Kerteminde
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: onsdag d. 28. oktober 2020

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: onsdag d. 28. oktober 2020

DR1

00:20  

Taggart: Begravelsesritualer (2:3)
Taggart: Begravelsesritualer (2:3) Taggart og hans unge makker Mike Jardine jager privatdetektiven og satanisten Douglas Abernathys morder. Abernathy efterforskede en sag om en 15-årig pige, der er forsvundet fra et kollektiv, hvor hun boede med sine forældre. Er der en sammenhæng? For at finde svaret bliver Jardine sendt undercover som kollektivets nye beboer. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Maggie Davidson: Annette Crosbie. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion: Alan MacMillan.

01:10  

Taggart: Begravelsesritualer (3:3)
Taggart: Begravelsesritualer (3:3) Privatdetektiven Abernathy og graveren Conelly er fundet myrdet. Taggart og hans unge makker Jardine efterforsker sagen, der er mere end almindelig mystisk. For Abernathys fingeraftryk blev fundet på ragekniven, der dræbte Conelly - men Abernathy blev fundet død, før Conelly blev myrdet. Samtidig begynder Taggart at få mistanke om, at tandlægen Davidson er skyld i sin kones mange "uheld". Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Maggie Davidson: Annette Crosbie. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion: Alan MacMillan.

02:05  

Til undsætning (13:48)
Til undsætning (13:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

02:50  

Kender du typen? 2017 (8)
Kender du typen? 2017 (8) I aften besøger "Kender Du Typen?" en kendt dansker, som giver den gas i det århusianske natteliv, men står tidligt op og begynder dagen med et havbad og et hjemmelavet ingefærshot. Hovedpersonen synger højt under bruseren, og Anne Glad og Flemming Møldrup kaster sig ud i skønsang i forsøget på at regne ud, hvem de er på besøg hos. Vært: Mads Steffensen

03:35  

Bonderøven 2019 (6:8)
Bonderøven 2019 (6:8) Forår og masser af sol får det hele til at krible på Kastaniegården. Kartoflerne skal hyppes, roerne skal hakkes, og der skal luges mellem quinoaplanterne. Og så mener Frank, at han og Theresa endelig er blevet gamle nok til at få et blomsterbed.

04:20  

De usårlige betjente (3:4)
De usårlige betjente (3:4) Michael Molin har været politibetjent i forreste linje i 17 år. I en årrække arbejder han som narkobetjent på Christiania. Han har sin gang i Pusher Street og uendelige kampe med pushere og christianitter tærer på hans psyke i en grad så han oplever, at han bliver en dårligere og dårligere politibetjent. En dag i november 2010 ender en anholdelsesaktion med at gå helt galt og Michael er tæt på at miste livet.

05:25  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Dyrehospitalet (5:8)
Dyrehospitalet (5:8) Sofia er i Sydafrika og møder et af de farligste dyr på savannen - den afrikanske bøffel. Anders er taget til Malmø, hvor han hjælper dyrlæge Anna-Karin med at åbne sin midlertidige gratis dyreklinik. Mens marsvinet Hallon skal have fjernet nyresten, hvilket har dramatiske konsekvenser.

06:30  

Horisont
Horisont

07:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:20  

Otte år med Obama (3:4)
Otte år med Obama (3:4) I 2008 vinder Barack Obama en historisk sejr over republikaneren John McCain. Han bliver den første afro-amerikanske præsident, og hans løfter om en sundhedsreform, at ende Irak-krigen og bekæmpe klimaproblemer giver håb verden over. I dette afsnit af den spritnye programserie om Barack Obamas første valgperiode, får han sin sag for i Mellemøsten, hvor det arabiske forår ulmer. Desuden lykkes det ham at lave en atomvåbenaftale med Iran.

01:20  

På grænsen af USA
På grænsen af USA Den amerikanske komiker, W Kamau Bell, rejser til grænsen mellem USA og Mexico for at se, om det virkelig er så farligt et sted at bo, som nogle politikere påstår. Vil folk føle sig mere sikre med en stor mur - og hvad gør man, når det viser sig, at huset, der er lejet, har en narko-tunnel i kælderen? Kamau taler med de lokale - og viser, at der faktisk allerede er en mur på grænsen.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Læringens idéhistorie (3:7)
Læringens idéhistorie (3:7) Visdom, fornuft, konsekvens og ansvar er nogle af hjørnestenene i den moralfilosofiske debat, men hvilket etisk standpunkt skal udgøre en norm? Kan etiske koder læres? Bland de medvirkende er filosofferne Ann Heberlein og Torbjörn Tännsjö.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Pingu (25)
Pingu (25)

