Kerteminde
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: tirsdag d. 6. juni 2023

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: tirsdag d. 6. juni 2023

DR1

05:10  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:30  

Et glimt af Danmark (3:6)
Et glimt af Danmark (3:6) Værten Sisse Fisker tager seerne med til en 'hemmelig' by i Danmark. Med sig har hun to livsstilseksperter - etnolog Julia Lahme og reklamedirektør Mikkel Heideby - der ud fra udvalgte glimt og besøg skal gætte hvilken by, de befinder sig i. Sisse Fisker er taget til en by, der har en særlig tradition for navere, og hvor man spiser 60 procent mere æg til morgenmad i forhold til resten af landet. Lykkes det livsstilseksperterne Julia Lahme og Mikkel Heideby - ud fra udvalgte glimt og besøg - at gætte hvor i landet, de befinder sig i?

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

IT-boblen - ekstase og kollaps (4:6) Guldfeber
IT-boblen - ekstase og kollaps (4:6) Guldfeber Der bliver kastet penge efter alt, der hedder noget med dotcom, for alle vil have en del af den digitale kage. Det vælter ind med skyhøje tilbud til alle de små it-virksomheder, og Caroline Søeborg oplever at blive millionær fra den ene dag til den anden. Jubii får et tilbud fra Yahoo, der kan ændre deres liv for altid. Men der er et dilemma: Hvis de tager imod det skal de fyre deres medarbejdere og overdrage virksomheden til Yahoo.

07:45  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:40  

Kunsten at være Josephine Skriver: Danmarks største influencer
Kunsten at være Josephine Skriver: Danmarks største influencer Regnbuebarnet Josephine Skriver er topmodel, influencer, LBGT+ aktivist og iværksætter. Med 8,1 millioner følgere på instagram er hun Danmarks største SoMe-stjerne, der på et årti har skabt en international karriere og nu bor i Los Angeles. Det har gjort hende til millionær, it-girl og et brand i sig selv. Men branchen er ekstrem hård og succesen på sociale medier er flygtig. Josephine balancerer konstant mellem sin egen integritet, økonomisk sikkerhed og indsatsen for at forblive relevant for følgere og kunder.

DR2

07:35  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade II (9)
Rosa fra Rouladegade II (9) Julies mormor er god til at bage. Hun bager boller og kager til dem hun godt kan lide - også til ænderne nede ved søen. Nu synes Julie det er på tide, at der er nogen der bager en kage til mormor. Hun beder derfor Rosa om bagehjælp og sammen tager de på hemmelig kagemission, for at udspionere mormor og finde ud af, hvad hun godt kan lide. Uheldigvis kommer mormor hjem midt i det hele og de må være helt stille og liste, hvis de ikke skal blive opdaget. For så ville det jo ikke være en overraskelse.

05:55  

Luk op Luk i - FARVEL
Luk op Luk i - FARVEL Katrine skal sige farvel til sin ven Magnus, der skal flytte til en anden by. Det er hun ked af, men Sofie hjælper hende med at se, at farvel også er på gensyn. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at sige farvel.

06:15  

Ernest & Celestine (20)
Ernest & Celestine (20)

06:30  

Sarah og And (27)
Sarah og And (27)

06:35  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:45  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Tre seje børn - Molly, August og Emir - opdager en sur mand, der har bygget et Legeland. Sammen med Motor Mille skal børnene både redde en hundehvalp og forpurre den sure mands plan om at forvandle børn til voksne med en mystisk spray.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Hey Duggee (23)
Hey Duggee (23)

07:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (14)
Onkel Rejes sørøvershow II (14) Dr. John har kidnappet Verdens Frækkeste Møgunge for at koge hende om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et undervandstivoli, en fjernbetjening til alting, en dræberdelfin og en UFO med en ægte ond rummand. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:50  

Paddington
Paddington

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (41)
Vidundervovsen Vaffel (41)

08:25  

Det store Ramasjang Mysterie (3)
Det store Ramasjang Mysterie (3) My og Frede følger sporet til Rynkebo Plejehjem. Her møder de Fru Pudderkvast, som nu er blevet beboer på plejehjemmet. Alt imens forsøger Hanne at skaffe Kristian af vejen. Vil det lykkes for hende?

