfjord. www.dr.dk/verdensarv Sendt første gang 13.09.09

10:50  

Der er et yndigt land - den nordsjællandske kyst
Der er et yndigt land - den nordsjællandske kyst Når du lukker øjnene, hvad er det så for et Danmark, du ser? Er det brede bøge, grønne lunde og sejlernes tusindtal? Sådan malede guldaldermalerne Danmark - overdådigt, smukt, og struttende af stolthed og fædrelandsfølelse. Men hvor finder man egentlig de landskaber, som 1800-tallets malere kaldte det ægte danske? I fire programmer går dramatikeren Line Knutzon og kulturjournalisten Chris Pedersen vores kendte og elskede landskabsmalerier efter i sømmene. For findes maleriernes Danmark i virkeligheden - eller viser de snarere det Danmark, vi stadig drømmer om? I dette program tager Chris Pedersen og Line Knutzon til guldaldermalernes absolutte yndlingsmotiv, Nordsjælland, og undersøger, hvorfor kunstneren Johan Thomas Lundbye malede kysten, som han gjorde.

11:20  

Der er et yndigt land - Skagens lys
Der er et yndigt land - Skagens lys Når du lukker øjnene, hvad er det så for et Danmark, du ser? Er det brede bøge, grønne lunde og sejlernes tusindtal? Sådan malede guldaldermalerne Danmark - overdådigt, smukt, og struttende af stolthed og fædrelandsfølelse. Men hvor finder man egentlig de landskaber, som 1800-tallets malere kaldte det ægte danske? I fire programmer går dramatikeren Line Knutzon og kulturjournalisten Chris Pedersen vores kendte og elskede landskabsmalerier i sømmene. For findes maleriernes Danmark i virkeligheden - eller viser de snarere det Danmark, vi stadig drømmer om? I dette program tager Chris Pedersen og Line Knutzon til Danmarks nordligste punkt for at undersøge, hvordan P.S. Krøyers berømte maleri "Sommerdag ved Skagens Sønderstrand" har formet vores forestilling om Skagen som et autentisk ferieparadis.

11:50  

På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (3:6)
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (3:6) Sophie Amalie er Danmarkshistoriens grimmeste, grådigste og grummeste dronning! I hvert fald hvis man skal tro de (mandlige) historikere der i århundreder har skrevet Historien. Hendes største rivalinde var den uægte kongedatter Leonora Christine. Hende fik Sophie Amalie buret inde i Blåtårn. Men den der ler sidst ler bedst: I mange år var det Leonora Christine der blev betragtet som det store offer i de to kvinders magtkamp. Liv Thomsen nuancerer portrættet af den balletdansende, ødsle og selviscenesættende dronning Sophie Amalie, der var med til at indføre enevælden i 1600 tallet. Sendt første gang 18.01.12

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (10)
Flaskepost fra Stillehavet II (10) Det er spændende for os at besøge Tikopia, men det er også spændende for dem fra øen Tikopia at besøge båden. Og så er der kanorace. Hvem kommer først rundt om Tikopia i kano?

09:20  

Stop! (3)
Stop! (3) Klara vil lege med storesøster Leas ting, som er meget sjovere end hendes egne. Men Lea vil ikke dele. Så da Lea forlader sit værelse, sniger Klaras sig ind uden at få lov...

09:25  

Stop! (4)
Stop! (4) Klara vil være med til at lege vandkrig med sine søskende, men de synes, hun er for lille. Klara bestemmer sig for at være med alligevel og laver sit eget hold.

09:30  

Bella, Boris og Berta (1:3)
Bella, Boris og Berta (1:3) Bella bliver forelsket i Boris. Det er besværligt at være forelsket i een, som kun tænker på at blive god til at spille fodbold. Selv om veninden Berta gør alt, hvad hun kan for at hjælpe Bella med kæresteriet, så finder Bella ud af, at det er bedre at have to venner i stedet for een kæreste. Bella: Benedikte Mauritzen. Boris: Gustav Hintze Holm. Berta: Cecilie Eltebo Askebøl. Manuskript: Hanne Willumsen. Instruktion og producer: Anette Tony Hansen.

