Kerteminde
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: onsdag d. 22. juli 2020

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: onsdag d. 22. juli 2020

DR1

00:10  

Miss Marple: Invitation til mord
Miss Marple: Invitation til mord I lokalavisen i Chipping Cleghorn annonceres tid og sted for et mord. En flok naboer tropper op hos den intetanende Letitia i håbet om en god spøg, men på det annoncerede tidspunkt slukkes lyset, Letitia rammes at et skud, og en ung mand findes død. Miss Marple beslutter sig for at besøge sin veninde Amy, der overværede den mystiske skudepisode, for at hjælpe med opklaringsarbejdet. Miss Marple: Geraldine McEwan. Letitia Blacklock: Zoë Wanamaker. Amy Murgatroyd: Claire Skinner. Dora Bunner: Elaine Paige. Instruktion: John Strickland.

01:45  

Kystvagten (26:68)
Kystvagten (26:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

02:30  

Bonderøven 2016 (3)
Bonderøven 2016 (3) I stalden er der kamp om maden, når Frank serverer løvhø for køerne og fårene. I værkstedet laver han nye træskafter til to fine hakker fra henholdsvis Ukraine og Afrika. Og på marken hjælper Alma med at udskifte gamle tentorpæle til nye af egetræ.

03:00  

Hammerslag 2017 (12)
Hammerslag 2017 (12) Hammerslag er i aften på besøg på den anden side af Øresund hos vores svenske broderfolk. Her udfordrer vi mæglerne på hold øst og vest med tre spændende og helt forskellige boliger. Først en ualmindelig flot herskabslejlighed i den mondæne del af Malmø. Så en lille hytte i idylliske omgivelser ved en skovsø i det sydlige Småland. Og sidst men ikke mindst et dobbelthus i Ystad, som er tegnet af byens første stadsarkitekt, der såmænd var dansk. Vært: Christian Degn

03:45  

Guld på godset (6)
Guld på godset (6) I denne uge besøger Guld på Godset igen Harridslevgaard Slot på Fyn. Her sætter et panel af Danmarks dygtigste vurderingseksperter værdi og historisk perspektiv på danskernes medbragte antikviteter. Og programmets vært, Mette Bluhme Rieck, bliver vist rundt i slottets privatbeboede sale, af Francesca Schimko, der er datteren på slottet. Og så stiger spændingen, når ejerne af nøje udvalgte antikviteter skal forsøge at sælge dem foran fire professionelle opkøbere. De fire opkøbere byder hinanden op, hvorefter sælgeren skal beslutte om prisen er god nok til, at de fine ting skal skifte ejer. Denne gang bliver opkøberne præsenteret for en gammel koreansk kiste og en særlig Axel Salto skål i bronze. Sendt første gang 31.07.13

04:45  

Spise med Price: Nordisk Odyssé Sverige (1:6)
Spise med Price: Nordisk Odyssé Sverige (1:6) Med åben pande og fremstrakte hænder drager James og Adam Price afsted på deres første Nordiske mad-odyssé nogensinde. Målet er ikke til at tage fejl af: De norske, svenske og finske forrådskamre skal erobres, udforskes og hjemtages til de danske tv-seere. Vi starter i det naturskønne svenske småland hvor vi både laver kroppkakor og uimodståelige Köttbullar. Desserten står på ægte smålandsk ostekage, traditionelt knækbrød og de mest fantastiske kanelbullar i Astrid Lindgrens Vimmerby.

05:30  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:55  

Min have III (5:8)
Min have III (5:8) Hos Marita i Ørsta i det vestlige Norge vokser grøntsagerne gevaldigt, og det er hendes brug af urin, der gør forskellen. Marita kan ikke få klatrestativer nok, og hendes mand, Kåre, bygger en lille pergola til klatreplanterne. Deltag også i gartner Steinars gødningsskole.