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:10  

Den grønne optur - i USA: Fra benzindrøn til fremtids-truck
Den grønne optur - i USA: Fra benzindrøn til fremtids-truck Amerikanerne elsker deres biler! Bilen er det ultimative symbol på frihed og muligheden for at køre hen hvor man vil. Men transportsektoren står samtidig for den største udledning af CO2 i USA. Anna og Thøger undersøger hvad der skal til, for at få amerikanerne til at udskifte deres benzinbiler med en el-bil. Og så tager de til USA's varmeste by for at afprøve den ultimative fremtidsløsning; en selvkørende delebil.

09:45  

Husdrømme IX (8:10)
Husdrømme IX (8:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Efter utallige lejlighedsrenoveringer i Stockholm har Gabriel og Elin nu fundet deres boligdrøm - et af de eftertragtede små byhuse i Gamla Enskede. Planen er at forbedre det historiske byhus' oprindelige udseende, men med et boligareal som en mælkekarton vil Gabriel og Elin også grave ned i kælderen for at maksimere pladsen - selvom Gert advarer dem!

09:45  

Husdrømme IX (7:10)
Husdrømme IX (7:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Efter en kedelig søgning efter et hus i hjembyen Malmø fjernede Imad og Nathalie endelig søgefilteret - og pludselig havde de købt en hel ejendom i det nærliggende Landskrona i stedet! Og det er også billigere. Nu skal det storslåede gadehus fra 1901 omdannes til et stilfuldt byhus - og det viser sig også at føre til mange nye opdagelser for de nye boligejere Imad og Nathalie.

10:45  

Da Danmark blev flettet sammen (2:4)
Da Danmark blev flettet sammen (2:4) Det var franske ingeniører, der lærte os at bygge lige hovedveje. Vi tager på roadtrip på den vigtigste, Hovedvej 1, der går fra København til Esbjerg. Selv om den er lidt glemt i forhold til motorvejen, er der rigeligt at se på. Og så tager vi franskmændenes lige linjer videre til et internationalt niveau og ser på Fugleflugtslinjen - den visionære transportåre mellem Hamburg og København, der havde en svær fødsel.

10:45  

Da Danmark blev flettet sammen (1:4)
Da Danmark blev flettet sammen (1:4) Find den nostalgiske kikkert frem og rejs med, når vi følger i sporene på alle tiders dansk transporthistorie. Den ligger lige udenfor vinduet og er altid et stop værd. Vi begynder med kanaler og havne, der i generationer har spillet en nøglerolle for mobilitet og industrialisering.

11:15  

Antikkrejlerne XXI (23:25)
Antikkrejlerne XXI (23:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXI (21:25)
Antikkrejlerne XXI (21:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXI (22:25)
Antikkrejlerne XXI (22:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2
TVR

09:04  

Vilde vidunderlige dyr: Kommer grævlingen over vejen?
Vilde vidunderlige dyr: Kommer grævlingen over vejen? En hun-grævling snuser rundt i skoven. Hun leder efter en han-grævling, som hun kan parre sig med. Hun kommer til en vej, hvor der kører biler. Men selvom grævlinger ser dårligt, og vejen er farlig, så må hun krydse vejen for at lede videre.

09:05  

Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes flugt fra katten
Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes flugt fra katten En hvinand har lagt sine æg i et hult træ meget tæt på en sø. Andemoren ved, at der er en kat i nærheden. Så da ællingerne kommer ud af æggene, må de skynde sig at hoppe ned fra træet og komme i sikkerhed ude i søen.

09:15  

Hemmelige dyr: Fiskehovedet i søen (5)
Hemmelige dyr: Fiskehovedet i søen (5) Elliot på 9 år har fundet noget i søen, lige der hvor han bor. Et fiskehoved. Nogen eller noget har spist hele fiskens krop. Derfor har han bedt Isabel om at komme til København for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der har hapset fisken.

09:25  

MikroMakkerne - Ved stranden
MikroMakkerne - Ved stranden MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag finder Selma og Milton sjove smådyr ved stranden. Og så steger de små rejer over bål og spiser dem sammen med NaturMikkel.

09:35  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Ankylosaurus var en firbenet planteæder. Hele ryggen var dækket med tykke knogleplader, hårde skjolde og skarpe torne. Men der var et sted, hvor den var meget sårbar. Dette og meget mere fakta vil vi hjælpe dig med at finde ud af, hvis du ser med i Dinolaboratoriet.

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:54  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:00  

Mission Valhalla (11)
Mission Valhalla (11) Sifs gyldne hår er blevet klippet af - Igen! Sif - Thors kone - er ulykkelig, for det er ikke første gang, hun har fået klippet håret af. Det er ikke så godt, for sidste gang holdt det hårdt med at finde en holdbar løsning på problemet. Sammen med den modige, jordiske heltinde Carmen drager Thor ud for at skaffe håret tilbage, inden Sif brænder helt af. For Valhalla!

