Kerteminde
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: mandag d. 5. juni 2023

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: mandag d. 5. juni 2023

DR1

05:50  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:25  

Et glimt af Danmark (2:6)
Et glimt af Danmark (2:6) Værten Sisse Fisker tager seerne med til en 'hemmelig' by i Danmark. Med sig har hun to livsstilseksperter - etnolog Julia Lahme og reklamedirektør Mikkel Heideby - der ud fra udvalgte glimt og besøg skal gætte hvilken by, de befinder sig i. I aftenens program er værten Sisse Fisker taget til en by, hvor man er vild med hjemmeværnet og spiser 76 procent mere rullepølse til morgenmad i forhold til resten af landet. Livsstilseksperterne Julia Lahme og Mikkel Heideby skal ud fra udvalgte glimt og besøg gætte i hvilken by i Danmark, de befinder sig.

06:55  

OBS
OBS OBS - Oplysning til borgerne om samfundet. Denne gang om demens - Det nationale demenssymbol. Fuglene synger - fuldkorn. Diabetesforeningen - test om du har diabetes.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Demokratiets aften - Hvordan går det Danmark?
Demokratiets aften - Hvordan går det Danmark? DR fejrer grundlovsdag, og derfor har vi inviteret partilederne til at høre danskernes bud på en grundlovstale. I en ny udgave af Demokratiets Aften samles danskere og politikere for at tale om løsninger og retning for vores land og samfund. For hvordan går det egentlig i Danmark? Er vi på vej i den rigtige retning? Og hvad har politikerne gjort siden Folketingsvalget? Kåre Quist er vært, og det hele sendes LIVE under åben himmel.

07:15  

Naturens mærkeligste partnerskaber
Naturens mærkeligste partnerskaber Østrigsk naturprogram fra 2020. (Mad Match: Nature's Strangest Relationships) Naturen er fyldt med alle mulige forunderlige og farlige forhold. Ældgamle partnerskaber, som både mennesker, dyr og planter har gavn af. Tag med gennem tørre ørkener og mørke jungler, og oplev nogle af de vilde og uventede par, der findes. Hvad laver en lille frø i en fugleedderkops bo? Hvorfor er der en lyserød larve midt i en myre-rede? Og hvorfor følger en gruppe bavianer forsigtigt efter en flok elefanter?

08:05  

Søren Ryge: Historier fra nullerne
Søren Ryge: Historier fra nullerne I aften om dengang Søren Ryge besøgte han-ulven Thor og sov med ulvehvalpe om natten. Om Mortens lindetræer, der blev beskåret, og om lågen ud til marken, der er inspireret af Jelling Kirke. Sendt første gang 27.03.13

08:30  

Husdrømme IX (6:10)
Husdrømme IX (6:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Gert Wingårdh og Anne Lundberg følger inspirerende mennesker, der gør deres helt egne husdrømme til virkelighed. Gert vender op og ned på deres planer med en spade i jorden. De møder to nordmænd, der er klar til at begynde et nyt liv i Klagstorp i Skåne.

DR2

05:35  

Zlatan - en svensk saga
Zlatan - en svensk saga Svensk dokumentar fra 2018. (Zlatan - The Statue) I efteråret bliver der rejst en statue af den svenske fodboldspiller Zlatan Ibrahimovic i hjembyen Malmø. Det markerer afslutningen på en fantastisk karriere, men for Zlatan selv symboliserer det også starten på en ny æra, som forhåbentlig kan tjene som inspiration for kommende generationer. Her fortæller Zlatan selv om sin opvækst, om kærligheden til Sverige, om tiden på det svenske landshold i fodbold, men også om den racisme og had, som han er blevet udsat for - på grund af sit navn!

