Kerteminde
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 21. august 2019

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 21. august 2019

DR1

00:15  

Kystvagten (45:68)
Kystvagten (45:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

01:00  

Bergerac: Pæne folk dør i sengen
Bergerac: Pæne folk dør i sengen Sir Edward Lister, direktør for en stor velgørenhedsorganisation, findes død i sin hotelseng. Liget er blevet flyttet, efter døden indtraf, og kriminalassistent Bergerac begynder at stille spørgsmål. Blev sir Edward myrdet? Eller døde han en naturlig død i armene på en hemmelig elskerinde, som flyttede liget for ikke at blive afsløret?

01:55  

Bonderøven 2016 (15)
Bonderøven 2016 (15) På Kastaniegården er Frank udfordret af indvendig pudsning både med kalkmørtel og ler. Turen går til Randers, hvor han besøger den sidste håndværker, der laver måtter af tagrør til at beklæde skillevægge med. Og på gårdspladsen hjælper en murer med at lave to nye skorstenspiber, som senere skal løftes op på plads på det nye stuehus.

02:25  

Sporløs (4)
Sporløs (4) Pernille er adopteret fra Polen til Vestjylland. Pernilles danske forældre har altid været åbne omkring hendes adoption, men for nogle år siden opdager hun ved et tilfælde, at der i hendes papirer står, at hun er resultatet af en voldtægt. Pernille rejser nu med Sporløs til Polen i håbet om at finde sin biologiske mor og få svar på sine spørgsmål; Hvad skete der dengang?

03:05  

Hammerslag 2017 (1)
Hammerslag 2017 (1) Hammerslag starter den nye sæson i Thy, hvor både de to hold og værten bliver blæst omkuld af det smukke Vesterhav - og ikke mindst af priserne. Først skal vi se et charmerende gammelt fiskerhus i den lille by Stenbjerg, hvorefter turen går ind i landet til en velholdt landejendom lidt uden for Thisted. Til sidst byder den populære surf-by Klitmøller på et liebhaversommerhus i første række. Og hvad koster så sådan en størrelse? Det viser sig at være en af de helt svære at gætte. Vært: Christian Degn

03:50  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Et gammelt hjørneskab skal have nyt liv, når Gitte Lacarriere forsøger at upcycle det. Bagbutikken hos Skave Nedbrydning skal have nyt interiør, og til det kommer en gammel roerasper i spil. Søstrene Sine og Anne laver en showkollektion af omsyet børnetøj, som skal vække mulige samarbejdspartneres interesse.

04:20  

Antikduellen (9:12)
Antikduellen (9:12) Antikduellanterne Heine Bartsch og Helle Vilsbæk handler i Sønderborg. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner at handle antikviteter og retroting for. Efter fem timer bliver deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler, som får den højeste vurdering. I denne uge dyster Heine Bartsch, som har handlet med antikviteter i 40 år og til dagligt forpagter Gelskov Gods på Fyn, og Helle Vilsbæk, der sælger retro og franske loppefund fra sine to butikker; Habengood i København og Strandloppen på Bornholm. Og i dag jagter de skatte i Sønderborg.

04:50  

Udsendelsesophør DR1
Udsendelsesophør DR1

05:30  

DR Friland: Steen og velfærden (3:4)
DR Friland: Steen og velfærden (3:4) Frilænderen Steen Møller laver pandekagerne mens politikeren Søren Pind forsøger sig med en rabarberkompot. Sammen diskuterer de om markedet er gud eller djævel i et forsøg på at definere frihed og velfærd. Vært: Steen Møller Tilrettelæggelse: Jens Folmer Jepsen/Paseofilm Sendt første gang 31.08.05

06:00  

Annemad (8:16)
Annemad (8:16) AnneMad starter sæsonen i det italienske køkken, hvor Anne Hjernøe laver grillet peberfrugtsalat og fjerkræ fyldt med citron, krydderurter, ricotta og parmesan. Der bliver også tid til en tur på havnen, hvor Anne kigger på fisk og køber ind til retter med skalstegt tun samt friterede fisk og muslinger. Sendt første gang 09.08.09

06:30  

Søren Ryge: Gensyn med Lotte Glob
Søren Ryge: Gensyn med Lotte Glob Det var i 1998, Søren Ryge besøgte Lotte Glob i Skotland. Hun lagde 333 flydende sten ud på den store strand, tidevandet tog dem, og seerne vil aldrig glemme det. Nu har vi besøgt hende igen, fordi hun har fået opfyldt sit livs drøm: Det fineste hus i det smukkeste landskab. Sendt første gang 23.05.13

07:00  

Sundhedsmagasinet: Tør du?
Sundhedsmagasinet: Tør du? Nola er opvokset i New York og har intet forhold til naturen - faktisk er hun bange for den. Som et eksperiment har hun sagt ja til at overnatte i en skov. Vil det give hende lyst til at komme mere ud i naturen - eller det stik modsatte? Værter: Nola Grace Gaardmand og Peter Qvortrup Geisling.

07:25  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:15  

Forsvundne arvinger: På flugt fra familien
Forsvundne arvinger: På flugt fra familien Skammen over sin fars voldsomme død sender en ung mand på flugt. Nu skal han findes, for han skal arve sin søster, og Mette Frisk og Adam Jon Kronegh må i hemmelige arkiver for at finde sandheden om et stort familiedrama. Vært: Mette Frisk

DR2

00:40  

Lægens dødelige eksperimenter (1:3)
Lægens dødelige eksperimenter (1:3) - Stjernelægens hemmeligheder Svensk dokumentarserie fra 2016. Den verdensberømte forsker og kirurg Paolo Macchiarini beskyldes for at bruge uhelbredeligt syge mennesker som forsøgskaniner og hans operationer bliver undersøgt af politiet. Da patienterne begyndte at dø voksede kritikken af den verdensberømte svenske kirurg. I stedet for at gå under jorden vælger han at lukke undersøgende journalister ind i sine forskningslaboratorier og operationsstuer. Er han hjernen bag en medicinsk skandale med drab over hele verden? Eller er han på vej til at løse en af medicinens store gåder?

01:40  

Uranium - stoffet der blev en bombe (1:3)
Uranium - stoffet der blev en bombe (1:3) I slutningen af 1900-tallet var uran stadig et ukendt og ubrugeligt stof, men i løbet af blot en generation forvandledes det til verdens mest værdifulde og gruopvækkende grundstof. Videnskabsfolk som Marie Curie, Ernest Rutherford og Albert Einstein blotlagde uranatomets hemmeligheder og tillod os at kigge ind i selve universets kerne.

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:30  

Verdens mærkeligste skabninger II (8:8)
Verdens mærkeligste skabninger II (8:8) Man skal måske ikke tro på alt, hvad man hører, men verden kan virkelig være et sært sted med masser af ukendte skabninger og fuld af uforudsigeligheder. Hvorfor dukker en hær af krabber op i norske farvande? Hvorfor dør havfugle på afsidesliggende øer? Og hvorfor lyser nogle edderkopper i mørke?

01:20  

Mennesket vs. AI
Mennesket vs. AI Selvkørende biler, autonome droner og digitale assistenter som Siri. Vi er omgivet af kloge maskiner, der overtager flere og flere opgaver, som normalt varetages af mennesker. Det stiller store eksistentielle og etiske spørgsmål til skaberne af den kunstige intelligens. Hvilke værdier og begrebsforestillinger bygger forskerne ind i deres skabninger? Hvorfor er mennesker så vilde med at skabe en ny art, der risikerer at overflødiggøre dem selv? Hvad vil vi vinde, og hvad vil vi tabe?

02:15  

Hacker II (4:6)
Hacker II (4:6) Ned og Jesse er stukket af for at undgå at blive udleveret til USA. Jesse har en plan, men den indebærer mange udfordringer. Den første og største er at vende tilbage til Vestpapuas jungle og lyve cyberforbryderen Roth lige op i ansigtet.

03:15  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:15  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:15  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v
Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi lækker 'latindans' med Yvonne og Barthelot. Så har vi træning for ballerne med Selina, og til slut skal vi have trænet 'bryst og vinger' med Behruz.

DR K

00:20  

I Syrien
I Syrien Syrien hærges af borgerkrig. I den sidste beboede lejlighed i en ejendom i Damaskus har en familie forskanset sig, mens bomberne falder. Gruppens matriark holder styr på alle, store som små og gamle som unge. Men da en tragedie udspiller sig foran hendes øjne, må hun holde katastrofen skjult for resten af gruppen og forsøge at forsætte de daglige rutiner, som om intet var hændt. Medvirkende: Hiam Abbass, Diamand Bou Abboud, Juliette Navis m.fl. Instruktion: Philippe Van Leeuw.

01:40  

Fiskerne (2:6)
Fiskerne (2:6) 2. del af tv-føljeton i seks dele af Leif Petersen efter Hans Kirks roman med musik af Hans Erik Philip. Instruktion: Jens Ravn. Sendt første gang 1977

02:40  

aHA!
aHA! Mød Jan Monrad, Søren Rislund, Svend Auken og Holger K. Nielsen i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1981. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen. Sendt første gang 19.10.02

03:25  

aHA!
aHA! Mød Henrik Boserup, Svend Rasmussen, Master Fatman og Kaya Brüel i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1991. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

04:10  

Dagens sang: Se, nu stiger solen
Dagens sang: Se, nu stiger solen - sunget af et af DRs kor.