10:20  

Cirkusliv i savsmuld (8)
Cirkusliv i savsmuld (8) Cirkusreglementet siger, at man skal holde en årlig fridag i cirkus. Men det er svært for alle de aktive cirkusfolk, som hellere vil arbejde end holde fri.

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at krokodillens bedste ven er en lille fugl? Ta´ med Lille Nørd på krokodillejagt og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvordan krokodillen børster alle sine tænder.

11:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (6)
Onkel Rejes Sørøvershow (6) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Vega, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne træben, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også de Sure Sokker og se om Vega og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian I sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:25  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

11:50  

Vilde venner III (10)
Vilde venner III (10) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Lara og Viggo, der har vagten i klubhuset. De skal sætte lydsendere på nogle fiskegarn, for at beskytte marsvinene i havet, tilse et forkomment pindsvin og hjælpe en andemor og hendes ællinger ud af en atriumgård.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2016 (14)
Bonderøven 2016 (14) På Kastaniegården får Frank besøg af åmanden, der skal beskære grøden i åen, så vandet fortsat kan løbe frit. Det mobile tærskeværk kommer i brug på marken, og i køkkenhaven bliver der set nærmere på, hvordan man dyrker filterkraut, broccoli og pak choi. Indendørs, i det nye stuehus, er tiden kommet til at oppudse indvendige skillevægge.

12:15  

Bonderøven 2016 (13)
Bonderøven 2016 (13) Kastaniegårdens ribsbuske har både røde og hvide bær, og Alma hjælper til som smagsdommer for at finde ud af, hvilken slags der er bedst. Frank kæmper med at holde løbeænderne i haven, hvor de skal spise sneglene. Og så forlades Kastaniegården for at overvære kalkbrændingen på Middelaldercentret ved Nykøbing Falster.

12:45  

Nak & Æd - en påfugl på Sejerø
Nak & Æd - en påfugl på Sejerø Midt i Kattegat ligger en smuk lille ø, Sejerø, der er hjemsted for cirka 400 indbyggere og en bestand af vilde påfugle. Desværre skaber den farverige fugl ikke kun glæde blandt øens beboere. Den larmer nemlig fuldstændig meget. Derfor har Jørgen og Nikolaj sat sig for at få ram på fuglen, så det for alvor kan begynde at bimle og bamle i køkkenet.

12:45  

Nak & Æd - en agerhøne i Vendsyssel
Nak & Æd - en agerhøne i Vendsyssel Hunden er menneskets bedste ven. Det siger man i hvert fald. Og denne gang får Nikolaj og Jørgen fuldstændig brug for hundens hjælp, når den skal hjælpe dem med at finde de små, buttede agerhøns, der piler rundt i de nordjyske marker. Drengene har højt humør, men den gode stemning kan hurtigt blive ødelagt, hvis de i stedet skal spise taberdyr. Jørgen har nemlig taget rotter med, hvis de ikke har held på jagten.

13:30  

Fantino og Bonde på Dansktoppen 1:6 - Det kommer til at gå skidt
Fantino og Bonde på Dansktoppen 1:6 - Det kommer til at gå skidt Maria og Christians første møde med Kandis og redaktionen, der fortæller dem, at adgangen til dansktopscenen er en test af deres evner til at synge, spille og skrive tekster. Efter et møde med musiker- og sanger-parret Anne Marie og Sten Lindegaard falder konklusionen prompte: Der er lang vej... Den unge dansktopsanger Marc Lee Daugaard har nogle gode fif til, hvordan de bedst rammer publikum med deres sang.

13:45  

Fantino og Bonde på Dansktoppen 2:6 - Vi vil jo ikke have en tissepausesang
Fantino og Bonde på Dansktoppen 2:6 - Vi vil jo ikke have en tissepausesang Maria og Christian skal vælge den dansktopmelodi, de skal skrive tekst til. Før de kan det, skal de finde deres personlige musikstil sammen med Danmarks ukronede jodeledronning Vibeke Hoby og dansktop-pop-musikeren Nicki Feldt. Undervejs går det op for dem, at de må til at tage sig selv seriøst. Ironisk distance er ellers en af deres kerne-kompetencer. De første sangstrofer toner frem i en skriveworkshop hos sangskriveren Simon von Konoy - manden bag dansktopsangen Fiskefrikadello.

