Kerteminde
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 29. januar 2023

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 29. januar 2023

DR1

05:15  

Gift ved første blik USA XIV (15:26)
Gift ved første blik USA XIV (15:26) Efterhånden som parrene falder til i deres nye hjem begynder arbejdsløshed, budgetter og pligter at skabe problemer for selv de lykkeligste af dem.

06:35  

Gift ved første blik USA XIV (16:26)
Gift ved første blik USA XIV (16:26) Eksperterne mødes med hver enkelt ægtefælle for at tale om de udfordringer, der er i deres ægteskab. Men deres svar er ikke altid, hvad parrene håber at høre, og får en af deltagerne til at farer i flint.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:10  

Explainer - Er vi ved at løbe tør for batterier?
Explainer - Er vi ved at løbe tør for batterier? Den grønne omstilling kalder på batterier - især de batterier, som ligger i elbiler. Om ca. ti år vil det kun være muligt at købe en elbil, hvis man skal have ny bil i EU. Det kommer til at betyde mange flere elbiler og mange flere batterier. Men der er bare ét problem. Batterier er lavet af sjældne råstoffer, og vi kan risikere at løbe tør.

08:20  

Kriminalkommissær Barnaby XXIII (3:4)
Kriminalkommissær Barnaby XXIII (3:4) Britisk krimiserie fra 2022. (Midsomer Murders) "En kerne af sandhed". Tom og Chrissie Larkton er bagerbranchens superstjerner. De driver et bageri fra en gammel vandmølle, men rygtet vil vide, at de er ude på at ekspandere, og det er ikke populært på egnen. Er det derfor, at nogen tilsyneladende forsøger at forgifte Chrissie?

DR2

05:00  

En statsanklagers død: De afgørende 5 dage
En statsanklagers død: De afgørende 5 dage Alberto Nismans ekskone, dommeren Sandra Arroyo Salgado, afslører, hvad der skete i dagene før Nismans død, herunder hans fremsatte beskyldning mod Cristina Fernández de Kirchner.

05:50  

Greta Thunberg: Et år til at redde planeten (2:3)
Greta Thunberg: Et år til at redde planeten (2:3) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Greta Thunberg) Greta fortsætter sin utrættelige klimakamp. På talerstolen ved Det Verdensøkonomiske Forum i Davos i Schweiz kræver hun øjeblikkelig reduktion af fossile brændstoffer. Hun rejser rundt i Europa og udforsker, hvad der forhindrer hurtigere handling mod den globale opvarmning. Og mødes med et menneske, der har været en stor inspiration for hende - Sir David Attenborough.

06:10  

En statsanklagers død: Nye beviser
En statsanklagers død: Nye beviser Kriminaleksperter undersøger blodstænk for at afgøre, om Alberto Nisman blev myrdet. Mens Nismans kollega, Diego Lagomarsino, bliver interviewet om sin forbindelse til den afdøde statsanklager.

06:50  

Greta Thunberg: Et år til at redde planeten (3:3)
Greta Thunberg: Et år til at redde planeten (3:3) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Greta Thunberg: One year) Greta må stille sine planer i bero under corona-pandemien. Nedlukningen har dog kun en lille effekt på klimaet - og derfor undersøger hun, hvad der ellers kan hjælpe med til at begrænse CO2-udledning. I Schweiz finder hun en maskine, der suger CO2 ud af atmosfæren, og i Danmark besøger hun et forskningsprojekt, der forsøger at reducere køers udledning af drivhusgasser.

07:05  

En statsanklagers død: Løgnens magt
En statsanklagers død: Løgnens magt Hovedaktørerne i AMIA-sagen kommer med modstridende forklaringer. Derfor afhøres spionchef Antonio Stiuso igen. Hvem taler sandt?

07:15  

Store danskere - Erik Scavenius
Store danskere - Erik Scavenius Portræt af Erik Scavenius. Danmarks mest forhadte politiker gennem tiderne er Erik Scavenius. Han var politikeren der trykkede hånd med Hitler og udtalte sig beundrende om nazi-tysklands sejre under Anden Verdenskrig. Alligevel er historikerne i dag ikke i tvivl. Han var en statsmand af internationalt format, der skånede Danmark for krigens rædsler under både Første og Anden Verdenskrig. Tilrettelæggelse: Søren Bruun. Sendt første gang 09.05.04.

08:10  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

08:40  

Ekstreme togrejser IV (2:4)
Ekstreme togrejser IV (2:4) Britisk rejseserie fra 2017. (Chris Tarrant's Extreme Railways) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Denne gang rejser Chris fra Narva i Estland til hovedstaden Tallinn og videre gennem Letland og Litauen til grænsen til Rusland.

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:17  

Hunden Ib - er ret sur
Hunden Ib - er ret sur

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet II (2)
Ramasjang Mysteriet II (2) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Luk op Luk i - FARVEL
Luk op Luk i - FARVEL Katrine skal sige farvel til sin ven Magnus, der skal flytte til en anden by. Det er hun ked af, men Sofie hjælper hende med at se, at farvel også er på gensyn. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at sige farvel.