05:10  

Masha og Bjørnen (24)
Masha og Bjørnen (24) Høsten er i hus

05:15  

Superhelten Sprinter Galore (9)
Superhelten Sprinter Galore (9)

05:20  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:35  

Ramasjang Mysteriet IV (8)
Ramasjang Mysteriet IV (8) Der er alarm i Ramasjang! En eller anden skurk har simpelthen stjålet Sofus' halskæde! Men er det Preben Pølsesnak, Reichardt Thomsen, Hanne Riffel eller en helt fjerde skurk, der har haft fingrene for langt fremme? Det er en sag for Kristian! I dag får han hjælp af Anton på 7 år - men kan de fange skurken?

06:05  

Ernest & Celestine (5)
Ernest & Celestine (5)

06:20  

Luk op Luk i - GENERT
Luk op Luk i - GENERT Sofie skal vise et tryllenummer, men pludselig bliver hun genert. Katrine hjælper hende med at øve, så Sofie til sidst er tryg nok til at trylle foran publikum. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være genert.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Rod i Historien (2)
Rod i Historien (2) På Ramasjang Museet er der Rod i Historien. Museumsdirektøren mangler nemlig en lur til sin udstilling om bronze- og jernalderen. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet. Men når de det, så museet kan åbne til tiden?

06:55  

Simon
Simon

07:00  

Gurli Gris II (48)
Gurli Gris II (48) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (49)
Gurli Gris II (49) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Martin Brygmann og Sus
Morgensang med Ramasjang | Martin Brygmann og Sus Der er amoriner i luften her til morgen, for Sus fra Ramajetterne har mødt en ny fyr, og han har store brune øjne! Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Beccas venner
Beccas venner

07:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Vovserne redder sommerfuglene + Vovserne redder en underjordisk kylling

08:00  

Oda Omvendt (8)
Oda Omvendt (8) Esther tager instrumenter med i børnehave, og det er Balder ikke vild med; musik er ikke hans kop te. Hjemme laver Esther et orkester, men hendes forældre har hovedpine og skynder sig at fjerne instrumenterne. Kun Oda Omvendt kan hjælpe Esther med at få musikken tilbage - eller kan hun? Samtidig får Balder nyt tøj, der passer til hans drøm om at blive konge af Sort Stue.

08:10  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:25  

Motor Mille på cirkustur (2)
Motor Mille på cirkustur (2) Motor Mille drømmer om at optræde med et farligt, sejt motorcykel nummer i cirkus, men hos Cirkus Krone bliver hun sat til at øve sig på et nummer med mange Hulahopringe. Det viser sig at være både sværere og sejere end hun troede.

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (23)
Vidundervovsen Vaffel (23) Vaffel i skobutikken

 
DR1

09:05  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

09:20  

Dyrene i Zoo IV (6)
Dyrene i Zoo IV (6)

10:10  

Danske Vidundere: Råbjerg Mile
Danske Vidundere: Råbjerg Mile Om Danmarks naturskabte vidundere. Vi er taget til Nordjylland, for at se nærmere på Danmarks største sandkasse, den flere tons tunge, vandrende Råbjerg Mile. Et stykke ørken, der hvert år flytter sig 10-15 meter og på sin vej fortærer alt - planter, liv ja, selv gårde. Milen - der i dag er 2 kilometer lang, 1 kilometer bred og op til 35 meter høj - blev født for kun cirka 400 år siden. Især udnyttelsen af naturen - blandt andet i form af dyr, der har græsset vegetationen væk - men også som følge af den såkaldte lille istid, blev der skabt forhold, der gjorde sandflugt mulig. Siden har milen været på vej fra vest mod øst og de næste ejendomme den vil fortære, vil den nå indenfor 15 år. Sendt første gang 07.04.06.

10:30  

Antikkrejlerne XVI (20)
Antikkrejlerne XVI (20) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XVIII (1)
Antikkrejlerne XVIII (1) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

DR2

09:00  

USA i farver - industriens giganter
USA i farver - industriens giganter I første halvdel af 1900-tallet stod USA i front for verdens industrielle udvikling. Landet gennemgik en teknologisk revolution, der skulle komme til at ændre livet for alle. I spidsen for den stod de tre familier Ford, Firestone og Edison, der stod hinanden nær både forretningsmæssigt og privat. Hidtil usete arkivoptagelser og sjældne privatoptagelser fortæller historien i farver.