14:00  

Made in Denmark (5:8)
Made in Denmark (5:8) I "Made in Denmark" følger vi syv kunsthåndværkere, der tager på en tur rundt i landet, hvor de på skift dykker ned i hinandens håndværk. Denne gang er det lædermanden Claus, der er ugens læremester. Han tager imod de seks andre kunsthåndværkere i sit charmerende værksted i Helsingør. Deltagerne bliver kastet ud i det nye materiale, hvor de både lærer at skære, sy og nitte.

14:15  

Made in Denmark (6:8)
Made in Denmark (6:8) I serien "Made in Denmark" følger vi syv kunsthåndværkere, der tager på en tur rundt i landet, hvor de på skift dykker ned i hinandens håndværk. Turen er kommet til ler, og det er keramikeren Nina, der er ugens læremester. De seks andre kunsthåndværkere besøger hende i værksted i Ejstrupholm i Jylland. Nina arbejder med drejeteknikken, og det bliver også den, deltagerne kaster sig ud i.

14:45  

I hus til halsen III (4)
I hus til halsen III (4) Janne og Kim Rasmussen har prøvet at sælge deres parcelhus i Vipperød i 3 ½ år. Men som tiden er gået, er der bare blevet længere og længere mellem fremvisningerne og de potentielle købere. Samtidig er det fraskilte par blevet mere og mere pressede økonomisk - dels fordi Kim har mistet sit job som litograf og ikke har udsigt til at komme i arbejde igen, da hans erhverv er forældet. Og dels fordi huset langsomt forfalder og i dén grad trænger til en kærlig hånd, som familien ikke har råd til at give det. Men nu håber Janne og Kim, at ejendomsmægler, Jesper Nielsen, og designer, Anders Faarborg, kan skabe fornyet interesse om huset, så det endelig kan blive solgt, og de og deres tre børn kan komme videre i livet.

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

12:10  

Luk op Luk i - BANGE
Luk op Luk i - BANGE Kan det være uhyggeligt at drømme om bæltedyr? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være bange.

12:25  

Ramajetterne II (10)
Ramajetterne II (10) Panikken spreder sig i Ramasjang Lufthavnen. Der er ingen fly i luften, ingen kufferter i bagagekælderen og Sus har ikke været på vingerne i tre dage. Ender lufthavnen med at lukke?!

12:50  

John Dillermand (15)
John Dillermand (15) Oldemor vil vinde årets pølsekonkurrence, og John skal hjælpe hende med at udspionere konkurrenten og få den gode opskrift med dilleren. Det går galt, og John får lavet nogen mærkelige pølser.

12:55  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. Dagens løb står i havets tegn, når de De Ræsende Makreller skal køre imod Fiskerne. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen i Minibyen og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne? www.dr.dk/rally

13:25  

Heino fikser alt - Hammeren (18)
Heino fikser alt - Hammeren (18) Svend er kommet i problemer, fordi han har lånt sin fars hammer uden at spørge om lov, og nu er den blevet væk. Heino er klar til at hjælpe og har endda medbragt sit helt nye stykke legetøj.

13:35  

Monster Buster
Monster Buster Tvillingerne Alaska og Østen har problemer med hvert sit fantasi-monster. Østen har en dum zombie, og Alaska har en heks, der halter. Heldigvis ved MonsterBuster Mille lige, hvad der skal gøres - og sammen laver de tre en snedig fælde med mudder, sjove snorkelyde og et fangenet. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (5)
Superhelten Sprinter Galore (5) Trillingerne har fået en stor maskine i udklækningssgave. Nu kan de også være seje, ligesom Sprinter! Men da de alle har en controller, der styrer den store maskine, er det tydeligt, at det kun kan ende i kaos. Et kaos, som kun DiktaThor kan stå bag. Sprinter må nu få trillingerne til at samarbejde, så de kan klare DiktaThor og hans onde plan.

13:55  

Oda Omvendt (3)
Oda Omvendt (3)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6) Leo savner musik fra jorden og foreslår, at de laver en musikkonkurrence på Bhilka. DiktaThor udnytter straks øjeblikket og foreslår, at den der vinder konkurrencen, vinder retten til Bakkeby! Nu må Sprinter og vennerne få et band op og køre. Det er bare svært, når ingen på Bhilka ejer nogen musikalske evner.

14:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (9)
Onkel Rejes sørøvershow II (9) Dr. John har kidnappet Vegas ven Dimitri for at koge ham om til ansigtscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Onkel Rejes sure sokker, vinger med hjælpemotor og en tur til Den anden dimension. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:25  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Den sure mand, Granberg, har gemt sig langt væk, hvor han kan lave MEGET Vokseværk i fred. Men Motor Mille og Børnebanden finder ham. De må få fat på opskriften, men den ligger i en låst skattekiste. Med fiskeline og fluepapir laver de en plan for at snuppe opskriften.

14:40  

TV AVISEN for dyr - Abegemmeleg og Dyrenes MGP (15)
TV AVISEN for dyr - Abegemmeleg og Dyrenes MGP (15) Dagens vilde nyhed er, at den tredobbelte abe-mester i gemmeleg endelig er blevet fundet. Reporteren Stefan besøger Boris, der siger at han er meget farligere og bedre til at holde vagt end en vagthund. Stefan er derfor spændt på at finde ud af hvad for en slags farlig dyr Boris er. Det bliver endelig afsløret, hvem der har vundet Dyrenes MGP. Og så er der selvfølgelig også en vejrudsigt med vejrhanen Verner. Hvis han ellers kan huske, hvad han skal sige.

14:50  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Parasaurolophus havde et indbygget instrument på kroppen. Et rør, der fungerede som en slags trompet. Men vi ved ikke rigtig, hvornår og til hvad det blev brugt. Måske for at tale?

14:51  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

DR1

15:30  

Guld i Købstæderne - En hurtig handel
Guld i Købstæderne - En hurtig handel

15:45  

Columbo: Luk op for mord
Columbo: Luk op for mord Amerikansk krimi fra 1976. (Columbo: Fade in to Murder) Skuespilleren Ward Fowler har succes som tv-detektiv, og den har han ikke tænkt sig at sætte overstyr. Da han bliver afpresset af en tidligere elskerinde, skyder han hende og kamouflerer mordet som et rovmord. Selv har han et tilsyneladende vandtæt alibi. Men måske er han lidt for selvsikker, for snart møder han en rigtig detektiv. Hans navn er Columbo.

16:55  

Downton Abbey III (1:10)
Downton Abbey III (1:10) Engelsk dramaserie fra 2012. Foråret 1920. På godset Downton Abbey er forberedelserne til Mary og Matthews bryllup i fuld gang. Herskab og tjenestefolk gør sig klar til at modtage de mange gæster, deriblandt Coras mor fra New York. Men en chokerende nyhed truer idyllen. Robert erfarer, at han har sat næsten hele Coras formue over styr med en uheldig investering. Er familien nødt til at flytte fra Downton? Robert: Hugh Bonneville. Violet: Maggie Smith. Martha Levinson: Shirley MacLaine.

DR2

17:30  

Oprør på Akademiet (2:4)
Oprør på Akademiet (2:4) Anna har svært ved at forstå og få øje på de ting som kan opfattes diskriminerende eller racistisk, og hun oplever at blive misforstået af de kunstnere hun forsøger at portrættere, fordi hun ikke taler det samme sprog som dem. Mødet med den unge performancekunstner Nadia, giver Anna en dybere forståelse for hvordan hendes opvækst som barn af flygtninge har påvirket hendes kunstneriske virke.

TVR

15:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:25  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:55  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:10  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:25  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI Tegnefilm med dansk tale. Vovserne redder Gustavs guitar + Vovserne redder yogagederne

16:50  

Vilde vidunderlige dyr: De små ræveunger
Vilde vidunderlige dyr: De små ræveunger En rævemor må efterlade sine nyfødte hvalpe, for at jage. Mens hun er væk, fryser hvalpene nede i hulen. Rævemoren skal skynde sig at finde noget at spise, så hun kan komme tilbage til hulen, varme ungerne og give dem mælk, så de kan vokse sig store.

16:57  

Vilde vidunderlige dyr: Hvem gemmer døde dyr i krattet?
Vilde vidunderlige dyr: Hvem gemmer døde dyr i krattet? I et tjørnekrat i skoven hænger der døde insekter på tornene. Hvilket dyr kan mon have sat dem på tornene? Og hvorfor?

17:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

17:05  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

17:21  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Triceratops var ikke den hurtigste dinosaur, i stedet var den bygget til at blive og tackle.

17:23  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Giganotosaurus havde små savtænder på hver tand. Nogle tænder var på størrelse med en banan. Og Giganotosaurus hjerne havde faktisk form som en banan.

17:25  

Trex
Trex Trex forsøger at skrigesynge et glas i stykker, da Snotty og Knarvorn kommer og forstyrrer. Desværre er det dumt af dem at forstyrre en t-rex som skrigsynger.