06:20  

Ernest & Celestine (22)
Ernest & Celestine (22)

06:30  

Sarah og And (19)
Sarah og And (19)

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Motor Mille på cirkustur (3)
Motor Mille på cirkustur (3) Motor Mille elsker fart, hestekræfter og seje tricks. Men hos Cirkus Mascot handler det ikke om at køre motorcykel, men om at kunne dressere grise i manegen.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Rejsen til Amerika - Skatten på Manhattan
Rejsen til Amerika - Skatten på Manhattan Dybt inde i Manhattan finder Fievel frem til en indiansk stamme af mus, som han føler det som sin pligt at beskytte mod storbyens farer. Med hjælp fra sin ven Tony og sin gamle misseven Tiger går han bl.a. på jagt efter en gemt skat.

08:47  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:50  

Dansk teater 300 år (4:10)
Dansk teater 300 år (4:10) Forlystelsessygen raser og i 1843, samme år som Kierkegaards Enten-Eller udkommer, åbner det ultimative forlystelsessted - Tivoli. Grundlagt af guldalderens forlystelseskonge nummer 1 Georg Carstensen. Han skaber forlystelsesstedet Casino, hvor man blandt andet kan opleve Danmarks første revy. Det kongelige teater får konkurrence fra en række nye teatre, f.eks. Folketeateret i København og i Odense. Komedier og lystspil afløser hinanden i et rask tempo. Og så åbner Dagmarteateret i 1883. Et lysende eksempel på tidens økonomiske opsving.

10:00  

Til gudstjeneste: Vi skal se talentet i hinanden - Signe Muusmann
Til gudstjeneste: Vi skal se talentet i hinanden - Signe Muusmann Ofte er vi bedre til at se talentet i hinanden end os selv - men hvorfor er det så svært at se talentet i os selv. Sofie Østergaard har inviteret leder fra DRs talenthold Signe Muusmann med til gudstjeneste i Fredenskirken i Aarhus om netop talenter.

11:00  

Løvens Hule (4:9) - Sønderjysk keramik deler vandene
Løvens Hule (4:9) - Sønderjysk keramik deler vandene Der er stor uenighed og diskussion blandt løverne, når Annemette og Nana fra Sønderjylland træder ind i hulen med deres anderledes keramik. Men hvilke begejstrede løver er villige til at følge op på deres ord med en investering?

11:00  

Løvens Hule (3:9) - Løverne lader maskerne falde
Løvens Hule (3:9) - Løverne lader maskerne falde Sidst var der ikke mange af løverne, der troede på iværksætterne Camilla og Camilla. Nu er de tilbage og sætter Jesper Buch skakmat, mens Anne Stampes pokeransigt krakelerer, når hun afslører sin begejstring for potentialet i en virksomhed, der bidrager til den grønne omstilling. Og så bliver der skrevet historie i Løvens Hule.

DR2

09:25  

Ekstreme togrejser IV (3:4)
Ekstreme togrejser IV (3:4) Britisk rejseserie fra 2017. (Chris Tarrant's Extreme Railways) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Det tidligere Jugoslavien var bundet sammen af jernbaner på kryds og tværs af landet. Fra Slovenien rejser Chris med den gamle østrig-ungarske jernbane, der en gang var en del af Orientekspressen, videre gennem Bosnien til Beograd, før han slutter turen i Montenegro.

10:10  

Ekstreme togrejser IV (4:4)
Ekstreme togrejser IV (4:4) Britisk rejseserie fra 2017. (Chris Tarrant's Extreme Railways) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Denne gang udforsker Chris resterne af den koloniale jernbane fra Wadi Rum-dalen i Jordan til Jerusalem i Israel. Undervejs besøger han oldtidsbyen Petra, Haifa og Tel Aviv.

10:55  

Ekstreme togrejser V (1:4)
Ekstreme togrejser V (1:4) Britisk rejseserie fra 2018. (Chris Tarrant's Extreme Railways) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Her stiger han på i Wien og kører fra Østrig til Schweiz over Alperne med stadig højere bjergbaner.

11:40  

Ekstreme togrejser V (2:4)
Ekstreme togrejser V (2:4) Britisk rejseserie fra 2018. (Chris Tarrant's Extreme Railways) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. På en 1.600 kilometer lang tur gennem Spanien fra syd til nord, prøver Chris at finde ud af, hvordan de spanske jernbaner har kunnet udvikle sig fra Europas mest tilbagestående transportsystem til et af de mest avancerede.

TVR

09:05  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

10:00  

Peberbanden
Peberbanden

10:30  

Kasper og Sofie II (3)
Kasper og Sofie II (3) En tryllekunstner på besøg i børnehaven. Kasper bliver fascineret af tricksene, og han vil gerne lære et selv. Men magiske tricks kræver masser af træning og tålmodighed. Vil det lykkes Kasper og Sofie at lære tricks, som de kan vise til deres familier?