06:35  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:30  

Jagten på Sveriges farligste pyroman (2:6)
Jagten på Sveriges farligste pyroman (2:6) I november år 2000 løslades Daggryspyromanen efter en kort straf for ulovlig kørsel. Pludselig står han på gaden og har mistet alt. Oplevelsen vækker en afsindig vrede i ham, og han beslutter sig for at hævne sig på politiet og samfundet, som han mener har svigtet. Tre år senere tiltales han for at have sat Trefoldighedskirken i brand. Men han frikendes for grov brandstiftelse og får en erstatning på 98.000 kr.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

01:40  

Status p.t. - med Huxi Bach
Status p.t. - med Huxi Bach Det er hårdt at følge med i nyhedsstrømmen. Og med corona er det blevet endnu sværere bare at huske hvilken dag det er. Nu tager Huxi Bach dig i hånden en gang om ugen og fortæller, hvad status er pt. både globalt og lokalt. Hvad sker der i Wuhan? Hvad sker der i Vojens? Der vil blive givet kærlige lussinger med satirens våde handske til dem der fortjener det

01:55  

Mord i Washington
Mord i Washington I 2016 bliver den 27-årige Seth Rich skudt. Ifølge politiet er der tale om et røveri, som er gået galt. Men hans tegnebog, guldhalskæde, ur og telefon er efterladt urørt. Og snart florerer en konspirationsteori: Seth blev likivideret. Angiveligt fordi han, fra sin arbejdsplads demokraternes partikontor, lækkede interne kompromitterende dokumenter om Hillary Clintons valgkamp til WikiLeaks. Hvem dræbte Seth Rich?

02:50  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Vores største dage - Dåb
Vores største dage - Dåb I løbet af en gennemsnitlig danskers liv er der 4186 mandage. Grå og kedelige mandage, der er fyldt med pligter. Men en gang i mellem er der dage, der virkelig byder på noget at fejre. En af de dage er vores dåb, som er den første store mærkedag i livet. Sådan en vigtig begivenhed er proppet med ritualer og skikke, der føles som om de altid har været de samme. Men er det nu også sådan? Tilbage i 60'erne kunne faren slippe for at troppe op i kirken, hvis han syntes det var vigtigere at malke køer - og den går nok ikke i dag. Vi møder tre generationer, der fortæller hvordan de har fejret deres store dag.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (1)
Søpapegøjernes ø II (1)

05:15  

Pingu (5)
Pingu (5)

05:20  

Masha og Bjørnen (4)
Masha og Bjørnen (4) Voksemikstur

05:30  

Ramasjang Mysteriet II (1)
Ramasjang Mysteriet II (1) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (13)
Ernest & Celestine (13)

06:20  

Bamselægen - Ryggen (4)
Bamselægen - Ryggen (4) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Isabel. Hendes bamse Berry er måske kommet til skade, da den er faldet ned fra et legehus. Bare det ikke er alt for alvorligt.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Gurli Gris II (13)
Gurli Gris II (13) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (14)
Gurli Gris II (14) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:10  

Simon
Simon En nat i legehuset

07:20  

Morgensang med Ramasjang
Morgensang med Ramasjang Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:30  

Cykelmyggen og Dansemyggen
Cykelmyggen og Dansemyggen Dansemyggen Dagmar brænder for sin dans og er lun på Egon. Men Egon brænder mere for en hård spurt og vil ud at se verden. Kærligheden må vente, til drengetiden er forbi, mener han. Men da den onde, røde myredronning Dominella og hendes soldater dræber den sorte myredronning og overtager magten i hendes tue, inddrages Egon og Dagmar mere eller mindre frivilligt i et skovbundsdrama, som sætter deres venskab på prøve og kræver, at de udnytter deres talenter til det yderste. Stemmer: Egon: Fabian August Harlang. Dagmar: Selma Quist Møller. Minibillen: Bjarke Kastberg Andersen. Didrik von Drone: Peter Frödin. Dronning Flora: Ellen Hillingsø. Dronning Dominella: Lisbet Dahl. Instruktør: Jannik Hastrup & Flemming Quist Møller. Manuskript og design: Flemming Quist Møller. Musik: Jesper Mechlenburg. Produktion: Dansk Tegnefilm 2 ApS i samarbejde med bl.a. DR.

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (48)
Vidundervovsen Vaffel (48)

 
DR1

10:00  

Morgensang med Ramasjang
Morgensang med Ramasjang Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

10:10  

Serengeti (5:6)
Serengeti (5:6) Tørketiden har ramt Serengeti. Det er den hårdeste årstid for nogle af dyrene, men en madfest for andre. Tørken gør vandhullet til en dødsfælde for flokdyrene, men for løverne er det en sand gave.

11:10  

Downton Abbey VI (4:8)
Downton Abbey VI (4:8) Tom Branson er vendt tilbage til Downton og diskuterer sin fremtid med Mary. Thomas forsøger med blandet held at udfylde mr. Carsons sko, mens den afholdte butler er på bryllupsrejse. En pludselig krise bringer Anna og Mary til London. Og en forespørgsel fra en politimand stiller Baxter i et dilemma.