09:55  

Vi er Pelle og Maise - Morgen (3)
Vi er Pelle og Maise - Morgen (3) Hver morgen står Pelle først op. Inden han spiser morgenmad når han at tegne en Brøndbyfodbold-tegning, mens mor hjælper Maise med at komme i tøjet. Pelle har trådt i en hunde-lort, så hans sko stinker, men det griner de alle sammen af.

10:00  

Ramajetterne II (6)
Ramajetterne II (6) Finn Falk og Øvst får sig noget af en overraskelse, da en fremmed mand pludselig kravler op af en kuffert. Kristian vil ringe til politiet, men Øvst giver den underlige mand med det mærkelige sprog en chance.

10:25  

Mit kæledyr - en kamæleon
Mit kæledyr - en kamæleon Jacob er 9 år og drømmer om at få en kamæleon. I dag får han besøg af 9-årige Mille, der ved alt om, hvordan man passer sådan en lille fyr. Jacobs mor kigger med og vurderer, om Jacob måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking

10:35  

Skæg med bogstaver - A
Skæg med bogstaver - A Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet A, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han noget aske på sin øde ø.

11:00  

Kaj og Andrea - i ørkenen
Kaj og Andrea - i ørkenen Ole tager Kaj og Andrea med til stranden, men det bliver mere en sandtur end en strandtur! De har så meget sand med hjem,at der er nok til at lege eventyr i ørkenen, hvor de møder både en dromedar og en beduin, der røver Andrea.

11:30  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Tør Bamse bytte sin lygte bort, når han ikke ved til hvad?

DR1

12:00  

Bonderøven 2013 (3)
Bonderøven 2013 (3) Frank tager til Wales for at lære at lave hegn af levende hække, og som lærer får han ingen ringere end den walisiske champion i "levende hegn". Derudover lærer han at lave en "Coracle", som er en lille en-mands-båd, man kan tage på nakken og bære til nærmeste fiskesø. Frank får også tid til at besøge en antikvarboghandel og et genbrugsmarked. Sendt første gang 31.01.13

12:30  

Kender Du Typen? - Med østers og rejsefeber
Kender Du Typen? - Med østers og rejsefeber Hvilken kendt dansker har købt en gammel dør med hjem fra Bali? Livsstileksperterne Flemming Møldrup og Anne Glad skal gætte, hvem der er et legebarn med både drone, sportsvogn og båd, når Kender Du Typen? besøger en taglejlighed lige ved siden af Kongens Have i København. Vært: Mads Steffensen

13:15  

Hammerslag 2014 (10)
Hammerslag 2014 (10) I aften er Hammerslag på Sjælland. Vi starter i Køge, 40 kilometer syd for København. Her skal prisen på et centralt beliggende byhus gættes. Herefter går turen for første gang i Hammerslags historie til Ishøj, hvor prisen på en penthouse lejlighed skal gættes. Vi slutter Hammerslag på en af de dyreste adresser syd for København, i Greve. Se Hammerslag og gæt med! Sendt første gang 23.09.14

14:15  

I hus til halsen VI (3)
I hus til halsen VI (3) Knud tæt på økonomisk ruin i sit lille idylliske hus i fynsk fiskerleje 180 graders havudsigt, et par hundrede meter til stranden og en dejlig stor have burde være enhver boligejers drøm. Men for den 63-årige Knud Erik Borgesen, der har haft huset til salg i næsten to år, er den sydfynske idyl blevet til et økonomisk mareridt. Knud sidder alene i huset efter han blev forladt af sin kæreste. Derfor har han og datteren Liv bedt "I hus til halsens" to eksperter om hjælp, så huset forhåbentlig kan blive solgt.