10:40  

Kasper og Sofie II (4)
Kasper og Sofie II (4) Kasper og Sofie leger spøgelser og monstre i børnehaven. Randi fortæller uhyggelige spøgelseshistorier, som hendes far fortalte hende, da hun var lille. Kasper tænker over, hvorfor nogle godt kan lide at blive skræmt. Sofie tror ikke, hun er let at skræmme, så da Kasper overnatter hos hende, vil hun gerne have, at Maria fortæller dem en spøgelseshistorie. Selvom de ved, at historien er opdigtet, bliver Kasper og Sofie lidt bange bagefter.

11:00  

Marie og Maria - og den mystiske fremmede (4)
Marie og Maria - og den mystiske fremmede (4)

11:15  

Stop! (10)
Stop! (10) Klara bliver glad, da mor spørger, om hun vil hjælpe med at male stakittet. Hun elsker farve. Men mor vil bare male med en kedelig grå. Det nægter Klara at gå med til...

11:20  

Rabalder
Rabalder Hele gruppen er klar til at hævne sig mod Dan. Børnene lægger en genial plan for at tage hævn på Dan én gang for alle.

11:35  

Spookys
Spookys

11:55  

Pax' jordiske eventyr (8:10)
Pax' jordiske eventyr (8:10) Den skøre Pax lander på den mærkelige planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax bliver fanget i et træ, drikker tre kander kaffe og falder i søvn i Den sure dames yndlingsbil. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Jumanji: Welcome to the Jungle
Jumanji: Welcome to the Jungle Amerikansk adventurekomedie fra 2017. Fire unge suges ind i et mystisk videospil. Pludselig er nørden Spencer forvandlet til en muskelsvulmende eventyrer, mens sportsidioten Fridge er blevet en meget lidt sporty zoolog. Den selvoptagede Bethany er forvandlet til en mandlig professor - og outsideren Martha er blevet en sej krigerkvinde. For at afslutte spillet og komme tilbage til den virkelige verden må kvartetten tage ud på deres livs farligste eventyr. Medvirkende: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black m.fl. Instruktion: Jake Kasdan.

14:05  

Kandis for livet
Kandis for livet På godt og ondt går filmen bag facaden på den ikoniske dansktop-sanger Johnny Hansen, der er frontfigur i Skandinaviens største danseorkester, Kandis. Filmen kommer ind på livet af en særlig gruppe fans, der i livets svære stunder, finder trøst og mening med livet gennem musikken og deres unikke forhold til forsangeren. Gennem almenmenneskelige fortællinger om ulykkelig forelskelse, at tage afsked med dem man elsker, og at finde kærligheden igen, får vi et særligt indblik i både Kandis-Johnny's og fansenes liv. I dette overraskende portræt står det klart, at ingen kan rejse sig alene.

DR2

12:25  

Skæbnefortællinger fra Auschwitz (1:2)
Skæbnefortællinger fra Auschwitz (1:2) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Auschwitz Untold: in Colour) De var børn, da 2. verdenskrig startede - og blev ført ind i et grusomt helvede i den nazistiske dødslejr Auschwitz. Her deler Holocaust-overlevere deres historier fra udryddelseslejren. De afslører detaljer om de nazistiske krigsforbrydelser og fortæller, hvordan de slap levende ud af rædslerne. Beretninger og vidnesbyrd, der ledsages af restaurerede og farvelagte sort-hvide arkivoptagelser.

13:10  

Skæbnefortællinger fra Auschwitz (2:2)
Skæbnefortællinger fra Auschwitz (2:2) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Auschwitz Untold: in Colour) Da de ankom til Auschwitz, landede de i helvede. Her deler Holocaust-overlevere de fysiske og psykiske udfordringer de oplevede som kz-fanger, fortæller om deres overlevelsesstrategier og afslører, hvilke former for modstand der var inden for udryddelseslejrens mure. Beretninger og vidnesbyrd, der ledsages af restaurerede og farvelagte sort-hvide arkivoptagelser.

14:00  

Til gudstjeneste: Vi skal se talentet i hinanden - Signe Muusmann
Til gudstjeneste: Vi skal se talentet i hinanden - Signe Muusmann Ofte er vi bedre til at se talentet i hinanden end os selv - men hvorfor er det så svært at se talentet i os selv. Sofie Østergaard har inviteret leder fra DRs talenthold Signe Muusmann med til gudstjeneste i Fredenskirken i Aarhus om netop talenter.

TVR

12:10  

Pax' jordiske eventyr (9:10)
Pax' jordiske eventyr (9:10) Den skøre Pax lander på den mærkelige planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax spiser for mange kogler, forsøger at være en god spejder og får et lod i hovedet. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

12:25  

Flaskepost fra Stillehavet II (8)
Flaskepost fra Stillehavet II (8) Efter mange dage på havet, kommer vi tilbage til Tikopia. Det er specielt at komme tilbage efter tre år. Vi møder gamle venner, og nye og gamle høvdinge

12:35  

Hørmehunden
Hørmehunden

12:50  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:30  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:40  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23) Det er hårdt at være den eneste superhelt, og i et forsøg på at fordele arbejdet på flere, laver Sprinter en skole, der skal uddanne flere helte. Da skurkene pludselig melder sig på banen, må eleverne dog til en meget tidlig eksamen ...