09:50  

USA i farver - fritid, sport og underholdning
USA i farver - fritid, sport og underholdning I begyndelsen af 1900-tallet fik mange flere mennesker lidt mere fritid, og det ændrede det amerikanske samfund totalt. Sport fyldte meget, og familier tog på udflugt i de populære forlystelsesparker. Børn gik i skole fyldte fritiden ud med sund sport og underholdning. Hidtil usete arkivoptagelser og sjældne privatoptagelser fortæller historien i farver.

10:35  

USA i farver - det vilde vesten
USA i farver - det vilde vesten I 1900-tallets begyndelse er landet vest for Mississippi stadig et vildt land, fyldt med indfødte folk, vilde dyr og lovløse revolvermænd. Mange af dem, der forsøger at tæmme det, ender som myter og legender. Men i løbet af de næste tres år smider 'the West' denne spændetrøje og udvikler sig til den dynamiske region, der viser vejen til det moderne USA. Hidtil usete arkivoptagelser og sjældne privatoptagelser fortæller historien i farver.

11:25  

Immigranter og flygtninge
Immigranter og flygtninge Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, er det ikke mærkeligt, at diversiteten er stor. Komikeren W. Kamau Bell rejser gennem USA og udforsker alle hjørner af landet og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. I området omkring hovedstaden Washington møder Karmau både nogle af de ambitiøse immigranter i USA og flygtninge, der har søgt sikkerhed. I samme by deltager han i en All-Right konference, hvor en leder tilstår, at han 'vil bade i hvide privilegier'.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (7)
Flaskepost fra Stillehavet (7)

09:20  

Min lille hund Mester (4)
Min lille hund Mester (4) Thomas forbereder middag til en gammel ven, der kommer på besøg. Mester er målløs, da det går op for ham, at det ikke er meningen, at han skal sidde med ved bordet og at Thomas vil vise sin ven at Mester er en tænkende og talende hund, men da Thomas' gamle ven dukker op, opfører Mester sig bare som en almindelig hund, og charmerer den gamle ven. Inden Thomas ved af det, sidder Mester med ved bordet og får rigeligt med frikadeller, mens han gør lykkeligt.

09:27  

Hunden Ib - speeder motoren op
Hunden Ib - speeder motoren op

09:30  

Sprinter Galore II - Barnevogn (5)
Sprinter Galore II - Barnevogn (5) Viola vil så gerne prøve, hvordan det er at være storesøster, så imens Magnus er med sine forældre ude at købe nye sko, overtaler hun Sprinter til at kravle op i den nye barnevogn, så hun kan køre en tur med ham. Men hvad gør de, da en mystisk mand fra parken pludselig følger efter dem?

09:45  

Bella, Boris og Berta (2:3)
Bella, Boris og Berta (2:3) Boris vil gerne være berømt. Han vil vinde pokalen i fodbold og have medalje om halsen, så han træner hver dag. Men det går hele tiden skævt for ham. Kan Bella og Berta hjælpe? Bella: Benedikte Mauritzen. Boris: Gustav Hintze Holm. Berta: Cecilie Eltebo Askebøl. Manuskript: Hanne Willumsen. Instruktion og producer: Anette Tony Hansen.

10:10  

Ramasjang yoga med Motor Mille (8)
Ramasjang yoga med Motor Mille (8) Hjælp med at puste Hr. Skægs luftballon op. Lav sjove yoga-øvelser med Motor Mille. Denne gang skal du også bære et kæmpe-bogstav og blive til et sofabord.

10:20  

Junglebogen (21)
Junglebogen (21)

10:30  

Kasper og Sofie (3)
Kasper og Sofie (3) Låner bøger

10:45  

Vilde venner II (7)
Vilde venner II (7) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Aske og Ellen, der har vagten i klubhuset. De skal ud på en helt særlig fisketur og bygge et nyt hus til de store ællinger. Og så skal de redde en mågeunge, der muligvis har brækket vingen.

11:05  

Isabel og den skjulte skat (4:8)
Isabel og den skjulte skat (4:8) I sin søgen efter nøgler møder Isabel en flok fodbolddrenge lige ved en bananplantage. Jordan er nemlig fyldt med eksotiske frugter. Her bor Mohammad, og han har set nogle mærkelige tegn i bananplantagen. Isabel og Mohammad forfølger sporene dybt ind i skoven i deres søgen efter endnu en nøgle.