06:30  

Historien om Camp Century: Den hemmelige by under isen
Historien om Camp Century: Den hemmelige by under isen Tysk dokumentar fra 2020. (Camp Century - The Hidden City beneath the Ice) En tikkende affaldsbombe lurer under Grønlands indlandsis. Dens navn er Camp Century - en hemmelig amerikansk militærbase anlagt i 1959. Da basen lukker ned i 1967, efterlader man størstedelen af Camp Centurys atomaffald. Men nu spår forskere, at det vil komme op til overfladen, når isen smelter på grund af klimaforandringer. Hvad sker der, hvis Camp Century frigør sig fra isen - og ender i havet ved Thule?

07:25  

Frank Hvam: Make Badminton Great Again
Frank Hvam: Make Badminton Great Again Frank undersøger hvordan lille Danmark er i stand til at vinde mod de største nationer i Asien. Han møder også flere af fortidens stjerner, blandt andet VM vinderne fra 1977. Dengang var hele Danmark med til at fejre Lene Køppen og Flemmings Delfs. Missionen om at gøre noget for dansk badminton begynder i Franks køkken over en kaffe med vennen og musikeren Simon Kvamm.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade II (8)
Rosa fra Rouladegade II (8) Carolines mormor bor midt inde i København og kan godt lide at gå på café og drikke te sammen med sine veninder. Og med Caroline. Nu vil Caroline gerne forkæle sin mormor lidt til gengæld. Men hvordan skal den perfekte overraskelseskage til mormor smage? Kan man lave en kage, der ligner en tekande? Og hvordan sniger man sig ind i mormors lejlighed uden at blive opdaget, så man kan udspionere i fred og ro? Det finder vi ud af, når Caroline tager med Rosa på hemmelig kagemission.

05:55  

Luk op Luk i - SØSKENDE
Luk op Luk i - SØSKENDE Bestemmer store søskende for meget? Katrine vil spille musik og Sofie vil gerne være med. Men det må hun kun på Katrines storesøsteragtige bestemte måde. Det får gang i snakken om, hvordan søskende er sammen. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være søskende.

06:15  

Ernest & Celestine (19)
Ernest & Celestine (19)

06:30  

Sarah og And (26)
Sarah og And (26)

06:35  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:45  

Motor Mille og Børnebanden (12)
Motor Mille og Børnebanden (12) Motor Mille er blevet fanget af den sure mand og Krejle, og hun bliver bundet oppe på loftet. Nu er det op til Børnebanden at redde Motor Mille. Heldigvis har de lært, at de kan og tør meget mere, end de tror. Mon det lykkes at redde Motor Mille og afsløre den sure mand, så han bliver nødt til at flygte fra slottet?

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Hey Duggee (22)
Hey Duggee (22)

07:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (13)
Onkel Rejes sørøvershow II (13) Dr. John har kidnappet Konrads fætter Gabriel for at koge ham om til ansigtscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et pusterør med forgiftede pile, Høvdinge Grethes små flyvemaskiner og kæmpegorillaen Bing Bong på Mandehatten. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:50  

Paddington
Paddington

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (40)
Vidundervovsen Vaffel (40)

08:25  

Det store Ramasjang Mysterie (2)
Det store Ramasjang Mysterie (2) My følger det spor, hun fandt i Kristians hus, alt imens skurkene fra Ramasjang forsøger at snyde sig ind på Ramasjang sendestation. Mon det er dem, der har taget Kristian til fange? Og hvad skal der til for, at Frede vil hjælpe med at opklare Kristians forsvinden?

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:30  

TV AVISEN: Partilederne taler til Grundlovsdag
TV AVISEN: Partilederne taler til Grundlovsdag TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

09:45  

Husdrømme IX (7:10)
Husdrømme IX (7:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Efter en kedelig søgning efter et hus i hjembyen Malmø fjernede Imad og Nathalie endelig søgefilteret - og pludselig havde de købt en hel ejendom i det nærliggende Landskrona i stedet! Og det er også billigere. Nu skal det storslåede gadehus fra 1901 omdannes til et stilfuldt byhus - og det viser sig også at føre til mange nye opdagelser for de nye boligejere Imad og Nathalie.