06:40  

De Udvalgte (7:12)
De Udvalgte (7:12) "Boksen" Rikke og Salims voksende følelser for hinanden bliver for meget for Bo, og han går til angreb på Salim. Da beboerne finder nogle gamle billeder af en tilsyneladende evigt ung Miriam, samt en nøgle til hendes bankboks, overtaler Eric Regitze til at forklæde sig som Miriam i et forsøg på at få fat på boksen. Regitze går med på ideen, fordi forklædningen ser ud til at have en positiv virkning på Tor. Men netop da de er på vej ud af banken med boksen, dukker Grys shaman op. Medvirkende: Rikke: Liv Corfixen. Bo: Christian Grønvall. Gry: Laura von Lindholm. Salim: Ali Kazim. Regitze: Mette Louise Holland. Tor: Kristoffer Kiørboe. Eric: Scott Voloshin. René: Jens Davidsen. Vinter: Morten Lützhøft. Allan Ruud: Ole Lemmeke. m.fl. Manuskript: Jens Dahl. Instruktion: Henrik Ruben Genz. Foto: Anders Löfstedt, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Frithjof Toksvig. Kreativ producer: Nicolas Winding Refn.

07:20  

De Udvalgte (8:12)
De Udvalgte (8:12) "Kriegers Eliksir". I sin stadige jagt på spiritus, tømmer Bo flasken med Kriegers eliksir - han går i koma og oplever et mareridt med elementer fra både fortiden og nutiden, og han møder Miriam, som fortæller, at Rikke er død. Bo kæmper sig esperat tilbage til livet for at forhindre profetien. Imens er Salim og Tor brudt ind på Allan Ruds kontor på Geologisk Institut og har fundet en kasse fra Sydpols-ekspeditionen, der bl.a. indeholder en mærkelig maskine og en bog med et fatalt indhold! Medvirkende: Rikke: Liv Corfixen. Bo: Christian Grønvall. Gry: Laura von Lindholm. Salim: Al i Kazim. Regitze: Mette Louise Holland. Tor: Kristoffer Kiørboe. Eric: Scott Voloshin. Miriam: Kaya Brüel. Mortensen: Tom Jacobsen. René: Jens Davidsen. m.fl. Manuskript: Nikolaj Scherfig og Jens Dahl. Instruktion: Henrik Ruben Genz. Foto: Anders Löfstedt, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Frithjof Toksvig. Kreativ producer: Nicolas Winding Refn.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Den skønneste på jord
Dagens sang: Den skønneste på jord - sunget af et af DRs kor.

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:25  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:25  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Grizzy og lemmingerne (23)
Grizzy og lemmingerne (23)

06:05  

Grizzy og lemmingerne (24)
Grizzy og lemmingerne (24)

06:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Bakterierne kommer!

06:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Teddys hævn

06:35  

Wild Kratts
Wild Kratts

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:10  

Klassen - serie 7
Klassen - serie 7

07:20  

Grizzy og lemmingerne (58)
Grizzy og lemmingerne (58)

07:25  

Dybet (12)
Dybet (12)

07:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:10  

Wild Kratts III (15)
Wild Kratts III (15) Kamæleoner i sigte

08:40  

Brohave og Harding på tur - Rasmus in da Lego House (15)
Brohave og Harding på tur - Rasmus in da Lego House (15) Youtuberen Kristine Sloth har sagt op på sommerprogrammet, da hun ikke følte sig velkommen. Rasmus indrømmer langt om længe over for Joakim, at det faktisk var ham der lavede den manipulerede video, der fik Casper fyret. Det er Joakim rystet over, og han føler sig nødsaget til at tænker over om Rasmus overhovedet er den rigtige til jobbet.

08:50  

Brohave og Harding på tur - Desperat jagt (16)
Brohave og Harding på tur - Desperat jagt (16)

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (23)
Den lille prinsesse (23) Dronningen får pandekager på sengen til morgenmad og spiser chokolade, når hun har lyst. Det vil den lille prinsesse også gerne, så hun foreslår sin mor, at de to bytter, så hun bliver dronning, og dronningen bliver prinsesse.

05:10  

Søpapegøjernes ø II (3)
Søpapegøjernes ø II (3) Baby pindsvin har hjemve.

05:20  

Inui (1)
Inui (1)

05:25  

Ramasjang Mysteriet III (6)
Ramasjang Mysteriet III (6) Hvor er Sebastians kikkert? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:55  

Chuggington (9)
Chuggington (9)

06:05  

Morten Skildpadde II (18)
Morten Skildpadde II (18) Morten og hedebølgen + Mortens sjove rumrejse

06:30  

Sofus II (4)
Sofus II (4) Sofus lander hos Tvillingerne Frida og Nanna. De bor i en lejlighed i Aarhus, men nu skal de flytte til et hus med have. De pakker og pakker, men da flyttemanden kommer, bliver Nanna bange for at de ikke har fået alle hendes tøjdyr med. Ude i det nye hus giver tvillingerne Sofus en farvelgave inden de skal sove.

06:45  

Pingu (16)
Pingu (16)

06:55  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

07:00  

Velkommen i 0.A (8)
Velkommen i 0.A (8) Hazem er kommet fra Syrien til Danmark sammen med sin mor og søskende. Han er seks år og er startet i 0. klasse. Det er blevet Jul, og der sker en masse i skolen. Hazem er muslim og fejrer ikke Jul, men han synes, det er hyggeligt at lave juledekorationer og se nisseteater, og så laver han også en julegave til sin mor. Måske hun en dag vil lave risengrød, for det kan Hazem godt lide.

07:10  

Sikker & Søn IV (8)
Sikker & Søn IV (8) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker et hurlumhejhus. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

07:20  

Vidundervovsen Vaffel (19)
Vidundervovsen Vaffel (19) Vaffels kæledyrsfest

07:35  

Gurli Gris VI (3)
Gurli Gris VI (3) Parfume

07:45  

Simon
Simon De bittesmå mini-dyr

07:50  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (2)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (2) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

08:05  

Pyjamasheltene (35)
Pyjamasheltene (35)

08:15  

Motor Mille på maskintur (2)
Motor Mille på maskintur (2) Motor Mille elsker at køre i store maskiner. Men hun har aldrig lært at køre en vaske ægte Monster Truck. Det skal vise sig ikke at være det nemmeste, så Motor Mille er nødt til at lære, hvordan man kører sådan en krabat og øve sig.

08:35  

Far, mor og bjørn - Mad (5:8)
Far, mor og bjørn - Mad (5:8) Signe og Anders er langt fra tilfredse med Brunos spisevaner. Kan den bjørn overhovedet spise andet end pomfritter? Måske hjælper det, at Nikolaj Kirk kommer på besøg? Han kan lave lækker mad og måske give Bruno lyst til at smage noget nyt. Medvirkende: Signe Lindkvist, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen og Nikolaj Kirk. Manus og instruktion: Wikke og Rasmussen.

 
DR1

09:00  

Anderledes som mig - Naevus Flammeus (4:4)
Anderledes som mig - Naevus Flammeus (4:4) At være født anderledes end de fleste, har Lisa i 45 år forsøgt at affinde sig med. Hun bevæger sig sjældent uden for hjemmets fire vægge af frygt for omverdenens reaktion. Lisa får i en uge besøg af fire andre med samme store modermærke i ansigtet. Gruppen får Lisa ud af huset i håb om, at hun kan lære at acceptere sit noget anderledes udseende.

09:45  

Sygeplejerskerne (3)
Sygeplejerskerne (3) De fire sygeplejersker Iris, Carina, Julia og Malin arbejder på en skadestue i Stockholm, hvor de kæmper for at redde liv med resten af personalet. En 16-årig dreng svæver mellem liv og død efter et fald fra tredje sal. Samtidig sniger en mystisk mand sig rundt på hospitalet på jagt efter afføringsmiddel. Desuden får Carina sig en uventet beundrer.

10:30  

Antikkrejlerne XVII (3)
Antikkrejlerne XVII (3) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XVII (4)
Antikkrejlerne XVII (4) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

Naturtid (18:20)
Naturtid (18:20) Juledekorationer Naturvejleder Henrik Hansen viser blomsterbinder Karsten Pindstrup, hvor i skoven man finder fyrrenåle, grene, mos og kogler til juledekorationer. Mens naturvejlederen viser os istidens sprækker i Marselisskoven, laver blomsterbinderen en lysdekoration med sølvbelagte fyrrenåle og et anderledes juletræ lavet af hyldegrene. Tilrettelæggelse Pia Kjeldsen Sendt første gang 05.12.09

10:00  

Kampen mod fedmen (3:3)
Kampen mod fedmen (3:3) Storbritannien er nu det fedeste land i Vesteuropa. To tredjedele af befolkningen er overvægtig. og der er ingen tvivl om, at usund kost og manglende motion er en del af forklaringen. Hugh Fearnley-Whittingstall forsøger at redde nationen ved bl.a. at tale med fødevareproducenter og supermarkeder. Hugh undersøger om noget så enkelt som at anbringe en vægt i lægernes venteværelser og gøre det obligatorisk for alle patienter at bruge den, kan virke forebyggende.

11:00  

Asger og de nye danskere (2:6)
Asger og de nye danskere (2:6) I programmet afprøver Asger Aamund og et panel af rekrutteringseksperter de seks nye danskeres styrker og svagheder i forhold til jobmarkedet. Den højtuddannede Julien får at vide, at han ikke skal vente på, at andre redder ham. Stella, der bor på krisehjem, får det råd, at hun skal gøre noget godt for sig selv for at genfinde gejsten. Og så opsøger Asger Aamund Danmarks første integrationsminister, Bertil Haarder (V), for at konfrontere ham med det, Asger Aamund betragter som årtiers svigt. Sendt først gang 11.04.2016

11:45  

Naturen vender tilbage (3:4)
Naturen vender tilbage (3:4) Når folk flytter fra de små bygder, medfører det store ændringer i naturen. Bestanden af hjortedyr og vildsvin er eksploderet, rovdyr som los og ulv er vendt tilbage til de øde områder. Nordvision fra Norge.