11:20  

Skæg med bogstaver - U
Skæg med bogstaver - U Afsnit U I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant U, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i et ur i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med U.

11:45  

Min oldefars historier - Fisketuren
Min oldefars historier - Fisketuren Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at grise ruller sig i mudder? Ta' med Lille Nørd på griseeventyr og se, hvordan Anders og Katrine holder grisefest for grisene.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven 2019 (7:8)
Bonderøven 2019 (7:8) Der kommer et nyt familiemedlem til Kastaniegården: Labradorhvalpen Kajsa. Det er usædvanligt tørt, og fårene mangler græs, men heldigvis finder de vej til skræpperne bag stalden. Og så får Frank endelig lavet årer til sin finske stammebåd.

12:55  

Nak & Æd - en impala i Zambia (6:10)
Nak & Æd - en impala i Zambia (6:10) Jørgen og Nikolaj er taget til Zambia. Her skal de prøve at finde og nedlægge en impala i den gigantiske Luangwadal. Dalen er grøn og frodig, og en impala hopper langt og højt, så de to venner skal holde øjnene på stilke og være fuldstændig stille, hvis det skal lykkes at få øje på dyret og snige sig på skudhold. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

13:40  

Brdr. Madsens tidsrejse (7)
Brdr. Madsens tidsrejse (7) Anders og Peter Lund Madsen er rejst ud i landet og tilbage i tiden for at prøve Danmarkshistorien på egen krop. De spiser, arbejder, bor, kæmper og fester som vi gjorde engang, for at finde ud af, hvad der har gjort os til de danskere vi er i dag. Brødrene Madsen er i denne uge taget tilbage til tiden omkring Første Verdenskrig. De er indkaldt som artillerister på landets mest moderne fort. Et fort som hele landet samlede ind til af egen fri vilje. Her lærer de hvordan man ekserserer, oversvømmer forstæderne og hvorfor kvinder skulle være over 40 og have født to børn for at arbejde i forsvaret. Med maverne fulde af flæsk og ærter, lader de kanonerne og gør klar til et ordentligt brag.

14:15  

Kender du typen? 2017 (10)
Kender du typen? 2017 (10) I aften besøger "Kender Du Typen?" en kendt dansker, der elsker julen og er i stemning til højtiden allerede fra oktober. Hvilken kendt dansker kan spille kirkeorgel, føre en gravko - og pakker aldrig sin toilettaske ud? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup forsøge at regne ud, når "Kender Du Typen?" tager slæden til Viborg. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:05  

Våben i USA
Våben i USA Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, er det ikke mærkeligt, at diversiteten er stor. Komikeren W. Kamau Bell rejser gennem USA og udforsker alle hjørner af landet og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. Kamau er nok kritisk over for de amerikanske våbenlove, men køber alligevel et håndvåben og bliver overrasket over, hvor let det er.

12:45  

Mit år blandt urfolket (3:3)
Mit år blandt urfolket (3:3) Will vender tilbage til Korowai-folket på sit tredje besøg i Papua, men kan ikke finde August og hans familie. Det viser sig, at alle er draget til en traditionel fest to dages vandring inde i junglen, og Will og BBC-holdet sætter efter dem. To historier er i fokus: Haup og Halaps traditionelle levevis, og Augusts tilpasning til det moderne liv. Men da Will og August vender hjem til landsbyen Muara, spidser deres konflikt til. Kan konflikten løses i løbet af Wills fjerde og sidste besøg hos Korowai-folket?

13:45  

Tidsmaskinen om arbejdsmiljø
Tidsmaskinen om arbejdsmiljø I Tidsmaskinen skal vi på en rejse, som viser udviklingen i danskernes liv og livsstil. På traditioner der vendes på hovedet og tendenser der dukker op. Vi snakker om det. Laver teater om det. Eller protesterer mod det. I dette program ser vi nærmere på arbejdsmiljø! Sendt første gang 31.10.12

14:10  

Verdens mægtigste bjerge: Mont Blanc (3:4)
Verdens mægtigste bjerge: Mont Blanc (3:4) Bjerge - skrækindjagende steder med ufattelige farer. Gennem tiden har de fascineret os og lokket os op i højderne. Her udforsker vi fire af verdens mest ikoniske tinder - fra de første frygtløse pionerer, der satte alt på spil for at nå toppen til de mennesker og dyr, der kæmper for at overleve på bjergsiderne i dag. Denne gang om Alpernes konge - Mont Blanc.