10:45  

Da Danmark blev flettet sammen (1:4)
Da Danmark blev flettet sammen (1:4) Find den nostalgiske kikkert frem og rejs med, når vi følger i sporene på alle tiders dansk transporthistorie. Den ligger lige udenfor vinduet og er altid et stop værd. Vi begynder med kanaler og havne, der i generationer har spillet en nøglerolle for mobilitet og industrialisering.

11:15  

Antikkrejlerne XXI (22:25)
Antikkrejlerne XXI (22:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXI (21:25)
Antikkrejlerne XXI (21:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2
TVR

09:05  

Vilde vidunderlige dyr: Musens flugt fra uglen
Vilde vidunderlige dyr: Musens flugt fra uglen En halsbåndmus er på nattejagt efter noget at spise. Den finder et lækkert agern og begynder at gnaske. Men en stor hornugle hører det, så musen må flygte fra uglen, for ikke selv at blive spist.

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Skovmyrerne fanger en skarnbasse
Vilde vidunderlige dyr: Skovmyrerne fanger en skarnbasse En stor skarnbasse er på vej direkte mod en myretue. Myrerne alarmerer hinanden og går til angreb. For en skarnbasse kan nemlig blive til lækker myremad, hvis myrerne altså kan vinde over det store insekt.

09:15  

Hemmelige dyr: Nogen spiser af skraldet (4)
Hemmelige dyr: Nogen spiser af skraldet (4) Mathias på 8 år har opdaget noget mærkeligt; en skraldespand fuld af bidemærker, lige der hvor han plejer at spille fodbold. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Skanderborg for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der spiser af skraldet.

09:30  

MikroMakkerne - Ådseljagt
MikroMakkerne - Ådseljagt MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag går Selma og Milton på ådseljagt. Et ådsel er et dødt dyr, som mange små dyr lægger æg i og spiser af. Sammen med NaturMikkel besøger de et rådnebur, som lugter fælt men er spændende at se.

09:38  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Pteranodon var et af de største dyr nogensinde til at regere over vores himmel. Den var 9 meter bred mellem vingespidserne, men vejede kun 18 kilo.

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:56  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Mission Valhalla (10)
Mission Valhalla (10) Frejas smykke er blevet stjålet! Brinsingamen - det underskønne halssmykke, Freja er gået så grueligt meget igennem for at skaffe i første omgang. Det er ikke så godt, for i aften har Freja planlagt date-night med sin hjemvendte mand Od. Sammen med den modige, jordiske helt Evelin drager Freja ud for at skaffe smykket tilbage. For Valhalla!

10:20  

Cirkusliv i savsmuld (7)
Cirkusliv i savsmuld (7) Cirkusdirektørens fætter har mange internationale artister i sit cirkus, og det vil cirkusdirektøren også have. Han bliver derfor meget glad da to sorte artister fra Afrani møder uanmeldt op i hans cirkus.

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at sælen kan sove under vandet? Ta´ med Lille Nørd på sæljagt og se om det lykkes Anders og Katrine at lære sælerne et par cirkustricks.

11:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (5)
Onkel Rejes Sørøvershow (5) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Adrian, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lyserøde sørøverbukser, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Adrian og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:30  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

11:50  

Vilde venner III (9)
Vilde venner III (9) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Lara og Viggo, der har vagten i klubhuset. De skal reparere et bæverhegn, bygge advarselsskilte, som kan give ro til nogle babysæler og finde en kongesnog, som er stukket af hjemmefra.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:00  

TV AVISEN: Grundlovsdag markeres i hele landet
TV AVISEN: Grundlovsdag markeres i hele landet TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2016 (13)
Bonderøven 2016 (13) Kastaniegårdens ribsbuske har både røde og hvide bær, og Alma hjælper til som smagsdommer for at finde ud af, hvilken slags der er bedst. Frank kæmper med at holde løbeænderne i haven, hvor de skal spise sneglene. Og så forlades Kastaniegården for at overvære kalkbrændingen på Middelaldercentret ved Nykøbing Falster.