17:30  

Vilde venner II (9)
Vilde venner II (9) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Otto og Kaja der har vagten i klubhuset. Dyrlægen kommer på besøg for at undersøge og kastrere en hjemløs ged, og der skal bygges huler til små egernunger. Og så skal Vilde Venner redde en svane, der har forvildet sig ind i en boligblok.

17:55  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John lover Oldemor, at han vil ordne haven, men dilleren får ham i problemer. Den får fældet æbletræet nedover deres stakkels nabo. Heldigvis får John reddet både æbler og nabo, men det er vist meget godt at Oldemor ikke ved hvordan.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:00  

Antikduellen (11:12)
Antikduellen (11:12) Antikduellanterne Rikke Fog og Ulrik Kemnitz handler i Brønderslev. To antikhandlere får hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en erfaren vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. I denne uge dyster Rikke Fog fra Kildevang Antik i Næstved mod Ulrik Kemnitz fra Kemnitz.dk i Espergærde, og i dag, onsdag, jagter de skatte i Brønderslev og omegn. Sendt første gang 18.12.13

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Søren Vesters Have - Design dine bede
Søren Vesters Have - Design dine bede Søren frøsåede alle sine store bede for et par år siden, og nu må han erkende, at de er blevet lige vilde nok. Så han tager på inspirationsbesøg hos Troensehaven for at få tips til at designe bede. Og så skal der bygges gode, solide planteborde - for han har længe manglet et rigtigt planteværksted.

20:30  

Boligstylisterne (2:6) Skab den rette stemning
Boligstylisterne (2:6) Skab den rette stemning Seks boligstylister med hver deres stil hjælper danskere med at få allermest ud af deres bolig. Katrine besøger en familie med trillinger, som har bedt om hjælp til at få lavet et hjemmekontor. Louise skal style et stort hus i Bagsværd, da kunden har svært ved at få det solgt. Men kunden er lige blevet skilt, og flere rum står tomme, så det er noget af en opgave for Louise. Allan færdiggør et unikt køkken på Amager, som har gennemgået en kæmpe forvandling.

DR2

18:00  

Besat af klassiske møbler
Besat af klassiske møbler Da Allan Jensen var udsendt til Afghanistan, havde han bogen "Dansk møbelkunst" med i oppakningen, så tiden som soldat også kunne gå med at drømme om det næste møbelfund. Allan er tilbage i Danmark og nøjes ikke længere med at drømme. Han bruger al sin fritid på at finde og købe sjældne stole, sofaer og skabe, allerhelst skabt af design ikoner som Wegner eller Arne Jacobsen. Allan elsker møblernes formgivning, der tydeligt viser den store omhu, som møblerne blev skabt med i 1950erne og 1960erne. Men vil det lykkes Allan at hjembringe det skab, som han har jagtet i næsten tyve år? Vært: Trine Ross. Tilrettelæggelse: Diana Bach og Helle Lyster Sendt første gang 23.10.13

18:30  

Vilde huse - Taiwan
Vilde huse - Taiwan Trend- og livsstilseksperten, Mads Arlien-Søborg rejser ud i verden og undersøger, hvordan det er at bo vildt og anderledes. Denne gang er han taget til Taiwan for at tilbringe et døgn i en usædvanlig og meget fascinerende bolig udenfor Taipei, som er bygget inde i junglen ovenpå en ruin. Villaen er tegnet af en finsk arkitekt, der har store planer, når det gælder huse bygget ovenpå ruiner.

19:00  

Forsvundne verdener og skjulte skatte II (1:3) - Kong Minos Palads
Forsvundne verdener og skjulte skatte II (1:3) - Kong Minos Palads Britisk dokumentarserie fra 2021. (Lost Worlds and Hidden Treasures) Deres opdagelser omskrev historien, men var ikke, hvad de så ud til. Kunsthistoriker Janina Ramirez går i fodsporene på tre opdagelsesrejsende. Denne gang er hun på Kreta, hvor den britiske arkæolog Arthur Evans opdagede kong Minos' mytiske palads - og den første vestlige civilisation, der var gemt og glemt i næsten 3000 år. En opdagelse, der senere har mødt stor kritik blandt nutidige arkæologer.