DR3

11:55  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

DR K

09:10  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den klassiske spørgeleg, hvor Gorm tester danskernes hukommelse på årstal og viden om det for-gange århundrede. Se eller gense en guldvinder vende hjem, diktator hos Dronningen, Kongen fylde rundt, Lehfelt og Sprogøe i kanalhelvede, Dirch med de talende pegefingre og meget mere. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius.

09:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den klassiske spørgeleg, hvor Gorm tester danskernes hukommelse på årstal og viden om det forgange århundrede. Se eller gense Take That i opløsning, Prins Henrik om Sydafrikansk vin, Russerne på Bornholm, Elleman fryse, Dirch som russisk klovn og meget mere. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius.

10:10  

Mellem to krige - skæbner i Europa (2:8)
Mellem to krige - skæbner i Europa (2:8) I 1919 ankommer politikere til fra Storbritannien, USA, Frankrig og Italien til Paris for at afgøre fremtidens Europa ved Paris-fredskonferencen. Sejrherrerne får deres vilje, og Tyskland må bøje sig og underskrive den ydmygende Versailles-traktat. Fredsaftalen får afgørende betydning for mennesker over hele kontinentet, og vi følger her nogle af krigens skæbner, bl.a. en ung Rudolf Höss, og en vis Nguyen Ai Quoc, der arbejder som opvasker og kæmper for et selvstændigt Vietnam.

11:05  

Mellem to krige - skæbner i Europa (3:8)
Mellem to krige - skæbner i Europa (3:8) Økonomien i Europa er usikker med stigende inflation og arbejdsløshed. Mange sulter. I Italien er der alvorlig uro, i Tyskland besætter kommunistiske arbejdere fabrikkerne i protest mod arbejdsvilkårene. Både hæren og de højreorienterede frikorps svarer brutalt igen. Og mens kløften mellem rig og fattig vokser, blomstrer underholdningsindustrien i Berlin.

DR Ultra

09:00  

Store Nørd i militæret (5)
Store Nørd i militæret (5) Storenørderne Kåre og Emil er taget til Oksbøl for at deltage i en øvelse med kampvognssoldaterne fra Dragonregimentet. Sammen undersøger de, hvordan Leopard II kampvognens bælter fungerer, hvorfor den er i stand til at ramme meget præcist, selvom den kører på ujævnt terræn og hvem der er hurtigst til kampvogns-æggestafet.

09:20  

Drengerøv (3)
Drengerøv (3) Den står på vild action, hestekræfter og drengerøv med attitude, når Joakim Ingversen slår sig løs i ti programmer om ekstremsport på DR Ultra. Joakim hægter sig på de bedste unge ekstremsportsudøvere, og de sørger for, at han får kamp til stregen og masser af blå mærker, når han kaster sig ud i bl.a. motocross, kitesurfing, speedway og vandskihop. Joakim møder den 15-årige Ville, der er en af Danmarks sejeste skatere, og som ved alt om tricks, håndtegn og den rette street attitude. Joakim prøver desperat at følge med Ville, når han laver svedige tricks på brættet og suser rundt på ramperne, men Joakim er ikke på hjemmebane i denne disciplin.

09:40  

Bubber bidt af giftig edderkop | Bidt, brændt og stukket III
Bubber bidt af giftig edderkop | Bidt, brændt og stukket III Bubber, Sebastian og Morten DD er de tre mænd der piber, hyler og griner når de møder Danmarks absolut smukkeste edderkop i Bidt, Brændt, Stukket. Bubber bliver den første til at prøve det giftige edderkoppebid, men det betyder ikke at Sebastian slipper.

09:45  

Stikker hånden ned til den ondeste fisk | Bidt, brændt og st
Stikker hånden ned til den ondeste fisk | Bidt, brændt og st Havkatten spiser østers som var det smør og er parat med sine skarpe tænder. Vil den bide sig fast når Sebastian nærmer sig? Se havkattens reaktion når Sebastian stikker hånden ned til den. Det er i Bidt Brændt, Stukket.

09:55  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Elefanten
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Elefanten Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde landets største dyr, den vestafrikanske skovelefant. Undervejs støder han på en meget mærkelig slange samt den mystiske hornravn. Og på det lokale marked får han sig en overraskelse, da han smager på den lokale billelarve.

10:05  

Lucky Luke - Daltonbrødrenes stedfar (15)
Lucky Luke - Daltonbrødrenes stedfar (15) Daltonbrødrenes stedfar.

10:25  

Lucky Luke - Den mægtige Daltoni (16)
Lucky Luke - Den mægtige Daltoni (16) Tegnefilm.

10:50  

Verdens bedste quiz II (8)
Verdens bedste quiz II (8) Det er godt, at quizdeltagerne Marie og Signe har verdens bedste hjemmehjælpere, til at klare sig igennem dagens afsnit af Verdens Bedste Quiz. Se med når de dyster om 350 kroner og flot vægkalender, hvor Joakim er model som de 12 stjernetegn.

11:05  

Ultras Sorte Kageshow I (8)
Ultras Sorte Kageshow I (8) I denne special udgave af Ultras Sorte Kageshow får Nikolaj Stokholm besøg af fire kendte youtubere. Armin, Kristine Sloth, Julia Sofia og Rasmus Brohave tror, at de skal være med i et helt almindelig bageprogram, men hvad de ikke ved er, at Nikolaj slukker lyset og de skal bage i bælgravende mørke. Mette Hassing, fra Den Store Bagedyst, er dommer, når det hele går løs på DR Ultra onsdag kl. 19.30.

11:35  

KreaKampen - LEGO
KreaKampen - LEGO Nu skal der kæmpes i at være bedst til at bygge med LEGO i KreaKampen. Fire super dygtige børn bliver udfordret i vilde, kreative konkurrencer af Sofie Østergaard fra DR Ultra. Men kun den dygtigste og mest kreative deltager vinder KreaKampen og tager den flotte pokal med hjem. Se med og bliv inspireret, og DU kan dele dine kreationer i DR Ultra appen eller på dr.dk/ultra

DR Ramasjang

09:00  

Sofus (3)
Sofus (3) Sofus lander hos Hugo, der bor i Sverige. Hugo har astma og skal til lægen. Det er ikke altid lige sjovt at skulle undersøges, men Hugo klarer det flot og bagefter får han lov til at undersøge Sofus med lægens rigtige udstyr. Hjemme leger Hugo med sin gode ven og Sofus laver 'Sofussjov' med dem begge. Dagen slutter med fredagsguf, godnathistorie og en gave fra Hugo til Sofus.

09:15  

Rod i Historien (10)
Rod i Historien (10) På Ramasjang Museet er der Rod i Historien. Museumsdirektøren mangler nemlig en selfiestang til sin udstilling om nutiden og fremtiden. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet. Men når de det, så museet kan åbne til tiden?

09:30  

Mit kæledyr - en snog
Mit kæledyr - en snog Mike er 8 år og drømmer om at få en kornsnog. I dag får han besøg af 9-årige Lucca, der ved alt om, hvordan man passer sådan en lille fyr. Mikes mor og far kigger med og vurderer, om Mike måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking.

09:40  

Skæg med bogstaver - Æ
Skæg med bogstaver - Æ I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant Æ, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en æske i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med Æ.

10:05  

Vilde venner (1)
Vilde venner (1) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Ebba og Anton, der har vagten i klubhuset. De skal bygge reder af dyrelort til snogene og hjælpe med at flytte en andemor og hendes 9 ællinger ud til en sø.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at vores næse kan fortælle os, hvis der er fare på færde? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger et stinkdyr og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af, om det lykkes General Gert at snuse sig frem til, hvem der har stjålet stinkdyrets lugt. www.dr.dk/Oline

11:00  

Ramasjang Mysteriet (4)
Ramasjang Mysteriet (4) Hvor er Rosas mel? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

11:30  

Kaj og Andrea og Svinedrengen
Kaj og Andrea og Svinedrengen Med Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen, Christine Skou og Ole Kibsgaard. Manuskript og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Birgit Jensen.

DR1

12:00  

Bonderøven 2016 (16)
Bonderøven 2016 (16) Så er der høsttid på Kastaniegården, hvor arbejdet på markerne foregår med le og segl. I køkkenhaven er det tid til at se, om det virker at lade bønner bruge solsikker som klatrestativ. Og så har Frank besøg af en murer, der skal lære ham den svære kunst at kaste kalkmørtel på de tagrør, som bruges til beklædning på 1. etagens skillevægge.

12:30  

Sporløs (5)
Sporløs (5) 18-årige Emilie er født og opvokset i en landsby i Thailand, hvor hun boede med sin mor og sin søster. Emilie voksede op i den tro, at hendes thailandske far var død og hun levede med et stort savn. Som 10-årig flytter Emilie med sin mor og lillesøster til Danmark. Moderen gifter sig med en dansk mand og sammen skaber de sig et liv på Lolland. Men for et par år siden opdager Emilie, at hendes biologiske far ikke er død alligevel. Så nu rejser Emilie med Sporløs tilbage til Thailand, i håb om at blive genforenet med sin thailandske far. Sendt første gang 2017

13:20  

PostNord Danmark Rundt 2019: 1. etape. Silkeborg-Silkeborg,
PostNord Danmark Rundt 2019: 1. etape. Silkeborg-Silkeborg, Så er det tid til en af de faste sommertraditioner i den danske idrætsverden. Den 29. udgave af cykelløbet Post Nord Danmark Rundt køres på de danske landeveje fra i dag og frem til på søndag. 1. etape har start og mål i Silkeborg og er på 170 krævende kilometer. Via Kjellerup og Bjerringbro rammer rytterne det bakkede landskab øst og syd for Silkeborg. Så det er et felt med mange bakke-meter i benene, der skal afgøre etapen på den afsluttende rundstrækning i Silkeborg. Årets løb er på fem etaper på i alt 727 kilometer i Jylland og på Sjælland, og slutter som vanligt på Frederiksberg. Kommentatorer: Henrik Liniger og Dan Frost

DR2

12:20  

Naturen vender tilbage (4:4)
Naturen vender tilbage (4:4) Der findes ikke længere ret meget natur, der med rette kan kaldes uberørt, men nu er et storstilet projekt i gang over hele Europa: Naturområder skal restaureres og menneskelige indgreb fjernes. Her er de vilde dyr i færd med at vende tilbage til områder, hvor de ikke har været set i flere hundrede år. Nordvision fra Norge.