DR2

12:30  

På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (4:6)
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (4:6) Anna Sophie Reventlow er indtil videre den eneste danske dronning med ikke-fyrsteligt blod. Hun blev gift først til venstre hånd og så til højre hånd med Frederik 4. I århundrede har danske konger åbenlyst praktiseret utroskab, endda bigami. Foreteelser såkaldt almindelige mennesker kunne få dødsstraf for. I dette program drager Liv Thomsen til et par af de slotte, hvor Anne Sophie i 1700 tallet levede et hofliv i sus og dus. Men hun besøger også krypten under Holmens Kirke. Her er der spor af et par af de mange børn kongeparret fik - og som alle døde som små. Guds straf, efter Anne Sophies mening, som endte sit liv udstødt og plaget af anger og ensomhed. Sendt første gang 25.01.12

13:30  

Dronningen tager imod (2:5)
Dronningen tager imod (2:5) Dronning Margrethe fortæller denne gang Piet van Deurs om den nye kongelinje, der med Christian den Niende kommer på tronen, lige før krigen bryder løs og koster os Sønderjylland. Men hvor det danske kongehus til gengæld knytter stærke forbindelser udover hele Europa med Christian den Niende og Dronning Louise som "Europas svigerforældre". Dronningen fortæller også om Frederik den Ottende, der måtte vente umanerligt længe på at blive konge. Sendt første gang 2000

14:00  

Dronningen tager imod (3:5)
Dronningen tager imod (3:5) Dronning Margrethe fortæller i et møde med Piet van Deurs om de to sidste konger før hende selv: Christian den Tiende, der red over grænsen ind i det genvundne Sønderjylland, men som også oplevede de dystre år under besættelsen. Dronningen afslutter meget personligt om sin far Frederik den Niende. Sendt første gang 2000

14:30  

Dronningens Røde Tråd
Dronningens Røde Tråd Dansk portræt fra 2017 Dronning Margrethe fortæller i dette interviewprogram om sin tro, og hvordan den har udviklet sig gennem livet. Sammen med Hendes Majestæt Dronningen genser vi kongefamiliens store kirkelige øjeblikke - fra dåb til bryllup og begravelse. Sådan knyttes trådene i Dronningens liv med troen sammen til en fascinerende fortælling. Dronning Margrethe II er overhoved for folkekirken og protektor for den danske fejring af 500-året for reformationen. Sendt første gang 28.10.2017

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Skæg med matematik (2)
Skæg med matematik (2) Hr. Skæg holder abefest, synger om "1 minut", konkurrerer i hammerkast og besøger etagerne for Dug & Sovs samt Fodbolde & Glas i Det Lille Storcenter.

12:30  

Hr. Skægs hotel - Den uheldige dame (2)
Hr. Skægs hotel - Den uheldige dame (2) Hr. Skæg hører et brag fra receptionen. En meget uheldig dame fra Færøerne er ankommet. Hun ødelægger alt, hun kommer i nærheden af. Hr. Skæg prøver at hjælpe hende af med uheldet ved at finde på ting, der kan bringe held.

12:45  

Kika og Bob (26)
Kika og Bob (26) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

12:55  

Junglebogen (33)
Junglebogen (33)

13:10  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at ugler kan flyve helt lydløst? Tag med Lille Nørd på ugleeventyr og se Anders og Katrine samle et puslespil af knogler.

13:40  

Sikker & Søn II (5)
Sikker & Søn II (5) Sikker & Søn holder øje med cykelhjelmene. De ender ved et hønsehus, hvor Far låner nogle æg til at teste, hvordan en cykelhjelm kan gøre dig mere sikker i trafikken. Mon en cykelhjelm kan redde et æg fra at splatte ud?

13:50  

Luk op Luk i - KEDSOMHED
Luk op Luk i - KEDSOMHED Thomas og Jakob ved ikke, hvad de skal lave, efter Thomas' spilkonsol er gået i stykker. De keder sig helt enormt meget. Thomas foreslår, at de skal fælde naboens træ. Naboen er Søren Ryge. Den er Jakob med på, og de får fældet det store bøgetræ. Men de har glemt at spørge Søren om lov, og Søren bliver ret ked af, at hans træ er blevet fældet. De to venner skal nu finde ud af, om de skal flygte, lade som ingenting eller sige undskyld.