13:57  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24) DiktaThor har altid drømt om at have magten over Bakkeby, men hvad sker der, når han så pludselig bare får den? Efterhånden bliver drøm til mareridt for ham, for hvad skal han så stile efter, og hvad stiller han op med alle Bhilkhanernes dumme spørgsmål?

14:05  

Oda Omvendt II (5)
Oda Omvendt II (5) Oda bygger en ny tidszapper, der kan sætte tiden i stå ved at lave tidslommer. Det bliver der god brug for. I børnehaven spiller Christiane og de andre børn fodbold, men Balder smider bolden i affaldsposen. Amalie fra Allerhøjeste Sted besøger igen børnehaven - nu må hver leg kun vare 30 sekunder! Balder hurtig-zapper Christianes afslappede far, men Christiane fortæller det til Oda Omvendt, og sammen får de atter vendt rundt på tiden. I campinghoppebolden bliver Oda og Balder uvenner.

14:15  

Onkel Rejes fede sommerferie (10)
Onkel Rejes fede sommerferie (10) Da Onkel Reje finder ud af, at Onkel Bum har opfundet en maskine, så man kan snakke med babyer inde i maven, bliver han nysgerrig. For mon babyen i hans egen mave er en pige eller dreng? Inde hos naboen har Didrik og Skidrik travlt med at finde på nye måder at tilintetgøre Onkel Reje på, og heldigvis bliver der hentet haveaffald i dag, så måske kan de slå to fluer med ét smæk.

14:30  

Motor Mille på cirkustur (2)
Motor Mille på cirkustur (2) Motor Mille drømmer om at optræde med et farligt, sejt motorcykel nummer i cirkus, men hos Cirkus Krone bliver hun sat til at øve sig på et nummer med mange Hulahopringe. Det viser sig at være både sværere og sejere end hun troede.

14:45  

Quizdyrene II (2) - Rotten Ellie
Quizdyrene II (2) - Rotten Ellie Hvad ved dyrene om de andre dyr? Denne gang besøger Stefan rotten Ellie, som bor sammen med en masse andre hunrotter. De elsker at sladre om andre dyr, så da Ellie bliver quizzet i sin viden om dyreunger, mener hun bestemt, at hun kan svare på det meste. Men spørgsmålet er bare, om Ellie altid kan stole på det sladder, som hun har hørt om de andre dyr?

14:57  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Med hjælp fra koprolites (lort), kan vi lære en masse. Koprolites er nemlig fossiler. For eksempel fandt man nogle Koprolites knoglefragmenter, hvilket tyder på, at en dinosaur var kødædende.

DR1

15:05  

Dronningens skatkammer (1:4)
Dronningens skatkammer (1:4) "Selv en lillebitte broche kan rumme en historie så stor." Når dronningen bærer smykker, er intet tilfældigt, og det vil museumsdirektør Thomas Thulstrup vise med udstillingen "En Dronnings Smykkeskrin". Hvornår bærer dronningen øreringe af plastik? Og hvornår vælges kronjuveler? Gennem personlige fortællinger fra dronningen kommer vi tættere på den imponerende smykkesamling, dronningen har til sin rådighed. På Koldinghus kommer kronprinsesse Mary på besøg for at følge tilblivelsen af udstillingen Mary og Kronprinsesserne.

15:35  

Mesterlære - sangskrivning med Tim Christensen (4:6)
Mesterlære - sangskrivning med Tim Christensen (4:6) Tim Christensen har utallige musikalske hits bag sig og er en af Danmarks mest respekteret musikere. Her giver han et indblik i hvad der skal til for at skrive, komponere og indspille et hit. I Mesterlære viser Michael Kvium, Rasmus Kofoed, Naja Munthe, Paprika Steen & Bjarne Reuter de tips og tricks, der har ført dem helt til tops indenfor deres felt.

16:05  

Spise med Price: Nordisk Odyssé Finland (5:6)
Spise med Price: Nordisk Odyssé Finland (5:6) Brødrene Price er godt i gang med deres rejse rundt i Norden og er nu nået til Finlands sydlige del. Menuen byder på cremet laksesuppe, suveræn ærtesuppe i en finsk sauna, runebergtærter i Runebergs hjemby Porvoo og selvfølgelig på folkehelten Mannerheims livret: Vorschmack og mämmi.....måske verdens grimmeste ret. Finland er både smukt og gæstfrit og Adams drøm om at være vildmarkens helt lider et alvorligt knæk når han får en velvoksen splint i fingeren.

16:30  

Forsvundne arvinger IV: En hårdt ramt familie (3:4)
Forsvundne arvinger IV: En hårdt ramt familie (3:4) Da Erik blev begravet, var der ingen til at sige farvel i kirken udover præsten. Men da Mette Frisk og Adam Jon Kronegh leder efter arvinger, dukker der både venner og slægtninge op. De vidste ikke, at han var død. Eriks familiehistorie viser sig at være præget af en række tragiske hændelser, der også har sat sine spor i hans liv.