DR2

09:00  

Dokumania: Usain Bolt - verdens hurtigste mand
Dokumania: Usain Bolt - verdens hurtigste mand Han er verdens hurtigste mand. Den jamaicanske sprinter Usain Bolt. En atlet, der er kendt for sin lyn-positur og tre gange tredobbelte Olympiske guldmedaljer. Kom med helt tæt på fartfænomenet og oplev, hvordan det er at være Usain Bolt - lige fra hans søvnløshed og til had mod den opslidende træning.

10:40  

Madchokket (2:5)
Madchokket (2:5) Freestyle-skiløberen Tiril Sjåstad Christiansen er chokeret over, hvor meget brød der bliver smidt ud. Kokken Christer viser, hvordan tørt brød kan blive rigtig godt.

11:05  

Madchokket (3:5)
Madchokket (3:5) Radioværterne Ronny og Tuva får et chok, da de ser, hvor mange grøntsager der bliver kasseret, fordi de har den forkerte form og størrelse.

11:30  

Mit ekstreme liv med OCD (1)
Mit ekstreme liv med OCD (1) Mange mennesker lider af den invaliderende psykiske lidelse obsessive compulsive disorder, OCD. Deres hverdag er fyldt med gentagne tvangshandlinger og ritualer. Annie på atten år har svært ved at få tid til eksamenslæsning for alle sine rituler. Jamie måtte opgive medicinstudiet af samme årsag, og Meg er overbevist om, at uden hendes mange ritualer vil hendes familie ikke overleve.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (13)
Flaskepost fra Stillehavet (13)

09:20  

Min lille hund Mester (10)
Min lille hund Mester (10) Det er koldt og blæsende. Thomas og Mester går tur, men pludselig ser de en lille hund ude i en sø. Hunden piver og er ved at drukne. Thomas hopper i det iskolde vand og redder den lille hund. Thomas vil hjem i varmen med hunden. Mester føler sig overset og vil bare hænge lidt ud ved søen, men kort efter Thomas er løbet hjem med den lille hund, er der en hvalp ude i søen, som også er ved at drukne. Selvom Mester bestemt ikke holder af det kolde vand, kaster han sig alligevel ud i at redde hvalpen. Da Mester og hvalpen kommer hjem til Thomas, viser det sig at den lille hund og hvalpen er mor og barn. Thomas' ven, Høkeren, adopterer de to hunde på stedet, og Mester glædes over, at han nu har prøvet at være en helt.

09:27  

Hunden Ib - hjælper en and
Hunden Ib - hjælper en and

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:55  

Didrik Drage (32)
Didrik Drage (32)

10:05  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

10:20  

Junglebogen (52)
Junglebogen (52)

10:30  

Kasper og Sofie (1)
Kasper og Sofie (1) Mødes igen

10:45  

Quizdyrene - Grisen Prop
Quizdyrene - Grisen Prop Dagens quizdyr er grisen Prop. Hun bor side om side med sin ven Bertha i en stald på en gård. Prop er fuldstændigt klar til at quizze med Stefan, men hun er også temmelig sulten og kommer hele tiden til at tænke på alt det mad, som hun godt kunne tænke sig at spise. Da Prop får fem spørgsmål om dyrene i regnskoven må hun undervejs bruge sin livline og spørge Bertha om hjælp. Prop vil nemlig gerne vinde en flot præmie, som hun meget håber på er noget, som kan spises

10:55  

Onkel Rejes Heavyband (9)
Onkel Rejes Heavyband (9) Krølle savner sin far, der er kommet i Helvede, men Onkel Reje ved hvad der kan få ham i bedre humør: en tur går til Jyttes bodega, hvor Djævlens Heavyband spiller. Desværre får Djævlen lampefeber og Onkel Reje må springe til som forsanger. Dagen byder også på en grim besked fra Kranieknuserne.

11:10  

Sprinter Galore II - Cykel (9)
Sprinter Galore II - Cykel (9) Det kan godt være lidt kedeligt, synes Sprinter, når man aldrig må komme ud, så da Magnus tager på tur med sine forældre, forbarmer Viola sig over Sprinter og går med til at lære ham at cykle. Det viser sig dog at være sværere end som så - særligt når det går ned ad bakke, og der pludselig er en stor gren i vejen ...