14:10  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:20  

Kanonkongen Freja (5:8)
Kanonkongen Freja (5:8) Far glemmer at komme til en samtale med Frejas lærer Janni. Han er ked af det, fordi han har mødt sin gamle chef, og vil bare sidde og sunde sig på en bænk. Det gør Freja bange, for tænkt hvis far aldrig kommer hjem eller er alkoholiker - de sidder nemlig rigtig tit på bænke. Det siger Asger i hvert fald. Heldigvis ligger Asger også inde med løsningen på problemet. Alt drikkeligt i huset må hældes ud. Og det bliver det. Godt nok bliver det hele lidt mere vildt og lidt mere pjattet end de to venner har aftalt. Og så kommer Valde hjem. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

14:40  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:05  

Hercule Poirot (19)
Hercule Poirot (19) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den bortførte premierminister". Der er bud efter Poirot fra højeste instans. Den engelske premierminister bliver kidnappet i Frankrig, og Poirot har 32 timer til at finde ham og hans forsvundne sekretær.

15:55  

Hercule Poirot (20)
Hercule Poirot (20) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Vestens Stjerne". To diamanter forsvinder på mystisk vis - er de stjålet eller bare blevet væk?

16:45  

Landsbyhospitalet (72)
Landsbyhospitalet (72) Mr. Middleditchs fødselsdagsfest bliver afbrudt, men ikke før han har overbragt en chokerende meddelelse til hospitalets stab. Dr. Ormerod kaldes ud til en voldsom ulykke. Og Susie giver Carnegie et tilbud, han ikke kan afslå.

17:35  

Jordemoderen VII (4:10)
Jordemoderen VII (4:10) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

DR2

15:15  

Dronningens slotte - Fredensborg Slot (3)
Dronningens slotte - Fredensborg Slot (3) Dansk serie fra 2016 Fredensborg Slot er en bolig, som ligger Dronning Margrethes hjerte nært. Hun tager os rundt og fortæller om sin opvækst og mødet med en stor del af verdens ledere, der alle har ridset deres navne i slottets ruder. På nært hold følger vi en veloplagt Dronning Margrethe, der viser rundt og lukker op til et sjældent indblik i mange af de private kamre, hvor tv-kameraerne ellers ikke kommer. Slottene er Dronningens private boliger, hvor hun tilbringer en stor del af sit liv med resten af familien. Seerne kommer til at opleve en dronning, der er dybt engageret i slottenes indretning - helt ned til de mindste detaljer. Vi mærker historiens vingesus, når Dronningen giver anekdoter fra de sale og rum, hvor hun gennem tiden har mødt mange af verdens ledere helt privat. Sendt først gang 27.03.2017

16:00  

Dronningens Danmark
Dronningens Danmark Portræt fra 2010 Som optakt til Hendes Majestæt Dronningens 70 års fødselsdag fulgte DR i fire år med, da Dronningen besøgte de steder i Danmark, der har betydet mest for hende. Hun fortæller åbenhjertigt om minderne, der knytter sig til forskellige steder som Trend, Gråsten og Grønland: Om forholdet til faderen, kong Frederik IX, om sine passioner og interesser, om ægteskabet til Prins Henrik og ikke mindst: Om den stærke tilknytning til Danmark. Filmen indeholder en perlerække af hidtil ikke offentliggjorte privatoptagelser. Instrueret af Jacob Jørgensen og Ulrik Wivel. Sendt første gang 05.04.2010