16:53  

Det søde liv - Chokoladedyp
Det søde liv - Chokoladedyp Mette Blomsterberg inspirerer dig til at gå i gang med at lave dejlige desserter og kager. - Se opskrift m.m. på www.dr.dk/DR1/det-soede-liv

17:00  

Belgravia (1:6)
Belgravia (1:6) Britisk dramaserie fra 2020. I 1815 bliver den opadstræbende familien Trenchard indbudt til bal af hertuginden af Richmond. Begivenheden udløser en katastrofal kærlighedsaffære, som flere årtier senere kommer til at påvirke manges liv, da ægteparret Trenchard flytter til den fashionable, nyopførte London-bydel Belgravia. Dramaserie af manden bag 'Downton Abbey'.

17:00  

Tillykke, I skal have trillinger III (5:7)
Tillykke, I skal have trillinger III (5:7) Mark og Michella mærker for alvor, hvad det vil sige at have tre babyer og to små børn og aldrig have tilstrækkeligt med arme og øjne. På Fyn mærker Ida også utilstrækkeligheden, da Kendra som den eneste af trillingerne ikke kan køre på løbecykel. Hvordan hjælper Ida sin datter med at mestre det samme som sine søstre? I Gilleleje kalder endnu et husprojekt og Benjamin bruger al sin tid på at bygge en terrasse. Simone trænger til en pause fra sine hjemlige pligter, og vælger en lidt alternativ løsning.

17:30  

VM Håndbold 2023: VM-studiet før Danmarks finale
VM Håndbold 2023: VM-studiet før Danmarks finale Josefine Høgh, Camilla Andersen og Klavs Bruun Jørgensen er klar i VM-studiet i Tele2 Arena i Stockholm.

17:45  

Spise med Price: Nordisk Odyssé Finland (6:6)
Spise med Price: Nordisk Odyssé Finland (6:6) James og Adam Price er nået til Lapland hvor temperaturerne ligger på den kolde side af minus 35 grader. James insisterer på at isfiske og Adam møder heldigvis en ægte finsk samerfamilie, der inviterer indenfor i deres Kota-telt. Menuen byder på nærende karelske pirogger, indbydende rensdyrgryde, hjemmelavet ostedessert og selvfølgelig kalakukko lavet med James selvfangede fisk.

DR2

15:00  

Verdensdamerne - Kogt komave og verdenskunst i Firenze
Verdensdamerne - Kogt komave og verdenskunst i Firenze Verdensdamerne mødes i Firenze for at vise hinanden kunst og kultur. De bliver blæst bagover af et meget tidligt mesterværk af Michelangelo, svælger i detaljerne hos en dedikeret taskemager og overvinder ulysten til at spise kogt komave på et madmarked midt i byen.

15:10  

Gamle Danmark (5)
Gamle Danmark (5) Situationens generalstab 1953-60. Med H.C. Hansen som statsminister styrede samfundet mod større velfærd. Men regeringen blev sat på hårde prøver, da overenskomstforhandlingerne brød sammen i 1956. H.C. Hansen regerede på Christiansborg, men kommunistlederen Aksel Larsen på gaden. Oprørske arbejdere proklamerede "situationens generalstab" og udløste den hidtil eneste generalstrejke efter krigen. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang 18. februar 1984.

15:30  

Gamle Danmark (3)
Gamle Danmark (3) Lille land hvad nu? De amerikanske a-bombe-prøve-sprængninger på Bikini og det kommunistiske kup i Prag startede den kolde krig. De neutrale skandinaviske lande forsøgte at skabe et tættere samarbejde i en nordisk forsvarsunion, et arbejde hvor ikke mindst den danske statsminister Hans Hedtoft var meget virksom. Men initiativet blev indhentet af øst-vest konfrontationen, og Danmark måtte nødtvunget følge Norge ind i den vestlige forsvarsalliance, Atlantpagten. Det fik følger både for budgettet og kulturlivet. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang 1984

16:35  

Gamle Danmark (6)
Gamle Danmark (6) Mosefund og anderumper 1956-62. Om de to store mindretal - dem under 18 og dem over 65 år. Gruppen over 60 var på 60 år blevet tredoblet. Obligatorisk folkepension blev indført, men samfundet betragtede de gamle som et uproduktivt og besværligt element. Mørkelægningens store årgange var blevet teenagere med idoler som Otto Brandenburg, Evy fra Parmagade og Vivi Bak. Fortæller og forfatter: Paul Hammerich. Sendt første gang 1984.