11:25  

Far, mor og bjørn - Bjørnefødselsdag (8:8)
Far, mor og bjørn - Bjørnefødselsdag (8:8) Signe og Anders kan ikke forstå, at Bruno er så trist. Det viser sig, at han har fødselsdag, men det vidste de ikke - så nu får de travlt med at arrangere en ordentlig fest med kagebjørn og gæster - og måske en fødselsdagssang. Medvirkende: Signe Lindkvist, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen, Gepetto v/Jacob Rising, Karsten Andersen og Martin Sælan. Manus og instruktion: Wikke og Rasmussen.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at orangutangen er verdens klogeste dyr? Ta' med Lille Nørd op i trætoppene og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvor stærk orangutangen i virkeligheden er.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven 2016 (4)
Bonderøven 2016 (4) Kastaniegården får besøg fra både Sverige og Skjern, for nu skal der laves reb af lindebast. På førstesalen i det nye stuehus går Frank i gang med at lave skillevægge, og så arbejdes der med store maskiner på gårdspladsen for at fjerne det sidste af det gamle kastanjetræ.

12:40  

Guld på godset (7)
Guld på godset (7) I denne uge er det Voergaard slot i Nordjylland, der byder danskerne og deres antikviteter velkomne i solen på slotspladsen. Her vil en række af landets skarpeste vurderingseksperter sætte pris på, og fortælle historier om, de medbragte arvestykker og klenodier. Inde på slottet og i fangekælderen under det gamle renæssanceslot bliver programmets vært, Mette Bluhme Rieck, vist rundt af Verner Krog, der er professionel rundviser på Voergaard. Og så stiger spændingen, når ejerne af nøje udvalgte antikviteter skal forsøge at sælge dem foran fire internationale antikopkøbere. De fire opkøbere får alle mulighed for at byde på genstanden og købe den, hvis altså prisen bliver høj nok. Denne gang får opkøberne mulighed for at købe et Guldaldermaleri af Hans Smidth og to sølvbægre af hofjuvelerer Michelsen. Sendt første gang 07.08.13

13:35  

Hammerslag 2017 (14)
Hammerslag 2017 (14) Hammerslag starter aftenens program lige midt i Grenå, hvor hold øst og vest skal gætte prisen på et charmerende gammelt byhus fra 1895. Herefter går turen vestpå til satellitbyen Assentoft lidt udenfor Randers, hvor vært Christian Degn ud over husoplysninger også kan byde ind med randrusiansk dialektservice. Aftenen sluttes af i et "rigtigt" sommerhus med havudsigt fra terrassen og en charmerende gammeldags alkove i stuen - et sommerhus, som især én af mæglerne falder pladask for. Vært: Christian Degn

14:20  

Spise med Price: Nordisk Odyssé Sverige (2:6)
Spise med Price: Nordisk Odyssé Sverige (2:6) James og Adam Price er på deres første Nordiske odyssé nogensinde og holdet er nu nået til Sveriges østkyst - en sandt paradis for madelskere. Menuen står på Biff a la Lindström og i Skærgården lykkedes det at få fat på en hel sandart som tilberedes med spinat og løgroms-Hollandaise. I Carl Larssons hjem tilberedes Limpa og Gubbröra og dybt inde i en stor svensk skov skal der spises Elggryde og Blåbærsuppe.

DR2

12:15  

Mit ekstreme liv med OCD (2)
Mit ekstreme liv med OCD (2) Mange mennesker lider af den invaliderende psykiske lidelse obsessive compulsive disorder, OCD. Deres hverdag er fyldt med gentagne tvangshandlinger og ritualer. Nikita på 23 år redder hver dag sin families liv gennem en række indviklede ritualer. En flygtning stresser Charlie og forværrer hans tilstand, og 18-årige Will er så bange for bakterier, at selv en klipning er en lidelse.

13:00  

Arkitektens hjem - Sverige (5:6)
Arkitektens hjem - Sverige (5:6) Vi besøger Inger Thede i hendes prisbelønnede, hvidpudsede energihus i Råå syd for Helsingborg. Jalousier i lærketræ dækker de store glaspartier, og det smukke tag af solceller forsyner hele huset med el. Inger har tegnet skoler og kulturhuse i Tanzania og arbejder lige nu med et stort projekt i Himalaya.

13:30  

Arkitektens hjem - Sverige (6:6)
Arkitektens hjem - Sverige (6:6) Vi besøger stjernearkitekten Andreas Martin-Löfs hus blandt trætoppene i Stockholms skærgård med en omdiskuteret infinity-pool med milevid udsigt mod den åbne fjord. For tiden arbejder han med planløsninger til de øverste lejligheder i det, der skal blive til Sveriges højeste skyskraber, Karlatårnet på 245 meter i Göteborg.