17:00  

Matador - De voksnes rækker
Matador - De voksnes rækker "De voksnes rækker - 1941-42" Da Tyskland invaderer Sovjetunionen i juni 1941, må Røde gå under jorden. Ingeborgs fraskilte mand Holger melder sig til Frikorps Danmark og bringer Ingeborg i forlegenhed ved at ville se sin datter. Elisabeth, Kristen og doktor Hansen går til modstand mod tyskerne under dække af at spille kammermusik, og fru Fernando Møhge dør under et opgør med tyske soldater. Mads Skjern: Jørgen Buckhøj. Oluf Larsen: Buster Larsen. Katrine Larsen: Lily Broberg. Ingeborg: Ghita Nørby. Kristen Skjern: Jesper Langberg. Hans Chr.Varnæs: Holger Juul Hansen. Maude Varnæs: Malene Schwartz. Elisabeth Friis: Helle Virkner. Vicki: Sonja Oppenhagen. Herbert Schmidt: Paul Hüttel. Agnes: Kirsten Olesen. Laura: Elin Reimer. Iben Skjold Hansen: Ulla Henningsen. Dr. Hansen: Ove Sprogøe. Manuskript: Paul Hammerich efter ide af Lise Nørgaard. Instruktion: Erik Balling.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris VII (48)
Gurli Gris VII (48)

15:10  

Gurli Gris VII (49)
Gurli Gris VII (49)

15:15  

Simon
Simon En nat i legehuset

15:20  

Simon
Simon Hr. Klodrian

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Vidundervovsen Vaffel (16)
Vidundervovsen Vaffel (16) Vaffels vandboldbassin

16:00  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:10  

Trulli-land
Trulli-land

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol IV (24)
Paw Patrol IV (24)

17:00  

Vilde vidunderlige dyr
Vilde vidunderlige dyr En sulten husmår er på jagt efter noget at spise. Da den ser en musvåge flyve væk fra sin rede, kravler husmåren op til reden, for at stjæle et æg. Spørgsmålet er om musvågen opdager æggetyven, før den slipper væk?

17:05  

Ramasjang Mysteriet V (5)
Ramasjang Mysteriet V (5) Joakim har mistet noget meget privat. Hans underbukser er simpelthen blevet stjålet! Men hvilken skurk kan dog finde på at stjæle undertøj? Kristian skal virkelig tage sig sammen for at løse dagens mysterium. Heldigvis får han hjælp af Sonja. Men er det nok til at fange underbukse-skurken?

17:35  

Monster Buster
Monster Buster Liv er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med tre øjne og ti ben, der kommer ind på hendes værelse. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

17:50  

Op og Hop II (6)
Op og Hop II (6) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Ronni Roligan, der laver fodboldgymnastik.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Maddysten II (6:8) - Natur
Maddysten II (6:8) - Natur Der er kun 4 familier tilbage i Maddysten, som denne gang har temaet natur. Familierne bliver kastet ud i at plukke fasaner og lave en velsmagende fasanret. Og så skal de quizze i, hvad der kan spises i den danske natur. Til sidst skal der laves mad over bål, hvor der hos nogle af familierne i den grad bliver tænkt ud af boksen. Maddystens dommertrio består af Michelin-kok Dak Wichangoen, kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang og den karismatiske kok og pizzakonge Gorm Wisweh.

DR2

18:20  

Store danskere - Kai Munk
Store danskere - Kai Munk Digterpræsten Kaj Munk var 30ernes og 40ernes store dramatiker, men den 4. januar 1944 blev han myrdet af Gestapo. Forinden havde han i prædikener, skuespil og taler udfordret besættelsesmagten, samarbejdspolitikerne og værnemagerne. Men Munk havde selv i 30erne været forblændet af Mussolini og Hitler. Efter mordet blev Kaj Munk et symbol på dansk modstand mod den tyske besættelse. Tilrettelæggelse: Lisbeth Jessen. Sendt første gang 27.03.05

19:00  

Husker du ...1975
Husker du ...1975 Det var kvindernes år. Det havde FN bestemt, men i virkeligheden havde kvindeoprøret været i gang længe. Mød Karen Jespersen, der var en af de mest aktive kvindesagsforkæmpere. 1975 var også året, da der blev fred i Asien. Amerikanerne forlod Vietnam og med dem flere hundredetusinde vietnamesiske flygtninge. Mød en af dem, der kom til Danmark i 1975. Et dansk rederi kom i øvrigt til at spille en helt særlig rolle i forbindelse med afslutningen på Vietnam-krigen. Hør om en af de største redningsaktioner til søs. Det var også i 1975 rockgruppen Queen toppede hitlisterne med "Bohemian Rhapsody" og en musikvideo, der var langt forud for sin tid. I Danmark havde vi vores helt egen stjerne. Gustav Winckler brød i 1975 igennem med "Gem et lille smil til det bliver regnvejr". Sendt første gang 23.03.05