13:00  

Verdens årstider - sommer (2:4)
Verdens årstider - sommer (2:4) Lige meget hvor på Jorden, man bor, byder hver årstid både på muligheder og udfordringer for dyr og planter. Om sommeren skinner solen, og får planter og buske til at blomstre. Der er en årstid med en overflod af alting, og de lange dage med dagslys får alt liv til at myldre med aktivitet.

13:55  

Verdens årstider - efterår (3:4)
Verdens årstider - efterår (3:4) Lige meget hvor på Jorden, man bor, byder hver årstid både på muligheder og udfordringer for dyr og planter. Om efteråret begynder både dyr og planter at gøre sig klar til vinterens komme. Nogle dyr æder så meget, de kan, så de kan klare sig gennem den fødefattige vinter. Nogle kæmper for den sidste chance for at yngle, mens andre har tralv med at vokse op, før kulden sætter ind.

14:45  

Tigerens hemmelige liv
Tigerens hemmelige liv Indisk naturprogram fra 2014. (Tiger's Revenge) Hemmelige alliancer, jalousi, bedrag og hævn. I Ranthambore Nationalpark findes Indiens mest berømte tigerreservat. Her kæmper to magtfulde huntigre om territorium og de samme hanner. En bitter strid, som fører til uventede valg. Vil de to prægtige kattedyr og deres rivalisering koste liv?

DR3

12:35  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Felicity Jones og Armie Hammer, aktuelle i det autentiske drama 'On the Basis of Sex', tager plads i Graham Nortons sofa. Det samme gør komikeren og filmskaberen Stephen Merchant og komikeren og talentshowværten Rob Beckett. Aftenens musikalske indslag leveres af Calvin Harris og Rag'n'Bone Man.

13:25  

Den Satans Familie (4:4)
Den Satans Familie (4:4) Europa-touren growler på sidste vers for dødsmetalbandet BAEST, men tourens vigtigste koncert venter i London. De har været væk i over to uger, og tvivlen begynder at melde sig: Er det værd at satse alt på musikken, hvis det kræver at være konstant på tour, eller er familien derhjemme vigtigere end drømmen om at være fuldtidsmusiker i BAEST-familien? Sebastian er træt af pladsen nederst i band-hierarkiet, og Simon begynder at mærke, hvordan han nærmer sig resten af den lille BAEST-familie.

13:55  

Plastikdronningen siger farvel (1:4)
Plastikdronningen siger farvel (1:4) Reality stjernen Stephanie Star har i mange år levet af sit udseende med overdrevet makeup, gigantiske bryster og et ansigt, der er fyldt med botox og filler. Men det har taget overhånd, og Stephanie har fået nok. Hun vil gerne være et bedre forbillede for de unge og vise, at man ikke behøver at tilføre sit udseende et hav af kunstige virkemidler for at være attraktiv. Som det første skridt hen imod en mere naturlig udgave af sig selv vil Stephanie have sine store bryster opereret ud. Men besøget hos plastikkirurgen falder dog langt fra ud, som Stephanie havde håbet på.

14:25  

Forladt af min far (4:5)
Forladt af min far (4:5) Mikkel Niva har aldrig kendt sin far. Han forsvandt da Mikkel var tre år. Og nu er Mikkel begyndt at tænke på, hvordan det har påvirket ham at vokse op uden en far - og om det er muligt at få et forhold til ham i voksenalderen. Mikkel lærer sin far bedre og bedre at kende, men ønsker stadig at forstå, hvad han virkelig føler. Skal han bruge mere tid sammen med sin far, eller kan de ikke komme hinanden nærmere?

14:50  

En helt særlig klode (8:10)
En helt særlig klode (8:10) Vil vi finde liv som vores på en anden planet? Alt liv på jorden startede som enkeltcellebakterier og forblev således i 2 milliarder år. Så hvordan blev disse bakterier til det komplekse, farverige og forskelligartede liv, der er rundt omkring os? Og kan det ske andetsteds i universet?

DR K

12:00  

Hvis vægge kunne tale (8:8)
Hvis vægge kunne tale (8:8) Da Raimon og Maria købte deres gård i Dalarna, fik de et hus med i købet, der havde stået tomt længe. Huset var fyldt med møbler, lidt tøj og ikke mindst en vældig stærk sjæl fra de mennesker, der engang boede i huset. Christopher stykker nu en slægtssaga sammen, mens Erika skænker nyt lys til huset ved nænsomt og i respekt for det bevaringsværdige hus at modernisere den gamle elektricitet.

13:00  

Hvis vægge kunne tale (1:6)
Hvis vægge kunne tale (1:6) Hvad ved du om det hus, du bor i? Hvem har boet der før dig, og har det altid set ud, som det gør i dag? Hvordan kan du sætte det i stand og samtidig bevare de originale detaljer? Historiker Christopher O'Regan og bygningskonservator Erika Åberg hjælper ejerne af en ødegård på Øland i Sverige med at finde svarene. Christopher graver dybt i husets historie og når helt tilbage til den person, der byggede gården, og Erika viser, hvordan man selv kan lave et nyt, smukt loft samt skabe tapet, som man gjorde det for 100 år siden.

14:00  

aHA!
aHA! Mød Henrik Boserup, Svend Rasmussen, Master Fatman og Kaya Brüel i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1991. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

14:40  

aHA!
aHA! Mød Lasse Spang Olsen, Dorte Høgh, Kamilla Gregersen og Anne Louise Hassing i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1995. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen. Sendt første gang 5.10.02

DR Ultra

12:05  

Designtalenterne - Afgørelsen (15)
Designtalenterne - Afgørelsen (15)

12:20  

Cykel Karaoke - Carl-Emil Lohmann
Cykel Karaoke - Carl-Emil Lohmann

12:35  

101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag
101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag I dag kan du høre, hvilke scorelege Peter Falktoft bedst kunne lide, hvor meget bruncreme Jacob Riising har brugt, og ikke mindst hvorfor det er så vidunderligt at holde i hånd.

12:55  

Braceface (8)
Braceface (8) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:15  

Helium (8)
Helium (8)

13:30  

Klassen - Alle hader dig (167)
Klassen - Alle hader dig (167) Klassen er begyndt at spille et nyt spil på mobilen, der hedder Rockamuffin. Bertram scorer lynhurtig toppoint i spillet til stor frustration for de andre, som ikke kan følge med. Og ikke nok med det, så er Bertram også en vildt dårlig og skadefro vinder. Derfor begynder der pludselig at tikke lede beskeder ind på hans telefon. En vil nemlig have ham ned med nakken. Men hvem?

13:40  

Klassen - Nye kærester (168)
Klassen - Nye kærester (168) Martine og Mads har besluttet sig for at blive kærester, da de som klassens populære dreng og pige vil være det perfekte par. Det er bare ikke alle, der synes, at det er en god ide. Faktisk er Esther dybt misundelig, da hun selv er forelsket i Mads. Derfor sætter hun sig for at gøre alt for at skille det nybagte drømmepar fra hinanden, så hun selv kan få fingrene i Mads. Men vil hendes plan lykkes?

13:55  

Riisings flotte talkshow I (3)
Riisings flotte talkshow I (3) Efter sine mange år i børne-tv's tjeneste har Jacob Riising nu endelig fået mulighed for at komme i fokus med sit helt eget flotte talkshow. Den i øvrigt overordentligt flotte fyr vil her i sit ligeledes flotte studie hver uge præsentere kendte, flotte gæster for et stort børnepublikum og hjælpe sine trofaste seere ved at besvare de spørgsmål, der kan være så svære at stille. Skuespillerne Martin Buch og Rasmus Botoft skal i dag tale med Jacob om det mandlige kønsorgan og sammen med en heldig publikummer dreje lykkehjulet, når der skal spilles "Kage eller Kålkæde".

14:30  

Galaksekrigerne - Jeg klarer den aldrig uden min sæbe (24)
Galaksekrigerne - Jeg klarer den aldrig uden min sæbe (24)

14:50  

Galaksekrigerne - Så tag dig dog sammen (25)
Galaksekrigerne - Så tag dig dog sammen (25)

DR Ramasjang

12:00  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Hvem er det, der er så stor og gul og lyser som hele solen? Bamse: Morten Eisner. Kylling: Brian Patterson. Luna: Alberte Winding. Manuskript: Elin Bing. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

12:30  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de sporty tøser fra Rainbow Racers kæmpe imod de bebrillede, selebærende Computernørderne. Der bliver fuld fart frem, når turen går ned ad Striben, ud på Specialbanen i Odder Sygehus' gamle og uhyggelige operationsafsnit og rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne.