14:00  

Adelige forbindelser (4:4) Svartå
Adelige forbindelser (4:4) Svartå Først var vi svenskere, så blev vi russere og i dag er vi finner, sådan siger den finske adelsmand Magnus Linder. I Finland er der i dag omkring 6000 adelige. Langt de fleste af dem taler stadig svensk - en tradition fra dengang Finland var en del af Sverige. På Svartå er det i dag Magnus Linders søn , Filip Linder, der driver slottet og inviterer på jordbær og kølig champagne. I Finland er der ikke en kongefamilie, men de adelige, de er der stadig.

14:30  

Historiske haver - Bregentved
Historiske haver - Bregentved I haven ved Bregentved slot er vandspejlet - og dermed et af de vigtigste elementer i den landskabelige have - ved at forsvinde. Det skal der gøres noget ved nu. www.dr.dk/historiskehaver Sendt første gang 31.01.10

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne (2)
Ramajetterne (2) Så er der ballade i Ramasjangs Lufthavn! Flummer arver sin rige onkel og vender ryggen til sit arbejde og sine venner, lige da et fly fra Japan skal lande. Der skal virkelig tænkes hurtigt, hvis en katastrofe skal undgås.

12:45  

Morten Skildpadde II (23)
Morten Skildpadde II (23)

13:10  

Kika og Bob (18)
Kika og Bob (18) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Tree Fu Tom (8)
Tree Fu Tom (8)

13:45  

Hr. Skægs hotel - Gymnastikpigen (10)
Hr. Skægs hotel - Gymnastikpigen (10) Hr. Skæg får en gæst, der ikke kan stå stille. Den norske gymnastikpige drømmer om at kunne slappe af, men hun er besat af gymnastik. Da Hr. Skæg ser en drømmefanger, tænker han på, om man mon kan lave en gymnastikfanger?

14:00  

Kanonkongen Freja (1:8)
Kanonkongen Freja (1:8) Freja er syv år gammel og er lige flyttet ind i sin farfars kolonihavehus med sin far, mor og storebror. Freja er slet ikke glad for sit nye hjem, og hun savner sin mor, der arbejder som stewardesse og er meget væk. Hun er også ked af at far er temmelig trist og ligger temmelig meget på sofaen, fordi han ikke har noget arbejde. Men så sker der noget. Freja møder en mystisk dreng, der kan fortælle hende ting og sager om hendes farfar. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:00  

Miss Marple: Døden kommer med posten
Miss Marple: Døden kommer med posten Lymstock er en landsby, hvor sladderen hersker. Nogen sender modbydelige anonyme smædebreve til byens borgere. Det medfører op til flere selvmord, men Miss Marple er ikke helt overbevist om dødsårsagerne. Hun starter sin egen efterforskning og får hjælp af den unge Jerry Burton, der er på rekreation i Lymstock og viser sig at have flair for detektivarbejde. Miss Marple: Geraldine McEwan. Jerry Burton: James D'Arcy. Joanne Burton: Emilia Fox. Richard Symmington: Harry Enfield. Instruktion: Kevin Elyot.

16:40  

Downton Abbey VI (5:8)
Downton Abbey VI (5:8) Violet har inviteret Neville Chamberlain, selveste sundhedsministeren, til middag på Downton. Det er led i enkegrevindens seneste forsøg på at stikke en kæp i hjulet på planerne om at lade stort hospital overtage Downtons sygehus. Aftenen går dog på ingen måde som planlagt. Samtidig overvejer Mary stadig, om Henry Talbot mon er den rette mand for hende.

17:30  

Familien Löwander (9:10)
Familien Löwander (9:10) Stockholm, 1950. De seneste år har medført dramatiske forandringer for familien Löwander. Nina og Erik har fået en datter, og Nina lever et stilfærdigt liv som hjemmegående husmor. Men ikke alt er så perfekt, som det ser ud. Peter har giftet sig med Ester og arbejder som advokat. Gustaf er alene om at bestyre restauranten, men Peter og Helga er imod hans planer. Konflikten mellem brødrene vågner til live igen, større end nogensinde.