20:00  

Nazisternes vej til magten: Det politiske spil
Nazisternes vej til magten: Det politiske spil Hvordan faldt Tyskland i hænderne på fascister? Her undersøger en række historikere og eksperter de fire år, hvor Adolf Hitler og nazisterne greb magten i Tyskland og afskaffede demokratiet. Hvad tænkte de mennesker, der kæmpede mod fascismen? Og hvad tænkte nazisterne? Kunne verdens værste rædselsgerninger være blevet afværget?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Pax' jordiske eventyr III (9:10)
Pax' jordiske eventyr III (9:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde på et hotel. Hun bærer tunge tasker, hun renser og finder boller, hun laver sjov med den søde gamle mand - og driver den sure Tante til vanvid.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene II (42)
Pyjamasheltene II (42)

18:53  

Leon
Leon

18:56  

Leon
Leon

19:00  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:20  

Svampebob Firkant VII (15)
Svampebob Firkant VII (15) Heksens forbandelse + Hovedafløbet

19:45  

Vi' bare bjørne III (44)
Vi' bare bjørne III (44)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Corona og Kroner
Corona og Kroner

21:55  

Arne Dahls A-gruppen: Vældige vande (1:2)
Arne Dahls A-gruppen: Vældige vande (1:2) Ved en politiaktion i en forstad til Stockholm bliver en afrikansk flygtning skudt af en politimand. Under en pause i forhøret forsvinder manden sporløst. Kort efter gør en indbrudstyv et makabert fund. A-gruppen har pludselig to mærkelige sager på sit bord.

23:30  

Løvens Hule Storbritannien XVI (2:16)
Løvens Hule Storbritannien XVI (2:16) Har du hvad, der skal til, for at sælge din idé til løverne? En familie-virksomhed ønsker vejledning og valuta til at sende deres farverige våddragter på markedet. Et vennepar håber at sælger deres banebrydende webside. Mens et ægtepar forsøger at udbyde deres håndristede kaffebønner. Hvem falder i hak med en løve, og hvem bliver brændt af?

DR2

21:00  

Hitlers dødsdømte svenskere (1:2)
Hitlers dødsdømte svenskere (1:2) De risikerede deres liv for sandheden. Under 2. verdenskrig finder fem svenske forretningsmænd modet til at advare verden om udryddelsen af Europas jøder. I dobbeltbundede kufferter smugler de tusindvis af dokumenter og billeder ud af Polen, der vidner om et igangværende massemord. Nu ved verden, hvad der sker, men vil nogen lytte til deres budskab?

21:45  

Spioner i krig: Den trojanske hest
Spioner i krig: Den trojanske hest Han forrådte sit land og blev dobbeltagent. Vladimir Vetrov var en højtstående KGB-officer og hemmelig agent for den franske efterretningstjeneste under den kolde krig. I hans tid som agent lækkede han mere end 4000 fortrolige dokumenter, der afslørede Sovjets omfattende industrispionage mod Vesten. Her løftes sløret for en af de mest forbløffende operationer, der ledte til Sovjetunionens sammenbrud.

22:30  

Hillary (2:4)
Hillary (2:4) I begyndelsen af 90'erne gør Hillary Clinton sin entré på den politiske scene. Det sker, da hendes mand, Bill Clinton, bliver indsat som præsident i USA. For første gang har man en præsidentfrue med en kandidatgrad i Det Hvide Hus - der tillige får enorm indflydelse på præsidentens politiske strategi.