12:55  

Rosa fra Rouladegade II (3)
Rosa fra Rouladegade II (3) Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade. I dag får hun besøg af Kamilla, der gerne vil bage en overraskelseskage til sin farfar, som spiller fodbold og har sin helt egen farfar-hule i haven. Rosa og Kamilla forklæder sig som skraldemænd og sniger sig hjem til farfar, for at finde ud af hvordan kagen skal smage, hvad den skal ligne og hvilken farve den skal have.

13:25  

Ramajetterne (1)
Ramajetterne (1) Ramajetterne - Et tungt problem Den er helt gal i Ramasjangs lufthavn! En tung og urokkelig kuffert er havnet det forkerte sted og truer med at få lufthavnen til at gå helt i stå. Kan de fem venner finde en løsning sammen?

13:50  

Op og hop (5)
Op og hop (5) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Mille, der laver sjove øvelser.

14:00  

Sikker & Søn VI (13)
Sikker & Søn VI (13) Gokart-ræset Sikker og Søn skal til gokart-ræs på deres fridag. Problemet er, at racerkørerne også holder fridag. Heldigvis kommer racerlegenden 'Det hvide lyn' forbi. Søn tør ikke ræse imod ham, og prøver at få sin far til det. Men Sikker er pludselig forsvundet.

14:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (1)
Onkel Rejes sørøvershow II (1) Dr. John har taget Ronjas storebror Max til fange for at koge ham om til stikpiller. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en vampyrhaj, en selvantændelig dynamitstang og en forrygende rutschebanetur i et nedlagt tivoli. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:35  

Motor Mille på maskintur (8)
Motor Mille på maskintur (8) Motor Mille er vild med alle slags maskiner. Faktisk så vild, at hun også gerne vil lære at køre en skraldebil. Hun er derfor nødt til at lære at tømme gadens skraldespande og bagefter køre skraldet på forbrændingen. Det får hun to garvede skraldemænd til at hjælpe sig med, og det skal vise sig at være et spørgsmål om centimeter, om man kan køre en skraldebil.

14:50  

Quizdyrene II (1) - Grisen Peanut
Quizdyrene II (1) - Grisen Peanut Quizværten Stefan har igen bevæbnet sig med mikrofonen, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det grisen Peanut, der får fem spørgsmål om elefanter og chancen for at vinde en flot præmie. Peanut er i højt humør og kommer godt fra start. Men da hun får problemer med nogle spørgsmål undervejs, og trætheden samtidig melder sig, så synes hun ikke det er så sjovt at quizze længere. Så spørgsmålet er, om hun kan samle kræfterne til det sidste spørgsmål, hvor hun skal huske teksten til "Elefantens Vuggevise"?

DR1

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:30  

Smag på Berlin med Anthony Bourdain
Smag på Berlin med Anthony Bourdain Rester fra Berlins dystre historie står som kulisser for byens blomstrende kulturliv. Anthony Bourdain smager en pølse lavet af grisefødder og salvie, mens han smalltalker med farverige fotografer og kabaretejere. Historikere giver Anthony Bourdain et indblik i Berlins uforlignelige kultur.

16:15  

Smag på Hongkong med Anthony Bourdain
Smag på Hongkong med Anthony Bourdain Den moderne by Hongkong har en anden side. En utrolig smuk side, der er i overhængende fare for at forsvinde. Anthony Bourdain udforsker byen sammen med en legendarisk fotograf, der stiller skarpt på den måske snart glemte side af Hongkong.

17:00  

Mad på hjernen
Mad på hjernen Lægen Michael Mosley og etnobotanisten James Wong afslører fysikken, kemien og biologien bag vores mad og fortæller helt ned på molekyleniveau, hvordan denne kemi fungerer som brændstof for kroppen. Denne gang om virkningen på hjernen, som i forhold til energi er kroppens mest krævende organ. Det er den grådighed, der får os til at længes efter fedt, fedt og atter fedt.

DR3

15:35  

Mit liv som homo
Mit liv som homo Chokerende nye undersøgelser viser, at mere end 40 procent af LGBT+ personer bliver ramt af psykiske problemer, sammenlignet med omkring 25 procent af hele befolkningen, og at de har dobbelt så stor risiko for at begå selvmord. Den britiske sanger og skuespiller, Olly Alexander, undersøger her, hvorfor homomiljøet er mere sårbar over for psykiske problemer og åbner selv op og fortæller om sin egen lange kamp mod depression, angst og spiseforstyrrelser.

16:35  

Mennesket vs. AI
Mennesket vs. AI Selvkørende biler, autonome droner og digitale assistenter som Siri. Vi er omgivet af kloge maskiner, der overtager flere og flere opgaver, som normalt varetages af mennesker. Det stiller store eksistentielle og etiske spørgsmål til skaberne af den kunstige intelligens. Hvilke værdier og begrebsforestillinger bygger forskerne ind i deres skabninger? Hvorfor er mennesker så vilde med at skabe en ny art, der risikerer at overflødiggøre dem selv? Hvad vil vi vinde, og hvad vil vi tabe?

17:30  

Superheltenes historie (3:6)
Superheltenes historie (3:6) Denne gang er det historien om verdens første superhelt, og hvordan Supermans skabere, Joe Shuster og Jerry Siegel, i årevis måtte kæmpe for at blive krediteret og blive betalt for det.

DR K

15:25  

Mig og 60'erne: Hjemmet
Mig og 60'erne: Hjemmet Tag med en nostalgisk rejse når en række markante danskere åbner op for deres private fotoalbum fra 60'erne; årtiet hvor de gik fra børn til voksne. Det var også årtiet hvor danskerne blev rige, de unge siger fra og mødrene forlader køkkenet og nogle sågar familien. I dette afsnit går vi tættere på et 60'er hjem, i det årti hvor vi flytter fra kolde små arbejderhjem til moderne boliger med mere plads. Mange af de penge vi pludselig tjener bliver brugt på hjemmet. Teenagerne får deres egne værelser, mor får køleskab, far bil og vor tids største forbrugsfest begynder. For første gang i historien flytter de unge hjemmefra - ikke for at blive gift, men fordi de vil leve deres eget liv. Mød Ole Henriksen, Bille August, Vibeke Windeløv, Johnny Reimar, Gun Britt Zeller, Maria Stenz, Kirsten Norholdt og Leif Davidsen.

15:55  

Mig og 60'erne: Fritid
Mig og 60'erne: Fritid Tag med en nostalgisk rejse når en række markante danskere åbner op for deres private fotoalbum fra 60'erne; årtiet hvor de gik fra børn til voksne. Det er også årtiet hvor danskerne bliver rige og moderne, de unge siger fra. Det samme gør kvinderne og verden bliver større. I dette afsnit undersøger vi ungdomslivet i 60'erne. Det er et årti, hvor de unge bliver kritiske overfor deres forældre. De indser at mor og far ikke altid har ret. Velstanden i samfundet giver dem frihed til at vælge selv. P-pillen kommer, hvilket gør at du pludselig kan have sex uden angst for graviditet og uden at skulle gifte dig. Det er årtiet hvor ungdommen bliver magtfuld. Mød Ole Henriksen, Bille August, Vibeke Windeløv, Johnny Reimar, Gun Britt Zeller, Kirsten Norholdt og Leif Davidsen.

16:25  

Frøken Frimans krig IV (1:3)
Frøken Frimans krig IV (1:3) Forandringens vinde blæser gennem både det svenske samfund og Dagmar Frimans engagerede kvindegruppe. Året er 1908. Arbejderbevægelsen er på fremmarch, og det mærkes hos fødevarekooperativet Svenska Hem såvel som hos konkurrenten Frithiof Johannesson. Gamle venskaber sættes på prøve, og ny kærlighed opstår.

17:25  

Russian Pizza Blues (1:3)
Russian Pizza Blues (1:3) En falleret russisk rockmusiker og hans 19-årige datter strander i København på vej til 'The Russian Pizza House' i New York. Så er der et par lune brovagter på Langebro, en forelsket buschauffør, en sød stewardesse, der skal giftes samt en ung mand fra landet, som genser sin storebror efter 16 år og tre måneder. På næsten magisk vis vil deres veje krydses i løbet af en eneste skærsommernat. Medvirkende: Sergei: Sergei Gazarov Elena: Marianna Roubintchik Leslie Howard Hansen: Michael Wikke Bjarne Bent: Steen Rasmussen Desuden medvirker: Claus Nissen, Hugo Øster Bendtsen, Robert Grant, Charlotte Toft, Jytte Piloni og mange flere. Manuskript: Steen Rasmussen, Michael Wikke og Mikael Olsen. Instruktion: Steen Rasmussen og Michael Wikke. Foto: Erik Zappon. Musik: Billy Cross og Joakim Holbek. Produktion: Filmkonsortiet Zanzibar i co-produktion med bl.a. DR TV-Drama. Sendt første gang 28.03.95

17:55  

Huset på Christianshavn (45)
Huset på Christianshavn (45) "Vi må komme hinanden ved". Manuskript: Leif Panduro. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotografer: Jørgen Skov og Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Bo: Claus Ryskjær. I øvrigt medvirker: Ann-Mari Max Hansen, Helle Hertz og Søren Rode. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 20.april 1974.

DR Ultra

15:10  

Galaksekrigerne - Uanset hvad fremtiden bringer (26)
Galaksekrigerne - Uanset hvad fremtiden bringer (26)

15:30  

Adventure Time 7 - Kortkrigen
Adventure Time 7 - Kortkrigen

15:55  

Junglebanden
Junglebanden

16:05  

Junglebanden
Junglebanden

16:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:30  

Scooby Doo (38)
Scooby Doo (38) Scooby, Shaggy og venner er samlet igen - klar til at afsløre spøgelser, zombier og andre monstre.