12:45  

Nak & Æd - en agerhøne i Vendsyssel
Nak & Æd - en agerhøne i Vendsyssel Hunden er menneskets bedste ven. Det siger man i hvert fald. Og denne gang får Nikolaj og Jørgen fuldstændig brug for hundens hjælp, når den skal hjælpe dem med at finde de små, buttede agerhøns, der piler rundt i de nordjyske marker. Drengene har højt humør, men den gode stemning kan hurtigt blive ødelagt, hvis de i stedet skal spise taberdyr. Jørgen har nemlig taget rotter med, hvis de ikke har held på jagten.

13:30  

Fantino og Bonde på Dansktoppen 1:6 - Det kommer til at gå skidt
Fantino og Bonde på Dansktoppen 1:6 - Det kommer til at gå skidt Maria og Christians første møde med Kandis og redaktionen, der fortæller dem, at adgangen til dansktopscenen er en test af deres evner til at synge, spille og skrive tekster. Efter et møde med musiker- og sanger-parret Anne Marie og Sten Lindegaard falder konklusionen prompte: Der er lang vej... Den unge dansktopsanger Marc Lee Daugaard har nogle gode fif til, hvordan de bedst rammer publikum med deres sang.

14:05  

Made in Denmark (5:8)
Made in Denmark (5:8) I "Made in Denmark" følger vi syv kunsthåndværkere, der tager på en tur rundt i landet, hvor de på skift dykker ned i hinandens håndværk. Denne gang er det lædermanden Claus, der er ugens læremester. Han tager imod de seks andre kunsthåndværkere i sit charmerende værksted i Helsingør. Deltagerne bliver kastet ud i det nye materiale, hvor de både lærer at skære, sy og nitte.

14:30  

I hus til halsen III (3)
I hus til halsen III (3) For Dorte Pabst Peleikis og Patrik Peleikis er drømmen om et hussalg, og om at komme videre i livet hver for sig, strandet for længe siden. Parret, som besluttede at gå fra hinanden for 6 ½ år siden, bor nemlig stadig under samme tag - i dét hus, de har haft til salg lige så længe. Patrik bor på førstesalen, og Dorte og hendes teenagedatter i stuen i dét, de selv kalder for et 'tvungent bofællesskab'. De har simpelthen ikke haft økonomi til at flytte fra hinanden, og de få midler Dorte og Patrik har til rådighed, bliver de nødt til at dele. Nu håber de meget på, at designer, Anders Faarborg, og ejendomsmægler, Jesper Nielsen, kan puste nyt liv i parcelhuset i midtjyske Tørring, så de endelig kan komme videre med livet hver især.

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

12:15  

Luk op Luk i - FLOV
Luk op Luk i - FLOV Hvornår har Katrine været mest flov? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være flov.

12:30  

Ramajetterne II (9)
Ramajetterne II (9) Så er der igen ballade i Ramasjang Lufthavn. Alle drengene glemmer helt at arbejde, da smukke Rosa vender hjem fra Australien og tryllebinder dem med gode historier, kage og feriebilleder. Sus må helt alene sørge for, at alt ikke ender i kaos.

12:53  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Det er Halloween, og John skal klædes ud som noget uhyggeligt og rasle med de andre fra vejen. John har glædet sig til slik, men dilleren vil hellere lave ballade.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal Farfars Drenge køre imod Jorden Rundt. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen i et møbelvarehus og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne? www.dr.dk/rally

13:30  

Heino fikser alt - Trækbasunen (17)
Heino fikser alt - Trækbasunen (17) Esther har ringet til Heino, fordi hun skal spille koncert lige om lidt men kke har øvet sig. Det skulle være en let sag for Heino, der selv mener, at han kan spille alle instrumenter.

13:40  

Monster Buster
Monster Buster Esther er rigtigt træt at sit dumme fantasi-monster, der har flagermusevinger og masser af øjne. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med klæd-ud-tøj og nogle seje flagermusevinger, og sammen buster de Esthers monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3) Cleopatra har udtænkt en snedig plan. Hun kan skyde Sprinter med en bytte-maskine, så hun kan overtage Sprinters krop og på den måde bare fange Sprinter, uden nogen opdager det! Hun har dog overset, at selvom hun godt nok får Sprinters krop, så får Sprinter altså også hendes!