14:55  

Verdens mægtigste bjerge: Kilimanjaro
Verdens mægtigste bjerge: Kilimanjaro Bjerge - skrækindjagende steder med ufattelige farer. Gennem tiden har de fascineret os og lokket os op i højderne. Her udforsker vi fire af verdens mest ikoniske tinder - fra de første frygtløse pionerer, der satte alt på spil for at nå toppen til de mennesker og dyr, der kæmper for at overleve på bjergsiderne i dag. Denne gang om 'Storhedens bjerg' - Kilimanjaro.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne II (10)
Ramajetterne II (10) Panikken spreder sig i Ramasjang Lufthavnen. Der er ingen fly i luften, ingen kufferter i bagagekælderen og Sus har ikke været på vingerne i tre dage. Ender lufthavnen med at lukke?!

12:50  

Gro og Blå redder fuglene (7:8) | På flugt
Gro og Blå redder fuglene (7:8) | På flugt Arne Bjarne og Birger har narret Gros far og vil lave Bedstes gård om til Verdens Største Parkeringshus. Men fuglene gør hvad de kan for at ødelægge deres planer. Gro og Blå har sneget sig ind på hospitalet for at Blå kan vække Bedste med sin sangstemme, men det er meget forbudt at snige sig rundt på hospitalet med en levende fugl, og de bliver jagtet rundt af en vred portør. Kan de mon vække Bedste tidsnok til, at de kan redde gården og fuglenes hjem?

12:55  

Didrik Drage (27)
Didrik Drage (27)

13:10  

Kika og Bob (12)
Kika og Bob (12) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den Sure Mand i det store hus har taget målene fra fodboldbanen, og han laver dem om til havemøbler. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fodboldmålene tilbage.

13:45  

Det store Ramasjang Mysterie 6
Det store Ramasjang Mysterie 6 Reichardt beordrer Ronni til at bygge en bombe, så de kan sprænge Ramasjang Sendestation i luften. Ude i skoven fortæller Camping Vagn om en mystisk varevogn. Måske kan den lede My og Frede på sporet af Kristian?

14:00  

Byttebiksen (4)
Byttebiksen (4) Rosa kommer ved et uheld til at tage en ring på fingeren, som er alt for lille. Så den sidder fast. Men hun får andet at tænke på, når hun får besøg af Ameen, som er den stærkeste dreng i børnehaven, og når hun selv skal hjem til Freja, som elsker at klæde sig ud i sin mors tøj. Lotte skal have Georg i bad og får hjælp af Anna, der elsker discodans.

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:45  

Ridderprinsessen Nella (23)
Ridderprinsessen Nella (23)

DR1

15:00  

De usårlige betjente (4:4)
De usårlige betjente (4:4) Michael Molin har været politibetjent i forreste linje i 17 år. Da København d. 14. februar 2015 bliver ramt af et terrorangreb forlader Michael sin søns fødselsdag for at tage på arbejde og jagten på en terrorist eller flere går ind. Aldrig har Michael været så klar til at tage et andet menneskes liv. Men jobbet som betjent er ved at slide Michael op både fysisk og mentalt, og da hans gode kollega Jesper Jul året efter bliver skudt, er Michaels bæger fyldt op.

15:35  

Kriminalkommissær Barnaby XI: Samtale med de døde (7)
Kriminalkommissær Barnaby XI: Samtale med de døde (7) "Samtale med de døde". Barnaby og Jones bliver hvirvlet ind i en særpræget sag om overtro og antikviteter, da to ægtepar forsvinder sporløst fra deres huse på et stort gods. Den nærliggende skov siges at være hjemsøgt af en gruppe munke, der blev massakreret for mange år siden. Men da den clairvoyante Cyrus LeVanu finder liget af en ukendt mand i skoven, viser det sig at være af nyere dato... Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Cyrus LeVanu: Jeroen Krabbé. Instruktion: Sarah Hellings.