20:00  

Jagten på Raoul Moat (1:3)
Jagten på Raoul Moat (1:3) Britisk autentisk dramaserie fra 2023. (The Hunt For Raoul Moat) Samantha Stobbart finder en ny kæreste. Hun er nervøs for, hvad der sker, når hendes ekskæreste, den sygeligt jaloux Raoul Moat, løslades fra fængslet. Da Moat sættes på fri fod, begår han en brutal og voldelig forbrydelse. Snart er han på flugt, og han har ingen planer om at overgive sig. I stedet stræber han efter at sætte et angreb ind mod den selv samme politistyrke, som jager ham.

20:45  

Explainer - Fra limonadesælger til magtfuld præsident
Explainer - Fra limonadesælger til magtfuld præsident Præsident Receb Tayyip Erdogan, Tyrkiets mest magtfulde mand, begyndte som limonadesælger i et af Istanbuls mest brutale kvarterer. Han har siddet på magten mere end 20 år og fængslet flere end 100.000 modstandere for at blive på toppen af tyrkisk politik. Men hvem er Receb Tayyip Erdogan?

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Prinsesse Ranedyr fanger en flok chinchillaer for at udvælge den, hun foretrækker som kæledyr. Da Petronix befrier gnaverne, udløser Prinsessen et kaos med sin boblefikator og gør redningsaktionen meget mere vanskelig. Og særligt for Tim, som må finde ud af at redde en chinchilla under et pres, han har svært ved at håndtere.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (5)
Svampebob Firkant VIII (5) Blækwarts voksenskole + Mundtlig fremlæggelse

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ V
Vilde Kræ V

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Dracula sender Edith, Ernst og Bo på skattejagt efter en berømt og sagnomspunden bog om vampyrer. Men man må aldrig stole på en vampyr.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Stockholms blodige bandekrig (2:6) Hævnen
Stockholms blodige bandekrig (2:6) Hævnen Svensk dokumentarserie fra 2023. (Stockholms Gängkrig - bakom rubrikerna) Trods en fælles begravelse for konfliktens to første ofre fortsætter volden. Konflikten eskalerer, da to brødre bliver skudt ihjel på en café i Rinkeby. Ungdomsarbejderen Moosa kender mindst tyve unge mænd, der er blevet dræbt. Han forsøger at få banderne til at nedlægge våbnene. Politibetjenten Stephan og anklageren Maria kæmper for at fange morderne. "Tony", der i dag ikke længere er kriminel, fortæller om livet i fængsel.

21:55  

De umage detektiver (5:6)
De umage detektiver (5:6) Svensk krimiserie fra 2023. (Detektiven från Beledweyne) En mand bliver skudt på åben gade. Han har heroin i kroppen og mangler tre tæer. Politiet formoder, at manden kom i kløerne på et netværk af kriminelle, efter at han blev udvist fra Sverige. Samtidig får Ibraahin problemer på grund af Tildas falske asylansøgning for ham. Mens Mats Drevlid jagter sandheden om Tildas forhold til Ibraahin.

22:40  

De umage detektiver (6:6)
De umage detektiver (6:6) Svensk krimiserie fra 2023. (Detektiven från Beledweyne) Ibraahin har en teori. Han tror, at der ligger et politisk motiv bag drabet. Er Samir blevet myrdet af den syriske sikkerhedstjeneste? For første gang nægter Tilda at lytte til Ibraahin. Hun går stædigt efter den kriminelle Omar.

23:25  

Alene i vildmarken USA VIII (5:12)
Alene i vildmarken USA VIII (5:12) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2021. (Alone VIII) Mens deltagerne kæmper for at skaffe nok mad, sætter en deltager alt ind på at nedlægge større vildt. Da muligheden viser sig, begynder alvoren ved eksperimentet at sive ind.

DR2

21:00  

Drukkultur: Nyt lys i mørket (4:4)
Drukkultur: Nyt lys i mørket (4:4) Hvor dulmer man sin smerte når man har opgivet alkoholen? I fjerde episode undersøger forfatter og tidligere alkoholiker Jesper Stein livet på den anden side af alkoholens tåger sammen med skuespiller Olaf Højgaard og musiker og forfatter Lars Muhl.