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (4)
Superhelten Sprinter Galore (4) Skyhvalen kæmper med nogle humørsvingninger, der resulterer i nogle voldsomme uvejr med lyn og torden. Og inden Sprinter og Leo kan nå at hjælpe Skyhvalen, har Cleopatra set muligheder i de ødelæggende kræfter. Hun vil stjæle nogle af Skyhvalens lyn til at få ram på Sprinter.

14:05  

Oda Omvendt (2)
Oda Omvendt (2)

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (8)
Onkel Rejes sørøvershow II (8) Dr. John har kidnappet Siljes ven Silas for at koge ham om til øjenskygge. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Høvdinge Grethes bryllupshelikopter, gummistøvler med airbag og 100 hunde med tyndskid. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Molly er taget i svømmehallen med sin storebror, imens August og Emir holder øje med de sure mænd. Men så dukker Granberg og Kåbe op i svømmehallen, hvor de vil spraye Vokseværk på børnene. Motor Mille og Børnebanden bruger en falsk lort til at lukke svømmehallen.

14:50  

TV AVISEN for dyr - Den berømte kattekilling (14)
TV AVISEN for dyr - Den berømte kattekilling (14) Hos zebraerne har det længe været på mode, at gå i hvid pels med sorte striber. Men nu er zebra-moden skiftet. Næsten alle kender kattekillingen fra sangen "Se den lille kattekilling". Men hvordan er det at være så berømt? Reporteren Stefan besøger den lille kattekilling, for at få svaret. Der er også dyregymnastik, en vejrudsigt med vejrhanen Verner og så er der fundet en ny deltager til Dyrenes MGP, nemlig Buller der stiller op med sangen "Hvor er mit kødben?"

14:59  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Der er mange forskellige former for fossiler. Det kan være af planter, dyr og endda af fodspor. For at noget kan blive fossilt, skal forholdene være de rigtige, og der skal gå mange millioner år.

DR1

15:15  

Min natur - Tina Müller cykler
Min natur - Tina Müller cykler I dag springer sportsvært Tina Müller på racercyklen og tramper rundt i den sjællandske natur. Hun får tips, tricks og godt selskab af den tidligere professionelle cykelrytter Brian Holm, når hun prøver kræfter med en af Danmarks hårdeste bakker.

17:10  

Downton Abbey II (10:10)
Downton Abbey II (10:10) Engelsk dramaserie fra 2011. Bates er blevet dømt til døden for mordet på sin kone, og både herskab og tjenestefolk er dybt chokerede over dommen. Samtidig kommer det til et dramatisk brud mellem Mary og sir Richard Carlisle. Mens Violet har fået mistanke om, at Rosamunds nye beundrer ikke er alt, hvad han giver sig ud for at være.

DR2

17:30  

Oprør på Akademiet (1:4)
Oprør på Akademiet (1:4) Da en gipsbuste af Frederik V bliver skubbet i havnen af en gruppe anonyme billedkunstnere, skaber det splittelse på den danske kunstscene. Det gør instruktør Anna Martensen nysgerrig. For hvem er 20'ernes nye kulturradikale? Ønsker de virkelig at true det frie kunstneriske udtryk? Og er Anna, som er både hvid og kommer fra den kulturelle overklasse, overhovedet den rigtige til at portrættere en ny generation af kunstnere, der ønsker at nedbryde de gamle magtstrukturer?