DR2

15:00  

Danish Dynamite - legenden om de bedste (1:4) - Den største
Danish Dynamite - legenden om de bedste (1:4) - Den største Danmark har kvalificeret sig til en VM-slutrunde for første gang nogensinde. Modstanderen i den første kamp hedder Skotland. Spillet er hårdt og brutalt, og danskerne skal vise, at de kan leve op til forventningen om at være blandt de bedste hold ved verdensmesterskaberne. En forventning, som er bygget op gennem de mange triumfer i starten af 80'erne. Men kan miniput-nationen slå igennem på verdens største fodboldscene?

15:30  

EM-minder: Frankrig-Danmark 1984
EM-minder: Frankrig-Danmark 1984 Det er sommeren 1984 og fodboldjublen vil ingen ende tage i Danmark. Under ledelse af den tyske landstræner Sepp Piontek er det tidligere så slingrende danske landshold kommet på ret kurs, anført af stjerner som Preben Elkjær, Michael Laudrup og Allan Simonsen. I kvalifikationen til EM-slutrunden slog Danmark blandt andre giganterne fra England ud, og nu skal de rød/hvide til EM i Frankrig, sammen med en masse danske fans. Vi begynder med åbningskampen fra den 12. juni 1984, hvor Danmark kommer på en hård prøve mod værtsnationen Frankrig, anført af Europas største stjerne, Michel Platini. Kampen spilles på franskmændenes frygtede hjemmebane, Parc des Princes i Paris. Kommentator: Svend Gehrs Præsentation 2020: Andreas Kraul og Henrik Liniger

17:20  

Nadia - den perfekte gymnast
Nadia - den perfekte gymnast Ved OL i 1976 bliver en 14-årig gymnast ved navn Nadia Comaneci verdenskendt. Hun bliver den første i sin disciplin, der opnår den perfekte score. Den unge rumænske gymnast fortryller verden med sin selvkontrol, ynde og styrke. Samtidig styrer diktatoren, Nicolae Ceausescu, Rumænien med hård hånd. Igennem interviews og arkivbilleder fortælles historien om en fantastisk atlet, der ender med at flygte til USA.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris V (9)
Gurli Gris V (9) Regnvejrsdag-legen

15:15  

Gurli Gris V (10)
Gurli Gris V (10) Fru. Kanins bule

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V

17:00  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. I dag får far både vand i støvlerne og tæerne i en rottefælde - og så må Emil over i værkstedet!

17:30  

Det store Ramasjang Mysterie 5
Det store Ramasjang Mysterie 5 Hanne og Ronni snyder vagten og skaffer sig adgang til Ramasjang Sendestation. Ude i skoven vågner My og Frede forvirrede i et telt til duften af pandekager. Hvordan er de endt der? Og hvem har bagt pandekager til dem?

17:40  

Det store Ramasjang Mysterie 6
Det store Ramasjang Mysterie 6 Reichardt beordrer Ronni til at bygge en bombe, så de kan sprænge Ramasjang Sendestation i luften. Ude i skoven fortæller Camping Vagn om en mystisk varevogn. Måske kan den lede My og Frede på sporet af Kristian?

17:50  

Motor Mille på cirkustur (4)
Motor Mille på cirkustur (4) Motor Mille har en drøm om at optræde i et cirkus med hendes motorcykel. I Cirkus Kæphøj viser en ethjulet cykel sig at være mindst ligeså udfordrende, og Mille må erkende, at hun er nødt til at øve sig, hvis hun skal lykkes med et nummer i manegen.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Søren Ryge direkte
Søren Ryge direkte Søren Ryge går i haven med sin hund for at kigge, lytte, lugte, mærke og stikke fingrene i jorden. Han ved aldrig, hvad der skal ske, før det sker. Det er jo direkte TV!

20:30  

Lægens bord undersøger: Mirakler i hjernen
Lægens bord undersøger: Mirakler i hjernen Det er livsfarligt at få en blodprop i hjernen. Men hvis du kommer på hospitalet hurtigt, kan der opstå mirakler. Revolutionerende nye behandlinger kan redde din hjerne og dit liv. Peter Qvortrup Geisling følger lægernes akutte behandling, som i løbet af få timer kan betyde forskellen på liv og død.