16:45  

Gamle Danmark (4)
Gamle Danmark (4) Kongens datter og folkets sønner. 1949 -1955. Hans Hedtofts socialdemokratiske mindretalsregering "gled i smørret", og Erik Eriksen blev ny statsminister i en VK-regering. Danmark fik en ny grundlov, hvor de tre væsentligste ændringer var afskaffelse af landstinget, Grønland blev ophøjet fra koloni til en del af riget, og vi fik kvindelig tronfølge. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang 1984

TVR

15:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:30  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon III
Simon III

16:02  

Simon III
Simon III

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder en øm dino + Vovserne redder triceratops' følgesvende

17:00  

Bamselægen - Ryggen (4)
Bamselægen - Ryggen (4) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Isabel. Hendes bamse Berry er måske kommet til skade, da den er faldet ned fra et legehus. Bare det ikke er alt for alvorligt.

17:20  

Brillebjørns detektivbureau
Brillebjørns detektivbureau Hvem er det, der er gået ind i Johans legehus med beskidte sko? Kan Brillebjørns detektivbureau løse sagen?

17:30  

Sara og det magiske pindsvin | Flugten fra havemonsteret
Sara og det magiske pindsvin | Flugten fra havemonsteret Sara møder pindsvinet Puf, og sammen flygter de fra robotplæneklipperen og kommer i sikkerhed i pindsvinenes hule. Sara bliver venner med pindsvinene i haven: Svante, Puf og Gerda. Alligevel vil Sara bare gerne blive til menneske igen, og gør alt hvad hun kan for at få kontakt med sin far. Programmet er en del af Ramasjang Redder Pindsvinene. Se hvordan I kan hjælpe pindsvinene på dr.dk/ramasjang.

17:40  

Mission Valhalla (2)
Mission Valhalla (2) Ask Yggdrasil visner! Og hvis livets træ - hvis grønne krone rækker ud over alle rigerne rundt om Asgård - er begyndt at tabe sine blade, må noget være riv-rav-ruskende galt. Tordenguden Thor drager sammen med den modige jordiske helt Luke ud for at finde ud af, hvorfor træet er ved at dø. For Valhalla!

17:56  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John og dilleren klæder sig ud, og pludselig må dilleren alt det, den ellers ikke må, fordi folk tror, dilleren er en næse.

DR1

18:00  

VM Håndbold 2023: Bronzekamp, direkte
VM Håndbold 2023: Bronzekamp, direkte

18:35  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:45  

VM Håndbold 2023: Bronzekamp, direkte
VM Håndbold 2023: Bronzekamp, direkte

19:00  

Ulven uden grænser (2:2)
Ulven uden grænser (2:2) Hollandsk dokumentarserie fra 2022. (Wolf - Wanderer Without Borders) For 150 år siden forsvandt ulven fra de vesteuropæiske skove. Toprovdyrene flyttede østpå på grund af jagt, og fordi deres levesteder forsvandt. Nu er en enlig ulv vandret til Holland, hvor den vil etablere et territorium i et genoprettet naturområde og finde en mage, der kan føre slægten videre. Men kan ulven trives i så tæt befolket et land?

19:30  

VM Håndbold 2023: Før finalen Frankrig - Danmark
VM Håndbold 2023: Før finalen Frankrig - Danmark Josefine Høgh, Camilla Andersen og Klavs Bruun Jørgensen er klar i VM-studiet i Tele2 Arena i Stockholm.

20:00  

Matadorerne (4:4) - Regnskabets time
Matadorerne (4:4) - Regnskabets time Efter Isaks død indtager sønnen Emil direktørstolen. Det står hurtigt klart for alle, at æblet er faldet langt fra stammen. Hvor Isak var forsigtig og tilbagetrukken, er Emil risikovillig og lever et liv på første klasse med smarte biler, pelse og dyr kunst. Og det går strygende. Under Emils ledelse vokser Landmandsbanken til Skandinaviens største - og alle er imponeret af hans tæft for forretning. Ikke mindst H. N. Andersen, som tjener godt på forretningerne med banken. Men Emil begår en skæbnesvanger fejl, da han en dag sætter sig op mod sin gamle protektor.

DR2

18:00  

Året med den norske kongefamilie 2022
Året med den norske kongefamilie 2022 Norsk dokumentar fra 2022. (Året med kongefamilien 2022) Vi har fulgt kongehusets medlemmer både på officielle opgaver og i deres mange gøremål på slottet.

18:00  

Det svenske kongeslot (1:2)
Det svenske kongeslot (1:2) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Kungliga slottet) Tag med gennem gyldne sale og under mørke kælderhvælvinger. Det svenske kongeslot i Stockholm rummer flere end tusind værelser og flere hundrede års kongelig historie. Kongen og hans søster, prinsesse Christina, fortæller om, hvordan det var at vokse op på slottet. Og kronprinsesse Victoria viser sine yndlingsværelser frem.

19:00  

Det svenske kongeslot (2:2)
Det svenske kongeslot (2:2) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Kungliga slottet) Vi klatrer op på byggestilladser for at få mere at vide om facaderenoveringen af det svenske kongeslot - og får svar på, om det spøger på det gamle slot.

20:00  

Rick Stein i København
Rick Stein i København Madserie fra BBC fra 2016. (Rick Stein's Long Weekends) Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. I første program rejser han til København for at udforske det nye nordiske køkken. Og hjemme igen laver han Danmarks nationalret: stegt flæsk med persillesovs.