21:30  

Hun roder med den danske sangskat: I skovens dybe stille ro
Hun roder med den danske sangskat: I skovens dybe stille ro Miho lytter til Hans Ulrik fra DR Big Band, der spiller 'I skovens dybe stille ro', som mange danskere har hørt som godnatsang. Og det viser sig, at sangen minder om en japansk folkemelodi, som pudsigt nok også handler om aftenro. Hun mærker roen fra skoven på egen krop, når hun møder biolog Lene Sanderhof. Hans Ulrik er ikke helt rolig. Det er jo en af vores barndoms godnatsange, som hun roder med her.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:45  

Legenden om de kejserlige Fabergé-æg
Legenden om de kejserlige Fabergé-æg Fransk dokumentar fra 2021. (Fabergé, The Making of a Legend) De er verdens mest ekstravagante æg. Overdådige og fantasifulde kunstværker, der blev skabt til den russiske zarfamilie og blev eftertragtede af velhavere og samlere i hele verden. I over et århundrede har Huset Fabergé designet de legendariske juvelbesatte æg, men også et væld af andre genstande. Her dykker vi ned i historien om den berømte guldsmed Carl Fabergé, der forvandlede markedet for smykker og skabte en exceptionel industri.

23:40  

Store danskere - Dan Turell
Store danskere - Dan Turell Dan Turell er en af de få danske digtere, der formår at nå alle danskere. Hvad enten det er ved abstrakte digte, Vangede Billeder, klummer eller med den navneløse journalist i Mord-bøgerne. Onkel Danny er en grænseløs provokatør - men Dan Turell er meget mere end det. Sendt først gang 30.12.2015

TVR
DR1

00:30  

Mere voksen end Bjerrehuus II (2:3) - Skumfest i dag, mothafuckers!
Mere voksen end Bjerrehuus II (2:3) - Skumfest i dag, mothafuckers! Oscar har fået et stempel af at være den fornuftige, artige Bjerrehuus, men det gider han ikke. Han vil have lov til at feste, drikke og score damer, ligesom hans far har gjort. Far er stolt af, at Oscar går i hans fodspor, men Oscars venner er ikke enige. De synes, festen har taget overhånd, og til en ellers hyggelig arbejdsdag venter der Oscar en overraskelse.

01:00  

Taggart: Et spørgsmål om overlevelse
Taggart: Et spørgsmål om overlevelse Skotsk krimi fra 1998. (Taggart: Dead Reckoning) En eskortpige findes brutalt myrdet på en parkeringsplads. Samtidig forsvinder en kendt tidligere militærmands steddatter sporløst. Er de to sager forbundne? Meget tyder på det, og da endnu en eskortpige findes myrdet, går Jackie Reid undercover som leder på overlevelseskursus for at kigge den hovedmistænkte efter i sømmene. Mike Jardine: James MacPherson. Jackie Reid: Blythe Duff. McVitie: Iain Anders. Instruktion: Alan MacMillan.

03:10  

Husdrømme IX (5:10)
Husdrømme IX (5:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Sylvia og Johan ønsker at leve et aktivt liv i samspil med naturen og ønsker at deres naturhus ikke kun skal se godt ud, men også hjælpe dem i deres hverdag med masser af fritidsaktiviteter og snart tre små børn. Huset skal også hjælpe naturen, være bygget af naturlige materialer og være et klimasmart hus. Men uanset hvor velforberedte de er, har de ikke regnet med, at naturen også kæmper tilbage, på mere end én måde.

03:55  

Husdrømme IX (6:10)
Husdrømme IX (6:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Gert Wingårdh og Anne Lundberg følger inspirerende mennesker, der gør deres helt egne husdrømme til virkelighed. Gert vender op og ned på deres planer med en spade i jorden. De møder to nordmænd, der er klar til at begynde et nyt liv i Klagstorp i Skåne.

DR2

00:40  

De sidste pygmæer: Rod i familien
De sidste pygmæer: Rod i familien Britisk dokumentar fra 2019. (Going Native) Der er drama blandt medlemmerne af pygmæ-stammen Mbenjele dybt inde i regnskoven i Republikken Congo. Ægteskabet mellem Akaya og Kengule slår igen gnister, da Kengule anklages for at prøve at forføre en teenage-nabo. Og en mand fra en anden landsby hævder, at han på grund af en gæld ejer en hel Mbenjele-familie. Følg livet blandt en af verdens sidste pygmæ-stammer, hvor den britiske filmskaber Livia Simoka har opholdt sig i fem måneder.

01:30  

Drømmen om USA (2:4): Menneskesmuglerne
Drømmen om USA (2:4): Menneskesmuglerne Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (The Trade) Magda er på flugt fra verdens farligste bande. Men med hjælp fra sin svoger hægter hun sig fast på det berygtede godstog 'The Beast' - som kører til den amerikanske grænse. I Mexico sørger en familie over deres unge søn, som er druknet, da han forsøgte at krydse floden og ulovligt til USA. Mens en menneskesmugler gør alt for at føre illegale over grænsen til USA.

TVR

01:40  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, KERTEMINDE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0601214226