16:50  

Grizzy og lemmingerne (69)
Grizzy og lemmingerne (69)

16:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:10  

Ultras Dance Crew (8) - Pride (1:2) En drag queen kommer på
Ultras Dance Crew (8) - Pride (1:2) En drag queen kommer på I Ultras Dance Crew har Sofie Østergaard sammensat sit helt eget dance crew, som skal udbrede glæden ved dans, når de optræder til events over hele landet. Danserne skal optræde til Copenhagen Pride, så Sofie har inviteret en drag queen, som kan fortælle dem, hvad det går ud på. Og så bliver de stillet en svær udfordring: De skal danse en farve.

17:25  

Designpigerne - Outfit of the Day (4)
Designpigerne - Outfit of the Day (4) Tre piger konkurrerer på kreativitet og stil, da de to stylister Nico og Andrés stiller dem opgaven at skabe et outfit til en kendt youtuber.

17:40  

Klassen - serie 7
Klassen - serie 7

17:50  

Klassen - serie 7
Klassen - serie 7

DR Ramasjang

15:00  

Ernest & Celestine (21)
Ernest & Celestine (21)

15:10  

Simon
Simon Lus!

15:15  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:30  

Kika og Bob (25)
Kika og Bob (25) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

15:40  

Didrik Drage (37)
Didrik Drage (37)

15:55  

Junglebogen (51)
Junglebogen (51) Lærerens kæledægge.

16:05  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (25)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (25)

16:20  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

16:30  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

16:45  

Pyjamasheltene (36)
Pyjamasheltene (36)

17:00  

Ramasjang Mysteriet II (1)
Ramasjang Mysteriet II (1) Hvor er Rebecca og Johannes vasketøj? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

17:30  

Velkommen i 0.A (8)
Velkommen i 0.A (8) Hazem er kommet fra Syrien til Danmark sammen med sin mor og søskende. Han er seks år og er startet i 0. klasse. Det er blevet Jul, og der sker en masse i skolen. Hazem er muslim og fejrer ikke Jul, men han synes, det er hyggeligt at lave juledekorationer og se nisseteater, og så laver han også en julegave til sin mor. Måske hun en dag vil lave risengrød, for det kan Hazem godt lide.

17:40  

Sikker & Søn VI (15)
Sikker & Søn VI (15) Fartrekorden Søn har en drøm om at køre hurtigere på cykel end han nogensinde har gjort - og det vil Sikker hjælpe ham med. Søns fartrekord er 50 km/t, og det er umuligt for ham at køre hurtigere. Heldigvis har Sikker et hemmeligt våben ved navn Bertha. Søn bliver bekymret, da Bertha viser sig at være en raketmotor.

17:50  

Sikker & Søn VI (16)
Sikker & Søn VI (16) Månen Sikker øver sig i at spille bordtennis med sig selv, men det er svært at nå over på den modsatte side af bordet efter en serv. Søn vil nærstudere månen med sin stjernekikkert, og han leger med sin model af solsystemet. Da Sikker kommer til at skyde sin bordtennisbold væk, stjæler han månen fra solsystemet.

DR1

18:00  

Antikduellen (10:12)
Antikduellen (10:12) Antikduellanterne Heine Bartsch og Helle Vilsbæk handler i Faxe. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner at handle antikviteter og retroting for. Efter fem timer bliver deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler, som får den højeste vurdering. I denne uge dyster Heine Bartsch, som har handlet med antikviteter i 40 år og til dagligt forpagter Gelskov Gods på Fyn, og Helle Vilsbæk, der sælger retro og franske loppefund fra sine to butikker; Habengood i København og Strandloppen på Bornholm. Og i dag jagter de skatte i Faxe.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Nak & Æd - en agerhøne i Vendsyssel
Nak & Æd - en agerhøne i Vendsyssel Hunden er menneskets bedste ven. Det siger man i hvert fald. Og denne gang får Nikolaj og Jørgen fuldstændig brug for hundens hjælp, når den skal hjælpe dem med at finde de små, buttede agerhøns, der piler rundt i de nordjyske marker. Drengene har højt humør, men den gode stemning kan hurtigt blive ødelagt, hvis de i stedet skal spise taberdyr. Jørgen har nemlig taget rotter med, hvis de ikke har held på jagten.

20:45  

Gift ved første blik VI - optakt
Gift ved første blik VI - optakt 36 personer har gennem tiden deltaget i det ultimative kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik'. Men hvordan er det egentlig at blive gift, date og måske blive forelsket, foran hele Danmarks befolkning? Og hvordan har de haft det siden kameraerne er blevet slukket? Mød bland andet Kathrine og Michael, som stadig er gift og har store planer for fremtiden. Camilla og Nicholas mødes for første gang i flere år og tager tilbage til det sted, hvor det hele begyndte. Cecilie og Ronnie havde en del bump på vejen, men det endte med, at Ronnies hund fik en afgørende betydning for, at kærligheden ikke holdt.

DR2

18:00  

Hassans hænder (3:4)
Hassans hænder (3:4) 13-årige Ena har fået fjernet en tumor i hjernen, og har mistet en stor del af sin ansigtsmimik og kan ikke smile. Derfor tager hun ind på en lille klinik på Falster, for at blive genoptrænet af Hassans hænder. I serien følger vi hans klienter, og i dette afsnit er de også i Dubai. Der rejser massøren hen for at behandle både en prins og en velhavende forretningsmand. Sendt første gang 30.04.2018

18:30  

Gennem Grønland - med Nikolaj Coster-Waldau (3:5)
Gennem Grønland - med Nikolaj Coster-Waldau (3:5) En tur i den grønlandske tidsmaskine. Nikolaj har nu fået følgeskab af sin kone Nukâka og sammen rejser de til Uummannaq. Det var her Nukâka voksede op og selvom Nikolaj har hørt tonsvis af historier fra den lille og meget smukke grønlandske by, har han aldrig været her. Nu tager Nukâka og hendes lillebror Peter, Nikolaj på en tur gennem barndommens land og levendegør deres traditionelle grønlandske opvækst med slædehunde, snescootere, fiskeri og masser af røverhistorier.

19:15  

Gennem Grønland - med Nikolaj Coster-Waldau (4:5)
Gennem Grønland - med Nikolaj Coster-Waldau (4:5) Hvad vejer en gletsjer egentlig, hvis man får den i hovedet? Nikolaj er rejst til den øde og isolerede grønlandske østkyst, for at opleve den storslåede natur. Et tilfældigt møde med den italienske guide Nicco fører ham på en unik ekspedition ind i en spektakulær grotte under indlandsisen. En enestående naturoplevelse, men bestemt ikke for sarte sjæle. Og som det ikke var nok, er der isbjørne i området!

20:00  

Det er aldrig for sent
Det er aldrig for sent Ejendomsmægleren Oren er bevidst uforskammet over for alle, der krydser hans vej. Det eneste, han ønsker, er at få lov til at være i fred. Men tingene går ikke altid som planlagt. Uden varsel smider Orens søn sin niårige datter af hos ham. Oren anede ikke, at han havde et barnebarn. Han overlader pigen til sin rare nabo Leah og forsøger at fortsætte sit liv, som om intet var hændt. Men så let slipper han ikke. Oren: Michael Douglas. Leah: Diane Keaton. Sarah: Sterling Jerins. Instruktion: Rob Reiner.

DR3

18:10  

Amie og Fanna på strippertur (2:3)
Amie og Fanna på strippertur (2:3) Amerikansk populærkultur er tæt sammenflettet med strip. Og særligt indenfor hiphop-genren er det ofte strippere, der danser i musikvideoerne. Men hvem er disse piger? Hvordan er deres liv? Og hvad mener, tænker og føler de? Amie og Fanna fortsætter deres striptur til den legendariske Magic City Club I Atlanta. Her får de indsigt i stripbranchens mørke sider, når de møder Precious, som må strippe for at forsøger sine børn.

18:35  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:15  

Family Guy
Family Guy Efter et besøg i den lokale pornobutik beslutter Peter sig for at skrive en erotisk roman. Han udgiver den i sin stenrige svigerfars navn, og som resultat bliver svigerfar sagsøgt for alt, han ejer. Nu flytter svigerfar ind hos Peter, hvor han må lære at leve, som man gør, når man tilhører den lavere middelklasse.

19:35  

Family Guy
Family Guy Brians homoseksuelle fætter Jasper kommer på besøg med sin kæreste. Peter giver dem lov til at holde deres bryllup i familien Griffins hus. Dermed lægger han sig ud med den katolske kirke, det republikanske parti og sin kone.

20:00  

18 år og fodboldboss (7:10)
18 år og fodboldboss (7:10) Han er 18 år, uerfaren og verdens yngste fodboldboss. Jack har underskrevet de dyre kontrakter og forsøger nu at booste klubbens slutresultat. Og med de nye spillere er han sikker på, at holdet nu er konkurrencedygtigt. Men tingene går ikke som planlagt. West Ham må opgive deres liga-drømme, og i stedet for give den alt hvad de har i kvindernes hoved pokalturnering: FA Cup.

20:20  

18 år og fodboldboss (8:10)
18 år og fodboldboss (8:10) Han er 18 år, uerfaren og verdens yngste fodboldboss. Jack står igen over for store økonomiske udfordringer. En af fodboldholdets kvindelige spillere er skadet og har brug for en dyr operation. Hvis heldet skal vende for Jack og West Ham kræver det, at han indgår en sponsorkontrakt. Kan han finde en, der vil støtte dem?

20:45  

Mænd i krig mod kvinder
Mænd i krig mod kvinder Tv-værten Reggie Yates undersøger den moderne, britiske maskulinitet. Han møder vrede mænd, der mener, at feminismen er gået for vidt. Mænd der kæmper for mænds rettigheder, og andre, der tilbyder gode råd om, hvordan man får mere sex. Men han oplever også de mere mørke sider af denne vrede mod kvinder - fra mænd der chikanerer feminister på nettet til dem, der rådgiver om, hvordan man bedst klarer en kvinde, der siger nej!