TVR

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Emma og hendes katte-robot kommer i vanskeligheder, da de ankommer uforberedt til en ny opgave.

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:45  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Svampebob Firkant VIII (18)
Svampebob Firkant VIII (18)

19:25  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster Bedst og Bedster laver ulykker og skræmmer kunderne væk fra Graffifis værksted. For at gøre det godt igen beslutter Bedst og Bedster at udføre nogle af reparationerne selv, men det gør kun skaderne værre. De står nu i en krisesituation - de må redde Graffifis virksomhed fra at lukke, så de arrangerer et vildt reklamestunt, der får alle til at frygte for Bedst og Bedsters liv.

19:25  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster Bedst og Bedster vil hjælpe Klip-Klap med hendes nye milkshake-leveringsservice. Det går strygende indtil en særligt besværlig kunde, der er umulig at stille tilfreds, lægger en ordre. Bedst og Bedster må bruge deres smidighed, fart og opfindsomhed for at undgå de forhindringer, der bliver lagt for dem for at levere milkshaken til tiden.

19:35  

Wild Kratts IV
Wild Kratts IV

19:35  

Wild Kratts IV
Wild Kratts IV

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

VM Håndbold 2023: Finale, direkte
VM Håndbold 2023: Finale, direkte

21:05  

21 SØNDAG
21 SØNDAG DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:31  

Søndagsvejr
Søndagsvejr DR's vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge.

21:35  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:45  

VM Håndbold 2023: Finale, direkte
VM Håndbold 2023: Finale, direkte

22:30  

VM Håndbold 2023: Efter finalen og medaljeoverrækkelse
VM Håndbold 2023: Efter finalen og medaljeoverrækkelse Josefine Høgh, Camilla Andersen og Klavs Bruun Jørgensen er klar i VM-studiet i Tele2 Arena i Stockholm.

23:00  

Fidibus
Fidibus Dansk småkriminel komedie fra 2006. Kalle er egentlig en god og ordentlig fyr, selv om han hænger lige rigeligt ud i pushermiljøet omkring Christiania, sammen med sin ven, storrygeren Agger. Men på grund af gammel gæld og gammelt venskab, havner Kalle som Fidibus, altså stik-i-rend-dreng, for hashbaronen Paten - og da Paten skal i spjældet, beder han Kalle om at passe butikken imens. Da Kalle så forelsker sig i Patens tilsyneladende dumme blondinekæreste, eskalerer hans problemer - for man rører ikke Patens penge, Patens bil og slet ikke Patens pige! Medvirkende: Kalle: Rudi Køhnke. Sabrina: Lene Maria Christensen. Agger: Jonatan Spang. Paten: Jesper "Jokeren" Dahl. Lange Peter: Søren Søndergaard Nielsen. Sidse: Mia Lyhne. Mor: Kirsten Lehfeldt. Bent: Christian Mosbæk. Lizzie: Ditte Gråbøl. Søren Hat: Anders Hove. Dahlager: Troels Lyby. m.fl. Manuskript: Hella Joof, Troels A. Vestergaard, Bo Hr. Hansen. Instruktion: Hella Joof. Foto: Kim Høgh, dff. Scenografi: Mette Rio. Musik: Saqib. Produktion: Fine&Mellow Productions i samarbejde med bl.a. DR TV.

DR2

21:00  

Den klassiske musikquiz
Den klassiske musikquiz

21:00  

Den klassiske musikquiz: Med fodbold og fødselsdag
Den klassiske musikquiz: Med fodbold og fødselsdag Hvilken komponist var fodbolddommer ligesom Mathias Hammer? Og hvilket land kunne fejre 2600-års fødselsdag i 1940? Phillip Faber kommer vidt omkring, når han byder velkommen til holdkaptajnerne Mathias Hammer og Frederik Cilius. Med sig har de Katrine Gislinge, Maria Steinaa, John Kruse og Victor Koch. Musikken leveres af DR SymfoniOrkestret.

22:00  

Whitney
Whitney Hun var gudesmuk og uhyre talentfuld. Whitney Houston havde det hele. I hvert fald på overfladen. Med 200 millioner solgte albums, et utal af hit-singler og filmsucces kørte karrieren på skinner. Indtil skandaler og et turbulent privatliv sendte hende i døden kun 48 år gammel. Gennem eksklusivt arkivmateriale og interviews med de mennesker, der kendte hende bedst, tegnes et intimt og hjerteskærende portræt af en af vor tids største sanglegender. Amerikansk dokumentar fra 2018. (Whitney)

TVR
DR1

00:40  

Mordene i Brokenwood VII (3:6)
Mordene i Brokenwood VII (3:6) Newzealandsk krimiserie fra 2021. (The Brokenwood Mysteries) En bil bremser op foran den lokale bank. Ud springer fire unge mænd iført ens masker og tøj. Planen er at begå det perfekte røveri, men noget går galt, og snart er bankbestyreren død. Hvem trykkede på aftrækkeren? Mike Shepherd går på jagt efter svaret.