TVR

15:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:35  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

16:00  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:05  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:35  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI Tegnefilm med dansk tale. Vovserne og de stinkende bobleproblemer + Vovserne redder strudseungerne

17:00  

Rosa fra Rouladegade II (11)
Rosa fra Rouladegade II (11) Hvem skal man spørge, hvis man gerne vil have hjælp til at overraske nogen med en kage? Rosa fra Rouladegade selvfølgelig. Og det er lige netop hvad Sophus gør. Han vil nemlig gerne bage en kage til sin bedstefar, der har arbejdet som mekaniker og har sit helt eget bilværksted hjemme i garagen. Rosa og Sophus forklæder sig som gadefejere og sniger sig hjem til bedste, for at finde ud af hvad kagen skal ligne, hvilken farve den skal have og hvad den skal smage af.

17:30  

Spørg Kristian
Spørg Kristian Hvorfor har vi øjenvipper? Hvordan kan det være, at pizzabakker er firkantede, når pizzaer er runde? Og hvorfor er så mange af os bange for netop slanger og edderkopper? Se med og find ud af, om det lykkes Kristian og hans sjove eksperter at besvare de mange spørgsmål.

17:35  

Stop!
Stop! Abbe elsker sin nye legetøjsrobot, Robotron. Men mor og far synes, at den er vildt larmende. De gør alt, hvad der står i deres magt for at komme af med den, uden at Abbe skal opdage det.

17:45  

Stop!
Stop! Abbe elsker friluftslivet! Han glæder sig til at gå til spejder. Men for at blive en rigtig god spejder, må man øve sig inden. Mor og far har lovet, at de skal sove i telt nede i gården. Men når det kommer til stykket, så trækker de i land.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:00  

Antikduellen (10:12)
Antikduellen (10:12) Antikduellanterne Rikke Fog og Ulrik Kemnitz handler i Nyborg. To antikhandlere får hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en erfaren vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. I denne uge dyster Rikke Fog fra Kildevang Antik i Næstved mod Ulrik Kemnitz fra Kemnitz.dk i Espergærde, og i dag, tirsdag, jagter de skatte i Nyborg og omegn. Sendt første gang 17.12.13

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

IT-boblen - ekstase og kollaps (4:6) Guldfeber
IT-boblen - ekstase og kollaps (4:6) Guldfeber Der bliver kastet penge efter alt, der hedder noget med dotcom, for alle vil have en del af den digitale kage. Det vælter ind med skyhøje tilbud til alle de små it-virksomheder, og Caroline Søeborg oplever at blive millionær fra den ene dag til den anden. Jubii får et tilbud fra Yahoo, der kan ændre deres liv for altid. Men der er et dilemma: Hvis de tager imod det skal de fyre deres medarbejdere og overdrage virksomheden til Yahoo.

20:30  

Jægerkorpset (4:9)
Jægerkorpset (4:9) Søvn er der forsvindende lidt af. Øvelserne er mange, nætterne lange - og instruktørerne er hele tiden over de tilbageværende 21 kursister, der har taget hul på den lange, hårde 10-døgnsøvelse. Øvelsen, der skal afgøre om kursisterne har det, der skal til for at fortsætte på den sidste del af kurset; aspiranten. Men det ikke alle de håbefulde jæger-aspiranter, der klarer sig gennem de udmattende strabadser. Dansk dokumentar fra 2021 om optagelsesprøven til Jægerkorpset.

DR2

18:00  

Huse der former os: Plejehjemmet
Huse der former os: Plejehjemmet For mange af os er plejehjemmet den sidste institution, vi er i kontakt med i livet. Men hvad er grunden til, at bygningerne ser vidt forskellige ud, alt efter hvilken tid de er bygget i? De danske velfærdsinstitutioner er en væsentlig del af vores samfund - og deres arkitektur afspejler tidens tanker om, hvordan vi bliver de sundeste mennesker og bedste samfundsborgere.

18:30  

De vilde 90'ere (2:10)
De vilde 90'ere (2:10) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Dark Side of the 90's) Action, strand og sex. Tv-serien Baywatch handler om de unge og de smukke. Den tyske stjerne David Hasselhoff og playboy-pigen Pamela Anderson tiltrækker en milliard seere verden over. Men i skyggen af Californiens sol lurer vold, afhængighed og en meget høj pris for skønheden. En sex-video med Pamela Anderson og Tommy Lee Jones bliver lækket. Hvordan blev videoen symbolet på internet-era'ens kamp om penge og retten til et privatliv?