DR2

18:15  

Husker du... 1987
Husker du... 1987 Mathias Rust lander med sit lille fly midt på den Røde Plads i Moskva og i Danmark bliver den højtråbende sømandsboss Preben Møller Hansen valgt ind i Folketinget. To danskere bliver anholdt i Polen for spionage og lille Pelle Hvenegaard bliver verdensberømt, da han spiller sammen med Max von Sydow i filmen 'Pelle Erobreren'. Anker Jørgensen fælder en tåre, da han går som formand for socialdemokratiet og topmøder bringer Øst og Vest nærmere en afslutning af Den Kolde Krig. Sendt første gang 27.11.04

19:15  

Husker du... 1988
Husker du... 1988 Starten på TV2, postrøveriet i Købmagergade og en vovet AIDS-kampagne er nogle af begivenheder vi allesammen snakkede om i 1988. I aftenens program fortæller Chefkriminalinspektør Per Larsen om opklaringen af postrøveriet og Blekingegadebanden og Jens Gaardbo beretter om starten på TV2. Mød eller gense endvidere Claus Borre, Eddie the Eagle, Kim Schumacher og andre af de personer, som huskes for de store og pudsige begivenheder det år Sendt første gang 04.12.2004

20:15  

Ekstreme togrejser V (3:4)
Ekstreme togrejser V (3:4) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Ukraine er bedst kendt for borgerkrig, en atomkraftulykke, russisk undertrykkelse og kålsuppe. Men der er også mere end 20.000 kilometer godt slidt og udtjent jernbane, der skriger på at blive udforsket. Så det gør Chris.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:05  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:15  

Pax' jordiske eventyr (1:10)
Pax' jordiske eventyr (1:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax hypnotiseres af chokoladehjulet, falder i søvn i rutschebanen og stopper hovedet i candyfloss maskinen. Vil hun lykkes på trods af alle forhindringer med at få den forsvundne maskine med op i rumskibet?

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene II (35)
Pyjamasheltene II (35)

18:50  

Wild Kratts IV
Wild Kratts IV

19:15  

Zorro (19)
Zorro (19) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VII (23)
Svampebob Firkant VII (23) Kender du din ven? + Kærlighedstunnelen

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Kød og blod (1:2)
Kød og blod (1:2) Nyskilte Vivien fortæller, at hun har mødt en ny mand, den pensionerede læge Mark. En meddelelse, der kaster hendes familie ud i kaos. Viviens tre voksne børn stoler ikke på Marks motiver. Er det hele ikke sket lidt pludseligt? Samtidig har de tre søskende deres egne problemer at slås med. Men kan de lægge låg på deres indbyrdes rivalisering? Og oprigtigt tænke over, hvad der er bedst for deres mor? "Håbløst vanedannende". Sådan skrev The Times om 'Kød og blod', der har stærke navne som Imelda Staunton og Stephen Rea på rollelisten.

22:55  

Twin (3:8)
Twin (3:8) Ingrid og Erik forsøger efter bedste evne at håndtere deres nye livssituation. Men planen er allerede begyndt at slå sprækker.

23:40  

Twin (4:8)
Twin (4:8) Erik opsøger sin ekskæreste, Mary, og er tæt på at afsløre alt, da han forsøger at redde Karin fra at drukne.

DR2

21:00  

Kære Tove (6:6)
Kære Tove (6:6) Kurts kone er indlagt sammen med Tove Ditlevsen og assisterer hende, når hun svarer på spørgsmål i hendes brevkasse i Familie Journalen. Eilifs liv krydser flere gange Tove Ditlevsens og til hendes begravelse sælger han alle sine blomster, for at hjælpe de sørgende. Gennem et helt liv, sætter Tove Ditlevsen sit aftryk på danskerne.

21:30  

Storbritannien i farver (2:3) Imperiet
Storbritannien i farver (2:3) Imperiet I 1919 er det Britiske Imperium det største i verden. Men i 1970'erne er alt tabt. Gennem sjældne farvelagte film og nyhedsoptagelser fortælles historien om imperiet - fra blodige slag, der bygger det - til de kampe, der i sidste ende ødelægger det.

22:20  

DR2 bringer musikken ud - Distortion
DR2 bringer musikken ud - Distortion

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Laudrup - en dansk familie (2:2)
Laudrup - en dansk familie (2:2) De var topstjerner i Tyskland, Spanien, Italien og Skotland. Michael Laudrup og Brian Laudrup. I de største øjeblikke var de helte for millioner. I de mørkeste stunder blev de piftet ud og truet på livet. Hvilke faktorer bestemte deres karrierer. Hvilke værdier var de styret af. Hvordan forvaltede de talentet? Programmet fortæller også, hvordan Michaels to lovende sønner, oplever deres situation. Sendt første gang 13.06.10