17:10  

Fader Brown II (8:10)
Fader Brown II (8:10) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

DR2

15:40  

I den bedste mening - Gutterne fra Livø (2:5)
I den bedste mening - Gutterne fra Livø (2:5) De fleste mennesker har en drøm, om en kæreste, et arbejde og en familie, men for nogen blev den drøm forbudt. De lettere, såkaldt moralsk åndssvage gik imod samfundets orden, men hørte hverken til i fængsel eller på åndssvageanstalt. De blev sendt ud på en øde ø - Livø - på ubestemt tid. 20'erne og 30'erne var racehygiejnens tid, man ville have kontrol med samfundets afvigere, og man tog den yderste konsekvens med tvangssterilisation, for at de ikke skulle formere sig. Det lyder som noget der kunne være foregået i Tyskland under nazismen, men det var en dansk socialdemokratisk velfærdsvision. Man ville redde det danske samfund fra at gå til grunde. Det skete i den bedste mening. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard Sendt første gang 13.02.11

16:20  

I den bedste mening - Thalidomid affæren (3:5)
I den bedste mening - Thalidomid affæren (3:5) I slutningen af 60'erne tager et stort antal gravide kvinder en lille hvid tablet. Medicinalfirmaet hævder, at den er fuldstændig uskadelig. Den hjælper både mod kvalme og uro. Et vidundermiddel skabt i den bedste mening. Kort tid efter fødes der et utal af børn med voldsomme fysiske skader. Læger påviser en sammenhæng mellem pillen og de deforme børn, men firmaet benægter, at det er pillens skyld. Det skal snart vise sig, at bag pillens hvide uskyld gemmer sig en historie, som ændrede synet på medicinalbranchen for al tid. Tilrettelæggelse: Søs Hoffman

17:00  

Besat af USA - 70erne
Besat af USA - 70erne Hvad enten det gælder storpolitik, fikse dansetrin, nye modediller eller teknologi har vi danskere igennem mange årtier vendt et fascineret blik vestover. Vi kommer i kontakt med USA dagligt og det er blevet en naturlig del af vores liv, at skulle forholde os til Amerika. Her i præsidentvalgåret fortæller vi historien om vores storebror/lillebror forhold som er gået op og ned, men som aldrig er ligegyldigt eller kedeligt. I 1970'erne opdager vi en ny side af USA - vi har altid betragtet amerikanerne som de gode. Men med billeder fra Vietnamkrigen begynder kritikken at vokse. Men ikke mere end vi stadig forføres at nye smarte discotrin, rulleskøjter og går i sort da Elvis går bort. Sendt første gang 18.03.2020

17:45  

Besat af USA - 80erne
Besat af USA - 80erne Hvad enten det gælder storpolitik, fikse dansetrin, nye modediller eller teknologi har vi danskere igennem mange årtier vendt et fascineret blik vestover. Vi kommer i kontakt med USA dagligt og det er blevet en naturlig del af vores liv, at skulle forholde os til Amerika. Her i præsidentvalgåret fortæller vi historien om vores storebror/lillebror forhold som er gået op og ned, men som aldrig er ligegyldigt eller kedeligt. I 1980'erne synes amerikanerne, at Danmark kører lidt på frihjul når det gælder forsvaret af den frie verden. Men den helt almindelige dansker knuselsker stadig alle de mange spændende input fra USA, hvor man nu danser ved at snurre rundt på hovedet og spiser på restaurant uden kniv og gaffel. Sendt første gang 25.03.2020

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:15  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Bakterierne kommer!

16:35  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

17:00  

Ramasjang Mysteriet II (1)
Ramasjang Mysteriet II (1) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

17:30  

Heino fikser alt - Kostumet (5)
Heino fikser alt - Kostumet (5) Heino rykker ud til Sonja, da hun skal have syet et kostume. Men kan en handyman som Heino virkelig finde ud af at sy?

17:40  

Heino fikser alt - Teltet (6)
Heino fikser alt - Teltet (6) Emma skal på spejderlejr og har ringet til Heino, fordi hun skal lære at slå et telt op. Det er jo en let sag for en gammel spejderdreng som Heino, men er det virkelig så let som Heino husker?

17:50  

Op og hop (1)
Op og hop (1) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Onkel Reje, der laver sørøverleg.

DR1

18:00  

Spise med Price - En kartoffel er en kartoffel
Spise med Price - En kartoffel er en kartoffel "En kartoffel er en kartoffel" Og så alligevel ikke. Der findes nemlig et utal af kartoffelsorter, og der findes endnu flere anvendelsesmuligheder for den underjordiske knold. I programmet afleverer brødrene Price et par overraskende tips om kartofler. Bl.a. et par nyttige kartoffel-chips-tips, hvis du vil tage kampen op mod snack-industrien. De bager en kage indeholdende kogte kartofler, og når også at afsløre den rystende hemmelighed bag begrebet "gourmet kartoffelmos". www.dr.dk/price Sendt første gang 16.02.10

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Bonderøven - Frank og Fregatten
Bonderøven - Frank og Fregatten Det store mølleprojekt griber om sig. Udover det store håndværkersjak af gode venner, bliver der også brug for at involvere både Fregatten Jylland og Henrik fra motorsamlingen. Midt i det hele kommer der nye familiemedlemmer på gården.