DR K

18:25  

Huset på Christianshavn (46)
Huset på Christianshavn (46) "Varanens tarv". Manuskript: Lise Nørgaard. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotografer: Jørgen Skov og Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Wily Rathnov. Larsen: Ove Sprogøe. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Bo: Claus Ryskjær. I øvrigt medvirker: Anne Birch, Axel Strøbye og Bjørn Watt Boolsen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 27.april 1974.

18:55  

Dansktoppens stjerner: Gustav Winckler (2:4)
Dansktoppens stjerner: Gustav Winckler (2:4) Den store sanger med den smørbløde stemmer solgte millioner af plader, og smeltede kvindehjerter landet over. Ikke mindst "Gem et lille smil til det bliver gråvejr" er blevet en evergreen. Men der var også udfordringer forbundet med den lange karriere. Gustav var ikke anerkendt af parnasset. Mens resten af Danmark gyngede med i takt, gik de i selvsving og Gustav fik øgenavne som for eksempel kartoffelsanger og flødetenor - alle øgenavne indeholdt madvarer, for Gustav Winckler var også blevet en stor mand rent fysisk. I programmet fortæller hans søn Michael og store danske popstjerner fra 70´erne om deres liv og samarbejde med manden med Danmarks største stemme.

19:25  

Dansktoppens stjerner: Otto Brandenburg (3:4)
Dansktoppens stjerner: Otto Brandenburg (3:4) Han var den første rigtige rock-star i Danmark i 1960'erne. Han havde en bodyguard, der skulle holde fansene lidt på afstand, og flere hits, der er blevet evergreens.... Otto Brandenburg, gadedrengen fra Nørrebro, blev først pigernes yndling med "What do you want to make those eyes at me for" - og "To lys på et bord" - og senere blev han hele Danmarks Otto, med et repertoire, der både indeholdt Jazz, beat, børnesange, gospel og roller på film og teater; alt sammen udført med charme, nærvær og nerve uanset om han havde taget dødsruten rundt på Københavns værtshuse natten i forvejen - eller om han for tiden overnattede på en sofa hos en ven, på grund af pengenød. Som dansktop-kollega Ulla Pia siger i programmet "Han var jo Otto Brandenburg.... Hallo!!!"

19:55  

Dagens sang: Den skønneste på jord
Dagens sang: Den skønneste på jord - sunget af et af DRs kor.

20:00  

Kunstquiz
Kunstquiz

20:45  

Kongelige eskapader
Kongelige eskapader

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

Dreng i pigeomklædningen | PEK - Pranksters Elite Klub! (3)
Dreng i pigeomklædningen | PEK - Pranksters Elite Klub! (3) Dreng i pigeomklædningen Nicolai skal ind i pigernes omklædningsrum - for PEK vil have hævn! Mads og Jonathan beslutter sig for, at de vil narre Nicolai til at ligne en klammert i pigernes omklædningsrum. De får brug for Lorenzo til at løse pranken, men det er ikke altid nemt at finde rundt i planerne, når man ikke er vant til at rulle med Pranksters Elite Klub.

18:20  

Sure køer og lortevejr! | Gutterne på gården (5:12)
Sure køer og lortevejr! | Gutterne på gården (5:12)

18:30  

Hvem gjorde det? | Skyldig (23:24)
Hvem gjorde det? | Skyldig (23:24) Jonas forstår ikke, hvad der foregår. Hvorfor er Carla logget ind på Andreas' YouTube kanal? Og hvorfor tror hun, at Jonas er den skyldige?

18:45  

Limbo II (9)
Limbo II (9) Klassen skal overnatte på skolen. Boye synes, at det minder uhyggeligt meget om en gyserfilm. Naya er sur på Ask, men Ask har planlagt at kysse hende, så hun forstår, hvad han føler for hende. Klassen leger ånden i glasset. Pludselig går elektriciteten, og de er alene på en mørk skole. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Jakob Hansen, Frieda Krøgholt, Henrik Prip Hovedforfatter: Poul Berg. Manuskript: Mikkel Bak Sørensen. Instruktør: Poul Berg. Producent: David C.H. Østerbøg

18:55  

Monica Chef - En tyv i pizzeriet (26)
Monica Chef - En tyv i pizzeriet (26)

19:20  

Monica Chef - Valentinsdag (27)
Monica Chef - Valentinsdag (27)

19:45  

Isas Stepz (5)
Isas Stepz (5) Isabellas far har anskaffet en romaskine og vil nu flytte mere ind på danseskolen. Men det er ikke let med en fitness-maskine midt i dansetimerne. Isabella savner Ronjas gode råd, men Ronja har kun en ting i hovedet: Zac, Zac Zac.

20:00  

Isas Stepz (6)
Isas Stepz (6) Isabella er ved at blive sindssyg. Underboen larmer med et larmende murerbor og situationen er kompliceret. Underboen må nemlig ikke opdage, at Isabella og hendes far bor på danseskolen, for så kan hun smide dem ud. Midt i alt larmen, tager Ronja og Zacs forhold en dramatisk drejning.

20:10  

Braceface (47)
Braceface (47) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

20:35  

Braceface (48)
Braceface (48) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

20:55  

Bidt, brændt og stukket II - Brændenælder og smerte (5)
Bidt, brændt og stukket II - Brændenælder og smerte (5)

DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:10  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (24)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (24)

18:25  

Lille Roy (10)
Lille Roy (10) Nisse O'Brien

18:40  

Kasper og Sofies vidunderlige jul (2:4)
Kasper og Sofies vidunderlige jul (2:4) Kasper prøver sammen med Frøken Kanin at skabe den bedste julestemning i verden, så det bliver svært for morfar at holde jule i Esthers hytte. De laver julepynt, kanelkager, og alt muligt for at give julestemning. For hver dag bliver julestemningen stærkere og stærkere.

19:00  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:20  

Lucky Luke - Liki-Liki vender tilbage (45)
Lucky Luke - Liki-Liki vender tilbage (45) Liki-Liki vender tilbage.

19:45  

Yakari IV (8)
Yakari IV (8)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

PostNord Danmark Rundt 2019: 1. etape
PostNord Danmark Rundt 2019: 1. etape Den 29. udgave af cykelløbet Post Nord Danmark Rundt køres på de danske landeveje fra i dag og frem til på søndag. 1. etape har start og mål i Silkeborg og er på 170 krævende kilometer. Via Kjellerup og Bjerringbro rammer rytterne det bakkede landskab øst og syd for Silkeborg. Så det er et felt med mange bakke-meter i benene, der skal afgøre etapen på den afsluttende rundstrækning i Silkeborg. Årets løb er på fem etaper på i alt 727 kilometer i Jylland og på Sjælland, og slutter som vanligt på Frederiksberg. DR Sporten er klar med et fyldigt sammendrag af dagens etape og gæster i studiet. Vært: Tina Müller

22:20  

Maria Wern: Først når giveren er død (1:2)
Maria Wern: Først når giveren er død (1:2) Et hus raseres af en påsat brand, få dage før Visby skal holde middelalderuge. En ældre kvinde formodes omkommet, og nu er det op til vicekriminalkommissær Maria Wern at opklare forbrydelsen.

23:05  

Maria Wern: Først når giveren er død (2:2)
Maria Wern: Først når giveren er død (2:2) Maria Wern står midt i en kompliceret sag. I dagene op til middelalderugen i Visby er et sommerhusområde blevet ramt af en påsat brand. Frida Nordby, der var formodet omkommet, har vist sig at være i live, men til gengæld er to unge kvinder blevet myrdet. Hvilken forbindelse er der mellem forbrydelserne?

23:50  

Taggart: I kød og blod (3:3)
Taggart: I kød og blod (3:3) Jardine opdager for sent målet for Janies skattejagt. Den excentriske, gamle mrs. Cameron findes myrdet. En dna-prøve skal afgøre, om Andrew McKnight er det barn, der på grusom vis blev kidnappet som spæd. Imens fylder Flynn intensivafdelingen op med sine mishandlede ofre. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion: Alan Macmillan.

DR2

21:30  

En sag for professor T: Det perfekte mord
En sag for professor T: Det perfekte mord Hvordan begår man det perfekte mord? Det spørgsmål stiller kriminologen Jasper Thalheim sine studerende. Spørgsmålet er naturligvis teoretisk ment, men noget tyder på, at nogen tager øvelsen lidt for alvorligt. Da en mand findes myrdet, får Thalheim nemlig mistanke om, at det er en af hans studerende, der står bag. Bare for at bevise, at han eller hun er klogere end sin lærer.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Samtale med en barnemorder
Samtale med en barnemorder Paris Bennet var 13 år, da han slog sin fireårige lillesøster ihjel. Nu møder Piers Morgan den hyperintelligente og manipulerende morder for at få svar på, hvorfor han gjorde det. Samtalen overvåges af to kriminologer og Paris' mor, Charity, der løbende vil kommentere på det Paris siger. Er Paris i stand til at slå ihjel igen?

23:45  

Barndom på bistand IV (1:3)
Barndom på bistand IV (1:3)

DR3

21:30  

Stolen
Stolen Den tidligere tyv Will Montgomery er på jagt efter sin datter, der er blevet kidnappet. Hun befinder sig i bagagerummet på en taxa. For at gøre sig forhåbninger om at se hende igen må Will skaffe ti millioner dollars på bare 12 timer. Will: Nicolas Cage. Riley Jefferes: Malin Akerman. Tim Harlend: Danny Huston. Instruktion: Simon West.