23:50  

EM-minder: Danmark-Jugoslavien 1984
EM-minder: Danmark-Jugoslavien 1984 Så er vi nået til Danmarks anden kamp ved EM i fodbold 1984. Der er gået fire dage siden det ærgerlige åbningsnederlag til Frankrig, og landsholdet er rejst til Lyon for at møde Jugoslavien. Det samme er den tusindtallige skare af danske fans, som skal hjælpe holdet med at hente den sejr, som er nødvendig, hvis Danmark fortsat skal nære håb om at komme videre i turneringen. Trods nederlaget til Frankrig er der stadig stor optimisme omkring det danske landshold, og de rød/hvide fans sætter deres positive præg på det franske ferielandskab. Danmark må dog undvære Allan Simonsen, der blev alvorligt skadet i åbningskampen, og han bliver savnet mod et stærkt jugoslavisk hold. Kampen blev spillet den 16. juni 1984. I de kommende dage viser vi de resterende danske kampe fra EM i 1984. Kommentator: Svend Gehrs Præsentation 2020: Andreas Kraul og Henrik Liniger

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:25  

Alene i vildmarken USA II (13:15)
Alene i vildmarken USA II (13:15) Det amerikanske overlevelseseksperiment begynder at lakke mod enden. Det er dag 57 i Vancouver Islands barske natur, og der er nu kun tre deltagere tilbage. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

01:05  

Miss Marple: Hun døde ung
Miss Marple: Hun døde ung Miss Marple bliver kaldt til assistance, da et hus i Devon fremkalder foruroligende syner hos husets nye ejer, den unge Gwenda. Hun er vokset op i Indien, men finder ved Miss Marples hjælp ud af, at hun som barn overværede mordet på en kvinde i selv samme hus. Indviklede familieintriger skal udredes, og et nyt mord skal opklares, inden synerne fra fortiden kan lægges i graven. Miss Marple: Geraldine McEwan. Gwenda: Sophia Myles. Hugh Hornbeam: Aidan McArdle. Instruktion: Ed Hall.

02:40  

Bonderøven 2016 (4)
Bonderøven 2016 (4) Kastaniegården får besøg fra både Sverige og Skjern, for nu skal der laves reb af lindebast. På førstesalen i det nye stuehus går Frank i gang med at lave skillevægge, og så arbejdes der med store maskiner på gårdspladsen for at fjerne det sidste af det gamle kastanjetræ.

03:10  

Hammerslag 2017 (13)
Hammerslag 2017 (13) Udsigt udsigt udsigt - Hammerslag ser i aften nærmere på, hvad havudsigt koster i Østjylland. Vi starter i de høje luftlag, hvor hold øst og vest skal gætte prisen på en penthouse-lejlighed i Ceres Byen med panoramaudsigt over hele Aarhus. Herfra går turen ca. 20 km. nordpå til forstaden Segalt, hvor det gælder en villa med et flot view over Aarhusbugten og Kalø Vig. Til sidst skal vi til det naturskønne sommerhusområde Boeslum Bakker ved Ebeltoft, hvor finalen skal udkæmpes i et sommerhus, der både har havudsigt mod øst og vest. Vært: Christian Degn

03:55  

Guld på godset (7)
Guld på godset (7) I denne uge er det Voergaard slot i Nordjylland, der byder danskerne og deres antikviteter velkomne i solen på slotspladsen. Her vil en række af landets skarpeste vurderingseksperter sætte pris på, og fortælle historier om, de medbragte arvestykker og klenodier. Inde på slottet og i fangekælderen under det gamle renæssanceslot bliver programmets vært, Mette Bluhme Rieck, vist rundt af Verner Krog, der er professionel rundviser på Voergaard. Og så stiger spændingen, når ejerne af nøje udvalgte antikviteter skal forsøge at sælge dem foran fire internationale antikopkøbere. De fire opkøbere får alle mulighed for at byde på genstanden og købe den, hvis altså prisen bliver høj nok. Denne gang får opkøberne mulighed for at købe et Guldaldermaleri af Hans Smidth og to sølvbægre af hofjuvelerer Michelsen. Sendt første gang 07.08.13

DR2

01:35  

Det perfekte øjeblik
Det perfekte øjeblik Thomas Morel er i en alder af 28 år blevet en af Europas mest succesrige fotografer. Men til tider driver hans perfektionisme ham så langt ud, at han skader sig selv og prøver at begå selvmord. Her følger vi Thomas gennem lys og mørke - fra den dybe depression og tilbage til livet og sin lidenskab.

02:25  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, KERTEMINDE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0716153513