20:30  

Den Kongelige Køkkenhave (3:3)
Den Kongelige Køkkenhave (3:3) Det er nu sidste sommer før haven åbner og Køkkenhavens bede fyldes med bær, grøntsager og urter, som nøje udvælges i samarbejde med både de kongelige søstre og Kongehusets kok. Æbletræerne beskæres til Espalier, og alle havens gartnere knokler for, at alt står snorlige til den store indvielse.

DR2

18:30  

Husker du... 2001
Husker du... 2001 Dansk dokumentarserie fra 2015 2001 er et år vi aldrig glemmer. Om morgenen den 11. september brager to flyvere ind i World Trade Center i New York, og siden har verden ikke været den samme. Herhjemme raser debatten om flygtninge og indvandrere, og to af dem, der råber højst fra hvert sit synspunkt, er Mimi Jakobsen og Pia Kjærsgaard. Ellers er vi optagede af at finde ud af alle de smarte ting, som vores mobiltelefoner pludselig kan, og hvad der sker i de nye såkaldte reality programmer... Sendt første gang 22.09.2015

19:15  

Husker du... 2002
Husker du... 2002 Dansk dokumentarserie fra 2015 I 2002 står Danmark i spidsen for Europa. 75 mio. borgere skal indlemmes i EU, og det er statsminister Anders Fogh Rasmussens opgave at lede forhandlingerne om den største udvidelse af EU nogensinde. Samtidig planlægger aktivistgruppen Globale Rødder protester og aktioner, der skal forpurre EU-udvidelsen. Det hele kulminerer på topmødet i København i december. Imens er Morten Messerscmidt gået til angreb på DRs venstreorienterede journalister, Prins Henrik er træt af at være nr. 3 i det royale hierarki, Peter Brixtofte drikker på kommunens regning, og i udlandet ryster man på hovedet over Danmarks nye udlændingelov. Sendt første gang 29.09.2015

20:00  

Amerikanske taler der ændrede verden
Amerikanske taler der ændrede verden "Yes we can" og "Tear down this wall, mr. Gorbatjev" er to citater vi alle kender. Men hvorfor er lige de citater blevet så berømte? I den danskproducerede dokumentar "Amerikanske taler der ændrede verden," møder vi taleskriverne bag nogle af verdenshistoriens mest berømte præsidenttaler. Og så møder vi de danske statsministre, som blev påvirket af talerne - Anders Fogh Rasmussen, Lars Løkke Rasmussen og Helle Thorning Schmidt.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:15  

Kasper og Sofie (2)
Kasper og Sofie (2) I børnehaven

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (21)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (21)

18:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:50  

Wild Kratts (18)
Wild Kratts (18)

19:15  

Zorro (8)
Zorro (8) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VIII (1)
Svampebob Firkant VIII (1)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Kontant: Handicapsvindleren
Kontant: Handicapsvindleren Kontant undersøger en virksomhed, der tilsyneladende udnytter nogle af samfundets svageste borgere. Svært handicappede oplever, at deres underskrifter forfalskes, og at deres livsvigtige hjælpere ikke får løn. Det viser sig, at manden, der står i spidsen for virksomheden, har helt særlige forudsætninger for at forstå de handicappedes situation. Vært Jacob Kragelund. www.dr.dk/kontant

22:10  

Mord i skærgården: I lyst og nød
Mord i skærgården: I lyst og nød Under en overvågningsopgave bliver Mia brutalt overfaldet af en bande formodede spiritussmuglere. Thomas er fast besluttet på at finde gerningsmændene. Det eneste spor fører til et vinimportfirma, og det viser sig, at firmaets direktør bor på Sandhamn og er en af Noras bekendte. Kan Nora hjælpe Thomas med at komme til bunds i sagen? Thomas: Jakob Cedergren.

23:40  

Alene i vildmarken USA IV (8:11)
Alene i vildmarken USA IV (8:11) Syv familiepar er hver for sig blevet kastet ned i det barske landskab på Northern Vancouver Island. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og takle ekstremt vejr og vilde dyr. Til gengæld modtager det par, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollar. De tre tilbageværende team kæmper. Et par med noget, der ligner et husbyggeri, mens et andet par trodser det iskolde vand i deres eget lille hjemmebyggede fartøj.