23:30  

Clinton-affæren: Skandalen der splittede USA
Clinton-affæren: Skandalen der splittede USA Republikanerne presser på for at få Clinton til at gå af som præsident. Men Clintons skæbne ligger i Senatets hænder. En ny kvinde, Juanita Broaddricks, står frem med beskyldninger om voldtægt begået af Clinton i 1978. Disse beskyldninger får negativ indflydelse på Hillary Clintons valgkampagne i 2016.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:30  

Taggart: Bortførelsen
Taggart: Bortførelsen Da en ung kvinde bliver bortført, bliver Matt Burkes team kontaktet af det kendte spiritistiske medium Clare Vorland, der hævder, at hun kan hjælpe med at opspore pigen. Burke er overbevist om, at Clare er en fupmager, men da hun forsyner politiet med vigtige spor, må han spørge sig selv, om hun måske alligevel har særlige evner. Matt Burke: Alex Norton. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Adrian McDowall.

01:16  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

01:20  

I farezonen (29:61)
I farezonen (29:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:15  

Bonderøven 2013 (3)
Bonderøven 2013 (3) Frank tager til Wales for at lære at lave hegn af levende hække, og som lærer får han ingen ringere end den walisiske champion i "levende hegn". Derudover lærer han at lave en "Coracle", som er en lille en-mands-båd, man kan tage på nakken og bære til nærmeste fiskesø. Frank får også tid til at besøge en antikvarboghandel og et genbrugsmarked. Sendt første gang 31.01.13

02:45  

Hammerslag 2014 (10)
Hammerslag 2014 (10) I aften er Hammerslag på Sjælland. Vi starter i Køge, 40 kilometer syd for København. Her skal prisen på et centralt beliggende byhus gættes. Herefter går turen for første gang i Hammerslags historie til Ishøj, hvor prisen på en penthouse lejlighed skal gættes. Vi slutter Hammerslag på en af de dyreste adresser syd for København, i Greve. Se Hammerslag og gæt med! Sendt første gang 23.09.14

03:30  

Skattejægerne
Skattejægerne Pauli Tvillings hjerte banker for smukke gamle kjoler i udsøgte stoffer og tidstypisk design. Og på messen København Vintage leder han med lys og lygte efter særlige 1920´er kjoler. Retro-møbelforhandler Simon Krogsgaard har sagt ja til at stå for rydningen af et flyttebo ved Fredericia. Han håber, at hjemmet vil byde på både gode møbler og kuriøse samlerobjekter. Antikvitetshandlerne Margit og Jesper Damgaard-Lauritsen besøger en kvinde, som har flere interessante malerier til salg. Og de bliver særligt fristet af en ægte Skagensmaler.

DR2

00:10  

Bollywood-stjernen, der vil ændre Indiens voldskultur
Bollywood-stjernen, der vil ændre Indiens voldskultur Aamir Khan er en af de mest populære skuespillere i Indien. Og kritiserer den Indiske filmindustri for at tilskynde til seksuel vold mod kvinder. Derfor skaber Khan tv-talkshowet Satyamev Jayate. Et show, der sætter fokus på alvorlige udbredte emner i Indien - fra voldtægt til fosterdrab på piger og medgift. Vil det lykkes ham at ændre den måde inderne opfatter og behandler kvinder?

01:10  

The 4th Estate - Trump, løgn og nyheder (2:4)
The 4th Estate - Trump, løgn og nyheder (2:4) Den russiske forbindelse Amerikansk dokumentar fra 2018. (The Fourth Estate) Præsident Trumps fyring af FBI-direktør James Comey, udpegningen af Robert Mueller som særlig undersøger og den konstante udskiftning i Det Hvide Hus holder den politske redaktion på tæerne. Samtidig skal chefredaktøren forsøge at navigere i en digital virkelighed og samtidig sikre avisens overlevelse. Dokumentaristen Liz Garbus følger arbejdet på avisen og skildrer de udfordringer, triumfer og faldgruber, der ligger i at dække en præsident, der har erklæret krig mod den frie presse.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, KERTEMINDE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0410112601