19:15  

Verdens smukkeste togrejser - Peak District, England
Verdens smukkeste togrejser - Peak District, England Britisk dokumentarserie fra 2022. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Crew til York. I England går turen for fuld damp med lokomotivet Royal Scot over Chat Moss. I selve Peak District bestiger vi den berømte Stanage Edge. Videre til landsbyen Hathersage, som Charlotte Brontë besøgte i 1845 og brugte som forlæg til romanen 'Jane Eyre'. Og så kurs via den 5,7 km lange Totley-tunnel mod York og National Railway Museum, hvor Stephenson's Rocket er udstillet.

20:00  

Filmperler: Léon
Filmperler: Léon Amerikansk-fransk thriller fra 1994. Léon er professionel hitman for mafiaen i New York. Da den småkriminelle nabofamilie udslettes af den psykopatiske narkopolitiagent Stansfield, redder Léon den 12-årige datter, Mathilda. Hun vil nu lære at blive lejemorder, så hun kan få hævn over Stansfield. Et varmt venskab opstår mellem de to, som hver på sin måde står alene i verden. Men Stansfield er på sporet af den morderiske duo. Medvirkende: Jean Reno, Gary Oldman, Natalie Portman m.fl. Instruktion: Luc Besson.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Tim er ikke altid en god team-ven, og det skaber konflikt i Petronix-teamet og hæmmer en vigtig redningsaktion.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (4)
Svampebob Firkant VIII (4)

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ V
Vilde Kræ V

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Bo kidnappes af en troldefamilie og elsker det. Arthur overreagerer som altid. Et opgør i skovene omkring Grummebæk er uundgåelig.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Faldet fra femte
Faldet fra femte Estrid, en 11-årige pige, befinder sig på kanten til voksenlivet. Men inden det sker, kommer hun ud for en alvorlig ulykke: Et fald fra hjemmets vindue på femte sal, da hun, for første og eneste gang i sit liv, går i søvne. Hun overlever på uforklarlig vis, og vender tilbage til livet i kraft af en enorm viljestyrke. Men faldet har sat sig i hendes krop og sind som et traume, hun har svært ved at slippe fri af. Ulykken sidder ikke kun i Estrid men også i familien, særligt i moderen som i mange timer troede hun ville dø. Filmen følger Estrid over fem år fra ulykken frem til hun er 16, hvor hun forlader familien og tager på efterskole. Faldet følger Estrids rejse mod det voksne liv og familiens helingsproces.

21:25  

Journalistens dobbeltliv (2:2)
Journalistens dobbeltliv (2:2) Det viser sig uventet, at mange af landsbyens børn er ofre i sagen. Men hvordan har det været muligt, uden at hverken familie, børn eller naboer har reageret? Har facaden som familiefar været det perfekte skalkeskjul? En række af ofrene står frem og fortæller, hvad der i virkeligheden foregik. Vi opsøger journalistens fortid, hvor billedet af den pæne familiefar krakelerer.

22:10  

Unge Morse IX (1:3)
Unge Morse IX (1:3) Britisk krimiserie fra 2023. (Endeavour) Året er 1972, og Morse er tilbage i Oxford. I en universitetshave findes en mand død - et fund, der fører Morse til et fejret symfoniorkester. Samtidig bliver et grusomt mord begået i en forladt lagerbygning. Ofret er en forbryder fra London. Hvad lavede han i Oxford?

23:40  

Alene i vildmarken USA VIII (4:12)
Alene i vildmarken USA VIII (4:12) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2021. (Alone VII) Isolationen begynder at presse deltagerne til det yderste. Nærkontakt med et aggressivt rovdyr bringer en deltagers liv i alvorlig fare, mens en enorm ensomhedsfølelse rammer en anden.