DR2

21:00  

Kennedy-dynastiet (6) - Arven
Kennedy-dynastiet (6) - Arven Robert Kennedy håber, han kan opfylde familiens drøm om endnu en søn i Det Hvide Hus. Men tragedien rammer, da han bliver snigmyrdet. Nu hviler forventningsbyrden på den sidste søn, Ted. Ted overvinder skandaler og nederlag og kæmper sig op til at stå i spidsen for en ny generation - og føre arven videre for dynastiet.

21:45  

Gåden om katastrofen, der udslettede Egypten
Gåden om katastrofen, der udslettede Egypten I flere tusind år har historikere givet Kleopatra skylden for det gamle Egyptens sammenbrud. Men takket være iskerner fra Grønland, de gamle egypteres omhyggelige målinger og moderne detektivarbejde er det endelig muligt at skrive historien om - og afsløre, hvilken katastrofe det var, som udslettede Egypten.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Valg i USA - Amerika ifølge Gram
Valg i USA - Amerika ifølge Gram

23:30  

Historien om Ku Klux Klan: De kutteklædte terrorister (2:2)
Historien om Ku Klux Klan: De kutteklædte terrorister (2:2) I 1960'erne vækkes Ku Klux Klan til live igen - og spreder rædsel, terror og død. Det sker i kølvandet på borgerrettighedsbevægelsen anført af Martin Luther King og Malcom X. Men på grund af politisk pres går FBI i offensiven - hvilket opløser klanen i mindre racistiske fraktioner. I dag er Ku Klux Klan og andre hadgrupper igen i fremmarch - og deres voldelige aktiviteter er taget til efter Trumps valgsejr.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:25  

Taggart: Med koldt blod
Taggart: Med koldt blod Ruth Wilson, direktør for et kosmetikfirma, står af toget, spadserer op til sin mands bil og skyder ham seks gange. Den simpleste sag, Jim Taggart har haft i månedsvis. Indtil det viser sig, at Ruth Wilsons mand allerede var død, da hun skød ham. Pludselig er sagen ikke længere så enkel... Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Instruktion: Haldane Duncan.

01:45  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

01:50  

Til undsætning (14:48)
Til undsætning (14:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

02:40  

Kender du typen? 2017 (9)
Kender du typen? 2017 (9) I aftenens program skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud, hvilken kendt dansker der starter sin dag med ro-træning - og slutter den med et vodkashot. De to livsstilseksperter kommer på en særlig prøve, da de bliver udfordret i hovedpersonens anden træningsdisciplin; hulahopring. Den ene af eksperterne slipper mere overbevisende fra udfordringen end den anden... Vært: Mads Steffensen.

03:25  

Bonderøven 2019 (7:8)
Bonderøven 2019 (7:8) Der kommer et nyt familiemedlem til Kastaniegården: Labradorhvalpen Kajsa. Det er usædvanligt tørt, og fårene mangler græs, men heldigvis finder de vej til skræpperne bag stalden. Og så får Frank endelig lavet årer til sin finske stammebåd.

DR2

00:25  

Skibsvrag fra 2. Verdenskrig
Skibsvrag fra 2. Verdenskrig 2. Verdenskrig efterlod et stort antal sunkne og havarerede skibe og ubåde på havets bund. Efterhånden som man finder frem til dem og kan scanne dem og bruge 3D til rekonstruktioner, begynder vragene at tale deres eget sprog. Fra vraget af Arizona ved Pearl Harbor til en sunken ubåd ved North Carolina, det tyske slagskib, Bismarck, og ikke mindst sænkningen af SS Leopoldville som juleaften 1944 blev ramt af en tysk ubåds torpedo, og hvor hundredvis af soldater mistede livet på grund af misforståelser og inkompetence.

01:10  

Otte år med Obama (4:4)
Otte år med Obama (4:4) I 2008 vinder Barack Obama en historisk sejr over republikaneren John McCain. Han bliver den første afro-amerikanske præsident, og hans løfter om en sundhedsreform, at ende Irak-krigen og bekæmpe klimaproblemer giver håb verden over. I sidste afsnit om Barack Obamas første valgperiode bliver Osama Bin Laden opsporet i Pakistan, og Obama bliver genvalgt i 2012. Kort efter bliver 20 skolebørn skudt i Connecticut. Alligevel møder hans arbejde med at stramme våbenlovgivningen modstand.

02:10  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, KERTEMINDE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1022015604