23:00  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

23:40  

Alene i vildmarken I (7:10)
Alene i vildmarken I (7:10) Det er blevet koldere, og deltagerne er pressede på føde. De tager nye kreative metoder i brug for at få stillet sulten. Se med i dette ekstreme overlevelseseksperiment, hvor 10 danskere er sat af ude i den norske vildmark for at teste, hvor længe vi mennesker kan overleve på egen hånd. I total isolation og med et minimum af hjælpemidler filmer de deres egen kamp mod sulten, kulden, den barske natur og ikke mindst mod dem selv! Målet er at overleve så længe så muligt. Den sidste, der står tilbage vinder...

DR K

21:15  

Smykker - Kongerøgelse og kendisser
Smykker - Kongerøgelse og kendisser Magteliten har altid brugt smykker til at udtrykke deres økonomiske og kulturelle status. Men magten har flyttet sig fra kirker og kongelige til popikoner og Hollywood-kendisser. Museet Koldinghus har samlet en lang række af verdens mest ikoniske magtsmykker, på modemagasinet Elle gør de klar til at samle Danmarks hotteste kendisser i utrolige smykker, og EU-kommissæren Margrethe Vestager fortæller om en fingerring, der fik en helt særlig rolle i regeringsdannelsen med Helle Thorning.

21:45  

Gåden om de hovedløse lig fra York
Gåden om de hovedløse lig fra York Fundet af firs 2000 år gamle hovedløse lig i en udgravning i den historiske by, York, i England har givet arkæologerne hovedbrud. Det var unge mænd i deres bedste alder, men var det romerske soldater eller barbarer fra nord? Tandanalyser viste, at de kom fra hele det romerske rige, at de havde haft en fattig barndom, men som voksne havde fået en proteinrig diæt. Gravpladsen var unik for Storbritannien, men 2000 kilometer væk i byen Efesos i Tyrkiet fandtes verdens eneste kendte gladiatorkirkegård. Kunne de unge mænd fra York være gladiatorer?

22:30  

Muldens mysterier - Soldaterne der aldrig kom i krig (5:6)
Muldens mysterier - Soldaterne der aldrig kom i krig (5:6) 1. verdenskrig er en meget mørk tid, både historisk og arkæologisk set. Og kun meget sjældent bliver der gjort fund, som kan være med til at belyse, hvad der egentlig skete under krigen. Det vil vores dygtige amatørarkæologer forsøge at råde bod på i dag, når de indtager området omkring det smukke Garderhøjfort i Gentofte, der under 1. verdenskrig var bemandet med ca. 400 danske soldater klar til krig - en krig, der aldrig kom til Gentofte. Men det var her de patruljerede, spiste og levede som sild i en fugtig, underjordisk tønde - og undervejs forhåbentlig tabte ting og sager, der kan gøre os lidt klogere på soldaterne og fortet.

23:15  

Pompejis sidste dage (1:3)
Pompejis sidste dage (1:3) For knap 2000 år siden i år 79 begravede et voldsomt udbrud fra vulkanen Vesuv byen Pompeii og alle dens indbyggere levende. Sammen med en arkæolog og en journalist forsøger historikeren Bettany Hughes at skildre de sidste dramatiske dage før katastrofen. Dele af byen er først nu ved at blive gravet ud, og retsmedicinske undersøgelser og scanninger giver ny viden om ofrene.

DR Ultra

21:10  

Bidt, brændt og stukket II - Rottegys (6)
Bidt, brændt og stukket II - Rottegys (6)

21:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:40  

Kystvagten (46:68)
Kystvagten (46:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

01:25  

Bergerac: Ubelejlig indblanding
Bergerac: Ubelejlig indblanding Bergerac skygger narkosmugleren Dumoiter fra Paris til Jersey, men da Dumoiter bliver arresteret, har han ingen narko på sig. Det har lommetyven Simon nemlig fået fingre i, da han neglede Dumoiters tegnebog umiddelbart før han blev arresteret. Da Simon begynder at sælge narkoen, går der imidlertid ikke længe, før Dumoiters bagmænd lægger to og to sammen. Og pludselig er Simons liv i fare.

02:20  

Bonderøven 2016 (16)
Bonderøven 2016 (16) Så er der høsttid på Kastaniegården, hvor arbejdet på markerne foregår med le og segl. I køkkenhaven er det tid til at se, om det virker at lade bønner bruge solsikker som klatrestativ. Og så har Frank besøg af en murer, der skal lære ham den svære kunst at kaste kalkmørtel på de tagrør, som bruges til beklædning på 1. etagens skillevægge.

02:50  

Sporløs (5)
Sporløs (5) 18-årige Emilie er født og opvokset i en landsby i Thailand, hvor hun boede med sin mor og sin søster. Emilie voksede op i den tro, at hendes thailandske far var død og hun levede med et stort savn. Som 10-årig flytter Emilie med sin mor og lillesøster til Danmark. Moderen gifter sig med en dansk mand og sammen skaber de sig et liv på Lolland. Men for et par år siden opdager Emilie, at hendes biologiske far ikke er død alligevel. Så nu rejser Emilie med Sporløs tilbage til Thailand, i håb om at blive genforenet med sin thailandske far. Sendt første gang 2017

03:35  

Jagten på det vilde vejr (4:4)
Jagten på det vilde vejr (4:4) Det fjerde og sidste program i serien "Jagten på det vilde vejr" handler om ekstreme storme. Vejrværten Mikkel Fønsskov sætter kursen imod Filippinerne, lige efter den værste orkan nogensinde har ramt landet. Han oplever også stormen Bodil for fuld udblæsning og tager til New Orleans for at finde ud af, om orkanen Katrina er et overstået kapitel. Endelig tager han til Miami, hvor 5,5 millioner mennesker kan risikere at skulle flytte indenfor de nærmeste årtier pga. forandringer i klimaet.

DR2

00:30  

Lægens dødelige eksperimenter (2:3)
Lægens dødelige eksperimenter (2:3) - Enhver læge har en kirkegård Svensk dokumentarserie fra 2016. Den verdensberømte forsker og kirurg Paolo Macchiarini beskyldes for at bruge uhelbredeligt syge mennesker som forsøgskaniner og hans operationer bliver undersøgt af politiet. Teamet som følger den verdensberømte svenske læge er fascineret af hans evne til at overleve kritik som burde have ødelagt hans karriere. Men historien tager en uventet drejning, da journalisterne får adgang til materiale som åbner en næsten helt ukendt del af stjernelægens eksperiment.

01:30  

Uranium - stoffet der ændrede verden (2:3)
Uranium - stoffet der ændrede verden (2:3) I det nordlige Australien fortæller de indfødte folk legender om de steder, hvor der findes uran, at en stor skabende ånd sover under jorden, og at en forstyrrelse af denne ånd vil udløse en katastrofe. Men fra asken fra de dødbringende atombomber over Hiroshima og Nagasaki i 1945, blev uran til en del af den fagre nye verden. Det samme stof, der havde ødelagt hele byer kunne nu udnyttes til at skabe grænseløs energi og behandling af kræft.

02:25  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:25  

Livet som pædofil
Livet som pædofil Pædofile hører til samfundets mest dæmoniserede og hadede individer, men ny forskning viser, at en forståelse af, hvad der driver den enkelte pædofil, er første skridt på vejen til at nedbringe antallet af seksuelle overgreb. Her møder vi pædofile, der fortæller om det forfærdelige dilemma, at ens begær ødelægger det, man elsker, og de modige læger, der tør tale de pædofiles sag.

01:15  

Mysteriet om drømme - hvad sker der når vi sover?
Mysteriet om drømme - hvad sker der når vi sover? Drømme! Et af menneskets store mysterier. Næsten hver nat drømmer vi. Men hvorfor drømmer vi? Og hvad er drømme? Er de et rationelt produkt af vores sovende hjerne eller et vindue ind i vores ubevidste? Den teknologiske udvikling åbner nu en dør til denne drømmeverden.

02:05  

Hacker II (5:6)
Hacker II (5:6) En desperat situation - og en bøn om hjælp, der bliver afvist. Jan Roth sværger hævn. Takket være Jesse har Roth fået fingre i en dekrypteringsnøgle, der kan skabe kaos hvor som helst på kloden. Jesse er stærkt splittet. Han har stor sympati for Roth, men hvad sker der, hvis Roth sprænger sin digitale bombe?

03:00  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:05  

Månen over kirsebærtræerne
Månen over kirsebærtræerne I udkanten af Tokyo har Sentaro en lille butik, hvor han sælger dorayaki - en slags pandekager med sødt bønnefyld. Da han søger hjælp, dukker en ældre dame, Tokue, op. Hun viser sig at have en uforlignelig opskrift på sød bønnepasta, der snart får den lille kagebutik til at blomstre. Men hvorfor er Tokues hænder deforme? Sentaro: Masatoshi Nagase. Tokue: Kirin Kiki. Wakana: Kyara Uchida. Instruktion: Naomi Kawase.

01:50  

Fiskerne (3:6)
Fiskerne (3:6) 3. del af tv-føljeton i seks dele af Leif Petersen efter Hans Kirks roman med musik af Hans-Erik Philip. Instruktion: Jens Ravn. Sendt første gang 1977.

02:50  

aHA!
aHA! Mød Henrik Boserup, Svend Rasmussen, Master Fatman og Kaya Brüel i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1991. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

03:30  

aHA!
aHA! Mød Lasse Spang Olsen, Dorte Høgh, Kamilla Gregersen og Anne Louise Hassing i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1995. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen. Sendt første gang 5.10.02

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:25  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, KERTEMINDE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0821005805