DR2

21:45  

Soundtrack Service med Han Duo - musik fra spil
Soundtrack Service med Han Duo - musik fra spil Elias Eliot & Jacob Ege Hinchely fra Han Duo præsenterer de bedste hits fra spil med DR Symfoniorkestret.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:45  

I'm Still Here
I'm Still Here Amerikansk mockumentary fra 2010. (I'm still here) I 2008 proklamerer Joaquin Phoenix, at han vil droppe sin skuespilkarriere og blive rapper. I de følgende to år følger hans ven, Casey Affleck, i hælene på ham med et kamera - og filmer Phoenix, mens han forsøger at genopfinde sig selv. En tåkrummende pinelig rejse med en stjerne, der viser sig at være ekstrem selvdestruktiv og et dybt usympatisk menneske. Spørgsmålet er, om hans deroute er sand eller et socialt og viralt eksperiment?

TVR
DR1

00:45  

Mere voksen end Bjerrehuus II (1:3) - Hvem er du uden Bjerrehuus-navnet?
Mere voksen end Bjerrehuus II (1:3) - Hvem er du uden Bjerrehuus-navnet? Oscar er i gang med at finde ud af, hvad han egentlig skal med sit liv. Han laver nogle småjobs med sin far, men det er svært ikke at føle sig som den kedelige ved siden af Danmarks Største Drengerøv. Og hvor længe kan Oscar egentlig bare være "Oliver Bjerrehuus' søn?" Måske er det på tide at bryde ud af far/søn-teamet og finde ud af, hvem Oscar er uden Oliver?

01:15  

Columbo: Kommandørens sidste rejse
Columbo: Kommandørens sidste rejse Amerikansk krimi fra 1976. (Columbo: Last Salute to the Commodore) Den velhavende værftsejer kommandør Swanson forsvinder fra sin lystbåd. Columbo får mistanke om, at han er blevet udsat for en forbrydelse. Men da den hovedmistænkte findes myrdet, står Columbo over for en af sin karrieres mest indviklede sager.

02:50  

Stockholms blodige bandekrig (1:6) Dødsfjender
Stockholms blodige bandekrig (1:6) Dødsfjender Svensk dokumentarserie fra 2023. (Stockholms Gängkrig - bakom rubrikerna) Et slagsmål mellem barndomsvenner efter et røveri i en Forex vekselererbutik i 2015 bliver starten på Järva-konflikten i det nordvestlige Stockholm. En 19-årig bliver skudt ihjel. Dagen efter kommer hævnen, da en 16-årig mister livet. Det bliver én af Sveriges mest dødbringende konflikter. Libaan, hvis søn blev skudt i 2020, forsøger at få samfundet til at forstå, at skyderierne er en virus, der spreder sig overalt.

03:20  

Antikkrejlerne XXI (20:25)
Antikkrejlerne XXI (20:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

00:30  

De sidste pygmæer: Velkommen til regnskoven
De sidste pygmæer: Velkommen til regnskoven Britisk dokumentar fra 2019. (Going Native) Fem måneder har filmskaberen Livia Simoka tilbragt tæt sammen med en af de sidste pygmæ-stammer i verden. Dybt inde i regnskoven i Republikken Congo lever Mbanjele-stammen uden kontakt til omverdenen. En af stammens familier har taget Livia under sine vinger - og her følger hun på nærmeste hold de daglige rutiner, traditionerne og livsstilen, der pludselig trues af en vej, der er planlagt til at gå lige gennem stammens landsby.

01:20  

Drømmen om USA (1:4): På grænsen
Drømmen om USA (1:4): På grænsen Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (The Trade) Magda frygter for sit liv. Hendes mand er blevet henrettet af verdens farligste bande MS-13, og derfor må hun flygte fra Honduras med sin datter. Vil de nå frem til den amerikanske grænse i live? Restaurantejer Victor forbereder sin familie på, at han vil blive deporteret og tvunget tilbage til Guatemala. Mens specialagent Ramires forsøger at optrevle en smuglercelle i Texas.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, KERTEMINDE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0601205401