02:15  

Kriminalkommissær Barnaby XII: Mord ved 13. hul (1)
Kriminalkommissær Barnaby XII: Mord ved 13. hul (1) Engelsk krimiserie fra 2009. (Midsomer Murders) "Mord ved 13. hul". Barnaby er ikke ligefrem sportsfanatiker, men ikke desto mindre forsøger hans kone at overtale ham til at begynde at spille golf. Den magelige politimand er ikke begejstret for ideen, men snart må han alligevel en tur på golfbanen. Den lokale golfklub er nemlig blevet skueplads for et mord. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Martin Crisp: Nicholas Day. Instruktion: Richard Holthouse.

03:15  

Hvis vægge kunne tale (1:8)
Hvis vægge kunne tale (1:8) Svensk reportageserie fra 2017. (Det sitter i väggarna) Hvad ved du om det hus, du bor i? Hvem har boet der, har det altid set ud, som det gør i dag? Kan du sætte det i stand og samtidig bevare de originale detaljer? Historiker Christopher O'Regan og bygningskonservator Erika Åberg hjælper både med at finde tilbage til stedets historie og med gode råd om, hvordan man restaurerer på den helt rigtige måde. I den lille by Stenstorp ligger et smukt træhus bygget i jugendstil med to fantastiske vinduer og et væld af smukke detaljer overalt. Christopher vil grave dybt i historien, mens Erika får en dejlig overraskelse, da tapetet kommer væk i den store sal.

03:30  

Antikkrejlerne XVI (5)
Antikkrejlerne XVI (5) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

03:50  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

DR2

00:00  

Museet (4:4) Det røde atelier
Museet (4:4) Det røde atelier Værkerne hænges op, spotlightet tændes og vagterne trækker i deres fineste uniformer. Men den helt rigtige nuance af rød vægmaling driller. De sidste forberedelser til åbningen af Matisse-udstillingen er i gang. Endelig kan SMK byde deres besøgende velkommen i Det røde atelier. Men bliver det mon den publikumsbasker, som de håber? Og er Det røde atelier ikke... meget rødt?

00:30  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Rasmus Paludans koranafbrændings-nummer har opnået international anerkendelse, og sat en kæp i hjulet på det svenske NATO-medlemskab, men kan vi lade Sverige tage skraldet for danernes lys? På højrefløjen går det til gengæld strygende for Messerschmidt, der med sin frifindelse fortjener en undskyldning på pressens vegne. Og mens en religiøs tekst bliver brændt, står en anden til at blive opdateret - noget som måske også ville klæde det europæiske monarki, der sejler rundt i ligegyldighedens hav.

01:00  

Spioner i krigstjeneste (4:4)
Spioner i krigstjeneste (4:4) Tysk dokumentarserie fra 2019. (Spies of War) I 1945 sprænger USA sin første atombombe - og fire år efter følger Sovjetunionen trop. Her dykker vi ned i historien om, hvordan og hvorfor forskere afslørede og videregav hemmelig informationer om atombomben til russerne - og hvordan amerikanske efterretningstjenester knækkede deres koder for at afsløre lækagerne.

01:55  

Rose McGowan: Kvinden der startede #metoo (1:4)
Rose McGowan: Kvinden der startede #metoo (1:4) Amerikansk dokumentarserie fra 2018. (Citizen Rose) Rose McGowan var en af de allerførste kvinder, der trådte frem og anklagede filmproducenten Harvey Weinstein for seksuelle overgreb og voldtægt. Hun er siden blevet en fremtrædende frontløber i #MeToo-debatten. Gennem fire afsnit følger vi hendes kamp mod sexchikane og overgreb i Hollywood. Hvordan fandt Rose modet til at stå frem?

03:15  

Rose McGowan: Kvinden der startede #metoo (2:4)
Rose McGowan: Kvinden der startede #metoo (2:4) Amerikansk dokumentarserie fra 2018. (Citizen Rose) I 2018 lancerer Rose sin erindringsbog "Brave" og tager på presseturné for at promovere den. Men da medierne fokuserer mere på detaljerne af voldtægten i stedet for budskabet i hendes bog, begynder hendes gamle traumer at dukke op. Og hun bringes tæt på sammenbruddets rand, da en demonstrant forstyrrer oplæsningen af hendes bog i Barnes og Noble.

03:55  

Rose McGowan: Kvinden der startede #metoo (3:4)
Rose McGowan: Kvinden der startede #metoo (3:4) Amerikansk dokumentarserie fra 2018. (Citizen Rose) Efter det verbale angreb i Barnes og Noble annullerer Rose resten af sin presseturné. Sammen med sin tante Rory, rejser hun til et hemmeligt sted for at begynde i terapi og gøre noget ved sine livstraumer. I terapien lærer Rose, at hun må skære ned på sin aktivisme og begynde at tænke på sig selv, for at kunne genopbygge sit liv.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, KERTEMINDE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0129104305